اگه آمریکا به جای اینکه برای سوپر من و اسپایدرمن و... سرمایه گذاری کنه چهارتا حوزه علمیه راه مینداخت الان ۲ ساعته آتیش جمع شده بود.
والا
آرام ؟
برای چه آرام بگیریم ؟
وقتی بمیریم خود به خود آرام میگیریم....
بیش از آنکه بمیریم که نباید بمیریم!!
هشتمین دردانهی زهرا ، دروغی نیست گر گویم
اگر عشقِ تو باشد آسمان هشتمی هم هست :)
پن : ولی خودمونیم.. چندنفرمون میدونیم امام جواد چندسالش بود و چطور به شهادت رسید؟ فقط میگیم امام جووناست و بابالحوائجه..!
خدایا یه جای آمریکا رو هم بزار واسه ما حسینیهش کنیم... همهشو غزه کردی آخه قربونت برم :)
به قول علامه طهرانی.....
انسان باید همیشه دست إنابهاش بهسوی پروردگار بلند باشد؛ نه به عملش بنازد، نه به قدرتش بنازد، نه به نماز شبش بنازد! نه به قرآنش بنازد! آخر ما چه چیزی داریم که به آن بنازیم ؟
کاری نمیکنیم! کارهای ما در مقابل کارهائی که أئمّه علیهمالسّلام انجام میدادند هیچ است؛ بیداریهای شبی که داشتند، عبادتهائی که داشتند، نماز و روزههائی که داشتند، گرسنگیهائی که داشتند، آیا آنها برای خدا به أعمال خود نازیدند؟! ناز نکردند! همهاش نیاز بود، با اینکه از پل گذشته بودند :)