eitaa logo
راه روشن
76 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
971 ویدیو
37 فایل
اهداف و مباحث این کانال: آشنایی و تبیین جریانات فکری، سیاسی، مباحث تاریخ اسلام، تاریخ تحلیلی سیره و زندگانی معصومین(ع)، اخبار روز منطقه وجهان، ویژه طلاب خواهر و فعالین عرصه فرهنگی از میان دانشگاهیان، دبیران، مربیان عرصه فرهنگی ادمین: @Yaskabood10
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🚨لحظه ی زیر گرفتن یک فلسطینی توسط یک شهروند صهیونیستی جلاد @rahroshaan ▪️▪️▪️▪️▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بیانات رهبر انقلاب درباره ریشه حوادث تروریستی افغانستان در جلسه‌ی درس خارج فقه دهم دی ماه سال ۹۶ که برای اتفاقات این روزهای افغانستان نیز صادق است. [ کانال جوانان انقلابی ] @naslechaharome
📌ادامه بحث جریان شناسی اجتماعی سیاسی روحانیت منظر چهارم: و منظر چهارم به نوع ترابط با جمهوری اسلامى مرتبط است كـه مىتـوان آنهـا را در تكثر های مختلفى بحث كرد: 1⃣روحانيت و انقلاب اسلامى در فاصله سال های ۱۳۴۲ تا ۱۳۵۷ سه جريان متغير و متداخل ولـى قابـل تشـخيص در بـين روحانيت بوجود آمد: 🔸الف) جريان نخسـت: كـه پرنفـوذ ترين جريـان بـود كـه از علمـا و محتـاط و غير سياسى تشكيل مى شد به اعتقاد اعضای اين جريان، روحانيت بايد از كـار دوری گزيند و به مسايل معنوی، تبليغ كلام خدا، تحصيل در حوزه ها و آموزش علمای نسـل آينـده بپردازد. 🔹اينان تنها در پاره ای از اوقات و بنا بـه دلايلـى بـرای پـا در ميـانى يـا چيـزی شـبيه آن، ممكن بود به نوعى حركت دست زنند. رهبران انجمن حجتيه - به لحاظ فكری و يا از روی تقيه- اين گونه مى انديشيدند و بر ايـن بـاور بودنـد كـه را اساسـاً نمى تـوان بـه غير معصوم سپرد و بايـد بـا دولـت كنـونى مماشـات نصـيحت گرايانه داشـت. 🔸البتـه، رويكـرد تاريخى در روزگار پس از نيز چنين اقتضايى داشت.
🔸ب) جريان دوم: مربوط به ميانه رو بود كه در عين مخالفت با برخـى اقـدامات و مظاهر فساد دولـت پهلـوی، حاضـر بـه ورود در يـك مبـارزه تنـد نبودنـد. 🔹مهم تـرين ويژگـى ميانه رو ها، آن بود كه خواستار سرنگونى نبودنـد و بـر اجـرای كامـل مشروطه تاكيد مى ورزيدند. 🔸ج) جريان سوم: را مى توان روحانيون انقلابى ای ناميد كه پس از تبعيـد امـام خمينـى (ره ) شبكه ای گسترده و غير رسمى در ايران به راه انداختند. اعضای ايـن جريـان بـرخلاف جريـان دوم، هيچ گونه ارتباطى با حكومت نداشتند. 🔹رهبر اين جريان، آشكارا از رژيـم انتقـاد مىكرد و و مؤمنان را به سرنگونى آن فرا مىخواند.
2⃣روحانيت و نظام جمهوری اسلامى الف) حاميان كامل 🔸برخــى از از نظــام ، بــه طور كامــل حمايــت مــى كردنــد. شاخصـه های حمايت گرايانـه آنهـا در مشـاركت در ، حمايـت از مواضـع رهبـری و تصدی گری روحانيون در اركان حكومت روشن مىشود. 🔹ب) حاميان نسبى حداكثری برخى ديگر از جمهوری اسلامى حمايت نسبى حداكثری مى كنند. اينان ضـمن حمايـت از نظام ، مى كوشيدند، با رعايت حد فاصله ميان خود و نظام، شرايط انتقاد كردن به آن را برای خود در برخى مسائل حفظ كنند. 🔹ج) حاميان نسبى حداقلى برخى نيز از جمهوری اسلامى حمايت نسبى حداقلى مى كنند. 🔸د) منتقدين يا معترضين بخش اندكى از نيز در اظهار نظرهای آشكار و جدی خـود، بـا برخـى مبـانى يـا عملكرد هـای جمهـوری اسـلامى بـه چـالش برخاسـته و نسـبت بـه نظـام ، منتقـد و يـا معترض اند (نک، میر سلیم، پیشین، ۴۴۶_ ۴۵۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا