🚨توصیه انتخاباتی کاظم صدیقی به مردم: به خودتان رحم کنید
🔹امام جمعه موقت تهران: نگویید شورای نگهبان امضا کرده، شورای نگهبان کف را امضا کرده، شما باید همیشه همت بلند داشته باشید، سقف را ببینید.
🔹شما را به خدا به خودتان رحم کنید، به فقرا رحم کنید، به هر تشریفاتی رأی ندهید.
🔹به کسانی رأی بدهید که درد شما را چشیده باشد، مشکلات را در زندگی یافته باشد و برای شما مایه بگذارد، از جان مایه بگذارد، خودش را فدای شما بکند و همیشه از اینها بودند، گاهی غفلت کردیم و از دستمان رفتند.
راه ما روشن است
🔸🔹@rahroshaan
🔹️ ۲ 🔹️ مروری بر بیانات رهبری انقلاب در دیدار با بسیجیان(سوم خرداد ۹۵)
بسیج بیست میلیونی که امام اعلان کردند و سازمان بسیج که تشکیل شد، اصلاً معنای این کار چه بود؟ معنای این کار این بود که خدای متعال به امام بزرگوار این تعلیم را داد، این الهام را کرد که سرنوشت انقلاب را بسپرد دست جوانها؛ نهفقط جوانهای آن روز. وقتی جوانها وارد میدان شدند، این امانتی را که دست آنها سپرده شده است، این اعتمادی را که به آنها شده است، دستبهدست در طول زمان به یکدیگر منتقل می کنند؛ و همین اتّفاق افتاده است. شاید نود درصد شماها که اینجا هستید، نه دوران امام را دیدهاید، نه امام را مشاهده کردهاید، اکثرتان جنگ را ندیدهاید امّا روحیّه، همان روحیّه است. نه اینکه من از اظهاراتی که این جوانهای عزیزمان اینجا کردند این را الهام بگیرم؛ نه، من اطّلاع دارم، من مرتبطم با جوانها.
روحیّهی امروز جوانهای ما همان روحیّهی جوانهای آنوقت است؛ با این تفاوت که آنها آنوقت در وسط کورهی انقلاب بودند، امروز آن [شرایط] نیست، درعینحال آن روحیّه هست. تفاوت دیگر اینکه بصیرت و آگاهی و تجربهای که جوانهای ما امروز دارند، آن روز وجود نداشت؛ یعنی ما پیش رفتهایم. امام سرنوشت انقلاب را سپرد به شما جوانها؛ و هر مجموعهی جوانی، هر نسلی، وقتی از جوانی پا میگذارد به میانسالی، در واقع این امانت را تحویل میدهد به نسل جوان بعد از خودش و این سلسله تمامنشدنی است.
البتّه معنای اینکه ما میگوییم حفظ انقلاب و پاسداشت انقلاب را امام به جوانها داد، این نیست که غیر جوانها مأموریّت ندارند؛ چرا، این مأموریّت همه است؛ از پیرمرد هشتادساله و بالاتر از هشتادساله تا نوجوان، از مرد تا زن، از نخبه تا غیر نخبه و مجموع آحاد ملّت و کشور مأموریّت دارند انقلابشان را حفظ کنند؛ این وظیفهی همهی ما است؛ امّا جوان پیشران است، موتور حرکت است. اگر نسل جوان نمیبود و نمیخواست و اقدام نمیکرد، حرکت متوقّف میشد؛ اندیشهی پیران و فکر و تجربهی آنها آنوقتی به کار میآید که حرکت جوانانهی جوانان وجود داشته باشد؛ پیشران این حرکت، جوانها هستند. بنابراین امروز، شما جوانهایی که امام را ندیدهاید مخاطب امامید، امام با شما حرف زده است، امام با شما صحبت کرده است. مراجعه کنید به مطالب امام. این یک نکته.
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
🔸️۳🔸️مروری بر بیانات در دیدار نخبگان علمی جوان(۲۸ مهر ۹۵)
اوّلاً نخبگان -جوانها، بخصوص جوانان نخبه- هدایای نفیس الهی هستند به یک ملّت و یک کشور. همهی کشورها از چنین هدایایی، با این حجم، با این گستردگی، با این عدد فراوان برخوردار نیستند. این یکی از خصوصیّات کشور ما است که در آن استعدادهای انسانی، با کیفیّت خوب و کمّیّت فراوان وجود دارد؛ این جزو خصوصیّات کمنظیر کشور ما است؛ این یک هدیهی الهی است، هدیهی بسیار نفیس و باارزشی است. نتیجه این است که مسئولان کشور بایستی این امانتها را گرامی بدارند، حفظ کنند، چون این هدیه امانتی است در دست مسئولان؛ از بنیاد نخبگان و آقای دکتر ستّاری و شورای عالی انقلاب فرهنگی بگیرید، تا وزارت آموزش عالی و بهداشتودرمان و آموزشوپرورش و بقیّهی دستگاههای دولتی که ارتباطی با نیروی انسانی و با نیروی جوان میتوانند داشته باشند؛ اینها در دست آنها امانتند. امانت نفیس را باید خیلی مراقبت کرد؛ برای حفظ آن، و آنوقتی که این امانت قابل رویش و افزایش است، برای رویش و افزایش آن باید احساس مسئولیّت کنید.
ما میخواهیم یک جامعهای و کشوری در فضای علمیِ دنیا سر بلند کند که دنیا را از جهالت و ضلالتی که به آن دچار است نجات بدهد. جوانهای عزیز! این شدنی است. اگر شما بتوانید کشورتان را پیشرفته کنید از لحاظ علمی، از لحاظ اعتمادبهنفس، از لحاظ ابتکارات، از لحاظ تلاش، در این دنیای سرشار از جهالت و ضلالت، یک کشوری سر بر خواهد آورد که از لحاظ شاخصهای مورد قبول دنیا -شاخص علم، شاخص پیشرفت فنّاوری، شاخص ثروت، شاخص مادّیّات و شاخصهای انسانی- و درعینحال برخوردار از معنویّت و شرافت و توجّه به خدا و ایمان و اعتماد به خدا در سطح عالی قرار میگیرد. این اگرچنانچه بهوجود بیاید، مهمترین مؤثّر و تأثیرگذارندهی در جلب ایمانها و دلهای مردم خواهد بود؛ بشریّت را میتوانید شما نجات بدهید. اینکه ما برویم یکی یکی بنشینیم کنار افراد، استدلال کنیم برای اینکه ذهن اینها را به سمت ایمان به خدا و اسلام جلب کنیم، اثرش در قبال یکچنین حرکتی، مثل یک اعشاریِ یک صدم و یک هزارم و یک میلیونیوم در مقابل یک عدد کلانِ بزرگ است؛ مثل قطرهای در مقابل دریا است؛ ما میخواهیم یک چنین حادثهای اتّفاق بیفتد. مردم عالم -بشریّت- باید از این ضلالت، از این جهالت نجات پیدا کنند؛ این را شما میتوانید انجام بدهید.
ظرفیت هایی که مغفول مانده است
با وجود جمعیت جوان و تحصیلکرده ایران و تاکیدات همیشگی مقام معظم رهبری، باز هم شاهد هستیم که آن گونه که باید و شاید از این ظرفیت در اداره کشور، مدیریت و تصمیم گیری بهره گرفته نشده است و جا دارد وعده ها به تحقق نزدیک تر شود.
قطعا بهره گیری از این پتانسیل، امکانی است که کمترین دستاورد آن رشد چشمگیر کشور در عرصه های مختلف خواهد بود.
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
🔴۱۸ سال پیش در این روز، آمریکا بزرگترین جنایت جنگی قرن یعنی اشغال عراق را آغاز کرد. این اشغالگری بیش از یک میلیون کشته و میلیونها آواره برجای گذاشته و منجر به زایش گروههای تروریستی از جمله داعش شده
✍ EELKHAN | ایلخـــــــان
#جنایتکار
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
▪️معنای تاکید بسیار مهم رهبر انقلاب بر اینکه درباره مسئله #برجام ‘#عجله_نداریم’ یعنی روند راهبردی به سود ایران است و به امریکا اجازه نخواهد داد با اغواگری این روند را مخدوش یا منحرف کند.
راه ما روشن است 🇮🇷
🔸🔹@rahroshaan
#بقیه_الله_خیر_لکم_ان_کنتم_مومنین
#اسامی_القاب_صفات_مبارک_حضرت_ولی_عصر_عجل_الله_تعالی_فرجه_الشریف
#المرابط
ا❁﷽❁ا
⚜️المُرابِط⚜️
«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ»؛
ای اهل ایمان! صبور باشید و یکدیگر را به صبر و مقاومت سفارش کنید، و از مرزهاى خود، مراقبت كنيد و تقوای الهی پیشه کنید، باشد که رستگار گردید.
(سوره مبارکه آل عمران، آیه ۲۰۰)
ا┄┄┅═✧❁ ⚜️ ❁✧═┅┄┄ا
✍️ «مُرابِط» از القاب حضرت بقیة الله الأعظم (أرواحنا فداه)، به معنای مرزدار و حافظ راه خدا می باشد.
⚜️ چنانچه در توقیع صادره از ناحیه مقدسه، آن حضرت، خود را با این صفت توصیف فرموده اند:
▪️ «مِنْ عَبْدِ اللَّهِ الْمُرَابِطِ فِي سَبِيلِه».
📓 تهذيب الأحكام (تحقيق خرسان)، مقدمةج ۱، ص ۳۹
⚜️ نیز حضرت باقرالعلوم (علیه السلام) در تفسیر آیه ۲۰۰ سوره مبارکه آل عمران فرمودند:
▪️ «سَيَكُونُ ذَلِكَ (اَلرِّبَاطُ) ذُرِّيَّةً مِنْ نَسْلِنَا اَلْمُرَابِطُ» و «وَ رَابِطُوا إِمَامَکُمْ الْمُنْتَظَر»؛
▪️ در آيندۀ نزديك، ذرّيهاى از نسل ما كه وظيفۀ مرزبانی را بعهده خواهد داشت، بوجود خواهد آمد. و در جای دیگر فرمودند: از امام منتظرتان دفاع کنید.
📓 الغيبة (للنعمانی)، النص، ص ۱۹۹ و ۲۷
🆔@rahroshaan