💠برای خدا کار بُکنیم
من امیدوارم که خداوند همۀ شما را توفیق بدهد و همۀ ما را توفیق بدهد برای خدا کار بکنیم، تا شکست در آن نباشد. این از همۀ توفیق ها بالاتر است که ما خودمان طوری بکنیم که کارهایمان برای او باشد.
📚صحیفه نور ،جلد ١٠ ،صفحه ١١٣
🔰 قرارگاه سایبری 🇮🇷 در ایتا // اینستاگرام // تلگرام
🆔 @gharargah_saiberi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غربی که به اسم آزادی، ازادگی، شرافت و انسانیت را نابود کرد و خیابان های غرب را تبدیل به شهر اجساد کرد.
🔷امروز دقیقا روزی بود که باید غرب پاسخگویی آزادی هایی میشد که جایگاه انسان را تنزل داده است واوباید تاوان الگوسازی از این همه بی تفاوتی نسبت به ارزش انسانیت، در کشورهای خود را میداد ، اما نه تنها پاسخگو نیست بلکه به انسانیت و شرافت زنان ایرانی هم چشم طمع دارد.
🔷 و مایی که امروز باید شعار زن، آزادگی، آگاهی سر میدادیم و زن غربی را که آلت دست سگ بازان غربی شده است را به انسانیت فراموش شده خود فرا می خواندیم ، پاسخ گوی زن زندگی آزادی هایی شده ایم که زن غربی را گرفتار بلا کرده است.
⏪بیشک دیدن این فیلم چند ثانیه ای به کسی توصیه نمیشود اما جهت مطالبه گری از غرب باید نشر داد و غرب را مجبور به پاسخ گویی دربرابر این همه حرمت شکنی کرد
.
✍️عالیه سادات
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
_____________________
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
📸 این عکس را تمام دنیا باید ببیند
روستایی در پردنجان از توابع فارسان چهارمحال و بختیاری
@Farsna
١۴٠١،اولین سال شورشِ زنانِ مجرد
🔻یکی از مهمترین دلایل استفاده دشمنان از شعارِ پرجاذبهٔ «عدالت برای زن» و یا «زن ،زندگی،آزادی» در هجمهٔ چند وجهیِ علیه ایران اسلامی، بیشتر بودن ٣ میلیون نفریِ زنانِ بالغ از مردانِ بالغ و آشفتگیِ فرهنگیِ حاصل از آن است.
🔻زنانِ بالغِ جهان، حدودا ٣٠٠ میلیون نفر بیشتر از مردانِ بالغ هستند و در ایران، این رقم حدود ٣ میلیون نفر است، زیرا زنان، حداقل ۴ سال زودتر بالغ می شوند و بطور متوسط ۴ سال دیرتر از مردان از دنیا می روند، یعنی مثلا اگر متوسط سن بلوغ اجتماعی و ازدواج زنان را ١٨ سال و مردان را ٢٢ بگیریم، معادل تعداد زنان ١٨ تا ٢٢ سال، مرد بالغ اجتماعی کم داریم و در انتهای هرم جمعیت نیز که زنان، ۴ سال دیرتر از دنیا میروند، به همین ترتیب معادل تعداد زنان ٧١ تا ٧۵ سال، شوهر کم است و بدتر از آن، اینکه چون مرگ و میر مردان در جوانی و میانسالی بیشتر است، آمار کمبود مردان به میان هرم جمعیت متمایل است.
🔻در بسیاری از کشورهای دیگر با گزینه های «ترویج بی عفتی»، ظلم و گاهی «تعددِ زوجات»، نا آرامی های حاصله را کاهش می دهند اما در ایران که هیچکدام از این گزینه ها رایج نیست و از طرف دیگر، خانواده یک ارزش بزرگی است، به زنان فشار روحی بسیار بیشتری می آید و «احساسِ ظلم»، گسترده تر و سنگین تر است.
🔻ما از یک طرف، به زنان، اجازهٔ خروج از عرف، در «مسابقهٔ کسبِ همسر» که یکی از بزرگترین نیازهای بشری است را نمی دهیم و از طرفی دیگر طرح شایسته ای برای این معضلِ آنها نداریم.
🔻«احساس ظلم و نابرابری»، تنها مربوط به زنان مجرد نیست و زنان متاهل هم به دلیلِ احساسِ خطر از ناحیهٔ زنانِ مجردِ فراوان، مجبورند در مقابل همسر خود بیشتر کوتاه آمده و احساس قید و بند، ظلم و نابرابری کنند و از طرفی تحت تاثیر جو حاصل از خودنمایی های ظاهری مجردها، از عرفی که به سمت سقوط می رود پیروی کرده و به «ظاهرنمایی» و خطرات آن مبتلا شوند.
🔻از منظری دیگر، پسران مجرد و خصوصا خانواده های آنها به دلیلِ این فراوانیِ دختران، عجله و انگیزهٔ لازم برای ازدواج در سن پایین را ندارند و متاسفانه این جمله رواج بسیار دارد:
(هنوز زوده، چیزی که زیاده دختر) .
🔻با بالا رفتن سنِ پسران و افزایش توقعات و ترس ها ، و گاهی سیر بودنِ حاصل از ارتباطاتِ غیرِ عرفی با دختران و زنانِ مجردِ فراوان، پسران دیگر به سختی تن به ازدواج می دهند و لذا همچنان به آمار مجردها و نا آرامیِ جوانانِ جامعه افزوده می شود.
⚫️بله، یک راهکار برای رفع این نابرابری، رفتن به سمت (زن، زندگی، آزادی) است که مانند بسیاری از جوامعِ دیگر، قید اخلاق و خانواده را در ایران بزنیم و “زن“ را از قیودِ اخلاقی “آزاد“ کنیم تا همه با هم حیوانی “زندگی“ کنیم.
⚫️راهکار دیگر این است که دخترانِ کشورمان را به کشورهای دیگر صادر کنیم.
🔻آیا کسی راهکارِ دیگری به جز زنده به گور کردنِ دختران، که بعضی جوامع قبل از اسلام به آن رسیده بودند، سراغ دارد؟
⚫️از تعدد زوجات چیزی نگویید که از شمر بدتر خواهید بود و غالبِ زنان، با انگیزه های ناخودآگاهِ انحصارطلبی، حسادت و ترس از مشکلات بیش از حد بزرگ شدهٔ آن، میخواهند سر به تن ایران و اسلام و اخلاق و دنیا و آخرت نباشد و کسی از این خطِ قرمزشان عبور نکند، زیرا در تهاجمِ شیاطین به فرهنگِ جهان در یک قرن گذشته، چنان کلمهٔ "هوو" از مفهومِ خواهر، دوست، همدم، مادرِ دومِ فرزندان و شريکِ امین در شوهر داری وخانواده داری، به مفهومی برعکس و منفی تغییر کرده و سپس تابو شده است که بعضی از زنان حاضرند حتی شوهرشان هر روز با یکی از زنان خیابانیِ حاصل از این آشفتگی ارتباط بگیرد اما اگر کسی حرف تعدد زوجات را بزند، باید نابود شود.
🔻البته راهکار دیگری هم هست:
⚫️این مشکل را رها کنیم تا مانندِ وقایعِ اخیر، در زمانی دور یا نزدیک، جمعِ کوچکی از زنانِ ناآرام و بی قیدی که هیچ امیدی به آیندهٔ خود ندارند، موی پریشان کرده و با اغوا گری و بی فکری، بسیاری از جوانان را با خود همراه نموده به خیابانها بکشند و تبدیل به «لیدرهای سپاه دشمن» در برپایی جنگ داخلی، کشت و کشتار و نابودی کشور و فرهنگ و جامعه شوند و در نهایت با اضافه شدن میلیونها بیوه به این جمعیت ٣ میلیونیِ زنانِ ناامید، مانند غربیهای بعد از جنگهای جهانی که تعداد زنان بالغ مجرد، چندین برابر شد، ارزش زن به یک بازیچه جنسی تنزل کند.
🔻خداوند به امتحان وادار می کند و انتخاب با ماست.
🔻توقعی برای تولید، نشر و دفاع از این نوع مطالب نیست.،چون همیشه قدرت واهمهٔ شکستن تابوها، از احساس وظیفه ها بهتر عمل می کند، اما آیا نمیتوانیم از ثواب تذکر و ارسال این آمار مغفول مانده، برای علما، مسئولین و تاثیرگذاران اجتماعی بهره ببریم.
✍️سهیل محمدشفیعی
✅ از اغتشاش تا تحول!
امشب جوان دانشجویی را دیدم که اشکش سرازیر بود ..
انگار سوالی داشت. به من نزدیک شد.
پرسید امشب مرا هم به مصلی راه می دهند؟
گفتم چطور مگه؟ بله همه میتوانند شهدا را زیارت کنند.
داستانش را برایم تعریف کرد.
گفت:
«آن شب من هم در راهپیمایی اغتشاشگران و معترضین شرکت کردم. به قصد شلوغی و اغتشاش آمده بودم. شعار میدادم.
امروز با چندنفر از دوستانم راهی شهر شدیم. نه! برای تشییع نیامده بودیم. آمده بودیم در شهر گشتی بزنیم و به خوابگاه برگردیم.
وقتی نزدیک مصلی شدیم جنازه شهید روی دستان مردم بود.
چند قدم همراه شدیم. مردم شعار میدادند و مداح میخواند.
ناخودآگاه اشک از چشمانم سرازیر شد. 😭
از دوستانم جدا شدم.
میخواستم داخل مصلی شوم اما خجالت کشیدم. شما را قبلا در دانشگاه دیده بودم. گفتم از شما بپرسم اجازه هست وارد شوم؟»
وقتی داستانش را شنیدم خیلی غبطه خوردم. به حال و هوایش غبطه خوردم.
آن شب، شب شهادت بود و او در بین اغتشاشگران؛ امشب هم شب شهادت بود اما پشیمان بود و متحول!
آری!
شهدا انسانها را متحول می کنند!
دیگر در آن جمعیت، او را ندیدم.
به تابوت شهید نزدیک می شدم و با خود می گفتم: آیا به تحول من نیز امیدی هست؟!😭
#تشییع_شهدای_گمنام
✍️حسیندارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
﷽
🔰 لوح | به مناسبت ایام سوّمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و در راستای به اشتراک گذاری محتوای فاخر، بنیاد مکتب حاج قاسم آثار برگزیده تولید شده در رابطه با این شهید عزیز را بازنشر میکند.
🔺 شماره ده
🌟#آثار_گرافیکی_برگزیده
جانفدا
#جانفدا
📥 کیفیت اصلی
به پویش #من_یک_قاسم_سلیمانیم بپیوندید👇
🆔
👇روی گزینه #عضویت کلیک کن تا عضوشی و کانالو گم نکنی
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخدا قسم با دیدن این کلیپ ارادت جنابعالی به مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز به اوج خود خواهد رسید. من تا کنون این کلیپ زیبا ودلنشین را مشاهده نکردم. جانم فدای چنین رهبر عزیزی که سردار دلها سپهبد حاج قاسم سلیمانی اینگونه در وصفش سخن میگوید: والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه ی قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را بدست دارد در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است. عزیزان این کلیپ سخنان حاج قاسم نیست. مشاهده کن تا به حق برسید و دلتان و قلبتان خدائی تر شود.
❣️ chamran