هدایت شده از جهاد تبیین
🔴انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب امام زمان (عج)
♦️امام خمینی(ره): مسوولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت - ارواحنا فداه - است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسایل اقتصادی و مادی اگر لحظه ای مسوولین را از وظیفه ای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد.
♦️باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنمایند، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.
📚صحیفه نور،جلد 21،صفحه 108
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 عاقبت متعلق به ماست
♦️امام خامنه ای :گاهی افرادی که با این بعد از تفکر اسلامی آشنا نیستند ، در مقابل معادلات عظیم مادی جهان دچار حیرت و یاس می شوند ، احساس می کنند با این قدرت های عظیم ، با این تکنولوژی پیشرفته ، با این سلاح های مخرب ، با بودن بمب اتمی در دنیا یک ملت حالا انقلاب هم بکند ، مگر چقدر می تواند مقاومت کند ؟
♦️احساس می کنند که برایشان #استقامت در مقابل فشار قدرت ظلم و استکبار ممکن نیست ، اما اعتقاد به #امام_مهدی ، اعتقاد به روزگار دولت اسلامی و الهی به وسیله زاده پیغمبر و امام زمان این امید را در انسان به وجود می آورد که نه ، ما #مبارزه می کنیم برای اینکه عاقبت متعلق به ماست ؛ برای اینکه نهایت کار ما یک وضع آنچنانی است که دنیا باید در مقابل او خاضع و تسلیم بشود و خواهد شد .
♦️ برای اینکه روال تاریخ به سمت آن چیزی است که ما امروز پایه اش را ریختیم ، نمونه اش را درست کردیم ولو نمونه ناقصش . این #امید اگر در دل ملت های مبارز - مخصوصا ملت های اسلامی - به وجود بیاید ، یک حالت خستگی ناپذیری به آنها خواهد داد که هیچ عاملی نمی تواند آنها را از میدان مبارزه روگردان کند و آنها را به شکست درونی و انهزام درونی دچار کند .
📚زندگی سیاسی_مبارزاتی ائمه/ انسان ۲۵۰ ساله
هدایت شده از جهاد تبیین
🌹شهيد محراب آيت الله دستغيب:
🌹هركس ميخواهد بداند که اگر امام زمان عج ظهور فرمايد, نسبت به ايشان چه موضعي خواهدداشت، ببيند الان با نائب برحقش چگونه است
اگر توانست مطيع ايشان باشد,اطاعت ازامام زمان عج هم ميتواند بكند.
هدایت شده از جهاد تبیین
🔴 #بشارت مهمی از امام خامنه ای :
♦️انقلاب پرچم عزت این ملت است و ملت این پرچم را در دست استوار خود محكم نگه خواهد داشت و بفضل پروردگار تسلیم #امام_زمان ارواحنا فداه و عجل الله فرجه خواهد کرد.
📚بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی - 1381/11/28
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چگونه عشقمان را به امام زمان اثبات کنیم؟
♨️ مصداق عینی عاشقان #امام_زمان
⁉️ رهبری با چه توسلی #فتنه را جمع کرد؟
♨️ رمز ناکام ماندن فتنه ها!
🎙🌏https://eitaa.com/jahad_14
هدایت شده از جهاد تبیین
Khamenei.ir - سربازی امام زمان_383457124023274148.mp3
3.38M
🌺بشنويد| «سربازی امام زمان»
🌺بیانات رهبر معظم انقلاب دربارهی بزرگترین وظیفه منتظران در دوران غیبت امام زمان عجاللهتعالیفرجهالشریف
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺رهبر معظم انقلاب: شاید در تاریخ بشر کمتر اتفاق افتاده باشد که آحاد جوامع، احساس نیاز به یک منجی داشته باشند.
🆘🌏https://eitaa.com/jahad_14
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چگونه عشقمان را به امام زمان اثبات کنیم؟
♨️ مصداق عینی عاشقان #امام_زمان
⁉️ رهبری با چه توسلی #فتنه را جمع کرد؟
♨️ رمز ناکام ماندن فتنه ها!
🎙🌏https://eitaa.com/jahad_14
هدایت شده از جهاد تبیین
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ایرانیها در روایات آخرالزمان
🇮🇷پرچمهایی از خراسان در کوفه مستقر خواهند شد و با امام زمان(عج) بیعت خواهند کرد و به لشکر حضرت خواهند پیوست...
👉🌏https://eitaa.com/jahad_14
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
🔴 ذلت ملکه پهلوی
🔹 تاج الملوک همسر «رضا شاه» در سال 1979 میلادی در حالی مرد که جنازهاش در بیمارستان مرکزی نیویورک حدود 2 ماه روی زمین ماند و هیچ یک از اقوام برای دفنش اقدامی نکردند. «ربع پهلوی» نوهاش هم از پرداخت پول برای مراسم خاکسپاری مادربزرگش امتناع کرد و سرانجام «فرح پهلوی» مجبور شد مبلغ 5000 دلار از پاریس برای «غلامرضا پهلوی» که در پول پرستی معروف بود بفرستد، اما او پول را صرف اعتیادش کرد! در نهایت جنازه «تاج الملوک» با کمک شهرداری نیویورک در قطعه افراد معتاد و ولگرد یک گورستان حاشیهای دفن شد.
📚 منبع: کتاب پهلویها را بشناسیم، ص 42 و 43
✅ به مادر بزرگ خودشون رحم نکردن بعد یه عده به افتادن دنبال اینا😏
🔶 #شیخ_فرهاد_فتحی
عضو شوید🔻🔻🔻
eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
🔺یورونیوز تو یه گزارش ویژه نوشته: «زنکشی، آزار فیزیکی و جنسی، اپیدمیهای خاموش اروپا هستند.»
🔹دقت کردید؟ همین اروپا که مقامات سیاسی و رسانهها و مزدبگیرهاشون در مورد زنان ایرانی و پوشش و سبک زندگیمون تعیینتکلیف میکنن.
همین اروپای پرمدعای زیادهگو.
♦️تو برو به حال خودت نظری کن!
🔶 #شیخ_فرهاد_فتحی
عضو شوید🔻🔻🔻
eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1