هدایت شده از جواد جاویدنیا
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور:
ممنوعیت استفاده از پیامرسانهای خارجی در دستگاههای حاکمیتی و دولتی و مدارس و دانشگاهها:
بر اساس قوانین و مقررات کشور و مصوبات شورایعالی فضای مجازی هر گونه استفاده دستگاههای یادشده از شبکه های اجتماعی خارجی (همچون تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و ایمو) ممنوع است و تخلف و در برخی موارد جرم محسوب می شود.
بنابراین با توجه به تعطیلات مراکز آموزشی هر گونه آموزش از راه دور از طریق این شبکه ها ممنوع است و می بایست بر بستر شبکه های اجتماعی داخلی باشد و چنانچه در بسترهای خارجی ممنوعه کلاس و آموزشی برگزار شود فاقد وجاهت قانونی است و دانش آموزان و دانشجویان تکلیفی برای حضور در این آموزشها ندارند و دانشجویان و والدین دانش آموزان می توانند نسبت به این امر از طریق حراست دستگاههای مربوطه شکایت و اعتراض خود را منعکس کنند. حراست دستگاهها هم مکلف به بررسی و ممانعت از این فعالیتها و در صورت استنکاف انعکاس موضوع حسب مورد به هیئتهای تخلفات اداری یا مراجع قضایی (استنکاف از اجرای قوانین و مقررات کشور موضوع ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی) هستند و خود حراستها نیز در صورت عدم اجرای وظایف، دارای مسئولیت خواهند بود.
خواهش ما از همه مردم و مسئولان و مدیران مراکز آموزشی این است که با بصیرت کافی به ویژه در این ایام که دعوت مردم به شبکه های اجتماعی خارجی که ابزار عملیات روانی علیه مردم و ایجاد هراس و جنگ اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان است، قطعا کمک به دشمن در ایراد خسارت به کشور محسوب می شود، تمام هم وغم خود را بر ترک شبکه های ویرانگر و بدتر از کرونای خارجی بگذاریم تا انشاءالله از کرونای بی بصیرتی و بی عملی در فضای مجازی خلاصی یابیم و این بار مردم مسئولان کرونازده فضای مجازی کشور را درمان و از خواب غفلت بیدار کنند و مانع تداوم برخی خیانتهای نفوذیها شوند.
@Dr_Javidnia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آی مردم! مگه باور ندارید امام زمان عج دارید؟!
@rahrovanraheqoran
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن شهرستان مبارکه برگزار میکند:
#مسابقه_پیامکی شماره ۷ به مناسبت #میلاد_حضرت_علی_ع:
1⃣ يكی از صفات حسنهای كه حضرت علی ـ عليه السلام ـ در اكثر خطبه ها به آن توصيه فرموده و بر امام جمعه لازم است آن را در خطبههای نماز جمعه سفارش كند، كدام است؟
2⃣ نهج البلاغه دارای چند خطبه، چند نامه و چند حكمت است؟
3⃣ آخرين جمله نهج البلاغه درباره چه موضوعی است؟
4⃣ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، جایگاه علی (ع) را نزد خود، مانند کدام پیامبر خدا با برادرش عنوان کردند؟
5⃣ میلاد حضرت علی ع، در چه تاریخی و چه مکانی بود؟
📆 مهلت شرکت در مسابقه: تا ۲۳ اسفند ۱۳۹۸
ارسال پاسخ های صحیح به دو روش زیر:
🆔 @shahed
📱 ۰۹۱۰۶۴۲۹۳۰۰
@rahrovanraheqoran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی خودشون هم علنی اعلام می کنند!!!
امام علی (عليه السلام):
سعادت هرگز با سستی و تنبلی به دست نمیآید.
«غررالحکم و دررالکلم، ص19»
💐میلاد با سعادت حضرت علی علیه السلام و روز پدر مبارک💐
@rahrovanraheqoran
حمایت از پیام رسان های ایرانی، وظیفه همگانی
♦️ این روزها که مهمان ناخوانده همه را خانه نشین کرده، #آموزش دانش آموزان و دانشجویان هم به صورت حضوری تعطیل شده و عموم آموزش ها از طریق #فضای_مجازی انجام میشود.
شاید اکنون بیش از هر زمان دیگری، قدر #کلاس و #مدرسه را درک کنیم. #آموزش_مجازی در کنار محاسن و نکات مثبت که دارد؛ هرگز نمی تواند جای آموزش حضوری را بگیرد؛ اما برای این روزها، فرصت خوبی است.
♦️این فرصت، زمان مناسبی است برای تمرین آموزش و فراگیری دروس به شیوه مجازی برای همه دبیران، اساتید، دانش آموزان و دانشجویان. ولی به نظر می رسد یک مسئله که این بین مورد غفلت قرارگرفته #آسیبهای فضای مجازی بر ذهن و فکر و روان کاربران است.
♦️به عنوان مثال اکثر گروهها و کانالهای آموزشی در پیام رسان های خارجی است که اتفاقا عموما همینها بستر اشاعه شایعه علیه امنیت روانی و ذهنی مردم در قضیه مبتلابه جامعه است.
همین پیام رسان هایی که اتفاقا در سالهای اخیر باعث #اُفت_تحصیلی شدید دانش آموزان شدند! هم بر تحصیل آنها اثر منفی داشتند و هم خشونتها و بی اخلاقی ها و هتک حرمت و حریم هایی را بین اعضای خانواده موجب شدند؛ علاوه بر آنکه از نظر اقتصادی هم مصرف اینترنت بالایی دارند و #امنیت پایینی دارند!
♦️ اجبار دانش آموزان به استفاده از این پیام رسان ها، اتفاقا بچههای پاک و معصوم را به دنیای ناپاک فضای مجازی افسار گسیخته به ویژه در تلگرام و اینستاگرام وارد خواهد کرد.
شاید دانش آموز، یک ساعت برای تکلیف مدرسه در گروه به اجبار عضو شده مدرسه حضور داشته باشد؛ اما ۲۳ ساعت بقیه در فضای مجازی چه می کند؟! با عِلم به اینکه کودکان و نوجوانان کنجکاو هستند و طالب جستجو و کشف نادیده ها و ناشنیده ها.
♦️ آگاه باشیم خدای ناکرده، آنچه از سند ۲۰۳۰ را در فضای حقیقی نتوانستند برای دانشآموزان و بچههای ما عملی کنند؛ فضای مجازی باعث نشود خود بچهها، داوطلبانه، دنبال آنها کشیده شوند و مشکلات جدید برای خودشان، خانواده هایشان، اعتقادات و باورهایشان به وجود آورند.
♦️واقعا جای تعجب است وقتی #معاونت_فضای_مجازی_دادستانی_کل_کشور، رسما اعلام کرده اند بستر آموزش و ارتباط بین همکاران و اولیاء و مربیان باید در #پیام_رسان_های_ایرانی باشد؛ چرا هنوز شاهد آن هستیم که یا گروه مدرسه ای در پیام رسان های داخلی نیست؛ یا بسیار انگشت شمار هستند؟!
چرا حتی شبکه آموزش، بچهها را تشویق به حضور در اینستاگرام می کند؟!
♦️ چرا #دولت و #وزیر_ارتباطات برای ارتقای پیام رسان های داخلی و تشویق مردم به استفاده از آنها تلاشی نمی کنند؟!
کی و کجا باید متوجه شویم پیام رسان های ایرانی با همه مشکلات سر راه خود، قابلیتهای بیشتری نسبت به مشابهات خارجی دارند؟!
♦️ متأسفانه بیشتر افراد حقیقی و حقوقی که با پیام رسان های بومی مخالفت می کنند؛ حتی یک بار این پیام رسان ها را نصب نکرده اند و فقط معترض هستند که قابلیت و کیفیت پایینی دارند!
وظیفه ماست که در این فرصت پیش آمده، دانش آموزان را با توانایی های فرزندان این مرز و بوم آشناتر کرده و در عمل، در کنار تدریس دروس مدرسه به آن ها #حمایت_از_توان_و_تولید_داخلی را آموزش دهیم و در حقیقت #آموزش_و_پرورش را با هم عجین کنیم تا إن شاءالله بذر #امید و تکیه بر دانش و توان ایرانی و عملی کردن شعار #ما_می_توانیم را در قلب کودکان و نوجوانان کاشته و پرورش دهیم.
✍ زهرا سادات امیری (دبیر آموزش و پرورش)
@rahrovanraheqoran
تأثیر و اهمیت #فضای_مجازی اینجا مشخص می شود که #بزرگنمایی بیش از اندازه کرونا توسط فضای مجازی، باعث می شود حتی در #ایتا هم این کلمه در روز میلاد #حضرت_علی_ع گوی سبقت را از نام #امام_علی و #امیرالمؤمنین برباید.
ای کاش مسئولین مربوطه انقدر نسبت به فضای مجازی و اهمیت آن بر افکار، رفتار و سبک زندگی مردم بی تفاوت نبودند!
#وقت_آن_نیست_که_بیدار_شوند ؟
@rahrovanraheqoran