6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان عزیزم توصیه می کنم این کلیپ رو تکرار تکرار ببینید 👏👏🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤🩹💃 واقعا حرفاشون طلاس
🌹حضرت علی (علیه السّلام) فرمود :
🌴مرگ آري اما تن دادن به پستي نه، قناعت به كم آري ولي دست نياز به سوي ديگري نه، آن كس كه با احترام و تلاش صحيح چيزي به او نرسد با كوشش هاي ناصحيح چيزي به او نخواهد رسيد، دنيا دو روز است: روزي به سود تو است و روزي به زيان تو، آن روز كه به سود تو است به خوشگذراني و غرور مپرداز و زماني كه به زيان تو بود شكيبا باش
📚نهج البلاغه حکمت۳۹۶
♻️#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
♦️سرنوشت نوزادی که پاکی یوسف شهادت داد.
🌼حضرت یوسف از بالاى قصر جوانى را دید که با لباسهاى مندرس از کنار قصر عبور مى کرد.
🌴جبرئیل به حضرت عرض کرد: این جوان را مى شناسى ؟
حضرت یوسف فرمود: نه .
جبرئیل فرمود: این همان طفلى است که در گهواره به سخن آمد و نزد عزیز مصر به پاکدامنی و طهارت شما شهادت داد.
🌱حضرت یوسف فرمود: او را بر من حقى است ، پس دستور داد، جوان را آوردند و امر کرد او را لباسهاى فاخر پوشانیدند و انعام زیاد در حق او ارزانى فرمود.
🌼با نگاه به این منظره جبرئیل به خنده آمد !حضرت یوسف فرمود: آیا احسان ما کم بود که به نظر تحقیر تبسم کردى !؟
☘جبرئیل عرض کرد. غرض از خنده من این است تو که مخلوقى هستى در حق این جوان به واسطه یک شهادت بر حقى که درباره تو در حال خردسالى و بى اختیاری داده بود این همه احسان کردى ،پس پروردگار بزرگ در حق کسی که بر توحید و وحدانیت او گواهی داده و یک عمر بگوید: اشهد ان لا اله الا الله چقدر احسان خواهد فرمود ...
♻️#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
♦️در نهایت تسلیم شد
🔹۲۳ اکتبر سال ۱۹۸۳ در نبرد بین گروه مقاومت و آمریکا، در مقر تفنگداران آمریکا در بیروت ، انفجاری رخ داد که موجب کشته شدن ۳۰۵ نیروی وابسته به فرانسه و آمریکا شد و تلفات سنگینی به ارتش این کشورها وارد ساخت. این حمله موجب خروج تدریجی تفنگداران آمریکایی و نیروهای وابسته به فرانسه شد.
♻️#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️«سراج محمد رعد» فرزند رئیس فراکسیون "الوفاء للمقاومة" در پارلمان لبنان، توسط صهیونیستها به شهادت رسید.
🔹تصویری از شهید محمدرعد در کنار حاج قاسم عزیز
♻️#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پارهکردن توافق صلح کمپ دیوید توسط نماینده مصری
🔹ضیاالدین داوود، نماینده پارلمان مصر در اعتراض به محدودیت های وضع شده علیه کشورش در جریان توافق صلح کمپ دیوید میان مصر و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۹، آن را در برابر دیدگان سایر نمایندگان حاضر در صحن پارلمان پاره کرد.
🔹این نماینده پارلمان مصر در ادامه افزود ما باید این توافق را در راستای تامین منافع مصر و جهان عرب پاره کنیم.
♻️#بصیر_نیوز بپیوندید 👇
🇮🇷@BasirNews1
بسم الله الرحمن الرحیم
در روایات متعددی بر گریزناپذیری خروج دجّال، به عنوان یکی از رویدادهای آخرالزمان یا نشانههای قیامت، تأکید شده است. از جمله در روایتی که امیر مومنان علی علیهالصلاةوالسلام از پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم نقل میکند، میخوانیم:
«عَشْرٌ قَبْلَ السّاعَةِ لابُدَّ مِنها: السُّفْیانِی وَ الدَّجّالُ و...»
«پیش از ساعت، ۱۰ رویداد گریزناپذیر است: سفیانی، دجّال و...»
الغیبة (طوسی)، صفحه ۴۳۶، حدیث ۴۲۶؛ بحارالانوار، جلد ۵۲، صفحه ۲۰۹، حدیث ۴۸.
در برخی روایات، حتمی بودن خروج دجّال به مانند حتمی بودن ظهور امام مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف دانسته شده و انکار آن کفر به شمار آمده است. از آن جمله میتوان به روایت نبوی صلیاللهعلیهوآلهوسلم زیر اشاره کرد:
«مَنْ أَنْکَرَ خُرُوجَ الْمَهْدِیُّ فَقَدْ کَفَرَ بِما أُنْزِلَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ مَنْ أَنْکَرَ نُزُولَ عِیسَی فَقَدْ کَفَرَ وَ مَنَ أَنْکَرَ خُرُوجَ الدَّجّالَ فَقَدْ کَفَرَ.»
«هر کس خروج مهدی سلاماللهعلیه را منکر شود به آنچه بر محمد صلیاللهعلیهوآلهوسلم نازل گشته، کافر شده است و هر کس نزول عیسی علینبیناوآلهوعلیهالسلام را منکر شود کافر شده و هر کس خروج دجّال را انکار کند، کافر شده است.»
فرائد السمطین، جلد ۲، صفحه ۳۳۴، حدیث ۵۸۵.
«دجّال» بر وزن فعّال صیغه مبالغه است که در ادبیات عرب برای دلالت بر «زیادی انجام کار» از سوی «فاعل» به کار میرود. در کتابهای لغت، احتمالهای متعددی برای ریشه و معنای این واژه مطرح شده است که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم:
۱) واژه دجّال از «دُجَیل» به معنای «قَطْران» [۱] گرفته شده است. گفتنی است، اعراب در گذشته، بدن شتران خود را برای پوشاندن عیوب آنها با ماده سیاه رنگی به نام قطران میپوشاندند و در عرف عرب به پوشاندن کامل بدن شتر با این ماده «تَدجیل» میگفتند. از آنجا که دجّال نیز چون قطران سراسر زمین را میپوشاند، از او با این عنوان یاد میشود.
۲) واژه یاد شده از «دَجْل» به معنای «دروغ» و «فریب» مشتق شده و دلیل نامگذاری دجّال به این نام این است که او ادّعای پروردگاری میکند و این کار از بزرگترین دروغهاست.
۳) ریشه لغت دجّال، «دَجْل»، به معنای «در نوردیدن» است و از این رو این نام به دجّال اطلاق میشود که او بیشتر مناطق جهان را درمینوردد و تحت سلطه خود درمیآورد.
۴) دجّال از «تَدجیل» به معنای «پوشاندن» ریشه گرفته است و به این دلیل دجّال را با این نام میخوانند که او با کفرش مردم را میپوشاند یا زمین را با فراوانی لشکریانش میپوشاند یا اینکه حق را با باطل میپوشاند.
۵) این واژه از «تَدجیل» گرفته شده که به معنای «زراندود کردن» برای فریب است. بنابر این قول، دلیل نامگذاری دجّال به این نام این است که او با دروغ و نیرنگ خود و همچنین با بیان کردن خلاف آنچه در دل دارد، باطل را حق جلوه میدهد و موجب فریب مردم میشود.
۶) لغت دجّال از «دُجال» به معنای «طلا» یا «آب طلا» مشتق شده است، چون دجّال در هر جا که قدم میگذارد گنجهای طلا نیز با او همراه است.
۷) ریشه این لغت «دَجّاله» به معنای «گروه بزرگ همسفران» است و به این دلیل دجّال را به این اسم نامگذاری کردهاند که او سراسر زمین را با هواداران فراوان خود میپوشاند.
۸) این واژه از لغت «دَجال» به معنای «سرگین»، گرفته شده است؛ زیرا دجّال نیز مانند سرگین گسترهٔ زمین را با اعمال خود آلوده میکند. [۲]
مؤلف لغتنامه تاج العروس پس از نقل اقوال یاد شده مینویسد: نگارنده همه وجوه محتمل را به خوبی بیان کرد، ولی درستترین و بهترین وجه آن است که گفت: دجّال به معنای بسیار دروغگوست و دروغ او سحر، فریب، تهمت، حقپوشی و اظهار مطالبی است که در دل او وجود ندارد. [۳]
گفتنی است، نویسنده کتاب «اعلام قرآن» وجه دیگری برای ریشه کلمه دجّال بیان کرده که قابل تأمّل است. او در این باره مینویسد:
در نظر نگارنده دجّال کلمهای است مرکّب و الف و لام آن همان الف و لامی است که در نامههای دانیال و حزقیال هم وجود دارد و به معنی «خدا» است. جز اوّل آن هرچه باشد به معنی ضدّ و خصم و دشمن است و دور نیست که با «دژ»، «دشمن» و «دشوار» همریشه باشد. [۴]
___
[۱]. «قطران» ماده رقیق و چسبنده و سیاه رنگی است که با جوشاندن چوب و زغال و مانند آن به دست میآید و برای نگهداری چوب از پوسیدگی به کار میرود. فرهنگ لاروس، جلد ۲، صفحه ۱۶۴۹.
[۲]. رجوع شود به کتب: تاج العروس من جواهر القاموس، جلد ۱۴، صفحه ۲۲۸، ماده «دجل»؛ اقرب الموارد فی فصح العربیة و الشوارد، جلد ۱، صفحه ۳۲۰؛ فخر الدّین الطریحی، مجمع البحرین، بیروت، مؤسسة الوفاء، ۱۴۰۳ ق.، جلد ۵، صفحه ۳۶۹؛ لغتنامه دهخدا، جلد ۷، صفحه ۱۰۴۸۱.
[۳]. تاج العروس، جلد ۱۴، صفحه ۲۲۸.
[۴]. محمّد خزائلی، اعلام قرآن، تهران، امیرکبیر، ۱۳۷۸، صفحه ۴۷۹.
11.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس مطرح مصری:
📍ایران یک موجودیت ساختگی در منطقه نیست بلکه از جمله حقایق تاریخی منطقه است/چرا به جای خودمان، ایرانی که ایستادگی کرده است را سرزنش کنیم؟
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
✳️ علی «ع» به زبیر چه گفت؟
حالا من يک قضيۀ تاریخی را برایتان نقل میکنم که غالب شما شنیدهاید.
در جنگ جمل، طلحه و زبير بيعتشان را با علی شکستند! علی «علیه السلام» وقتی که با آنها مقابل شد، زبیر را صدا زد که زبير! بيا کارت دارم.
حضرت خودش را خلع سلاح کرد و با لباس عادی جلو رفت! امّا زبير با همان پوشش مسلحانهاش جلو آمد!
علی «علیه السلام» به زبیر فرمود: چرا به جنگ من آمدهای؟ او هم پاسخی داد که مورد بحث من نیست. بعد علی «علیه السلام» گفت: اين مطلبی را که میگويی، دروغ است! زبیر هم نتوانست حرف حضرت را انکار کند! یعنی زبیر پذیرفت که دلیلش برای جنگ با علی، دروغ و خلاف واقع است. لذا محکوم شد که ادعايش دروغ است.
بعد اميرالمؤمنين به زبیر گفت: من میخواهم جريانی را برايت يادآوری کنم؛ روزی به دیدار پیغمبر آمده بودی و حضرت سوار بر مرکب بود. همینکه چشم حضرت به من افتاد، سلام کرد. يعنی پیغمبر پیش از من، به من سلام کرد. تو آنجا خنديدی و گفتی: يارسولالله! علی از تکبّرش دست بر نمیدارد! یادت هست که پیغمبر فرمود: علی اصلاً تکبّر ندارد. بعد رو به تو کرد و فرمود: آيا علی را دوست داری؟ تو هم گفتی: به خدا قسم که او را دوست میدارم! بعد پيغمبر به تو فرمود: والله که روزی از روی ظلم با او خواهی جنگید. یادت هست؟!
زبیر نتوانست انکار کند و همینکه ماجرا را شنید، گفت: «استغفرُالله ربّی و اتوب و اليه» من اين ماجرا را فراموش کرده بودم. اگر اين جریان يادم بود، به جنگ با تو نمیآمدم؛ ولی چهکار کنم که کار از کار گذشته، دو لشکر مقابل هم صف کشيدهاند و بيرون رفتن از جنگ برای من عار است!
علی به او فرمود: عار بهتر از نار نيست؟! زبير هم برگشت و رفت. عبدالله پسرش جلو آمد و گفت: اين صحبتها چه بود؟ زبیر هم گفت: علی مطلبی را به ياد من آورد که فراموش کرده بودم؛ من ديگر دست از جنگ برداشتم و به جنگش نمیروم. برای همین کنارهگيری کرد و رفت.
من يک مثال زندۀ تاريخی زدم که قابل انکار نيست.
اين چه تفکّری بود که زبیر را به این نتیجه رساند که صحنه را ترک کند و برود؟ چرا زبیر وقتی فهمید این کارش باطل است، رفت و همراه علی نشد؟!
برای اینکه فکر میکرد آدم میتواند نه با حق باشد و نه با باطل؛ خیال میکرد اینطوری میتواند خودش را نجات دهد.
درست است که با ترک میدان جنگ، به شقاوت رویارویی با امیرالمؤمنین دچار نشد، ولی این آخر کار نبود. یعنی حتّی با این کار، به راه حق نرفت؛ چون انسان يا با حق است و در راه درست، یا با باطل است و در گمراهی!
#مجتبی_تهرانی
#سلوک_عاشورایی
منزل ششم: حق و باطل
انتشارات مؤسسه فرهنگی پژوهشی مصابیحالهدی
جلسه ۱۳، ۸ اسفند ماه ۱۳۸۶.
@Ab_o_Atash
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پدر فلسطینی و آخرین وداع با دختر خردسال شهیدش؛ اینها مرگ را هم شرمنده خود کرده اند! مردمان غزه اینگونه برای اسلام فداکاری می کنند من و تو برای اسلام چکار کردیم!؟ 😭😭😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیندهی جامعهای که شهروندان به هم اهمیت ندهند و امر به معروف و نهی از منکر تعطیل شود، همین است...
⚠️جامعهای بیتفاوت و حیوانی
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
یکم آذر سالگرد شهادت سمیه انقلاب💥خاطراتي از شهيده ناهيد فاتحي كرجو, دختری که به امام خمینی توهين نكرد، كوموله زنده به گورش كرد
💢دختري هفده ساله كه همه ناخنهايش را كشيده بودند...😰 موهای سر او را تراشیده و او را در روستا می گرداندند. شرط رهایی ناهید توهین به حضرت امام خمینی قرار داده بودند.اما ناهید استقامت کرده و دربرابر این خواسته ی آنها، شهادت را بر زنده بودن و زندگی با ذلت ترجیح داده بود. مردم روستا، در آن شرایط سخت که جرات دم زدن نداشتند، به وضعیت شکنجه وحشیانه ی این دختر اعتراض کرده بود. بعد از مدتی به آن ها گفته شد، او را آزاد کرده اند. ناهید در آن زمان هفده سال داشت...💢كار زيادي از او نخواسته بودند، گفتند به خميني توهين كن تا آزادت كنيم؛ همين!😇 اما همين چيز كوچك براي او خيلي بزرگ بود. آنقدر بزرگ كه حاضر شد به خاطرش ماهها اسارت بكشد، با سر تراشيده در روستاها چرخانده شود. ناخنهايش را بكشند و بعد از كلي شكنجههاي ديگر زنده بگورش كنند. براي دختر هفده سالهاي كه به بعدها سميه كردستان معروف شد، تحمل همه اينها آسانتر بود از توهين به امام و رهبرش...
#کتاب_خاطرات_دردناک
#ناصر_کاوه