eitaa logo
ره توشه معلمان
11.6هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
6.3هزار ویدیو
5.5هزار فایل
🔰جهت تبادل و هرگونه انتقاد و پیشنهاد @Yazahra8054 سایر کانالهای ما @yavarannamaz @yavaraneQoran1
مشاهده در ایتا
دانلود
کارت پستال بازی دعای صاحب الزمان عج.pdf
271.4K
فایل کارت پستالی آماده‌ی چاپ برای بازی دعای صاحب الزمان عج آموزش بازی رو از اینجا می تونید بخونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3⃣ اصل کلیدی در تقویت معده✔️ ♦️ قسمت سوم ♦️ ‌ 🔸 امام‌رضا(ع) فرمودند : من سر این سفره نمی‌شینم 😳 🆔 لینک کانال 👇 http://eitaa.com/joinchat/332070913C6cfce71bab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارشنبه های امام رضایی میگم جای جا مونده ها.‌.. دوست دارم امام رضا اَلسَّلاَمُ‌عَلَيْكَ‌يَاعَلِيِّ‌بْنِ‌مُوسَي‌الرِّضَـا ...
آفرينش آدم، و نگاه او به نورهاى اشرف مخلوقات‏ آدم از دو بُعد تشكيل شده، جسم و روح. خداوند نخست جسم او را آفريد، سپس روح منسوب خود را در او دميد و به صورت كامل او را زنده ساخت. از آيات مختلف قرآن و تعبيرات گوناگونى كه درباره چگونگى آفرينش انسان آمده به خوبى استفاده مى‏شود كه انسان در آغاز، خاك بوده است،(19) سپس با آب آميخته شده و به صورت گِل در آمده است،(20) و بعد به گِل بدبو (لجن) تبديل شده، (21) سپس حالت چسبندگى پيدا كرده،(22) سپس به حالت خشكيده در آمده و همچون سفال گرديده است.(23) فاصله زمانى اين مراحل كه چند سال طول كشيده، روشن نيست. اين قسمت نشان دهنده مراحل تشكيل جسم آدم است، كه همچنان تكميل شد تا به صورت يك جسد كامل در آمد. در كتاب ادريس‏(24)آمده: روزى حضرت ادريس پيامبر، به ياران خود رو كرد و گفت: روزى فرزندان آدم در محضر او پيرامون بهترين مخلوقات خدا به گفتگو پرداختند، بعضى گفتند: او پدر ما آدم عليه‏السلام است، چرا كه خدا او را با دست مرحمت خود آفريد، و روح منسوب به خود را در او دميد، و به فرمان او، فرشتگان، به عنوان تجليل از مقام آدم عليه‏السلام، او را سجده كردند، و آدم را معلم فرشتگان خواند، و او را خليفه خود در زمين قرار داد، و اطاعت او را بر مردم واجب نمود. جمعى گفتند: نه بلكه بهترين مخلوق خدا فرشتگانند كه هرگز نافرمانى از خدا نمى‏كنند، و همواره در اطاعت خدا به سر مى‏برند، در حالى كه حضرت آدم عليه‏السلام و همسرش بر اثر ترك اَوْلى از بهشت اخراج شدند، گرچه خداوند توبه آن‏ها را پذيرفت و آنان را هدايت كرد، و به ايشان و فرزندان با ايمانشان وعده بهشت داد. گروه سوم گفتند: بهترين خلق خدا جبرئيل است كه در درگاه خدا امين وحى مى‏باشد. گروه ديگر سخن ديگر گفتند: گفتگو به درازا كشيد تا اين كه آدم عليه‏السلام در آن مجلس حاضر شد و پس از اطلاع از ماجرا، چنين فرمود: اى فرزندانم! آن طور كه شما فكر مى‏كنيد، نادرست است. هنگامى كه خداوند مرا آفريد و روحش را در من دميد، بلند شده و نشستم. همينطور كه به عرش خدا مى‏نگريستم، ناگهان پنج نور بسيار درخشان را ديدم. غرق در پرتو انوار آنها شدم و از خداوند پرسيدم: اين پنج نور كيستند؟ خداوند فرمود: اين پنج نور، نورهاى اشرف مخلوقات، باب‏ها و واسطه‏هاى رحمت من هستند، اگر آن‏ها نبودند تو و آسمان و زمين و بهشت و دوزخ و خورشيد و ماه را نمى‏آفريدم. پرسيدم: خدايا نام اين‏ها چيست؟ فرمود: به عرش بنگر. وقتى به عرش نگاه كردم، اين نام‏ها را مشاهده نمودم: بارقليطا، ايليا، طيطه، شَبَر، شُبَير (كه به زبان سريانى است، يعنى محمد، على، فاطمه، حسن و حسين عليهم السلام) بنابراين برترين مخلوقات اين پنج تن هستند.(25)
جلسه 27 بسم الله الرحمن الرحیم دعا می کنم لحظه لحظه زندگی ما با یاد خدا شیرین باشه. همه ما شیرینی عسل را چشیده‌ایم شیرینیِ نماز را چطور؟ لذّت عروسی و عشق را درک کرده‌ایم ! لذّت نماز را درک کرده‌ایم؟ آیت الله بهجت رضوان الله علیه اعتقاد داشتند : بالاترین لذتی که یک انسان می‌تواند طول زندگی‌اش ببرد ، لذتِ گفتگو با خداست. می‌فرمودند : اگر سلاطین عالم که همه جور لذتی برایشان فراهم است ، لذت نماز را بچشند ، لذت‌های مادی را طلاق می‌دهند و به دنبال آن لذت‌ها نمی‌روند. خود ایشان این لذت‌ها را چشیده بود. نشانه‌اش این بود که تا سن نود و چهار سالگی ، یک ساعت و نیم قبل از اذان صبح بلند می‌شد برای نماز شب ، دعا ، استغفار. از اذانِ صبح تا طلوع ِآفتاب مشغول نماز قرآن و دعا بود. چهار راهکاری که باعث می‌شود ما هم لذّت عبادت را بچشیم با هم دوره می‌کنیم : ۱ - توجه به کسی که داریم با او صحبت می‌کنیم. یعنی خداشناسی مان را بالا ببریم. توجه کنیم به نعمت‌هایی که خدا به ما داده است. این توجه سبب می‌شود که ما محبّتِ خدا در دلمان بیاید و انسان از گفتگو با کسی که به او محبّت دارد لذّت می‌برد. ۲ - از خود خدا بخواهیم تا لذت عبادت را به ما بدهد ؛ اون خدایی که اگر بنده چیزی از او بخواهد و به خیرش باشد به او عطا می‌کند. « يَا مَنْ إِذَا سَأَلَهُ عَبْدٌ أَعْطَاه‏ » ما در قنوتِ نمازمان و در سجده این دو تا دعای امام زین العابدین علیه السلام را یاد بگیریم و از خدا بخواهیم « اللَّهُمَّ مَتِّعْنَا بِلَذِيذِ مُنَاجَاتِك‏ » خدایا لذت مناجات خودت را به من بچشان « اِلهی اَذِقْنِي حَلَاوَةَ ذِكْرِكَ » خدایا شیرینی یادِ خودت را به من بچشان. و می‌دانیم بالاترین یادِ خداوند ، نماز است. ۳ - گناه را ترک کنیم. امیرالمؤمنین علیه السلام با تعجب پرسیدند : « مگر می‌شود کسی لذت عبادت را ببرد بدون ترک گناه؟ ! » یعنی لذت گناه با لذتِ عبادت با هم جمع نمی‌شود. جوانی به حضرت موسی علیه السلام گفت : برو به خدایت بگو ؛ نافرمانیت را کردم ، گناه کردم اما من را عذاب نکردی ! سلامتی من و ثروت و قدرت من سر جایش است ! خدا به حضرت موسی علیه السلام گفت ؛ برو به او بگو ، بدترین عذاب را برایت فرستادم ! از گفتگوی با من لذت نمی‌بری ! دو دقیقه می‌خواهد مناجات کند انگار زهرِ هلاهِل داخل گلویش ریخته‌اند ؛ این قدر برایش تلخ است ! یکی از آن گناهانی که گفته‌اند اگر ترک شود ، خداوند لذت عبادت را به ما می‌چشاند ، ترک نگاهِ حرام است. یک موقع من نگاهِ حرام نمی‌کنم چون می‌ترسم آبرویم برود اما پیامبر عزیزمان فرمودند هر کسی نگاه به نامحرم را ترک کند برای رضای خدا ، خداوند مزه ی عبادت را به گونه‌ای به او می‌چشاند که خوشنود شود. ۴ - شیخ رجبعلی خیاط یکی از عُرفا است. فرمودند : خداوند لذت در عبادت را به کسی می‌دهد که بیشتر به بندگان او خدمت و احسان کرده باشد. خدا وقتی می‌بیند کسی به بندگانش « نَفع » می‌رساند ، در نماز ، بیشتر تحویلش می‌گیرد. شیرینی عبادت را بیشتر به او می‌چشاند.
11 بِسمِ اللّهِ الرّحمنِ الرّحیم سلام به شما نوجوانِ عزیز یه سوال : اگر قرار باشه آخرین جمله عُمر شما از تلویزیون پخش بشه چی می گی؟ روی اون جمله فکر کردی؟ این داستان رو گوش کن : پیامبر اکرم در آخرین دقایق عُمر ، سرشون رو سینه امیرالمؤمنین علیه السلام بود. همه توجه‌ها به لب های پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بود که آخرین سفارش، آخرین سخن حضرت چیه! حضرت فرمودند : «نماز! نماز!» اون قدر کلمه نماز رو تکرار کردند تا روحشون از خاک به افلاک پَر کشید. امیرالمؤمنین با فرقِ شکسته داخل بستر، منتظر شهادت بودند. همه فرزندان دور حضرت حلقه زدند. تمام توجهات به لبانِ حضرت بود تا آخرین سفارش و آخرین صحبت حضرت را بشنوند. حضرت فرمودند : «اَلصَّلاة، اَلصَّلاة، اَلصَّلاة» نماز! نماز! نماز! لحظاتِ احتضار آقا امام صادق علیه السلام بود. هر لحظه ممکن بود مرغِ روحشون پرواز کنه. چشمانِ شون را باز کردند‌ و فرمودند : فامیل و اقوامم رو بگید سریع بیایند چون کاری با اون ها دارم. با سرعت آنها رو جمع کردند. همه دور آقا نشستند و تمام توجه شان به لبانِ حضرت بود که چه مطلب مهمی می خواهند بگویند. حضرت فرمودند : فکر نکنید چون از اقوامِ من هستید، اگر در روز قیامت گرفتاری و مشکلات داشته باشید، با شما پارتی‌بازی می کنیم. این خبرها نیست! هر کدوم از شما که نمازش رو سبک بشماره و براش کم اهمیت باشه، به شفاعتِ ما امامان نمی رسه و دستش از شفاعت ما کوتاه میشه. گویم ز امام صادق این طُرفه حدیث * تا شیعه ی او به لوحِ دل بِنگارد فرمود که بر شفاعتِ ما نرسد * هر کس که نماز را سبک بشمارد بیاییم به آخرین سفارش پیامبر، امیرالمؤمنین و امام صادق علیهم السلام بیشتر فکر کنیم.