🔴جرم خمینی چیست؟
♦️جرم خمینی چیست که رفقای لیبرال چنین کینهتوزانه و البته مذبوحانه کمر به کم رنگ کردن راه و تفکر و منش و مبانی او بستهاند؟
🔻مفتیانشان همه چیز را در این مجاهدۀ بزرگ مباح کردهاند؟ از تبرّج چادریهای هفت قلم آرایش در خیابانهای فیس بوک تا پروندهسازی #مارکسیستی برای #مطهری و #بهشتی، شاگردان شهید امام که اتفاقاً هردو را رفقای سوسیالیست به قتل رساندهاند، تا سانسور بدیهیترین اوّلیات تاریخ انقلاب، تا آگراندیسمان رفقای کوتوله و... .
🔻آنها خوب میفهمند که مفهوم شیطان بزرگ هم زمان، #کمونیسم_آمریکایی و #اسلام_آمریکایی را زمین زد. انقلاب اسلامی در چالش با «شیطان بزرگ» ابتدا مانعی چون آمریکاستیزی قُلّابی را از پیشِ روی برداشت. استکبار را جایگزین امپریالیسم رفقا کرد و مستضعف را به جای پرولتر برکشید و نشان داد ملّتی که علی(ع) دارد، نه نیازمند مُلحدانی مثل #مارکس و #لنین است، نه معطّل و مرعوب قاعدین مدعی تدیّن.
📚از کتاب «در فرانسه تک درختی هست»، وحید جلیلی/صفحه 108
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «روز آزادی زن» به روایت سمیه ذوقی؛ نویسنده کتاب
⭕️ #درباره_کتاب:
کتاب 184صفحهای #روز_آزادی_زن درباره قیام بانوان مشهدی در 17 دی 1356 بود که کار تحقیق و تدوین آن برعهده ملیحه بخشینژاد، سمیه ذوقی و ندا ترکمنچه بوده است.
♦️رهبر انقلاب سال 1386 در بیاناتی درباره این واقعه فرمودند «در دیماه 1356، روز هفدهم دیماه در مشهد، یک اجتماع عظیمی، تظاهراتی از زنان مسلمان با شعار «حفظ حجاب» راه افتاد؛ ما آن وقت در تبعید بودیم، خبر آن را شنیدیم که زنان مؤمن و مسلمان و شجاع، چنین حرکتی را به راه انداختند.»
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
🔴 خونشریکی؛روایتی مستند از رزمندگان غیر ایرانی دفاع مقدس
✍️یادداشتی درباره کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» به قلم معصومه خوانساری؛
♦️شاید اگر جایی بشنوید و بخوانید که مردم افغانستان در هشت سال جنگ ایران و عراق بعثی،دوشادوش رزمندگان ایرانی به فرمان امام خمینی(ره) و زیر پرچم اسلام در جبههها حضور داشته و به درجه شهادت و جانبازی و یا اسیری هم رسیدهاند؛برایتان غیرقابل قبول و تعجبآور باشد... #از_دشت_لیلی_تا_جزیزه_مجنون خاطرهنوشتهایی از رزمندگان افغانستانی است که در طول جنگ تحمیلی،در جبههها کنار سربازان ایرانی به کارزار پرداختند.
♦️محمدسرور رجایی،در پیشخوان کتاب «نگاهی گذرا به مواجهه افغانستان با #کمونیسم،انقلاب و دفاع مقدس ایران» مخاطب را با افغانستان و دورههای سیاسی و تاریخی این سرزمین مأنوس میکند تا در ادامه،تأثیر کمونیست بر حکومت و آزادی مردم این سرزمین را شاهد باشیم و دلیلمندی مهاجرت راویان روایت کننده از هشت سال دفاع مقدس کشورمان را بشناسیم.
▪️بیشتر بخوانید:
tn.ai/2277348
🔰 تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
⭕️تنورهای قهرمانپرور
✍️یادداشتی درباره کتاب #نان_سالهای_جنگ به قلم علیاصغر مرتضاییراد در روزنامه #فرهیختگان؛
♦️روستا، زن، نان و تنور؛ واژههایی که در جغرافیای وسیع کشورمان به کرات با هم گره خوردهاند و به امری عادی و عرفی تبدیل شدهاند. اما زمانی که به این ترکیب واژگانی عادی، واژهای را اضافه کنیم، همین ترکیب ساده و پرتکرار، به ترکیبی کمنظیر و #حماسی مبدل میشود؛ #جنگ...
جنگ که اضافه شود زنان روستایی نقششان به قاعده یک سرزمین گسترش پیدا میکند و علاوهبر نقش مادر، همسر و دختر، نقش یک #قهرمان_ملی را نیز ایفا میکنند.
♦️«نان سالهای جنگ»؛ روایتگر حماسهسازی #زنان_قهرمان روستایی است که سالها توسط قیچی سانسورچیها از تاریخ این کشور حذف شدهاند. اگر بخواهیم عمق این #سانسور را درک کنیم کافی است به کتابخانهها و انتشاراتیها سری بزنیم. در طول این سالها چند کتاب در مورد انقلاب و جنگ داشتهایم؟ و از این بین، چند کتاب به نقش زنان پرداخته است؟ و اگر پرداخته چندتای آن مربوط به فعالیت جهادی زنان در پشت جبهه است؟
♦️شاید تعداد این آثار به اندازه انگشتان یک دست هم نرسد، چراکه آنچه عموما در مورد زن انقلاب و جنگ نگاشته شده است، روایت حضور آنان در صحنههاست و این درحالی است که در بسیاری از موارد، این پشت صحنههاست که صحنهها را شکل میدهد. این #پشتجبهه است که جبهه را ساماندهی میکند و این زنان پشتیبان جنگ هستند که بخش بزرگی از چرخ اقتصاد جنگ را در اوج #تحریم به چرخش درمیآوردند.
♦️همه گزارههای فوق را اضافه کنید به این گزاره که تاکنون چند روایت با پارامترهای مذکور دیدهاید که در بستر روستا رخ داده باشد؟ بستر فراموش شدهای که میان بوقهای رسانهای مرکزنشینان، مجالی برای شنیده شدن نداشته و ندارد. این ویژگیهای استثنایی در کنار هم، کتاب #نان_سالهای_جنگ را به یک اثر استراتژیک در تاریخ این خاک مبدل کرده است. کتابی که موفق شده است از زیر قیچی سانسور عبور کند، بساط تاریخنگاری سفارشی و رسمی را بر هم بزند و معادلهای کمنظیر از مجهولهای فراموششده تاریخ را برای ما حل کند.
🔷متن یادداشت در روزنامه فرهیختگان:
b2n.ir/fdnn
🔰 تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️من مقلد شما نیستم
🎧بشنوید: برشی از کتاب «آقای کتاب»؛ شصت سال کتابفروشی؛ زندگی و زمانه حاج علی یزدانخواه
🔷 معرفی کتاب:
▫️کتابفروشها در آستانه انقلاب اسلامی یکی از محورهای مبارزه فکری و فرهنگی از طریق نشر آگاهی اسلامی بودند. برخی از آنها در این مسیر، به زندان افتادند و مورد بازجویی ساواک قرار گرفتهاند. با این حال، هنوز هیچ کتابی در توضیح شبکه پیچیده توزیع کتاب و رساله امام منتشر نشده است.
▫️ «آقای کتاب» مروری است بر زندگی و زمانه شصت سال کتابفروشی حاج علی یزدانخواه؛ پدر شهید و کتابفروش قدیمی شهر کاشان. در این کتاب با 30 نفر از دوستان، نزدیکان و خانواده این کتابفروش انقلابی گفتوگو شده و خاطرات آنها درباره حاج علی یزدانخواه که سلامت نفس و نفسَش، هنوز و همچنان مایه دلگرمی هر کسی است که پا به حجره ساده او بگذارد، روایت شده است.
🔰 تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
⭕️بچهمهندسهای واقعی
♦️نگاهی به کتاب «آرزوهای دستساز» به قلم احسان سالمی؛ روزنامه وطن امروز؛
🔷«آرزوهای دستساز» روایتی از یک جهاد مؤمنانه از سوی نیروهای جوانی است که با همه وجود برای تحقق آرزویی بزرگ پا به میدان مبارزه با سختیها و نامهربانیها میگذارند. روایتی از جوانانی که با وجود #تحریمهای خارجی و نامهربانیهای داخلی از مبارزه برای رسیدن به هدفشان ناامید نشدند.
🔷میلاد حبیبی، نویسنده #آرزوهای_دست_ساز با جمعآوری خاطرات تکتک اعضای این گروه دانشجویی، سعی کرده ماجرای شکلگیری شرکت #دانشبنیان آنها را از زبان خود آنها شرح دهد. همانها که برای رسیدن به این آرزوی بزرگ، مسیری بشدت سخت و پر از کارشکنی را طی کردند و برای رسیدن به قلههای #پیشرفت، چه چیزی مهمتر از روایت تجربه گذشتگان برای نسل بعد است؟
🔶متن یادداشت در وطن امروز:
b2n.ir/arzh
🔰 تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
⭕️شصت سال کتابفروشی؛ مروری بر زندگی و زمانه حاج علی یزدانخواه در «آقای کتاب»
🔴یازدهمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب «آقای کتاب» با حضور:
▪️محمدحسین بارونقی؛ نویسنده کتاب
▪️علیاصغر مرتضاییراد؛ نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی
♦️سهشنبه 20 خرداد | ساعت 22
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/moheb488
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
⭕️شصت سال کتابفروشی؛ مروری بر زندگی و زمانه حاج علی یزدانخواه در «آقای کتاب» 🔴یازدهمین گفتگوی مجازی
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«آقای کتاب» کیست؟
♦️کتابفروشها در انقلاب اسلامی یکی از محورهای مبارزه فکری و فرهنگی از طریق نشر آگاهی اسلامی بودند.برخی از آنها به زندان افتادند و مورد بازجویی ساواک قرار گرفتهاند.با این حال،هنوز هیچ کتابی در توضیح شبکه پیچیده توزیع کتاب و رساله امام منتشر نشده است.
♦️حاج علی یزدانخواه؛پدر شهید و کتابفروش قدیمی شهر کاشان است.معتمد بازار و پشتوانه قدیمی طلاب و مدارس علمیه است که آداب معامله و کسبوکار او در بازار سنتی یادآور سلوک خاص بازاریان متدین قدیم است.ترکیب اخلاق شخصی و اخلاق صنفی او میتواند الگویی برای تمام کتابفروشان و بازاریان باشد. او میراثدار نسلی از مخلصین انقلاب اسلامی است که از این روزگار کیسهای ندوخته و سلامت نفس و نفَسش هنوز و همچنان مایه دلگرمی هرکسی است که پا به حجره ساده او بگذارد.
♦️آقای یزدانخواه پس از 60سال که سر و صورتش را در کتابفروشی سفید کرده است با کتاب یکی شده و قصه زندگیاش در #آقای_کتاب ثبت و روایت شده است.
🔰تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @Raheyarpub
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزمایشگاههای سلاح کشتار جمعی در کنار کتابخانههای حقوق بشر
📚 برشی از کتاب «در فرانسه تک درختی هست» نوشته «وحید جلیلی»
♦️معرفی کتاب:
🔹«در فرانسه تک درختی هست»؛ تأملی بر جهان انقلاب اسلامی، با نثری زیبا، مخاطب را با پیشآمدها و تأثیرات انقلاب اسلامی بر جهان، انحرافات پیشِ پای انقلاب و افقهای پیش رو و مسیر پیشرفتهای انقلاب آشنا میکند.
🔹«مکتب ملکوتی جمع»، «غزه در محاصره؛ جهان در اشغال»، حزب الله از نوع «حزب الله»، «اسلام جهاد، مبنای مسجد آباد»، «استراتژی سطل آب»، «آزمایشگاههای سلاح کشتارجمعی در کنار کتابخانههای حقوق بشر»، «گر خانه محقر است و تاریک بردیده روشنت نشانم»، «لیبرالیسم عِلّیّه امپریالیسم»، «در فرانسه تک درختی هست» و «عهد مالک و خاورمیانۀ جدید» ۱۰ سرفصل این کتاب است.
🔰تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @Raheyarpub
⭕️بابایی که نمیشناسم
♦️از وقتی محمد قائم مقام لشکر 5 نصر شد، فرصت سرخاراندن هم نداشت. از آخرین مرخصیاش، روزهای زیادی میگذشت. در یکی از عملیاتها مجروح شد و به عقب برگشت. باید چند روزی در خانه استراحت میکرد. روزی علیاصغر برقبانی به ملاقاتش آمد. محمد نگاهی به فرزند کوچکش کرد و پرسید: «بابا کجاست؟ «او هم با انگشتش، عکس روی طاقچه را نشان داد. برقبانی چشمانش گرد شد و گفت: «بچه جون! این کسی که روی زمین دراز کشیده باباته، اون فقط عکسشه.»
محمد خندید و گفت: «از بس کم خونه میام، بچه عکسم رو میشناسه ولی خودم رو نه.»
📚از کتاب «همیشه فرمانده»؛ نوشته محمود شمآبادی
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
⭕️حمید سبزواری به روایت احمدعلی راغب
🔷مجید حدادعادل(از مدیران اسبق رادیو) چند تا از شعرا را به ما معرفی کرد. علی معلم، دبیر شورای شعر شده بود و دوستان دیگر،اعضای اصلی این شورا بودند. البته حمید سبزواری اصلاً شعرش چیز دیگری بود و نوعی تازگی در آن وجود داشت.انگار همان حرفهایی را که مردم در کوچه و بازار فریاد میکشیدند،به صورت شعر میسرود. به غیر از ایشان، مشفق کاشانی و مهرداد اوِستا به ما معرفی شدند. البته من به سبزواری بیشتر نزدیک شدم.
🔷درباره او میگفتند که ایشان کتابهای زیادی نوشته است و از سالهای قبل،شاعر انقلابی بوده و فعالیتش را از خرداد ۱۳۴۲ شروع کرده است.میگفتند سابقه زندان سیاسی دارد و در دورهای هم از کار برکنار شده است. پس از آن،مدتی معلم شده و این اواخر در بانک بازرگانی مشغول به کار بوده است. خلاصه زندگی خانه به دوش داشت.در زمان پیروزی انقلاب،خانوادهاش در سبزوار بودند و خودش در تهران تنها زندگی میکرد. قرار شد بیشتر باهم مرتبط شویم و شعرهایشان را بدهند برای آهنگسازی.
📚کتاب «بانگ آزادی»/محسن صفاییفرد
🔶امروز سالروز درگذشت حمید سبزواری؛ پدر شعر انقلاب است
🔰 تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
⭕️سبزواری باهوش بود و میدانست امام(ره) کجا میرود
♦️پدر شعر انقلاب به روایت آهنگسازان انقلاب؛
🔷امروز چهارمین سالروز درگذشت #حمید_سبزواری معروف به پدر شعر انقلاب است.حسین آقا ممتحنی،مشهور به حمید سبزواری،متولد سال ۱۳۰۴ در سبزوار،شاعر نامدار انقلاب که بسیاری از سرودهای خاطرهانگیز انقلابی با کلام او تولید شده است.استاد سبزواری بعد از پیروزی انقلاب نیز به تمامی در خدمت اهداف انقلاب بود.آنچنان که در سالهای آغازین انقلاب و دفاع مقدس،درخشانترین و ماندگارترین سرودها با اشعار او تولید شد
🔷سرودهایی مانند «آمریکا ننگ به نیرنگ تو»،«خجسته باد این پیروزی» و صدها سرود دیگر با کلامِ فخیم این شاعر بزرگ معاصر ماندگار شدهاند.استاد سبزواری به دلیل کهولت سن در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ درگذشت
🔷 احمدعلی راغب و سیدحمید شاهنگیان که از آهنگسازان پیشکسوت انقلاب هستند،خاطرات زیادی از فعالیت در کنار استاد سبزواری دارند که بخشی از اینها در کتابهایی که درباره این دو چهره موسیقی انقلاب به چاپ رسیده بیان شده است. در سالروز درگذشت پدر شعر انقلاب،برشهایی از کتاب #بانگ_آزادی و #برخیزید را میخوانیم
♦️ اینجا بخوانید:
fna.ir/exr5ev
✅ @raheyarpub