هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
⚡️ در روز پایانی ماه رمضان اعمالمان را به ولیمان هدیه کنیم.
💠 استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری:
«در روز پایانی ماه رمضان همه اعمالمان را به دست ولیمان بسپاریم. بهتر است که این اعمال را به ایشان هدیه کنیم. او که محتاج نیست و این هدیه معنایش این است که شما برای ما نگهداری کنید.
سیدبنطاوس در اعمال شب نیمهشعبان میگوید که آخر شب به اعمال خود معجب نشوید! هیچ چیز از خودتان ندارید و خود را دست خالی ببینید!
مبادا ما روز آخر ماه رمضان مُعجب شویم که ما روزه گرفتیم! اگر مُعجب شوید هیچ چیز از این ماه بیرون نمیبرید! بلکه بگویید که این اعمال از توفیقات خداوند است و آن را به دست امام زمان(ع) بسپارید تا آنرا حفظ کنند و به امام زمان(عج) بگویید شما این ناقابل را از طرف ما به خدا عرضه بدار...».
☑️ @mirbaqeri_ir
اگر این دو بزرگمرد نبودند تا یکی ایران را تبدیل به #قدرت_موشکی کند، و یکی بی توجه به #دیپلماسی_انفعالی و #غربگرا، #موشک ها را به #فلسطین برساند، دیشب بچههای #مقاومت مجبور بودند به جای موشک، باز هم به طرف غاصبان #صهیونیست سنگ پرتاب کنند.
شادی روحشان #صلوات.
#مرد_میدان
#پدر_موشکی
#حسن_طهرانی_مقدم
#القدس_ینتفض
#القدس_أقرب
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظرم به صورت قطعی این است:
یا به صورت کاندیدا حضور خواهم داشت، یا در صورت رد صلاحیت، نه رأی میدهم و نه از کسی حمایت میکنم.
یک نظر دیگر هم به صورت قطعیتر دارم:
یا من رئیس جمهور میشوم، یا هرچه دیدید از چشم خودتان دیدید.
#احمدی_نژاد
#فتنه
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
💠نظر دادستان کل کشور درباره مصوبه اخیر شورای نگهبان و اختلاف دولت با این شورا درباره شرایط نامنویسی از داوطلبان ریاستجمهوری
دادستان کل کشور درباره اختلاف دولت با شورای نگهبان درباره شرایط ثبت نام داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری گفت: به نظر من این مسئله از لحاظ ماهیتی در حوزه صلاحیت شورای محترم نگهبان است، اما در شکل قضیه ممکن است سلایق مختلفی مطرح باشد و در نهایت شورای نگهبان است که باید تشخیص دهند و فرد مناسب را به مردم معرفی کنند.
حجتالاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری ظهر چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران گفت: از نظر ماهیتی و به لحاظ قانون اساسی، تعیین یا تشخیص شرایط فردی که قرار است عهده دار مسئولیت قوه مجریه شود با شورای نگهبان است، اما اینکه شکل این قضیه به چه صورت باشد، بهتر است، محل بحث است.
وی تاکید کرد: اصل قضیه این است که شورای نگهبان یک نهاد رسمی و قانونی است و اختیاراتی در قانون برای تشخیص و تعیین شرایط رییس جمهور بر عهده این نهاد گذاشتهشده است.
مطالعه بیشتر:
https://www.isna.ir/news/1400022215963
#پرونده_ویژه
#شورای_نگهبان
#قانون_انتخابات
#مصوبه_شورای_نگهبان
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
💠دکتر سیامک رهپیک، قائم مقام دبیر شورای نگهبان: مصوبه شورای نگهبان درباره انتخابات ریاستجمهوری قانونگذاری نیست.
بعضیها انتقاد کردهاند که شورای نگهبان قانونگذاری کرده است.
این موضوع قانونگذاری نیست؛ چراکه در سیستم حقوقی، هنجارهای الزامآور فقط قانون مجلس نیست، بلکه هنجارهای الزامآور بسیار متعدد است. مثلا مجمع تشخیص مصلحت نظام اگر مصوبهای داشته باشد و تشریفات قانونی را طی کرده باشد، بر اساس قانون اساسی باید به آن توجه شود و قطعاً الزامآور است، هرچند به معنای مصطلح، مصوبه مجمع قانون هم نیست.
بر اساس قانون اساسی مجلس خبرگان رهبری نیز مقررات خودش را مینویسد و این مقررات به معنای قانون نیست چون مجلس شورای اسلامی تصویب نکرده است اما الزامآور است. در همین ایام اخیر مجلس خبرگان مصوبهای را راجع به سن و مدرک تحصیلی تصویب کرد و به وزارت کشور ابلاغ کرد و وزارت کشور نیز آن را اجرا کرد.
آییننامهای هم که دولت مینویسد اگر شرایط قانونی داشته باشد الزامآور است و همه باید از آن تبعیت کنند اما این آییننامه قانون نیست. بنابراین این حرف دقیقی نیست که گفته میشود این مصوبه قانونگذاری است یا خیر.
مطالعه بیشتر:
https://www.mashreghnews.ir/amp/1215168
#پرونده_ویژه
#شورای_نگهبان
#قانون_انتخابات
#مصوبه_شورای_نگهبان
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت...
عید سعید فطر بر همه دوستان و همراهان عزیز مبارک.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن است و ضعیف،
و شنیدن ضجه و دیدن چهره ترسانش میتواند دل انسان را برنجاند؛
ولی وقتی یاد ۷۰ سال ظلم به دختران و زنان و مادران مظلوم #فلسطین میافتم، چهرههای ترسانشان جلوی چشمانم میآید و ضجههایشان در گوشم میپیچد.😭
آن وقت است که با خودم میگویم:
این به آن در
و لکم فی القصاص حیاة
#القدس_لنا
#القدس_ینتفض
#تل_آویو
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
اینکه وقتی کسی واکسن میزنه، سیستم ایمنی بدنش بهطور موقت ضعیف میشه و ایمنیش میاد پایین، درست؛
این هم که بلافاصله بعد از تزریق واکسن، ایمنی ایجاد نمیشه و برای ایمنی، حداقل شش هفته زمان لازمه، درست؛
ولی اگه واکسن کرونا نمیتونه جلوی انتشار ویروس از افراد ناقل رو بگیره و اگه ماسک این قابلیت رو داره که در برابر ویروسهای جهشیافته از ما محافظت کنه، پس دقیقاً چرا باید واکسن بزنیم؟!🤔
خب همون ماسک کافیه دیگه...
#کرونا
#واکسن_کرونا
#ماسک
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
امروز وقتی این #عکس غمانگیز را دیدم،
ناخودآگاه یاد #شعر معروف مرحوم #قیصر_امین_پور افتادم که در سالهای کودکیمان در #کتاب_درسی میخواندیم و کلی خاطره با آن داریم:
باز هم #اول_مهر آمده بود
و معلم آرام
اسم ها را می خواند:
اصغر پورحسین!
پاسخ آمد:
حاضر
قاسم هاشمیان!
پاسخ آمد:
حاضر
اکبر لیلازاد
....
پاسخش را کسی از جمع نداد
بار دیگر هم خواند:
اکبر لیلازاد!
...
پاسخش را کسی از جمع نداد
همه ساکت بودیم
جای او اینجا بود
اینک اما، تنها
یک سبد لاله ی سرخ
در کنار ما بود
لحظه ای بعد، معلم سبد گل را دید
شانه هایش لرزید
همه ساکت بودیم
ناگهان در دل خود زمزمه ای حس کردیم
غنچه ای در دل ما می جوشید
گل فریاد شکفت!
همه پاسخ دادیم:
حاضر!
ما همه اکبر لیلازادیم!
#انفجار_افغانستان
#مدرسه_سیدالشهدا
#تروریسم
نشانی در ایتا و تلگرام:
🆔️ @rajaaei_ir
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بانوان ساکن بیت المقدس، "مرابطات الأقصی" هستند. "مرابطات" جمع واژه "مرابِطَة" است و "مرابطة الأقصی" لقب زنی است که زندگی خود را وقف مراقبت و حفاظت از مسجد الاقصی کرده است.
یکی از احکام فقهی اسلام، "مُرابَطَة" است که ریشه در آیه ۲۰۰ سوره آل عمران و روایات فراوانی مثل روایات باب "مرابطه در راه خدا" در کتاب "تهذیب الاحکام" دارد.
مُرابَطة از ریشۀ "ربط" به معنای مواظبت کردن (از طریق بستن و منع کردن) است. در اصطلاح فقهی، وقتی عدهای برای حفاظت از مرزها و مراقبت از تحرکات دشمن در آنسوی مرزها، در مناطق مرزی حاضر و مدتی آنجا ساکن شوند، به آنها "مُرابِط" گفته میشود.
این بانوان، که بیشترشان معلم قرآناند، هر روز برای نماز به مسجد الاقصی میروند تا حواسشان به مسجد باشد.
آنها همواره اطراف مسجدالاقصی هستند و یکی از مسئولیتهای مهمشان، تنظیم کردن حرکتها و تشکلهای انقلابی است. مثلاً چالش نماز جماعت صبح برگزار میکنند و وقتی ساکنان بیت المقدس به مسجدالاقصی آمدند، اخبار کارهای یهود درباره مسجدالاقصی و فلسطین را به گوشآنها می رسانند.
یکی از کارهای مرابطات در ماه رمضان این است که افطاری درست میکنند و همه زنان را به بهانه افطار در مسجدالاقصی کنار هم جمع میکنند تا اطلاعات و اخبار لازم را به گوش همه برسانند.
پ.ن۱: در این فیلم، مرابطات برای افطاری "مقلوبة" آماده کردهاند؛ چیزی شبیه "ته چین" خودمان. داستان نامگذاری این غذا به مقلوبه هم خواندنی است که آن را در جای خود دنبال کنید.
پ.ن۲: مطالعه بیشتر درباره مرابطه:👇
https://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa21684
🆔️ @rajaaei_ir