7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر اهل کارهای خوب و نیک باشیم اما فقط نماز نخونیم،
خدا با ما چجوری حساب میکنه؟
@ranggarang
🌹پيامبراکرم صليالله عليه و آله و سلم:
خوشا به حال کسي که در نامة عملش روز قيامت، زير هر گناهي که کرده يک «استغفار» ببيند.
📘تفسير مقتنيات، ج ۱، ص ۸۹
@ranggarang
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی
...خيلی از ماها بايد درس سكوت بخوانيم كه چه وقت ساكت باشيم، چقدر حرف بزنيم، چطور حرف بزنيم.به ما گفتند: كم حرف بزن، وقتی هم كه ميخواهی حرف بزنی هم خوب حرف بزن، هم حرفِ خوب بزن برای اينكه همه اينها را مينويسند تو داري املا ميكنی ﴿إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحَافِظِينَ، كِرَاماً كَاتِبِينَ﴾
@ranggarang
‼️دو چیز که انسانها به اشتباه از آنها بيزارند.
🕋پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم:
شَیئانِ یَکرهُهُما اِبنُ آدَم: یَکَرَهُ المَوتَ وَ المَوتُ راحةٌ لِلمؤُمِنِ مِنَ الفِتنةِ وَ یَکَرَهُ قِلّةَ المالِ وَ قِلَّةُ المالِ اَقلُّ لِلحساب.
💠دو چیز است که آدمیزاد از آن متأثر و ناخوشایند است:
1️⃣یکی مرگ، در حالی که مرگ برای مؤمن راحتی از بلاها و گرفتاریها است
2️⃣و دیگر کمی مال و نقدینه، در حالی که مال کمتر، حسابش کمتر است.
📚الخصال ج۱ ص۷۴
وسائل الشیعة ج۲ ص۴۲۹
بحار الأنوار ج۶ ص۱۲۸
@ranggarang
اهل دنیا به این علت، خودمحور هستند
🔸️[در این حدیث نورانی ذکر شد که:] اهل آخرت، افرادی با حیا هستند که کارهای احمقانه نمی کنند. در ادامه می فرماید:«کثیر نفعهم، قلیل مکرهم؛ منفعتشان زیاد و مکر و حیلهشان اندک است.»(بحارالأنوار، جلد۷۴، صفحه۲۸) اینها نفعشان زیاد به مردم می رسد.
🔸️اگر، فردی در جامعه نیازی، مشکلی یا غم و غصه ای داشته باشد و آدمی دلش را شاد کند، غم از دلش بردارد، کمکی کند، این کار بر اساس بسیاری از روایات، ثوابش از صدها حج و عمره مقبوله بیشتر است. یعنی به این میزان، اسلام برای خدمت کردن به دیگران، و ارزش قائل شدن به دیگران، اهمیت داده است.
🔸️اما در مقابل، [حضرت] در مورد اهل دنیا، [می فرماید:] «قلیل نفعهم؛ منفعتشان کم است.» این بر چه اساسی است؟ [این یعنی اگر] آدمی واقعا قائل به آخرت و معنویتی نباشد، خدمت و دلسوزی به دیگران برایش توجیه عقلانی ندارد؛ «ان هی الا حیاتنا الدنیا نموت و نحیی؛ و ( مشرکان که معاد را منکرند ) گفتند: زندگی جز همین زندگی دنیای ما نیست که همواره می میریم و زنده می شویم...»(جاثیه، ۲۴)، [آنها چنین باوری دارند که] همین است دیگر، آدم متولد می شود، چند روز زندگی می کند و بعدش هم خاک می شود و تمام.
🔸️منطق این دیدگاه اقتضای همین را دارد [که روایت اشاره کرد، یعنی طبیعتاً نفعشان باید به دیگران کم شود.] هر اندازه ادم بیشتر معتقد به عالم دیگر و پاداش و کیفر باشد، آن وقت آدم مراقبت می کند که به دیگران ظلم نکند که مبادا، آخرت، در جهنم بسوزد. آن وقت مراقب است که به دیگران ظلم نکند.
🔸️پس این که اهل دنیا طبیعت فکر و بینششان این است که فردگرا، لذتگرا و خودمحور باشند، [نتیجه آن است که باوری به معاد و پاداش جزا وجود ندارد.] امروز می بینید هر جای دنیا این فرهنگ الحادی بیشتر رواج پیدا می کند این رفتارها بیشتر می شود.
🔸️هر چه شخص به دنیاگرایی، اصالت دنیا و اصالت مادیت بیشتر معتقد باشد، لذتگراتر، فردگراتر و خودمحورتر می شود. برعکس، هر چه آدمی اعتقاد بیشتری به قیامت و حساب و کتاب داشته باشد، آن وقت مراقب است که از لذتهای زودگذرش صرف نظر کند برای این که صدها برابر...، [عبارت] صدها برابر نیز، چیزی است که در زبان می گوییم و الا در واقع نسبت [مقایسه قابل شمارشی] میان پاداش های اخروی و این پاداش های زندگی دنیایی ما وجود ندارد.
#درس_اخلاق
@ranggarang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیروز نادری از گردن به پایین فلج شد(آخـــــی؛ الهـــــی؛ طفلکی)
به دلیل برخورد سر فیروز نادری، کارمند سابق ناسا به دیوار و جابجایی مهره گردن، نخاعش آسیب دیده است که باعث شده از گردن به پایین فلج شود
چند دقیقه این ویدیو رو ببینید که چطور در یک مصاحبه رسمی؛ با خنده از کشتار وحشیانه انسان حرف میزنن و آرزوی مرگ با اسید و اتیش برای یک قشر در ایران میکنن...
@ranggarang
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
#استورے
شخصی به قصد تحقیر کردن؛
مورچه ای را آزار داد.
مورچه خندید و گفت:
ای انسان! مغرور نباش
کهتو درقبرت برایمن وعدهی غذایی بیش نیستی
👌در اوج قدرت، خودت را گم نکن و حتی به حیوانی هم به دیده حقارت نگاه نکن؛ چه برسد به انسانی
🌸امیرالمومنین عليهالسلام فرمودند:
خداوند ۴ چيز را در ۴ چيز پنهان نموده است و شاید تو ندانی
یکی از آن ۴ چیز ، این است:
خداوند ولىّ خود را در ميان بندگان خويش پنهان داشته است.
پس به هيچ بندهاى از بندگان خدا با چشم حقارت نگاه مكن كه شايد همان ( كسى كه به او بیاعتنا هستى ) ولىّ خدا باشد و تو ندانى.
📚خصال شیخ صدوق ، ج۱، ص۲۰۹
#در_محضر_اهلبیت
#یاد_مرگ
#قیامت
@ranggarang
#داستان_
🍃🌸 #داستان حضرت نوح 🍃🌸
قسمت هفتم👇
💠سرنشينان كشتى نوح
از آن جا كه طوفان نوح جهانى بود و سراسر كره زمين را فرا مى گرفت، بر نوح لازم بود كه براى حفظ نسل حيوانات و حفظ گيانان، از هر نوع حيوان، يك جفت سوار كشتى كند و از بذر يا نهال گياهان گوناگون بردارد.
روايت شده؛ امام صادق عليه السلام فرمود: پس از پايان يافتن ساختمان كشتى، خداوند بر نوح وحى كرد كه به زبان سِريانى اعلام كن تا همه حيوانات جهان نزد تو آيند. نوح اعلام جهانى كرد و همه حيوانات حاضر شدند. نوح از هر نوع از حيوانات يك جفت (نر و ماده) گرفت و در كشتى جاى داد.
در قرآن، اين مطلب را چنين مى خوانيم كه خداوند مى فرمايد:
هنگامى كه فرمان ما (به فرا رسيدن عذاب) صادر شد، و آب از تنور به جوشش آمد، به نوح گفتيم: از هر جفتى از حيوانات (نر و ماده) يك زوج در آن كشتى حمل كن، همچنين خاندانت را بر آن سوار كن، مگر آنها كه قبلاً وعده هلاكت به آنها داده شده (مانند يكى از همسران و يكى از پسرانش) و همچنين مؤمنان را سوار كن.
به اين ترتيب مسافران كشتى عبارت بودند از: نوح و حدود هشتاد نفر از ايمان آورندگان به او، يك جفت از هر نوع از انواع حيوانات (از حشرات و پرندگان و چهارپايان و...) و مقدارى بذر گياهان و نهال.
مسافران هر كدام در جايگاه مخصوصى قرار گرفتند و همه آماده يك بلاى عظيم بودند كه نشانه هاى مقدماتى آن آشكار شده بود. از جمله در ميان تنورى كه در خانه نوح بود آب جوشيد و ابرهاى تيره و تار همچون پاره هاى ظلمانى شب سراسر آسمان را فرا گرفت. صداى غرش رعد و برق از هر سو شنيده و ديده مى شد و همه چيز از يك حادثه بزرگ و فراگير خبر مى داد.
ادامه دارد.....
@ranggarang