سایه وحشت بر سر پمپئو
🔹وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خود نوشته: ما میدانیم که ایران توانایی عملیات در داخل آمریکا را دارد؛ بنابراین پس از خروجم از کار در بخش دولتی، من هنوز پروتکلهای امنیتی را حفظ میکنم.
🔹اگر بخواهم به خواربارفروشی بروم، درحالیکه دارم ارزیابی میکنم کدام بادمجان بیشتر از بقیه رسیده به نظر میرسد حضور نیروهای حفاظتی بر این موضوع سایه خواهد انداخت. وقتی سوزان، همسرم، میخواهد موهایش را مرتب کند باید امیدوار باشیم که عوامل مخفی حزبالله، سالن آرایشگاه را احاطه نکنند.
🔹احتمالا دیگر هرگز با ماشین شخصی خودم رانندگی نخواهم کرد یا از آن سطح از حریم خصوصی که قبلا داشتم لذت نخواهم برد.
یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْر.mp3
15.38M
🎧 شرح مختصر دعای توحیدی «یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْر»
🤲 دعای هر روز ماه مبارک رجب
🎙حاج شیخ محمدحسن وکیلی
#ماه_رجب
✳️ لحظهها را دریاب!
🔻 پسرم موسی! مواظب باش تا با گذشت بهارهای عمرت، شکوفههای سعادت را بر روی دوش لحظههایت داشته باشی. «لحظهها»، حتی لحظهها را کم نگیر، که آنچه تمامی «بهشت» و تمامی «جهنم» در آن شکل میگیرد، کم نیست. و کسی که این سنگینی را در هر لحظه احساس کند، «بیکار» نیست، مشغول است و اهتمام دارد؛ که مولای تو میگوید: «شُغِلَ مَنِ الْجَنَّةُ وَ النّارُ اَمامَهُ» آن کس که بهشت و جهنم در هر لحظهی او نهفته است؛ کسی که هر نگاهش، هر تصمیمش و هر اقدامش، بهشت و یا جهنم را به دنبال میکشد، بیکار نیست؛ آرام نیست.
👤 #استاد_علی_صفایی_حائری
📚 از کتاب #نامههای_بلوغ
📖 ص ۵۵
#اغتنام_فرصت #رجب
🔰 فردا دیر است
✍ میزان باروری در کشور ما با سرعت قابلتوجهی در حال کم شدن است. این یعنی در آینده ایران تبدیل به کشوری خواهد شد که اکثریت جمعیت آن را افراد میانسال و سالمند تشکیل میدهند.
سالخورده شدن جمعیت، آسیبهای متعددی را در تمامی عرصههای حیات یک کشور از نهاد خانواده گرفته تا نهاد فرهنگ و اقتصاد و امنیت به دنبال خواهد داشت. رهبرانقلاب در این خصوص بیان میکنند: «مسئلهی فرزندآوری را امروز اگر چنانچه برایش فکر نکنیم، پانزده سال دیگر، بیست سال دیگر، دیر خواهد بود؛ کشوری خواهیم شد که عنصر لازم برای حرکت پیشرفت را، یعنی جوان را، به قدر کافی در اختیار نخواهد داشت. امروز باید به فکر فردا بود.۱۴۰۰/۱۱/۲۸»
#فرزندآوری
#جمعیت
#پیری
#تنهایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نظر جالب اردشیر زاهدی داماد شاه و وزیر امور خارجه محمد رضا شاه درباره وکالت دادن به خاندان پهلوی .
#چهلوچهارسال_افتخار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرآن آرامش است
👌😍برای رفع استرس و آرامش هنگام خونگیری قرآن تلاوت میکند.
🔴 قابل تامل
📛مغازهدار محل، هر روز، صبح زود ماشین سمندش را در پیاده رو پارک میکند، مردم مجبورند از گوشه خیابان رد شوند.
📛#سوپرمارکتی، نصف بیشتر اجناس مغازه اش را بیرون چیده، راه برای رفت و آمد سخت است.
📛 #کارمند_اداره، وسط ساعت کاری یا صبحانه میل میکند، یا به ناهار و نماز میرود و یا همزمان با مراجعه ارباب رجوع کانالهای تلگرام و اینستاگرامش را چک میکند.
📛بساز بفروش، تا چشم صاحبان آپارتمان را دور میبیند، لولهها و کابینت را از جنس چینی نامرغوب میزند در حالی که پولش را پیشتر گرفته است.
📛 #کارمند_بانک، از وسط جمعیتی که همه در نوبت هستند به فلان آشنای خود اشاره میزند تا فیش را خارج از نوبت بیاورد تا کارش راه بیوفتد!
📛#استاد_دانشگاه، هر جلسه بیست دقیقه دیر میاد و قبل از اتمام ساعت، کلاس را تمام میکند جالبتر اینکه مقالات پژوهشی دانشجویان را به نام خودش چاپ میکند.
📛#دانشجو پول میدهد، تحقیق و پایان نامه را کپی شده میخرد و تحویل دانشگاه میدهد تا صاحب مدرک شود.
📛 #پزشک، بیمار را در بیمارستان درمان نمیکند تا در مطب خصوصی به او مراجعه کند و یا به همکار دیگر خود پاس میدهد تا بیمار جیب خالی از درمانگاه خارج شود.
💢همه اینها شب وقتی به خانه می آیند، هنگامی که تلگرام را باز میکنند از #فساد، رانت، #بی_عدالتی، #تبعیض و #گرانی سخن میگویند و در اینستاگرام پستهای روشنفکری را لایک میکنند.
💢همه هم در ستایش از #نظم و قانونمداری در اروپا و آمریکا یک خاطره دارند اما وقتی نوبت خودشان میرسد، آن میکنند که میخواهند.
🗨 جامعه با من و تو، ما میشود، قبل از دیگران به خودمان برسیم.
⌛️ رصد یکشنبه (9بهمن، 10رجب، 29ژانویه)
💠 195ق؛ ولادت "امام محمدتقي(ع)، جواد الائمه(ع)"
💠 60ق؛ ولادت حضرت علي اصغر(ع) فرزند امام حسين(ع)
1320؛ امضای پیمان تحمیلی سه جانبه بین انگلستان، شوروی و ایران در مجلس شورای ملی
1325؛ رحلت استاد بزرگ اخلاق و عارف جلیل القدر آیت الله "میرزا علیآقا قاضی طباطبایی"
1357؛ درگیری خونین 6 ساعته در تهران؛ طی این درگیریها در نقاط مختلف شهر، صدها نفر از مردم شهید و زخمی شدند
1357؛ "بختیار" در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد: "فرودگاه مهرآباد تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد"
1357؛ امام خمینی اعلام کردند: اگر ارتش کنار بکشد، آرامش تضمین می شود. محافظ من خدا است و حفظ امنیت با مردم است
1361؛ شهادت سردار رشید اسلام، "غلامحسین افشردی" معروف به "حسن باقری"
1381؛ درگذشت سالک الی الله "حاج اسماعیل دولابی"
1366ق؛ رحلت عالم و مجتهد بزرگ آيت اللَّه "ميرزا باقر قاضي تبريزي"
1837م؛ مرگ "الكساندر پوشكين" اديب شهير روسيه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥كليپ فوق كلامى از استاد انصاریان در سفر #ماه_رجب ۱۳۹۹ هـ.ش خود به كربلا در محل ورودیِ حرم حضرت اباعبدالله عليه السلام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«همه بدهکار خداییم»
🌷گوشه ای از صوت #شهید_حسن_باقری (نابغه جنگ) بمناسبت ٩ بهمن سالگرد شهادت شهید باقری
مقام معظم رهبری : زنده نگهداشتن یاد شهدا، کمتر از شهادت نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #جمعیت یکی از مؤلفههای اصلی قدرت است.
⚠️قدرتمندترین کشورهای دنیا از نظر سخت افزاری مثل روسیه ،ژاپن و... دغدغه جمعیت دارند.
✳️ نگذار قلبت بمیرد!
🔻 همهی انسان، «قلب» او است و اگر قلب بميرد در واقع انسان مرده است؛ هرچند از نظر بُعد حیوانی زنده باشد. در راستای زنده نگه داشتن قلب با ذکر خدا، حضرت آیت الله حسن زاده آملی ذکر شریف «یا حیّ یا قیّوم یا مَن لا إله إلاّ أنت» را پیشنهاد میکنند و میفرمایند: «آقای من! در نزد اولیاءالله، مجرّب است که اِکثار ذکر شریف «یا حیّ یا قیّوم یا مَن لا إله إلاّ أنت» موجب حیات عقل است». که البته این یک راه است جهت زنده نگه داشتن قلب با یاد خداوند. «تقوا» و «رعایت دستورات الهی» نمونهی دیگری از یاد خداوند است، به همین جهت در راستای حیات قلب بیشترین تأکید بر تقوا شده است. حضرت امیرالمؤمنین(ع) میفرمایند: «فَإِنَّ تَقْوَی اللَّهِ دَوَاءُ دَاءِ قُلُوبِكُمْ وَ بَصَرُ عَمَی أَفْئِدَتِكُمْ...» تقوا، داروی بيماریهای دلها و روشنايی کوری قلبهای شماست...
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 از کتاب «فرزندم اینچنین باید بود» ج۱
نحوه ارتباطگیری شبکههای معاند با حسن فیروزی
🔹حسن فیروزی پس از تلاش برای فرار از ایران و بازداشت ماجرای ادعاهای پرتعداد پیرامون خود را شرح داد. بهدلیل اینکه شریکم سرم کلاه گذاشت و نزدیک به ۲ میلیارد سفته دست طلبکارها داشتم. بعد از اینکه فشار طلبکارها و خانواده زیاد شد، تصمیم گرفتم خانه را ترک کنم. به مهمانسرایی در مرکز تهران رفتم و حدود ۱۳ روز در آنجا ماندم بعد تصمیم گرفتم به جنوب کشور بروم.
🔹فیروزی در اولین اظهاراتش بیان کرد در مدت زمانی که به خواست و اراده خود مفقود شده بوده است بنا به هدایت و درخواست شبکههای رسانهای معاند تصاویر و فایلهای صوتی جعلی خود را در اختیار آنها قرار میداده است.
🔹شبکههای معاند مانند BBC فارسی و اینترنشنال به صورت مستقیم مطلبی از من قبول نمی کردند. همه موارد و ارتباطات از طریق ادمین یک صفحه ضد انقلاب انجام میشد و هر چه ادمین این صفحه تایید میکرد بلافاصله در اینترنشنال و BBC منتشر میشد./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من سقای بچههای بسیجیام، نابغه جنگ #شهيدحسن_باقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یاد شهدا بخیر
⭕️ در دهه ۹۰ به دلایل مختلف «تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی» را داشتیم/ سیاستهای اصل ۴۴ با دقت و فکر انتخاب شد و باید به آن عمل بشود/ دولتها به این سیاستها درست عمل نکردند
👤 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها:
🔹ما مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم در کشور به طور محسوس؛ این بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست.
🔹دستگاههای اجرایی باید از توسعهی بنگاههای خصوصی حمایت کنند. کشور بدون فعالیت بنگاههای خصوصی اداره نخواهد شد. اشتباه مهمی که در سالهای اول انقلاب اتفاق افتاد و آثارش همین طور ماند مبالغ زیادی، این بود که بخش خصوصی را کنار زدند و همهی کارها را، حتی فروش مثلاً اجناس خرد را به مسئولین، دولت و دستگاههای دولتی سپردند. خطای بزرگی بود که انجام دادیم ما.
🔹نود درصد آب تولید کشور صرف کشاورزی میشود، حدود نود درصد. صنعت و خانه و مصارف خانگی و امثال اینها ده درصد آب کشور است. نود درصد مربوط به کشاورزی است. ما اگر از این نود درصد، ده درصد بتوانیم صرفهجویی بکنیم، یعنی به قدر همهی آبی که امروز صرف صنعت و صرف شرب خانگی و بقیهی مصارف میشود، به این اندازه آب بازیافت کردیم. یعنی مسئلهی بهرهوری این جوری است. ما از آب بد بهرهوری میکنیم، از انرژی بد بهرهوری میکنیم...
🔹یکی از مواردی که ما دچار ضعف بهرهوری هستیم همین نیروهای کارمندی دولتی هستند که کار مفیدشان در طول هفته خیلی محدود است، چند ساعت بیشتر نیست. این همین کاهش بهرهوری است در مورد نیروی انسانی. اینها باید اصلاح بشود.
🔹اینکه ما سیاستهای اصل۴۴ را مطرح کردیم بر خلاف تصور بعضی از برادران خوب، میبینم بعضی از عناصر خوب و خوشنیت اعتراض میکنند به سیاستهای اصل۴۴، این اعتراض درست نیست، این سیاستها با دقت انتخاب شد، با فکر انتخاب شد، افرادی که وارد بودند در مسائل اقتصادی و علاقمند به عدالت اجتماعی و بهجد دنبال عدالت اجتماعی بودند همه تأیید کردند این را، منتها خب عمل نشده متأسفانه دولتها درست عمل نکردند. خیلی کم عمل شده. چندین دولت اینجور پشت سر هم عمل نکردند. به این سیاستهای اصل۴۴ باید عمل بشود. منتها دقت بشود البته، مراقبت بشود، مدیریت بشود، نظم و انضباط کاری ملاحظه بشود و این کار انجام بگیرد.
🔹ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علت هم این است که عقبافتادگی داریم. ما در دههی ۹۰ یک عقبماندگی و باصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم به دلایل مختلف. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها، نه؛ بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است، مسئلهی تحریمها مؤثر بود، مسئلهی کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئلهی تمرکز کشور بر روی مسئلهی هستهای که اقتصاد را شرطی کرد مؤثر بود، مسائل گوناگون اینجوری مؤثر بود. نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی زیاد داریم، آمار متقن مراکز رسمی است.
🔹جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست، این طبعاً محتاج یک رشد مستمر پی در پی اقتصادی در میانمدت دارد. برای همین است که ما در برنامهی هفتم توسعه، اولویت اصلیِ برنامه را گذاشتیم پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت. و رشد اقتصادی متوسط هشت درصد را در سیاستهای برنامهی هفتم قرار دادیم که اگر واقعاً بتوانیم ما به رشد هشت درصد به طور متوسط برسیم در طول مدت برنامه ــ پنج سالهی برنامه ــ به نظر من کار بسیار خوبی انجام گرفته. ما به این رشد احتیاج داریم.