eitaa logo
رصد اخباراقتدار ایران🍃🇮🇷🍃
295 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.6هزار ویدیو
101 فایل
📝 دلگیر نباش، دلت که گیر باشد رها نمی‌شوی یادت باشـد، بی‌تعلق بودن، شرطِ شهادت است ... 🕊️🌹🌿 🌹🌿آدرس کانال: https://eitaa.com/rasad_irr 🌹🌿ارتباط با ما، جهت انتقادات و پیشنهادات: @mohamad12mahde
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵اظهارات وزیر جنگ انگلیس علیه ایران 🔷بن والاس، مدعی شد:ایران با حمایت از انصارالله یمن و حزب الله لبنان، از تروریسم در منطقه حمایت می‌کند! ما به فروش تسلیحات به عربستان برای دفاع این کشور از خود ادامه خواهیم داد. 🔷ما با فروش تسلیحات به عربستان، امنیت این کشور را در برابر حملات یمنی‌ها تامین خواهیم کرد. البته روابط قوی دفاعی میان دو کشور تنها به فروش تسلیحات خلاصه نمی‌شود.
🔵۴ مشکل اصلی خوزستان از نگاه رئیس مجلس 🔹قالیباف: ‌در نظارت‌های میدانی بر شهرستان‌های استان، اشتغال جوانان، تامین آب شرب، کشاورزی و فاضلاب شهری از جمله بیشترین دغدغه‌ها و مطالبات مردم به شمار می‌رفت که امیدواریم با برنامه‌ریزی صحیح استانی این مسائل برطرف شود.
🔵واعظی: با آمریکایی‌ها بنای مذاکره نداریم 🔷رئیس دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به پیشنهاد روسیه برای مذاکره مستقیم ایران و آمریکا در گفت‌وگو با تسنیم: 🔹ما با آمریکایی‌ها بنای مذاکره نداریم و خیلی روشن موضع‌مان را اعلام کردیم. 🔹ما اعلام کردیم که اگر آمریکایی‌ها به اشتباهات خود پی بردند و فهمیدند که در قبال ایران راه غلطی را از طریف تحریم‌ها پیش رفتند، این را با شهامت اعلام کنند، بگویند ما اشتباه کردیم.  🔹تنها آقای لاوروف نبوده که این پیشنهاد را داده و کشورهای دیگری نیز تلاش کردند تا برای این مسئله راه حلی پیدا کنند. 🔹آمریکایی‌ها باید به برجام برگردند و در چارچوب برجام صحبت کنند درغیر اینصورت، هر اقدام دیگری باشد نتیجه نمی‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵قالیباف: عرضه نداشتن‌ها را به حساب تحریم نگذاریم 🔹در کشور ما متاسفانه برای کاری نکردن از کسی توضیح نمی‌خواهند ولی اگر کار کرد باید روزانه به ۲۰۰ نفر جواب پس بدهد. 🔹گاهی امنیت ملی برای یک روستا آب آشامیدنی آن روستا است، نمی‌شود به مردم آن روستا بگوییم آب نخور که ما کار مهم‌تر داریم. نمی‌توانیم به بهانه کارهای ملی، از کارهای ضروری محلی پرهیز کنیم.
🔵ورود واکسن های انگلیسی و آمریکایی به ایران 🔷رهبر معظم انقلاب درباره آمریکا این چنین فرمودند: "کدام عاقلی به شما اعتماد میکند که شما بیایید برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیله‌ای باشد برای اینکه این بیماری را بیشتر گسترش بدهد. 🔹هیچ اعتباری ندارید؛ به شما اعتمادی نیست. ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید، یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار کند و مانع تمام شدنش بشود" (سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران ۳فروردین ۹۹) 🔹دکتر مردانی در این مصاحبه تصویری گفت: واکسن ها تولید انگلیس، آمریکا و آلمان است!
🔵ترامپ: اقداماتم نبود تلفات کرونا از ۲ میلیون نفر فراتر می‌رفت 🔹رئیس جمهور آمریکا:تعطیلی اقتصاد تلفات بیشتری نسبت به خود کرونا در آمریکا ایجاد کرده است. 🔹که اگر اقداماتی که انجام داده شده صورت نمی پذیرفت، تعداد قربانیان کرونا در آمریکا از دو میلیون نفر فراتر می‌رفت.
🔵تل‌آویو مخالف فروش اف ۳۵ به امارات 🔹وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی: اسراییل این موضوع را برای کنگره آمریکا شفاف خواهد ساخت که با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به امارات مخالف است.
🔵کدام دانش‌آموزان نباید به مدرسه بروند 🔷وزیر آموزش‌وپرورش: 🔹دانش‌آموزانی که بیماری زمینه‌ای دارند یا در خانواده‌شان کسی کرونا گرفته یا علایم کرونا و سرماخوردگی دارند، به مدرسه نروند. 🔹البته برای این سه گروه برنامه آموزشی وجود دارد و از درس و مشق عقب نمی‌افتند و بعد از بهبودی به مدرسه باز می‌گردند.
30.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 بدون تعارف با مادر و همسری که پنج شهید به انقلاب تقدیم کرد
💡 حضرت علی(ع): نابینایى، آسان‌تر و قابل تحمل‌تر از نداشتن بینش و بصیرت است. غررالحکم/ ج ۴ / ص ۴۱۳ 🌺 جهان را از دریچه گلپابصیر ببینید.👀🤝 ✅سواد رسانه ✅آخرین تحلیل های سیاسی ✅روشهای تربیت فرزند ✅استیکرهای ناب ✅پرسمان و پرسش و پاسخ از طریق ارتباط با ادمین ✅شهدا و دفاع مقدس ✅دانستنی های تکنولوژی ✅ما با بروز باشید به کانال گلپابصیر بپیوندید. ایتا و تلگرام به آدرس: @golpabasir