⭕️ اروپاییها پس از برجام جرأت نمیکردند از ترس آمریکا با ایران کار کنند
👤حسین کمالی رئیس خانه احزاب
🔹نظام تکقطبی در دنیا برقرارشده و آمریکا بهعنوان کدخدای دهکده جهانی و قدرت مرکزی، دارد سیاستگذاری و برنامهریزی میکند.اینکه سران اروپا مرتب به آمریکا میرفتند و سعی میکردند آمریکا را در موضوع برجام قانع کنند و نتوانستند و او کار خودش را انجام داد، ناشی از همین واقعیت است.
🔹غربیها سعی میکنند ایران را بهنوعی به تبعیت از خودشان وادار کنند اگر مسائل هستهای هم کنار برود، آنها موشکی را بهانه میکنند و اگر موشکی هم کنار برود، مسائل حقوق بشری را دنبال میکنند.همه این مسائل، بهانه است؛ چراکه حکومتی مثل عربستان سعودی که از هیچگونه قاعدهای تبعیت نمیکند توسط همانها حمایت میشود.
🔹آمریکاییها دریکی دو سال پس از برجام، نهتنها خودشان ارتباطی با ما نداشتند و انتقال دانش فنی به ایران امکانپذیر نبود، بلکه اگر دیگران هم میخواستند در ایران سرمایهگذاری کنند، با آنها برخورد میکردند. قدرتهای اروپایی هم از ترس آمریکا، جرأت نمیکردند وارد شوند و مستقلاً با ایران کار کنند.
🔹باید سعی کنیم حقانیت خودمان را در مجامع بینالمللی و از کانال دیپلماسی اثبات کنیم و آمریکا را درصحنه سیاسی کاملاً تنها بگذاریم؛ به شکلی که آنها از حمایت سایر کشورها در مواجهه غیرعادلانهای که با جمهوری اسلامی دارند، برخوردار نباشند.
🔹اروپاییها الآن میگویند که ما در این مورد میخواهیم از آمریکا تبعیت نکنیم. اینیک راستی آزمایی نیاز دارد و باید در هفتههای آینده با آنها مذاکره شود و ببینیم آیا میپذیرند که در ایران سرمایهگذاری انجام دهند و در برابر جرائم و برخوردهای آمریکا مقاومت کنند یا اینکه نه؛ میخواهند به همین دلیل صحنه را ترک کنند.
@Rasad_tahlil
⭕️در تولید خاطرات به تولید انبوه رسیده ایم!
👤سید حسن خمینی
🔹 اگر در هیچ بعدی در تاریخ انقلاب کار نشده باشد در تولید خاطرات به تولید انبوه رسیده ایم و به اندازه کافی خاطره موجود است!
🔹 بسیار مهم است که خاطره امام را چه کسی نقل کرده است.
🔹مثلا اگر یکی از علمای فقید بزرگوار روایت و خاطره ای از امام را در رابطه با سال 1339 نقل کرده اند، شما می توانید بگویید این روایت نقل مسنَد و درست است و خود ایشان آن را از امام شنیده است-
🔹 اما اگر همین مرجع بزرگوار که بی تردید از شاگردان برجسته امام بوده است خاطره ای مربوط به سال 1363 را نقل می کند، حتما با واسطه کسی بوده است، زیرا آن وقت ایشان در قم بوده و امام تهران بوده اند و اصلا جلسات خصوصی نداشته اند.
🔹 فردی سال 56 یا 60 جزو نزدیکان امام بوده اما بعدا به عللی مطرود شده و سال 79 خاطره ای را نقل می کند. کسی که این خاطره را سال 79 نقل می کند، آیا حبّ و بغض شخصی در نقلش هست؟
🔹ما در تاریخ انقلاب به سیر اَعلام و تراجم نیاز داریم. نکته بعدی این است که فهم و شعور انسان ها یکسان نیست؛
🔹 من اسم نمی آورم، اما دو آیت الله درجه یک که هر دو هم به رحمت خدا رفته اند، هر دو هم از نظر رده در جمهوری اسلامی دارای یک رده بوده اند، یکی از آنها با اینکه اگر بود من پشت سرش نماز می خواندم و بسیار آدم خوبی هم بود، هرچه از امام نقل کرده را اصلا محل نگذارید! چون خیالاتی، و در تلقی عوام بود؛
@Rasad_tahlil
⭕️مذهبیون به فکر تسویه حساب با دولت نباشند
👤آیتالله سید هاشم بطحایی گلپایگانی:
🔹کسانی که به اسم انقلاب، اسلام، خون شهدا و ایثارگران قصد تسویه حساب با دولت دارند، آب به آسیاب دشمن میریزند و بدانند اگر دشمن پیروز شود، ریشه آنها را هم میزند.
🔹40 سال دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست. آمریکایی ها قبل از انقلاب منابع هنگفتی از ایران را به یغما می بردند و کشور به لحاظ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و نظامی در دست آنها مچاله شده بود. حتی ارتش بلد نبود، یک فشنگ بسازد و از خود چیزی نداشت.
🔹در مجموع بخش مذهبی جامعه نباید حتی فکر تسویه حساب سیاسی از مغزش هم بگذرد؛ چون چوبش را می خورد و غیرمذهبیون نیز براساس آزادگی و مردانگی باید به امنیت و استقلال کشور فکر کنند/ خبرآنلاین
@Rasad_tahlil
⭕️ تنهایی شرکتهای آلمانی در ایران
👤پتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان
در صورت اعمال تحریمهای جدید، بهلحاظ حقوقی نمیتواند به شرکتهای آلمانی فعال در ایران کمک کند.
بر این اساس، برای جبران هزینههای احتمالی شرکتهایی که در ایران فعالیت میکنند صندوق مالی دولتیای وجود ندارد.
🔹آلتمایر گفت: «اگر بخواهیم هزینه شرکتها را جبران کنیم، برای بسیاری از کشورها انگیزه و جذابیتی برای وضع یکجانبه تحریمها بهوجود میآید.»
🔹به همین دلیل، وزیر اقتصاد آلمان درباره «برخی طرحهای شتابزده در پشتیبانی از شرکتهای آلمانی» هشدار داد. منظور از این طرح ستادی است که نمایندگان وزارتخانههای خارجه، اقتصاد و دارایی تشکیل دادهاند.
🔹با این حال، روزنامه آلمانی هندلزبلات فاش کرد اولاف شولتس، وزیر دارایی آلمان، در تماس تلفنی با استیو منوچین، وزیر خزانهداری آمریکا، صراحتاً خواسته که شرکتهای آلمانی از قوانین تحریمی مستثنی شوند.
@Rasad_tahlil🔹🔹
"کانال رصد" تحلیلهای روز
🎧آبی از اروپا گرم خواهد شد؟
🔹بررسی میزان احتمال برآورده شدن خواسته های ایران از اروپا در صوت زیر/پیک بامدادی
@Rasad_tahlil
⭕️ آنگلا مرکل: برجام در خطر است
👤 آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان:
🔹(با اشاره به خروج آمریکا از توافق هسته ای با ایران) من معتقدم که توافق هسته ای ایران به خطر افتاده است.
🔹اروپا نباید خود را قوی تر از آنچه که هست نشان دهد. ما توان زیادی برای مقابله با آمریکا نداریم.
🔹اروپا به تنهایی نمی تواند به عنوان قدرتی مطلق صلح را به ارمغان آورد. برای برقرار نگه داشتن توافق هسته ای ایران به مشارکت آمریکا نیز نیاز خواهیم داشت./ مهر
@Rasad_tahlil
⭕️ موگرینی: برجام حفظ خواهد شد
👤 فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔹من از حسن روحانی ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریمهای هستهای علیه این کشور، ایران به برجام پایبند بماند.
🔹ما مصمم هستیم تا این توافق بینالمللی را حفظ کنیم.
🔹(با اشاره به غیرمستقیم به دونالد ترامپ در سخنان خود) به نظر میرسد که داد و فریاد، توهین و تخریب همه آن چیزی که به دست آمده است به بخشی از رفتار زمان کنونی تبدیل شده است؛ در حالی که تغییر به معنای آن است که با حفظ توافقات گذشته به دنبال توافقات جدید بود، این نوع رفتار مشکل ما را حل نخواهد کرد./ ایسنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ عبدالله گنجی:
🔹برجام قرار بوده شاخص راست آزمایی هسته ای ایران باشد اما شاخص راست آزمایی استقلال و اقتدار اروپا شد...
🔹وقتی چند نماینده پرچم آمریکا را در مجلس آتش زدند اصلاح طلبان اعتراض کردند. فکر کردیم منتظر واکنش غیر حکومتی یا مردمی هستند اما شنبه همه روزنامه هایشان(جز مردم سالاری) راهپیمایی مردم در روز جمعه را سانسور کردند...
@Rasad_tahlil
⭕️ مذاکره دولت با اروپا درباره باقی ماندن آنان در برجام مغایر قانون است
👤 احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی
🔹مبنای عملکرد دولت و سایر مسئولان در قبال خروج آمریکا از برجام باید بر اساس قوانین و سیاست گذاریهایی باشد که پیش از این وضع شدهاند.
🔹هم در توافق برجام و هم در مصوبه مجلس شورای اسلامی پیشبینی شده بود که اگر 1+5 در برجام نقض عهد کند، چگونه عمل کنیم و شرایطی در این زمینه تعیین شده است.
🔹شورایعالی امنیت ملی نیز مصوبه صریحی در این زمینه دارد که پیشبینی کرده اگر 1+5 در اجرای برجام نقض عهد کند، چه اقداماتی باید انجام دهیم.
🔹مذاکره مسئولان دولتی یا رئیسجمهور با اروپا در خصوص باقی ماندن آنان در برجام خلاف مصوبات شورایعالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی است؛ قانون مجلس و مصوبه شورایعالی امنیت ملی تکلیف را در این زمینه مشخص کرده است که در صورت خروج طرفین از برجام باید به شرایط پیش از برجام برگردیم و قانون نیز تنها مقولهای است که همه ما روی اجرای آن اشتراک نظر داریم.
🔹ممکن است هر کسی بر اساس تفکر خودش نظری بدهد، اما آنچه باید ملاک باشد، قانون مجلس و مصوبه شورایعالی امنیت ملی باید باشد، این قوانین باید اجرایی شوند و هر گونه اقدام خارج از این چارچوب خلاف قانون است./ فارس
@Rasad_tahlil
⭕️ ساواک و شهرداری تهران
👤 حسین دهباشی؛ تاریخ پژوه و مستندساز
1⃣ ساواک باسانسور انصافا خدمت بزرگی به انقلابیون میکرد! چون با بگیر و ببند به آنها بهانه داده بود تا مدعی شوند آثار اساسی و مهمی دارند که نادیده مانده. جوابهای فوقالعاده و راهگشایی دارند برای همه معضلات ملّی و مذهبی و بشری که متاسفانه سازمان امنیت نمیگذارد به زیور طبع و دست انبوه مشتاقان برسد. حال آنکه فردای پیروزی انقلاب معلوم شد و بساطهای کتابفروشی روبروی دانشگاه تهران شهادت دادند که ای دلِ غافل حضرات آقایان از مارکسیست گرفته تا متدیّن و از کیانوری و طبری و سایه گرفته تا مطهری و بهشتی و شریعتی هیچ حرف مهم دیگری نداشتند جز همان نوشتهجات شعاری واندکی که قبلاش هم ولو مخفیانه از آنها چاپ یا دستنویس میشد.
2⃣ حالا حکایت خدمت عظیم شورای نگهبان است به اصلاحطلبانی که گوش فلک را کر کرده و مدام مدعی بودند که در چنته اطرافیان خود صد لشگر از جوانان و مدیران سالم و متخصص و کارآزموده و توانمندی دارند که حیف از سد رد صلاحیت انتخابات مجلس یا ریاستجمهوری رد نمیشوند ورنه فلک را سقف شکافته و کاری میکردند کارستان!
🔹حالا بفرمایید! این گوی و این میدان! آدمهایی در قواره ریاستجمهوری یا نمایندگی مجلس پیشکش، چرانمیآیند از میان انبوه چهرههایشان و درفقد شورای شورای نگهبان، یک فقره شهردار پیداکنند برای دارالخلافه رها شده؟ کجا رفتند انبوه نیروهای لایقی که داشتند؟ چرا لاف در غربت میزدند؟ چرا پُز الکی میدادند؟ مگر صددرصد اعضایشان از یک لیست مستظهر به تکرار در نیامده؟ پس چرا در انتخاب یکی از آن صدها هزار نیرویشان باهم توافق نمیکنند؟ این مر آن را همی زند منقار، آن مر این را همی زند مخلب؟/ کانال حسین دهباشی
@Rasad_tahlil
📊 #اینفوگرافیک | ایرانیها برای سفرهای خارجی چقدر هزینه میکنند؟
🔹 11 میلیون ایرانی در سال 96 به خارج از کشور مسافرت کردند که حدود 14 میلیارد دلار معادل 53 هزار میلیارد تومان هزینه سفرهایشان در مجموع شده است. سوال اینجاست با این مقدار هزینه چه کارهایی میتوان انجام داد؟/ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil