🔶انتخابات پارلمانی عراق؛
✍#تحلیل_کوتاه
🔸انتخابات پارلمانی عراق در حالی برگزار شد که مشارکت کمتر از 50 درصد واجدین رای در آن، موجی از تعجب را رقم زده است. این مشارکت پائین که برخلاف انتخابات سال 2005 بود، نیازمند تحلیل بسیار است. اگر مردم از سیاستمداران خود ناامید شده باشند، عراق روزهای سختی را برای پیشرفت در پیش خواهد داشت.
🔸بحث تقلب در انتخابات اگرچه جدی و تعیینکننده نیست اما به نظر میرسد برخی جریانها اصرار دارند آن را برجسته سازند. چهار گروه کردی در اقلیم کردستان، گفتهاند نتایج انتخابات را نمیپذیرند چرا که مدعی تقلب و هک سیستم الکترونیکی اخذ و شمارش آراء شدهاند. چنین زمزمههایی در گروههای غیرکردی نیز شنیده میشود. العبادی ضمن تشکر از نیروهای امنیتی، از کمیساریای عالی انتخابات خواسته تا شکایتها را اخذ و برای هرچه شفافتر ساختن فرایندهای شمارش آراء و اعلام نتایج بکوشد.
🔸نتایج اولیهای که اعلام شده همچنان قابل اتکا نیست اگرچه میتوان مبتنی بر آن، به برآوردی از وضعیت گروهها دست یافت. ائتلاف دولت قانون احتمالا کمتر از انتظارات ظاهر شده است. به نظر میرسد بخشی از سبد رای نوری المالکی از آن ائتلاف فتح به رهبری هادی العامری شده است. نکته قابل تامل اما جایگاه ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی صدر است. او با سیاستورزی خاص خود، احتمالا موفقیت معناداری کسب کرده. العبادی نیز مطابق با پیشبینیها، همچنان در صدر است. حکمت به رهبری حکیم اما باوجود تبلیغات میدانی گسترده، توفیقی نداشته است. در مجموع، رویش این انتخابات فتح است و حشد الشعبی.
❇️ منابع خبری نتایج اولیه انتخابات پارلمانی عراق را به شرح ذیل مورد اشاره قرار دادند که این آمار تاکنون بیانگر پیشتازی قابل توجه ائتلاف الفتح نزدیک به حشد الشعبی است.
١ - الفتح ٤٢% / هادی العامری
٢ - دولة القانون ٢٣% / نوری المالکی
٣ - النصر ١٩% / العبادی
٤ - سائرون ٤% /مقتدا صدر
٥ - الوطنية ٣%
٦ - الحكمه ٥ %
٧ - تمدن ١%
٨ - المدني الديمقراطي ١%
قوائم متفرقة ٥ %
در این آمار مقدماتی هم ائتلاف وابسته به حیدر العبادی نخست وزیر عراق که در روزهای باقیمانده تا انتخابات دست بی اخلاقی های گسترده جهت بازگرداندن نظر مردم از حشدالشعبی (با انتشار فیلمی جعلی در مورد کشف کیف پر از دلار و اقلام تبلیغاتی از هادی العامری تا انتشار تصاویر سرکرده های بازداشت شده داعشی) به سمت گزینههای مورد حمایت خودش بود، و هم ائتلاف مورد حمایت مقتدی صدر شکست سنگینی خوردند.
البته این آمار مقدماتی است و در ساعتهای آینده تکمیل خواهد شد. منابع مطلع می گویند که آمار رسمی انتخابات عراق ۴۸ ساعت پس از پایان رای گیری توسط مقامات مسئول به اطلاع عموم مردم خواهد رسید. این نکته را هم مورد توجه قرار دهید که در آمار اعلام شده در این پست نتایج انتخابات در مناطق شمالی مانند دهوک، اربیل و سلیمانیه ذکر نشده است.
📸 دوربین و میکروفون گوشی هایمان در اختیار دیگران
🔹به گزارش روزنامه گاردین برنامه های اینستاگرام، واتس آپ، فیسبوک، توئیتر، وایبر و لینکدین و بسیاری از برنامه های مشابه دیگر می توانند به صورت مخفیانه این کارها را بکنند:
🔻از دوربین های جلو و عقب گوشی عکس بگیرد.
🔻از دوربین های جلو و عقب فیلمبرداری کند.
🔻میکروفون گوشی شما را روشن کنند.
🔻هر عکس یا فیلمی که توسط دستگاه شما گرفته می شود را به سرورهای خود ارسال کند.
🔻از مجموع عکس و فیلم های شما، یک تصویر سه بعدی از شما بسازند و از این تصویر سه بُعدی هر استفاده دیگری بکنند، مانند شناسایی شما در دنیای واقعی!
◾️همچنین، یک فیلمساز هلندی برای این که بفهمد واقعا چقدر از این ادعاها حقیقت دارد و این موضوع را از یک توهم توطئه به یک واقعیت تبدیل کند، اجازه می دهد که گوشی تلفن همراهش دزدیده شود. و سپس، با استفاده از روش های جاسوسی، دوربین و میکروفون و لوکیشن گوشی را روشن می کند و برای مدت ها از دزد فیلمبرداری و عکس برداری می کند و همه لحظاتِ او، حتی اتفاقات اتاق خوابش، را ثبت می کند. (ویدیو در انتها)
◾️در ادامه ی مقاله گاردین به یک اتفاق حیرت انگیز دیگر اشاره شده است: چند سال پیش سرویس جاسوسی NSA آمریکا از طریق نرم افزار یاهو از کاربران هر 5 دقیقه یک بار عکس می انداخته است و برای استفاده احتمالی در آینده عکس ها را ذخیره می کرده. نهایتا با آنالیز عکس های انداخته شده متوجه می شوند که در چیزی حدود 7% از موارد کاربرها عریان یا نیمه عریان هستند (و این عکس ها اکنون در اختیار سرویس جاسوسی آمریکا است).
🔸خلاصه این که وضعیت ظاهرا بسیار وخیم تر از آن چیزی است که کاربران عادی تصور می کنند...
▪️بهاره آروین مدعی شده است افشانی برای ادامه راه جناب آقای نجفی انتخاب شده است. این در حالی است که نجفی از روی تخت بیمارستان در طوماری از شورا خواسته بود به گزینه رقیب افشانی یعنی مکارم رای بدهند. حالا مشخص نیست راه نجفی راه نبوده که شورا به آن رای نداده یا اینکه شورا برای نجفی تره هم خورد نکرده است...
🔶لبنان، عراق، تونس؛ آری ملتها به مجاهدان و اسلامگرایان
✍#تحلیل_کوتاه
🔸اردیبهشت 97 را باید ماه انتخابات در منطقه نامید. سه انتخابات متفاوت در لبنان، عراق و تونس برگزار شد که علاوه بر دستاوردهای سیاسی، به صورت نمادین از یک رویکرد معنادار میان بخشی از ملتهای این سه کشور خبر داد.
🔹انتخابات تونس؛ حزب اسلامگرای النهضه تونس در انتخابات محلی شهرداریها در این کشور موفق شد تا بیشتر از گروههای رقیب، رای مردم را از آن خود کند. البته حزب سکولار ندای تونس با اختلاف کمی از النهضه در رتبه دوم قرار دارد و همین امر ممکن است منجر به جابجایی این دو در اعلام نهایی نتایج شود. اما نکته قابل تامل این است که النهضه با وجود برخی چرخشهای اصولی و تاکتیکی از سوی راشد الغنوشی، همچنان در برخی اصول همچون ضدیت با رژیم صهیونیستی ثابتقدم بوده و مورد اقبال بخشی از مردم تونس است.
🔹انتخابات لبنان؛ پیروزی حزبالله و امل و متحدانشان در انتخابات پارلمانی لبنان، این تحلیل که بحران سوریه اثر سوء بر جایگاه اجتماعی حزبالله در لبنان داشته را تضعیف کرد. سیاستورزی هوشمندانه و ترمیم و ارتقاء وجههی ملی حزبالله اکنون باعث شده تا این جنبش به همراه متحدان اصلی و سنتی خود، اصلیترین فراکسیون پارلمان را تشکیل داده و به همراه جریان میشل عون، بیش از نیمی از کرسیهای پارلمان را از آن کند.
🔹انتخابات عراق؛ نتیجه قطعی انتخابات عراق هرچه باشد، شگفتیساز آن ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری است. فتح، امتداد حشد الشعبی است در صحنه سیاسی عراق که الزامات و ضوابط قانونی برای ورود به انتخابات را رعایت کرده، هوشمندانه سیاستورزی کرده و اکنون موجب فخر محور مقاومت و خشم و نفرت آمریکا و عربستان شده است.
🔴 شرِّ یکی دیگر از کشورهای ۱+۵ کم شد😅
🔹وزیر خارجه آلمان: شانسی برای معامله با ایران نمیبینم
🔻وزیر خارجه آلمان در پی خروج آمریکا از برجام: شرکتهای آلمانی برای معامله با ایران تقریبا هیچ شانسی ندارند. معاف کردن شرکتهای آلمانی از تحریمهای آمریکا بسیار مشکل است.
#قضاوت_با_شماس
🔻افشاگری درباره مذاکره پنهانی دولت احمدینژاد با آمریکاییها/مشایی چرا وارد مذاکره با عمانیها شد؟
حسین شیخالاسلام قائممقام وزارت امور خارجه در دولت اول احمدی نژاد با رد ادعای اخیر محمود احمدینژاد مبنی بر مخالف بودن او با مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت:
🔹بنده آن زمان مشاور رئیس مجلس و مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی بودم و اطلاع دقیق دارم که این مذاکرات با حمایت شخص آقای دکتر احمدینژاد انجام شد و حتی ایشان دستور دادند که برخی مقامات رسمی وزارت خارجه در مذاکرات حضور داشته باشند.
🔹احمدینژاد بدون اطلاع و هماهنگی با مقامات عالیرتبه نظام، مذاکره با آمریکاییها در عمان را کلید زد، احمدینژاد به وزارت خارجه دستور داد که هیئتی را برای مذاکره با آمریکاییها به عمان بفرستد و حتی برخی مقامات رسمی وزارت امور خارجه که اکنون نیز مسئولیت دارند، به عمان رفتند.
🔹در نمونه دیگر، زمانی که بنده قائممقام وزیر امور خارجه در دولت آقای احمدینژاد بودم، آقای مشایی به عمان رفته بود و با مقامات عمانی با عنوان نماینده دولت ایران در خلیج فارس گفتوگوی رسمی انجام داده بود؛ وقتی سفیر ایران در عمان صورتجلسات را برای ما در وزارت خارجه تلکس کرد، بنده به آقای مشایی اعتراض کردم که "چرا خود را در جایگاهی که نیستی معرفی کردی؟"، اما ایشان اصل موضوع را نفی کرد در حالی که در صورتجلسه مذاکرات آمده بود که ایشان خود را نماینده دولت در خلیج فارس معرفی کرده است.