eitaa logo
رصد اخبار و شنیده ها
1.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
10.8هزار ویدیو
19 فایل
امام خامنه ای: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. ۹۵/۹/۱
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 علت اصلی حصر سران فتنه چه بود؟ 🔻تا کنون از خود پرسیده اید: چراتاریخ شروع حصر خانگی ۲۵ بهمن ۸۹است؟!! چرا بیش از یکسال از مطالبه مردمی در حماسه نهم دی برای حصر گذشت ولی برخوردی با سران فتنه نشد؟!! ولی بهمن۸۹ دستور حصر ابلاغ می شود؟ مسلما دلیل حصر بایست چیزی مضاعف بر جرم های پساانتخاباتی باشد... 🔹شناخت جرم اصلی سران فتنه ناظر و منوط به شناخت دقیق فضای سیاسی منطقه جنوب غربی آسیا و تحولات معروف به بیداری اسلامی یا بهارعربی است. و سناریوی استکبار جهانی تسری این دومینو به کشورهای دیگر بود و پروژه سوریه در این پازل تعریف شد. موضوعی حساس که با دوقطبی کردن ملت و اردوکشی های خیابانی امنیت ملی کشور را هدف گرفته بود. دقیقا زمانی که مردم مسرور از پیروزهای تحولات مصر در حضوری حماسی در ۲۲ بهمن ۸۹ شرکت کرده بودند سران فتنه در اقدامی عجیب و کاملا خلاف امنیت ملی دو روز بعد با انتشار بیانیه ای به بهانه ای مضحک( حمایت از انقلاب مصر) مردم را به حضور در خیابان ها و تداوم حضور دعوت کردند!!! با انتشار این بیانیه بر همه غافلان و جاهلان روشن گردید که سران فتنه با عبور از بهانه های پساانتخاباتی تغییر ریل داده و در اقدامی خلاف وحدت و امنیت ملی کشور برای آبشار دشمن نقش پاسور ایفا می کنند..! در همین راستا شورای عالی امنیت ملی طبق قانون و بر طبق وظیفه ذاتی این نهاد تصمیم بر حصر سران فتنه با بهره مندی حداکثری از امکانات رفاهی و بهداشتی گرفت.
💯 یک خاطره واقعی و انکار نشدنی از فتنه88 🔵 دو سه روز پس از برگزاری انتخابات، آقای علی عبدالعلی‌زاده که یکی از افراد شناخته‌شده‌ی حامی آقای موسوی بود، به دیدار یکی از مسئولین دفتر رهبر انقلاب میرود. وقتی از مسائل پیش‌آمده خیلی اظهار نگرانی و ناراحتی میکند و خواستار تلاش برای حلّ‌وفصل مسائل میشود. 🔴به گزارش بصیرت؛ آن عضو دفتر آقا از او میپرسد شما به‌عنوان کسی که استاندار و وزیر بوده‌اید، احتمال میدهید تقلّب شده باشد؟ او کمی درنگ میکند و پاسخ میدهد: نه. میپرسد: پس حرف حسابتان چیست؟ 🔵 او میگوید من همه‌ی این حرفها را قبول دارم ولی برایم این مسئله قابل حل نیست که در شبستر، رأی آقای موسوی شده دو هزار تا، رأی آقای احمدی‌نژاد شده سه هزار تا؛ اصلاً باورکردنی است؟ او همچنین میگوید برخلاف دوره‌های قبل، آراء در حوزه‌های انتخابیّه شمرده نشده و نیز فرمهای شماره چند و چند تکمیل نشده است. 🔴 عضو دفتر رهبر انقلاب به او میگوید: اگر شما درمورد درستی نتایج اعلام‌شده‌ی انتخابات برای شبستر تردید دارید، حاضریم پس از کسب موافقت رهبر انقلاب و هماهنگی با نهادهای مسئول به‌اتّفاق هم برویم همین شبستری که شما میگویید، شروع کنیم بازشماری، هر صندوقی که شما گفتید. اگر دیدیم آراء مخدوش بود، میرویم سراغ همه‌ی صندوقهای شبستر؛ بعد میرویم سراغ صندوقهای استان آذربایجان شرقی، اگر دیدیم اشکال دارد، میرویم سراغ همه‌ی صندوقها در سراسر کشور. امّا آیا قول میدهید پای نتیجه‌ی این بررسی بایستید؟ 🔵 به‌هرحال آراء شبستر از ستاد انتخابات کشور دریافت میشود. آقای موسوی در شبستر، سی‌ونه هزار و خرده‌ای رأی آورده بود و آقای احمدی‌نژاد، سی‌وهفت هزار و خرده‌ای. اصلاً دو هزار و سه هزار تا نبود؛ اضافه بر آنکه، رأی آقای موسوی هم بیشتر بود. 🔴 پس از بررسی مشخّص شد که اشکال دوّم و سوّم او نیز خلاف و نادرست بوده است. وقتی رهبر انقلاب از ادّعای طرح‌شده درباره‌ی شمارش آراء شبستر مطّلع میشوند اظهار میدارند: اِ! عجب! آقای موسوی هم در ملاقاتش با من همین حرف را زد؛ همین دو سه هزار را گفت.
🚨وحشت آمریکا از رزمایش ایران ، چین و روسیه با آخرالزمانی خواندن این واقعه! 🔸 مقام امنیتی سابق آمریکا: پیوستن ایران، روسیه و چین به یکدیگر، سناریویی آخرالزمانی است/ این کابوسی وحشتناک برای ایالات متحده است 🔺کِی تی مک فارلند، معاون پیشین مشاور امنیت ملی آمریکا گفته: این حقیقتا یک سناریوی کابوس‌وار است، ما هفتادوپنج سال را صرف کردیم تا مطمئن شویم که روس‌ها و چینی‌ها ائتلافی تشکیل ندهند/همگی ما باید شدیدا از ائتلاف ایرانی-چینی- روسی نگران باشیم. این واقعا سناریوی آخرالزمانی است! 🔺جمع شدن این سه کشور کنار هم و پیوستن ظرفیت‌های نظامی روسیه، موقعیت مکانی و نفت ایران، و ثروت و مزیت فناوری چین به یکدیگر، سناریوی کابوس‌وار کامل و مطلقی برای ما است، مخصوصا اگر این سه کشور بخواهند زمانی یک ائتلاف نظامی داشته باشند. #دفاع_همچنان_باقیست
▪️‏اینجا اسرائیل است، دیواربین زن‌ها و مردها نون خورای اسرائیل کجان؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اعترافات عجیب یکی از دستگیر شدگان حوادث آبان ماه: مجاهدین خلق(منافقین) یک هفته قبل از شروع اعتراضات بنزینی از این وقایع خبر داشتند!
🔴یک خاطره واقعی و انکار نشدنی از فتنه88 🔺 دو سه روز پس از برگزاری انتخابات، آقای علی عبدالعلی‌زاده که یکی از افراد شناخته‌شده‌ی حامی آقای موسوی بود، به دیدار یکی از مسئولین دفتر رهبر انقلاب میرود. وقتی از مسائل پیش‌آمده خیلی اظهار نگرانی و ناراحتی میکند و خواستار تلاش برای حلّ‌وفصل مسائل 🔻 آن عضو دفتر آقا از او میپرسد شما به‌عنوان کسی که استاندار و وزیر بوده‌اید، احتمال میدهید تقلّب شده باشد؟ او کمی درنگ میکند و پاسخ میدهد: نه. میپرسد: پس حرف حسابتان چیست؟ 🔻 او میگوید من همه‌ی این حرفها را قبول دارم ولی برایم این مسئله قابل حل نیست که در شبستر، رأی آقای موسوی شده دو هزار تا، رأی آقای احمدی‌نژاد شده سه هزار تا؛ اصلاً باورکردنی است؟ او همچنین میگوید برخلاف دوره‌های قبل، آراء در حوزه‌های انتخابیّه شمرده نشده و نیز فرمهای شماره چند و چند تکمیل نشده است. 🔻 عضو دفتر رهبر انقلاب به او میگوید: اگر شما درمورد درستی نتایج اعلام‌شده‌ی انتخابات برای شبستر تردید دارید، حاضریم پس از کسب موافقت رهبر انقلاب و هماهنگی با نهادهای مسئول به‌اتّفاق هم برویم همین شبستری که شما میگویید، شروع کنیم بازشماری، هر صندوقی که شما گفتید. اگر دیدیم آراء مخدوش بود، میرویم سراغ همه‌ی صندوقهای شبستر؛ بعد میرویم سراغ صندوقهای استان آذربایجان شرقی، اگر دیدیم اشکال دارد، میرویم سراغ همه‌ی صندوقها در سراسر کشور. امّا آیا قول میدهید پای نتیجه‌ی این بررسی بایستید؟ 🔻 به‌هرحال آراء شبستر از ستاد انتخابات کشور دریافت میشود. آقای موسوی در شبستر، سی‌ونه هزار و خرده‌ای رأی آورده بود و آقای احمدی‌نژاد، سی‌وهفت هزار و خرده‌ای. اصلاً دو هزار و سه هزار تا نبود؛ اضافه بر آنکه، رأی آقای موسوی هم بیشتر بود. 🔻 پس از بررسی مشخّص شد که اشکال دوّم و سوّم او نیز خلاف و نادرست بوده است. وقتی رهبر انقلاب از ادّعای طرح‌شده درباره‌ی شمارش آراء شبستر مطّلع میشوند اظهار میدارند: اِ! عجب! آقای موسوی هم در ملاقاتش با من همین حرف را زد؛ همین دو سه هزار را گفت
⛔️الیاس حضرتی: "نباید اجازه داد چند جوانِ تندِ عقده‌ایی وارد مجلس شوند!" 🔻اینکه لفظ عقده‌ای ناشی از استرس غربزده‌هاست به کنار؛ واقعا چه معنی داره جوانان بیان مجلس؟ اجازه بدید پیر پاتال‌های غربزده برن مجلس، بلکه بترنن مفسدین رو کمی نصیحت کنن! 👈🏻عکس بالا هم الیاس حضرتی هستن، مدیر مسئول روزنامه اعتماد و نماینده اصلاح طلب مجلس، در حال کلپچ زدن با شهرام جزایری، مفسد اقتصادی بزرگ! بلکه موفق بشه این بچه رو ارشادش کنه
#خیلی_مهم 🔴 بیانات منتشرنشده رهبر انقلاب در روز ۳۰ تیرماه ۸۸ 🔹رهبر انقلاب: آقای موسوی اعلام کرد که در این انتخابات تقلب شده و این منشاء تمام اتفاقات بعدی شد!!. آقای موسوی گفت: من از حق شما دفاع می کنم. مردم بیایید. منم میام. دعوت مردم به نافرمانی، به شورش. به استناد این که در انتخابات تقلب شده! 🔹سوال آنجاست. شما از کجا فهمیدید در انتخابات تقلب شده؟ چه دلیلی اقامه شد؟ این شد منشاء حرف های بعدی. سعی کردند ایشان را در صحنه نگه دارند. من در جریان مذاکرات و گفتگوهای متعددی که با ایشان شده قرار دارم. خود من هم خیلی سعی کردم با سوابقی که با آقای موسوی دارم، چون بین ما و آقای موسوی یک ارتباط عاطفی و وحدت سلیقه در بعضی از مسائل خاص وجود دارد. من از این فرصت استفاده کردم و همان روز شنبه عصر ( ۲۳خرداد ۱۳۸۸ ) که ایشان ظهر اطلاعیه داده بود، یک نفر را پیش ایشان (آقای موسوی ) فرستادم. گفتم یک تنبه به ایشان بدهیم تا ایشون عقب بنشیند. 🔹 اما ایشان حرفایی زدند که بنده را خیلی متعجب کرد. ایشان گفته بود نه. باید انتخابات ابطال شود. ما امروز جلسه داشتیم با فلان کس و فلان کس . همه در آن جلسه اتفاق نظر داشتند که باید انتخابات ابطال شود. از آن ۴ نفر که در آن جلسه بودند، ۲نفر (آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی ) منکر شدند. ۲ نفر دیگر باقی ماند که یک نفر آن خود آقای موسوی بود
🔴 موسوی راه بازگشتی ندارد‼️ 🔺 باجناق میرحسین موسوی: فکر میکردم موسوی از نظام و رهبری و مردم عذرخواهی کند اما دیگر راه بازگشتی ندارد. 🔻عبدالحمید نقره‌کار عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و باجناق مهندس موسوی: 🔹 در اطراف سران فتنه کسانی بودند که مستقیم وابسته بودند و برای‌ اینها فضا سازی کردند و اینها را در دام انداختند. بخشی از مردم هم از پشت صحنه واقعیت‌ها اطلاعی نداشتند و گول خوردند و دست به اغتشاش زدند. 🔹 من فکر می‌کردم امثال موسوی به سمت عذرخواهی از ملت، نظام، رهبری و خانواده شهدا بروند اما حقیقتا احساس می‌کنم دیگر راه بازگشتی ندارند. 🔹 فکر نمی‌‌کردم موسوی تا این حد نزول پیدا کند و فریب بخورد. ما چون ارتباط خانوادگی داشتیم نمی‌خواستیم صله رحم و ارتباط خانوادگی‌مان قطع شود و در جلسات متعددی به خود ایشان و همسر محترم‌شان گفتیم که شما نه مجوز قانونی برای این کارها دارید و نه مجوز شرعی دارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عده ای نوشتن این اتفاق توی مانور ایران روسیه و چین افتاده کانالهای بزرگ هم بدون تحقیق و بررسی منتشرش کردند. 🔻طبق یک جست و جو و بررسی ساده میشه فهمید که این اتفاق مال چند وقت پیشه و در جزایر گالاپاگوس اکوادر رخ داده 🔺دنیا، دنیای دروغهای رسانه ایست هر چیزی را باور نکنیم #سواد_رسانه
🔴جواد لاریجانی هم از قوه قضائیه رفت ♦️ سخنگوی دستگاه قضا:«علی باقری‌کنی» با حکم رئیس قوه قضائیه به عنوان معاون امور بین الملل و حقوق بشر قوه قضائیه منصوب شد. ♦️«باقری» معاون سابق سیاست خارجی و امنیت بین الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و مدیرکل سابق اروپای وزارت امور خارجه بوده است. ♦️پیش از این «جواد لاریجانی» دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه بود.
🔴یاد آوری /فائزه هاشمی در حال فتنه گری وانجام ماموریت در فتنه ۸۸