🔴 نمایش #تئاتر «سوی کابوی» هر شب ساعت 20:30 در نمایشخانه «چهار دیوار» خیابان طالقانی تهران
نمایش «سوی کابوی» با شیوهای نو، تلفیق نمایش ایرانی(روحوضی با سن گرد که اجازه تجسم فضا را می دهد) و غربی (دارای دکور که اجازه تجسم فضا را نمی دهد) با بیانی ساده و معنادار، به معضلات امروز اجتماع از جمله پیامدهای ولع سفرهای تایلند و آنتالیا، میپردازد.
آنچه که این نمایش به خوبی نشان داده است، زیپ باز و سطح پایین ادب، منش و فرهنگ نفرات خواهان این نوع سفرها هست.
در عین حال مخاطبین این نمایش هم جالب هستند. تیپ هایی که تداعی کننده همان آدم های داخل نمایش است.
پسر و دختران، مردان و زنانی که برخی محرم و نامحرم برایشان مفهوم نداشت، بد و بی حجابی و بغل کردن نامحرم برایشان طبیعی است و البته فضایی بسته و بارگونه که مصرف دخانیات دختران‼️ فضای «چهار دیوار» را مه آلود، برای برخی ناخوشایند و برای اغلب خوشایند می ساخت‼️
با دیدن این سالن، نسخه ای از «زیر پوست شهر» را درک خواهید کرد.
hadafgir.ir/images/estate_images/6068/1.jpg
به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعترافات شهرام مکری در مورد همجنسبازانه بودن #فیلم_سینمایی هجوم‼️
📡 کانال #رصد_فرهنگی 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 بررسی آثار ایرانی در جشنوارههای غربی
وقتی فهرست آثار را که از ایران به جشنوارههای غربی راه یافتهاند، مرور میکنیم، به چند فیلمساز ثابت برمیخوریم. در مقابل، بسیاری از سینماگران مطرح ایرانی که آثار شاخصی ساختهاند، هیچگاه در چنین جشنوارههایی دیده نشدهاند. برای نمونه، در جشنوارههایی چون برلین، کن، ونیز، مراسم اسکار و... هیچ اسمی از ابراهیم حاتمیکیا، ابوالقاسم طالبی و... نمیبینیم؛ اما در مقابل، همیشه اسم جعفر پناهی، مانی حقیقی، محمد رسولاف و... در این جشنوارهها به چشم میخورد. برای بسیاری از مردم جای سؤال است که چرا چنین وضعیتی پیش آمده است؟ در این باره میتوان گفت، به جز جنبه سیاسی، مسائل اقتصادی نیز دخیل است؛ یعنی ما با واسطههایی مواجه هستیم که با دلالی فیلم به خارج از کشور، به سود مالی میرسند. این واسطهها در اصطلاح عامیانه به دلال شناخته میشوند. البته این افراد هیچگاه خود را دلال یا واسطه معرفی نمیکنند؛ بلکه نام «پخشکننده بینالمللی» را بر خود نهادهاند. آنها معمولاً آثاری را معرفی میکنند که به دلیل جنبههای سیاسی و تبلیغاتی علیه ایران، با استقبال مسئولان جشنوارهها و جوایز خارجی روبهرو میشود.
از اتفاقات منفی این دوره از جشنواره فیلم برلین، این بود که یکی از نمایندگان سینمای کشورمان در بخش فیلمهایی با محتوای دگرباشی نامزد دریافت جایزه شد! هر چند که قبلاً هم فیلمهایی به کارگردانی فیلمسازان ایرانی مقیم خارج در این بخش نامزد شده بودند؛ اما این اولین بار است که فیلمی رسمی که با مجوز وزارت ارشاد ساخته شده و به نمایش درآمده، در بخش آثاری درباره همجنسخواهی نامزد شده است. در این اتفاق نیز ردّ پای همان دلالها دیده میشود و این افراد، فیلم مذکور را به منظور ترویج همجنسخواهی به جشنواره برلین معرفی کردهاند. نکته مهم این است که سیاستگذاری خاص جشنوارههای غربی در حمایت از فیلمهایی با مضامین اینچنینی و همچنین فعالیت دلالها برای انتقال آثاری با محتوای انحرافی سبب شده است برخی از فیلمسازان دست به کار ساختن فیلمهایی شوند که از آنها برداشت همجنسبازی میشود. حتی یکی از فیلمهای سیوششمین جشنواره فجر نیز که در چند بخش نامزد سیمرغ شد، به چنین موضوعی آلوده است.
منبع: هفته نامه صبح صادق
#فیلم_سینمایی
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 نفوذ فرهنگی
در محافل فرهنگی شنیده شده است که نفوذ فرهنگی کاملا برنامه ریزی شده در حال اجرا است.
در عالم سینما فیلم نامه و هزینه ساخت را مستقیم یا غیرمستقیم برای برخی تأمین می کنند، در جشنواره این افراد را اول می کنند، تا در محافل فرهنگی داخل کشورش مورد نظر مطرح شده و خواسته های دشمن را در این نفوذ سازمان یافته، دنبال کند.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 اغلب تماشاگران #فیلم_سینمایی «هاری» را یک فیلم خوب یاد می کنند که داستان فیلم برایشان جذاب بوده و تا انتها داستان فیلم را رها نکردند.
داستانی که برایشان قابل پیش بینی نبود ولی درعین حال پر از نمادهای بیماری های اخلاقی و فرهنگی نظیر قمار، مصرف مواد دخانی و مشروبات، زن بارگی و ... است که برخلاف آنکه برای زیر 18 سال توصیه نشده برای زیر 25 سال، جوانی که از آب و گل در نیامده توصیه نمی شود.
شاید به علت عدم تناسب فرهنگ ایرانیان با فرهنگی که در فیلم روایت می شود، رویدادهای فیلم برای تماشاچی قابل پیش بینی نیست و همین این نظر را تقویت می کند که این فیلم برداشتی از یک داستان بیگانه ولی در عین حال قوی و جذاب است.
در پایان این فیلم پلیس پیروز نمی شود، چون پلیسی وجود ندارد، تنها وجدان یک بیمار اخلاقی است که برای درمان خود را به قانون می سپارد.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 عرضه #کتاب های فارسی چاپ انگلیس در کشور
گفته می شود در #کتاب های « #پائولو_کوئیلو » که آخرین اثرش به نام «جاسوس» هم اکنون در داخل کشور ترجمه و منتشر شده است، نوعی عرفان انحرافی دارد، اغلب کتاب های این نویسنده پر فروش هستند.
کتاب «جاسوس» در ایران توسط دو ناشر منتشر شده است، نشر پارسه با ۴بار نوبت چاپ و نشر جهان کتاب با دو بار نوبت چاپ این اثر را منتشر کرده اند.
اما نسخه مورد نظر ما به ترجمه «آرش حجازی» و چاپ «لندن» است.
آنچه عجیب به نظر می رسد این است که با وجود موجود بودن این کتاب در داخل کشور، در لندن منتشر و بدون نظارت بر مطالب و تصاویری که در ترجمه های داخلی در روی جلد، پشت جلد یا صفحات داخلی به علت برهنگی جاسوس رقاصه که همان شخصیت روایت شده است، اجازه نشر پیدا نکرده در کتاب فروشی های رسمی عرضه می شود و هیچ نشانی از مرکز پخش این کتاب در آن قابل مشاهده نیست.
آیا #انگلیس برای #نفوذ_فرهنگی در #ایران برنامه دارد؟
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 قاچاق #کتاب با قیمت پایین برای #نفوذ_فرهنگی
کتاب هایی که در بازار ایران و تحت عنوان چاپ ناشران انگلیسی هستند چرا با کتاب های خارجی دیگر تفاوت قیمت فاحشی دارند؟
این سئوال پس از رویت کتاب های چاپ لندن در بازار با قیمت های بسیار پایین تر از آنچه که در لندن چاپ و وارد کشور می شوند، یعنی با قیمتی مشابه چاپ داخل به ذهن رسیده است.
برخی می گویند این کتاب ها در لندن مجوز چاپ گرفته و در کتابخانه ملی انگلیس ثبت شده و شابک می گیرند، اما در ایران و به صورت زیرزمینی چاپ و منتشر می شوند. برای همین اثری از نام مرکز پخش روی این کتاب ها دیده نمی شود.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 افتتاح پردیس سینمایی مجتمع عرش آجودانیه
سینمای لاکچری‼️
پردیس سینمایی مجتمع عرش آجودانیه با مدرنترین تجهیزات روز سینمای جهان و با ظرفیت ۸۰۰ صندلی به زودی به بهره برداری میرسد.مهدی علیمحمدی از مدیران سینمایی کشور که مدیریت این پردیس سینمایی VIP را نیز به عهده دارد با اعلام این خبر افزود: در طراحی و احداث این پردیس سینمایی سعی شده از جدیدترین و مدرنترین تجهیزات روز دنیا به کار گرفته شود تا آرامش و رفاه اجتماعی را به شهروندان هدیه کنیم.
وی ادامه داد: این پردیس سینمایی شامل ۶ سالن با دکوراسیون متفاوت و بهرهگیری از سیستم ها و فناوری های روز دنیا همچون گالری، سالن تئاتر، کافه سینما و سالن های انتظار شیک و مدرن VIP است.
این مدیر سینمایی در پایان با اشاره به ظرفیتهای موجود در منطقه آجودانیه تهران و فقدان سالن سینما در این محدوده یادآور شد: با توجه به مهجوریت این منطقه از #سینما و نیاز مبرم ساکنان منطقه و نیز با توجه به نوآوری و خلاقیت و بکارگیری امکانات و تکنولوژی نوین در احداث این مجتمع سینمایی یقینا این پردیس به یکی از پردیسهای پر رونق و پر مخاطب سینما دوستان بدل میشود.
منبع : مهر | تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
👈 به نظر این سینما محیطی لاکچری برای متمولین خواهد شد که البته همه نوع سالن برای همه نوع سلیقه ای مورد نیاز است و آنچه مهم است خوراکی است که به مخاطب داده می شود.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 ضدانقلاب به همت شهرداری و شورای شهر، خوشحال شد‼️
کانال های تلگرامی گروهک های راستی و چپی ضدانقلاب خبر زدند که:
«بیلبوردهایی تازه ای
که در تهران ظاهر شده اند
شهرداری تهران بمناسبت هفته بزرگداشت مقام زن، تصاویری از برخی زنان نامدار ایران را روی بیلبوردها و بنرهای سطح شهر نصب کرده است. از جمله سیمین دانشور داستان نویس، کیمیا علیزاده نخستین زن دارنده مدال المپیک، زهرا نعمتی نخستین زن برنده مدال طلای پاراالمپیک، آلنوش طریان مادر نجوم ایران، شهلا ریاحی اولین زن کارگردان ایران، مریم میرزاخانی نابغه ریاضی، ایران درودی نقاش، توران میرهادی نویسنده ادبیات کودک و نوجوان ایران، فخرالدوله (مادر علی امینی) بنیانگذار اولین موسسه تاکسیرانی در ایران، مریم عمید سمنانی اولین زن روزنامه نگار ایران و... به چشم می خورد.»
نکته مهم تر این خبر در اینجا است👇👇👇
«همچنین، شورای شهر سرانجام تصویب کرد که خیابان نفت به نام محمد مصدق نامگذاری شود. رویدادی که 40 سال طول کشید.»
✅ حال اینکه جای سئوالی باقی نیست، خط نفوذ موفق شده است دستاوردهای انقلابی را به حاشیه رانده و به مسائل غیرانقلابی و حتی ضدانقلابی 8 مارس و فمینیست در سطح شهر بپردازد. ورشکستگان سیاسی چون طرفداران مصدق را زنده کنند و اینکه 👇👇👇
✅ فراموش نکنیم «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه کمتر نه یک کلمه بیشتر، یعنی وطن، مردم و اسلام باهم، که اگر غیر این باشد یعنی دیگر «جمهوری اسلامی» نیست، یعنی استحاله رخ داده و فقط پوسته ای به نام انقلاب را یدک می کشیم.
✅ بر تمامی فعالان عرصه های گوناگون جامعه ایران اسلامی واجب است، مطالبات انقلابی را تبدیل به مطالبات اصلی جامعه نمایند. در غیر این صورت در دوره های آتی مدیریتی کشور، مدیرانی روی کار خواهند آمد که آرمانشان تحقق نیل تا فرات است.
#انقلابی_باشیم
#نفوذ_فرهنگی
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d
🔴 یکی از #نشریات احتمالا بسیار تاثیر گذار در فضای فرهنگی که طی یکسال اخیر منتشر شده است
نشریه «آنگاه» است.
هرچند عنوان آن، مجله فرهنگی و هنری است،
ولی مطالب آن و کم بیش حجم واندازه آن مانند یک کتاب است. برخی شماره های آن به چاپهای متعدد رسیده و هزاران نسخه از آن به فروش رسیده است.
برخی از شماره های آن نایاب شده است.
با کاغذ مرغوب و صحافی عالی منتشر می شود.
اقبال نسل فعلی به این موضوعات که بیشتر از زاویه روشنفکرنمایی بررسی و طرح می شود قابل تامل است.
فضای مجله مذکور کاملا در فضای روشنفکرنمایی سیر میکند.
مجله مذکور به موضوعات فرهنگی و تاریخچه انها میپردازد،
به عنوان نمونه شماره اول به بحث تاریخ و تاریخچه کافه نشینی پرداخته است.
کافه نشینی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب،
تاثیر دوره اصلاحات بر کافه نشینی و فواید آن
و نقش آنها در هویت دهی،
مصاحبه با برخی کافه داران قدیمی، معرفی شخصیت های ادبی و فرهنگی که به کافه می رفتند صادق هدایت، شاملو، سیاوش کسرائی، مرتضی کیوان...
و به دنبال رواج این مسئله است که کافه محل بحثهای فرهنگی و..است.
شماره های بعدی آن هم به مسایل دیگری به شکل تخصصی و هدفمند پرداخته است.
شماره دومکانون پروشی
شماره سوم پیکان
شماره چهارم خیابان انقلاب
شماره پنجم در رابطه با کتاب هفته احمد شاملو است.
✅ نظر به تاثیر گذاری این قبیل مطالب سازماندهی و مهندسی شده بر نسل جوان، که با روشنفکرنمایی، ذهن جوان و پویا را شبهه ناک و از مسیر تفکر انقلابی به سمت و سوی لیبرالیسم و سکولارشدن منحرف می کند، جبهه فرهنگی انقلاب بایستی نسبت به مطالب منتشر شده در این قبیل نشریات حساسیت علمی و فرهنگی داشته باشد، قطعاً جبهه فرهنگی انقلاب بایستی بنیان های سست این تفکرات را به چالش بکشاند و نبایستی تنها به پدافند در مقابل حملات فرهنگی آنان بسنده کند.
📡 به کانال #رصد_فرهنگی بپیوندید 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1802240000C83cefa672d