9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ استاد #پارسانیا: ضرورت رویکرد فرهنگی به تکنولوژیهای جدید رسانهای
🔹در مباحث علوم شناختی یا #هوش_مصنوعی، ما برای آوردن اینها تلاش میکنیم؛ اما برای اخلاقش سند نداریم. گاهی هم که درباره پیامدهای فرهنگی و معرفتی آن سند داریم؛ در مقام اجرا به این اسناد توجهی نمیشود.
🔹در بحث تکنولوژی نوعا در دنیا رتبه میآوریم و پیش میرویم؛ اما به پیامدهای فرهنگی و معرفتی آن توجهی نداریم.
🔹وقتی که شما حوزه #علوم_شناختی را فقط بر مدار دو دانشکده بستید: یکی فنی و دیگری حوزه عصب شناسی، اینجاست که معرفت یک امر مادی میشود! فساد رسوب میکند در بنیادهای فرهنگی، حالا نسل اول آنها با انگیزههای دینی میروند؛ اما دینشان میسوزد!
#درس_اسفار
@parsania_net
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
✅ نشست علمی بررسی ابعاد و خاستگاه رسانهای غرب از هتک ساحت قدسی قرآن کریم
🔹ارائه دهندگان:
▫️حجت الاسلام دکتر نواب (رئیس دانشکده علوم اجتماعی، رسانه و ارتباطات دانشگاه ادیان)
▫️حجت الاسلام دکتر نقیب (رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم)
🔹یکشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۲، ساعت ۱۰ - ۱۲
🔹پخش زنده: صفحه آپارات راسخون
@anjoman_urd
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اهمیت کنشگری عماریاسر در مدیریت و اقناع افکار عمومی
📹 #فیلم | در زندگی امیرالمؤمنین علی (علیهالسلام) هیچ کس مثل عمار یاسر نیست!
مقام معظم رهبری
🗓 ۹صفر؛ سالروز شهادت عمار یاسر
@jahad_tabein
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
✅ آغاز ثبتنام فراخوان جذب هیئت علمی شهریور ۱۴۰۲
🔹ثبتنام در فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم شهریور ۱۴۰۲ در سامانه مهر رضوی آغاز شده و متقاضیان میتوانند تا ۱۶ شهریورماه برای ثبت نام اقدام نمایند:
https://applicant.markazjazb.ir/account/login
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
✅ سیاستگذاری دینی این نیست که فقه را به جان فضای مجازی بیندازیم
🔻 استاد مبلغی در جمع فضلای رسانهای حوزه علمیه مشهد بیان کرد:
🔹 انسان امروز با رسانه معنا پیدا میکند و بدون رسانه هیچ و پوچ است. انسان امروز، انسان رسانه است. لذا فضای مجازی اهمیت خاص خود را دارد و جزء قدرت انسان شمرده میشود؛ انسانی که آفریده و جزء مخلوقات خدا و تکوین خدا است.
🔹 نباید نگاه اکلمیتهای به فضای مجازی بیندازیم، نگاه به یک امر زیادی، اضافهای که ایکاش نبود. همه اینها برخلاف مسیر پرشتاب تاریخ است که اگر بخواهید برخلاف آن شنا کنید، یا غرق میشوید و یا تو را بهجایی میبرد که نباید رفت.
🔹 اکنون بهترین ندای دین دارد در فضای مجازی انعکاس پیدا میکند. ۲۰۰ سال پیش ندایی نبود که برای دین میدادیم. ندای واقعی دین که وحی، آگاهی، حرکت، شعور، اطمینان و أَلَا بِذِکْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ است، اینها در فضاهای مجازی بهتر از هر وقتی دیگری دارد تعریف و بارتاب مییابد.
🔹 اگر دین را میخواهیم، باید روی رسانه تمرکز کنیم، اگر حوزه علمیه را میخواهیم باید روی رسانه تمرکز کنیم، اگر هویت دینی، هویت انسانی و هویت اخلاقی میخواهیم همه آن رسانه است. رسانه را نباید از دید انداخت. اصلاً به خاطر دین همه شده، باید فضای مجازی را نگه داریم. دین در فضای مجازی صدای قویتر و بلندتری دارد. البته به شرطها و شروطها.
📝 متن کامل: http://ihkn.ir/?p=34533
@meftahandishe_com
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
✅ رهبر انقلاب: رسانه دولت ضعیف است، ضرورت تدوین پیوست تبلیغی
🔹یک توصیهی دیگر کارآمدسازی فعّالیّتهای رسانهای دولت است. برای هر اقدامی یک پیوست تبلیغی لازم است؛ هر اقدام مهمّی که میخواهید انجام بدهید، یک پیوستِ تبلیغیِ روشن [داشته باشد]. فرض کنید حالا در مورد آن ارز ترجیحی که برطرف کردید ــ که کار لازمی هم بود ــ این باید به طور روشن برای مردم تبیین میشد که علّت اینکه ما این کار را میکنیم این است، این است، این است، فوایدش این است، [موجب] جلوگیری از این ضررها است. هر اقدامی که انجام میگیرد، به طور مشخّص یک پیوست تبلیغی داشته باشد.
🔹در بخشهایی، دولت خوب و قوی ظاهر شده که این بخشها هم بخشهای مهمّی است؛ من حالا یک اجمالی عرض میکنم. علّت اینکه من اینها را میگویم این است که زبان دولت در بیان آنچه انجام گرفته متأسّفانه زبان رسایی نیست؛ اتّفاقات خوبی که افتاده، به آن اندازهای که شایسته و حقّش است، در نظر مردم و ذهن مردم منعکس نشده، اینها خیلی باارزش و مهم است، منتها دیده نمیشود. اوّلاً به خاطر اینکه کار اطّلاعرسانی در دولت متأسّفانه ضعیف است؛ یعنی آن کار اساسی برای اطّلاعرسانی نمیشود. اینکه یک نفر بیاید در تلویزیون حرف بزند و به مردم بگوید این کارها شده، این اطّلاعرسانی نیست؛ اطّلاعرسانی یک هنر است، یک کار هنری باید انجام بگیرد تا اینکه درست اطّلاعرسانی بشود. یکی این است، یکی هم چون مشکلات معیشتی الان وجود دارد، اینها غباری میشود که جلوی دیدن کارهای اساسی را میگیرد. یک فکر جدّی و عاجلی باید روی این مسئله بشود.
۱۴۰۲/۶/۸
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
▪️امام خمینی(ره): ۱۷ شهریور از ایام الله است
▫️غفلت از زنده نگه داشتن این روزها و عدم کنشگری رسانهای متناسب، زمینه #بزک کردن #پهلوی را فراهم میکند
#جمعه_سیاه
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
📗قواعد فقهی پالایش فضای مجازی
✔️کتاب «قواعد فقهی پالایش فضای مجازی در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران» اثر حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا طباطبائى، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، در ۴۳۲ صفحه، بهطور مشترک از سوی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به زیور طبع آراسته شده است.
📖 از نوآوریهای پژوهش فرارو، استخراج، تبیین و تطبیق قواعد فقهی پالایش فضای مجازی و نیز آسیبشناسی، راهکارهای بهینهسازی و تبیین حدود و ثغور پالایش براساس موازین فقهی است. نتایج پژوهش فرارو، قانونگذاران را در قانونگذاری و سیاستگذاری در پهنههای سختافزاری و نرمافزاری فضای مجازی، بر پایه موازین فقهی، یاری خواهد کرد.
👈 معرفی اثر:
http://ijtihadnet.ir/?p=73045
@ijtihad
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
✅ درس #فقه_متاورس
🔹حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی #نهاوندی
🔹زمان: چهارشنبهها، یک ساعت به غروب
🔹مکان: مرکز فقهی ائمه اطهار (علیهمالسلام)
▫️همچنین درس خارج فقه صلاة الجماعة یک ساعت به غروب برگزار میشود
▫️شروع دروس: چهارشنبه ۵ مهرماه
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin
🔹تذکری که در یک جلسه چند بار تکرار شد ...
🔸رسادین، فرهنگ و رسانهپژوهی دینی
🆔 @rasadin