هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ اعتراف مجید انصاری به تخلف از اجرای دستور رهبر انقلاب!
🔰 حمید رسایی: رسانههای مختلف این سخنان را به نقل از آقای انصاری منتشر کردهاند که نکاتی درباره آن یادآور میشوم:
۱. این ادعا برای بنده و بسیاری از مخاطبان کانالم تازه نیست، چرا که آن را قبلا از ایشان و رییس جمهور شنیده بودم و در همین کانال نقل کردم و پاسخ دادم.
۲. در طول این مدت هیچگاه از طرف دفتر رهبر انقلاب در این باره تذکری به کسانی که پیگیر موضوع بودند، داده نشده. قبلا هم گفتم سیره رهبری اینگونه نیست که قانون را دور بزند. مطابق پیگیری بنده رئیس جمهور از این قانون گله و شکایت کرده، رهبر انقلاب هم فرمودهاند از مجاری قانونی برای اصلاحش اقدام کنید. این پاسخ همیشگی ایشان در این موارد است. اما رهبر انقلاب بارها تخلف از قانون و دور زدن آن را به شکل عمومی نهی کردهاند. آقای انصاری پاسخ دهد که در حال حاضر انتصاب آقای ظریف قانونی است یا غیرقانونی؟
۳. نتیجه این ادعای آقای انصاری یعنی، او و آقای قالیباف در روز رأیگیری مجلس تخلف کردهاند. چون آقای انصاری میگوید رهبری گفتهاند نظر موافقم را به مجلس اعلام کنید، خب چرا آنها این نظر را اعلام نکردهاند! جالب اینجاست که مطابق آرای سامانه شفافیت، آقای قالیباف خودشان از جمله ۲۰۷ نماینده مخالف بودهاند!
۴. نکته مهم دیگر این است که ما هم با اصلاح این قانون موافقیم. خصوصا حفرههایی که سبب سوءاستفاده فتنهگران شده مثلا انتصاب سرپرست بدون استعلام.
۵. هنر جریان اصلاحات واژهسازی است. آقای انصاری به غلط اسم این قانون را گذاشته قانون تابعیت قهری!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ آقای انصاری! عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود
🔰 حمید رسایی: وقتی آقای مجید انصاری به نقل از آقای پزشکیان ادعا میکند که رهبر انقلاب با اصلاح قانون " انتصاب اشخاص در مشاغل حساس" موافقت کردهاند، یاد ادعای ایشان در جلسه رأی اعتماد به وزرا افتادم.
آقای پزشکیان ادعای عجیبی کرد و بعد البته رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم فرمودند: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
متأسفانه آقای پزشکیان در مجلس طوری داستانپردازی کرد تا به مخاطب القا شود که همگی توسط رهبری انتخاب شدهاند!
این یادداشت را ببینید:
https://eitaa.com/rasaee/16636
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ امام خامنه ای: من که زبانم الحمدلله از کار نیفتاده! حرف من را از "خودِ من" بشنوید!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ تا حالا از این زاویه به توییتهای جناب ظریف نگاه نکرده بودم.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ یک زمانی مسأله تابعیت داشتن فرزندان مسئولان کشور آنقدر قبیح بود که حتی رشیدپور هم در تلویزیون علیه وجود چنین مسئولانی موضع میگرفت! حالا اما کار به جایی رسیده که مجید انصاری با افتخار تمام در مجلس میگوید: تابعیت گرفتن همسر و فرزند یک مسئول از کشور دیگر برای ما یک فرصت است!
خدا عاقبت ما را ختم به خیر کند.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ یارانه آبان با تاخیر واریز شد/ دولت پزشکیان حق ماموریت 100 میلیونی را احیا کرد
🔰 حمید رسایی: این دو خبر را باید کنار هم خواند تا بهتر بتوان تصمیمات اقتصادی دولت چهاردهم را تحلیل کرد. طبق روال باید آخر هر ماه یارانه نقدی خانوارهای دهکهای 4 تا 9 به ازای هر نفر 300 هزار تومان به حساب آنها واریز میشد. اما این ماه این یارانه با تاخیر پرداخت شد!
دلیل این تاخیر چیست؟ به نظرم باید به ریشه آن پرداخت. بسیاری از دولتمردانی که آقای پزشکیان دور خود جمع کرده، عدهای لیبرال و اقشار مرفه هستند که درد مردم را نمیفهمند. آنها درکی از تبعات قطع یارانه، افزایش قیمت مرغ، گران کردن نان، گران کردن لبنیات، حذف گوشت قرمز با قیمت دولتی و ... ندارند، چون در زندگی خودشان و دور و بریهایشان هیچ تاثیری ندارد.
جماعت اصلاحطلب و لیبرالی که در دولت آقای پزشکیان همه کاره شدهاند، سالها است به خرجهای میلیاردی عادت کردهاند و یارانه نقدی را به حساب نمیآورند. بهترین مثال برای حاکم بودن این نگاه، تعبیر قوطی کبریت و قفس وزیر راه دولت روحانی درباره مسکن مهر است، در حالی که خودش در خانه هزار متری لواسان زندگی میکرد.
برای آنها حتی دریافت حق ماموریت به ارز خارجی (دلار و یورو) مهم است که در دولت هم به تصویب رساندند. گفته میشود با این مصوبه مدیران دولتی بابت یک هفته ماموریت خارجی بین 25 تا 100 میلیون تومان حق ماموریت البته به ارز خارجی دریافت خواهند کرد که در دولت شهید رییسی این مبلغ کمتر و به ریال بود!
خدا به داد مردم برسد، تازه این از نتایج 100 روز اول بازگشت لیبرالها است.
eitaa.com/rasaee 👈
.
♻️ جزییات متنی و تحلیلهای فرامتنی پیرامون قطعنامه ظالمانه شورای حکام علیه ایران
🔻اول: جزییات مهم قطعنامه
۱. درخواست اکید خودداری ایران از تهدید برای تولید سلاح هستهای
۲. اجرای مجدد و تصویب سریع پروتکل الحاقی
۳. اجازه به آژانس برای نصب تجهیزات نظارتی جدید
۴. لزوم بازگشت ایران به محدودیتهای مشخص شده توسط برجام در غنیسازی اورانیوم
۵. صدور مجوز برای بازرسان با تجربه آژانس
۶. ارائه توضیحات فوری درخصوص "ذرات اورانیوم با منشأ انسانی در دو مکان اعلام نشده در ایران" و مطلع کردن آژانس از "مکان(های) فعلی مواد هستهای و یا تجهیزات آلوده".
۷. در قطعنامه آژانس اقدام عملی علیه ایران درخواست نشده است.
۸. دو عضو بریکس یعنی چین و روسیه رای منفی و کشورهایی هند و برزیل، آفریقای جنوبی و مصر رای ممتنع دادند.
🔻دوم: نکات متنی قطعنامه ضدایرانی
این قطعنامه نشان میدهد که غرب و آمریکا در تدارک حمایت عملی از اسراییل و تشدید جنگ منطقهای هستند و پیشاپیش، قصد مهار ایران را دارند. تشدید جنگ سنگین غزه و کنشگری موفق جبهه مقاومت به رهبری ایران و فرضیه های تصاعد جنگ، اسراییل و امریکا را به فکر کنترل شدیدتر ایران انداخته است.
در قطعنامهٔ ضد ایرانیِ ارائهشده به شورای حکام، به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت همکاری با آژانس داده شده که طبعا زمان ایران کم است. در قطعنامه با اشاره به آنچه «نگرانی عمیق مدیرکل» نامیده شده آمده است مواد هستهای اعلام نشده در چند مکان اعلام نشده در ایران وجود داشته است و مکانهای فعلی آن برای آژانس شناختهشده نیست و ادعا شده مواد هستهای مورد استفاده در ایران طبق مقررات توافقنامه پادمان NPT ایران اعلام نشده است.
این در حالی است که رافائل گروسی برخی ادعاها درباره تأسیسات ایران را رد کرده بود؛ از جمله اینکه مدیرکل آژانس بینالملل انرژی اتمی در پاسخ به سؤالی درباره حمله ادعایی اسرائیل به پارچین گفت: ما(آژانس) این مکان را به عنوان تأسیسات هستهای درنظر نمیگیرد و ما هیچ نشانهای نداریم که مؤید وجود مواد هستهای در این مکان باشد.
تناقض قطعنامه با اظهارات گروسی نشان میدهد رفتار غیرفنی و سیاسیکاری بر فضای حاکم بر قطعنامه غلبه دارد و قطعنامه، بدون اثبات اشکال فنی و صرفا تحت تأثیر انگیزههای سیاسی برای اعمال فشار شدید بر ایران در شرایط نبرد منطقه ای صادر شده است.
🔻سوم: تحلیل فرامتنی از قطعنامه جدید و پیامدهای استراتژیک و منطقه ای آن
تصویب قطعنامه اخیر علیه ایران، هرچند در ظاهر شباهتهایی با قطعنامههای پیشین دارد، اما بررسی دقیقتر نشان میدهد که در بستر یک استراتژی متفاوت غرب قابل تحلیل است. این قطعنامه در شرایطی تصویب شده که سیاستهای فشار حداکثری در حال بازتعریف و تقویت هستند و روندی تصاعدی را در برخورد با ایران دنبال میکنند.
🔹الف: تفاوت در تاکتیکها، نه محتوا
محتوای قطعنامه جدید، تفاوت چشمگیری با قطعنامههای پیشین ندارد. اما تصویب آن در کنار دور تازه تحریمها و موضعگیریهای تندتر اروپاییها نشان از یک تغییر تاکتیکی دارد. غرب، به ویژه در حوزه برنامه هستهای و نفوذ منطقهای ایران، به این نتیجه رسیده که رویکرد سنتی کنترل تنش دیگر کارآمد نیست و نیاز به یک راهبرد متفاوت وجود دارد.
🔹ب: بسترسازی برای اقدامات عملیتر
تصویب این قطعنامه، به نوعی میتواند زمینهسازی برای اقدامات جدیتر، از جمله استفاده از مکانیسم ماشه با استفاده از حفره های برجام باشد. این قطعنامه، ابزاری برای تغییر معادلات بینالمللی و آمادهسازی افکار عمومی جهان برای گامهای بعدی محسوب میشوند.
🔹ج: فشار برای تغییر محاسبات ایران
غرب، بهویژه آمریکا و اروپا، با ابزارهایی چون تحریمهای شدیدتر و حتی تهدیدات نظامی، به دنبال تغییر محاسبات ایران است. غرب از اختلافات داخلی مدیران ارشد ایران در نحوه مواجهه با غرب و اسراییل مطلع است و روی آن حساب کرده است(دقت کنید).
🔹د: آینده روابط ایران و غرب
با توجه به این شرایط، تنش میان ایران و غرب بهویژه در ماههای پیش رو شدیدتر خواهد شد و دوطرف به سمت یک تقابل بیشتر پیش میروند. تصویب این قطعنامه، بخشی از یک استراتژی گستردهتر و چندبعدی علیه ایران به عنوان رهبر جبهه مقاومت است و فراتر از صرفاً اعمال فشار بر برنامه هستهای ایران است. هدف راهبردی آنها، بازتعریف معادلات قدرت در منطقه و در نهایت تغییر رفتار ایران در پروندههای کلیدی نظیر جنگ غزه و لبنان است.
بنابراین، ایران با درک این رویکرد جدید، باید به ارزیابی مجدد سیاستها و استراتژیهای خود بپردازد و هرگز در مقابل فشارهای تصاعدی، کوچکترین انفعال و ضعفی نشان ندهد و راهکارهایی منسجم، غافلگیرکننده، خلاقانه و مؤثرتر ارائه دهد.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ هر چند طنز است ولی باید برای حاکم شدن چنین وضعیتی بر کشور گریه کرد!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ فرزندان مقامات جمهوری اسلامی که تابعیت آمریکا دارند، نمیتوانند به عنوان یک نظامی از خاک ایران دفاع کنند!
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ فرزندان مقامات جمهوری اسلامی که تابعیت آمریکا دارند، نمیتوانند به عنوان یک نظامی از خاک ایران دفاع کنند!
🔰 حمید رسایی: مطابق آنچه در سایت نحوه ابطال تابعیت آمریکا ذکر شده، با پرداخت حدود ۲۸۰۰ دلار و تسویه مالیاتی سالهایی که فرد با تابعیت آمریکایی در آن کشور اقامت و تجارت و درآمد داشته و انجام یک مصاحبه برای اینکه وزارت خارجه آمریکا تایید کند که سلب تابعیت به اختیار خود فرد بوده، از تابعیت آمریکا خارج میشوید.
همچنین مطابق قوانین آمریکا درصورت تحقق چهار شرط بصورت خودکار تابعیت آمریکایی ابطال میشود:
🔹نامزدی برای مناصب دولتی در کشور خارجی
Run for public office in a foreign country (under certain conditions)
🔹ورود به خدمت نظامی در یک کشور خارجی
Enter military service in a foreign country (under certain conditions)
🔹درخواست شهروندی در یک کشور خارجی به قصد ترک تابعیت آمریکا
Apply for citizenship in a foreign country with the intention of giving up U.S. citizenship
🔹خیانت به ایالات متحده آمریکا
Commit an act of treason against the United States
مطابق این شرایط چنانچه فرزند یکی از مقامات جمهوری اسلامی مثل آقای ظریف و ... که تابعیت کشور آمریکا را دارند، بخواهند در صورت تجاوز هر کشوری به خاک ایران، از آن دفاع کنند و اسلحه به دست بگیرند، تابعیت آمریکایی آنها خود به خود ابطال میشود! چون کسی که تابعیت آمریکا دارد، فقط باید برای آمریکا اسلحه به دست بگیرد.
سایت معرفی نحوه ابطال تابعیت آمریکا:
1040abroad.com/faq/renouncing-u-s-citizenship
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
.
♻️ گزارش خانه ملت از نمایندگان صاحب قلم/ 15 کتاب سیاسی که میتوانید به قلم رسایی بخوانید
حمید رسایی، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از جمله نمایندگان اهل قلم مجلس دوازدهم است که تاکنون 15 اثر تألیفی از وی چاپ و روانه بازار کتاب شده است؛ که بیشترین بسامد موضوعی آنها سیاست است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، تصور عموم مردم این است که سیاستمدارها از کتاب و کتابخوانی به دور هستند؛ البته این تصور برخاسته از نوع نمایش فعالیت سیاسیون در رسانهها است که معطوف به فعالیتها مسئولیتی ایشان است؛ برای همین وقتی یک گزارشگر از یکی از وزرا یا نمایندگان مجلس درخصوص علاقه مطالعاتی یا آخرین کتابی که خواندهاند، میپرسد؛ مخاطب توقع دارد پاسخ درخوری نشنود، اما جالب است بدانید که به طور مثال 63 تن از نمایندگان مجلس حاضر تجربه نویسندگی و بعضاً تألیف قریب به 20 کتاب در کارنامه فرهنگی دارند.
به مناسبت سی و دومین دوره هفته کتاب مروری بر برخی از مهمترین آثار تألیفی نمایندگان صاحب قلم در مجلس دوازدهم داشتیم.
حمید رسایی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از جمله نمایندگان اهل قلم مجلس دوازدهم است که تاکنون بیشاز 15 اثر تألیفی از وی چاپ و روانه بازار کتاب شده است؛ که بیشترین بسامد موضوعی این آثار در حوزه سیاست، مجلس و انتخابات است.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee