هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
🔹سئوالات بی پاسخ بعد از انتشار تحقیق و تفحص از مقامات دوتابعیتی
♻️ چند سئوال درباره تابعيت دوم حسن روحانی
🔸قسمت سوم
🔰 حمید رسایی: گفتنی است در گزارش کمیته تحقیق و تفحص به برخی نکات مهم نیز تصریح شده است که اشاره به آنها در اینجا خالی از لطف نیست:
در گزارش تحقق و تفحص مجلس آمده است: «معاونت کنسولی وزارت امور خارجه در این نامه اعلام داشته که امکان شناسایی افراد مقیم در سایر کشورها با استفاده از ابزارهای رسمی از طریق استعلام بینتیجه است زیرا عملاً کشورها به استناد محرمانگی اطلاعات شخصی افراد از پاسخگویی به استعلامات سرباز میزنند. اکثر دولتها به ویژه دولتهای عمده اروپایی و آمریکا با استناد به مقررات حقوق بشر و محرمانه بودن اطلاعات شخصی افراد معمولاً از پاسخگویی به استعلامات رسمی به عمل آمده از سوی نمایندگیهای کشورمان در این خصوص استنکاف مینمایند.
معاون کنسولی وزارت امور خارجه در ادامه تأکید می نماید که هیچ گونه راه مشخص قانونی جز خوداظهاری داوطلبانه در جهت شناسایی افراد دارای تابعیت مضاعف وجود ندارد و این بدان معناست که افراد میتوانند از اظهار داوطلبانه تابعیت دوم یا سوم خود استنکاف نمایند.»
بر همین اساس آقای ابوترابی، عضو کمیته تحقیق و تفحص در گفتگو با رسانه ها به لزوم قسم خوردن کسانی که در مظان اتهام هستند، اشاره می کند: ما در قضاوت چیزی به اسم ادله اثبات داریم که یکی از راههای آن علم قاضی است. قاضی بر اساس قرائن و شواهد کشف جرم میکند و برایش علم نسبت به موضوع حاصل میشود. درباره دوتابعیتیها چون در همه جا جزو اسناد محرمانه کشور تابعیت دهنده هستند، در تمام دنیا متداول است که برای رفع اتهام سوگند یاد میکنند.
در بخش دیگری از گزارش مجلس تصريح شده: «کمیته تحقیق و تفحص ملی طی جلساتی با مسئول اداره تابعیت پلیس امنیت در خصوص ساز و کارهای شناسایی افراد دوتابعیتی مذاکراتی صورت داد که مشخص گردید پلیس امنیت با عنایت به مأموریتش در کنترل ورود و خروج افراد از مرزهای کشور، اقداماتی را در خصوص شناسایی و ثبت اطلاعات افراد به جهت ایجاد بانک اطلاعات صورت داده است و در اقدامی با تشویق افراد به خوداظهاری و اعمال تخفیف در اخذ عوارض ورود و خروج توانسته این گونه افراد را تشویق به اعلام تابعیت، اقامت و ... نماید؛ که توفیقاتی در این راستا کسب نموده است لکن شورای عالی امنیت ملی طی مصوبهای در نامه شماره ۱۸۴۸۶۴ به تاریخ ۹۳/۱۱/۰۶ از اقدامات مذکور ممانعت به عمل آورد، که به نظر میرسد این اقدام ظرفیتهای بالقوه پلیس امنیت را در شناسایی افراد دوتابعیتی با چالش جدی مواجه ساخته است.»
به نظر می رسد تامل بيشتر در گزارش تحقیق و تفحص از مدیران و مقامات دو تابعیتی و لیست ۱۰۰ نفره پیوستی آن، می تواند از ریشه بسیاری مشکلات کشور رمزگشایی کند. بويژه که در بخش پایانی این گزارش با پیشنهاد طرحی، برخی از خلأهای قانونی تابعيت مضاعف مدیران و مسئولان کشور پر می شود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ سئوالات بی پاسخ بعد از انتشار تحقیق و تفحص از مقامات دوتابعیتی
♻️ آیا حسن روحانی تابعيت اسكاتلند دارد؟!
👇یادداشت رسایی را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
11.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ استاد راهنمای روحانی: نام وی درگلاسکو فریدون بود!
ابهامات تازه در باره تابعیت اسکاتلندی روحانی!
چرا روحانی به این سئوالات پاسخ نمیدهد؟!
یادداشت رسایی را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ پشت پرده انتصاب نقویان در جایگاه دبیر عالی گزینش
روز گذشته حسن روحانی این شخص را به عنوان دبیر هیات عالی گزینش منصوب کرد! ناصر نقویان در حالی در این جایگاه حساس منصوب شده که از ابتدایی ترین قوانین مربوطه اطلاعی ندارد بلکه از نگاه خطرناگی هم برخوردار است.
وی در این برنامه میگوید که چه اشکالی دارد، ما از افراد دو تابعیتی در مناصب مدیریتی کشور استفاده کنیم!
بر اساس تحقیق و تفحص مجلس از مدیران دوتابعیتی، اعلام شد که حدود ۱۰۰ تن از مدیران مراکز حساس کشور، دارای تابعیت دوم هستند که در راس آنها نام حسن روحانی قرار داشت!
در این خصوص طی یادداشتی، چهار سئوال از روحانی مطرح کردم که تاکنون حاضر به پاسخگویی آن نشده!
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️جهت یادآوری به ناصر نقویان، دبیر هیات عالی گزینش دولت روحانی
🔰 بحث تابعیت در اصول متعدد قانون اساسی و مواد مختلفی از قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران مطرح شده و برخی از اصول قانون اساسی به ممنوعیت بهکارگیری افرادی که غیر تابعیت ایرانی را داشته، اشاره میکنند.
اصل ۱۴۵ تأکید میکند: «هیچ فرد خارجی به عضویت در ارتش و نیروهای انتظامی کشور پذیرفته نمیشود» و اصل ۸۲ بیان میکند: «استخدام کارشناسان خارجی از طرف دولت ممنوع است مگر در موارد ضرورت با تصویب مجلس شورای اسلامی».
همچنین اصل ۱۱۵ نیز بیان داشته: «رئیسجمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب شود: ایرانیالاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور».
ماده ۹۸۹ قانون مدنی نیز تأکید میکند: هر تبعه ایرانی که بدون رعایت مقررات قانونی بعد از تاریخ ۱۲۸۰ شمسی تابعیت خارجی تحصیل کرده باشد، تبعیت خارجی او، کأنلمیکن بوده و تبعه ایران شناخته میشود ولی در عین حال کلیه اموال غیرمنقوله او با نظارت مدعیالعموم محل بهفروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش، قیمت آن به او داده خواهد شد و بهعلاوه از اشتغال به وزارت و معاونت وزارت و عضویت مجالس مقننه و انجمنهای ایالتی و ولایتی و بلدی و هر گونه مشاغل دولتی محروم خواهد بود.
البته نکته مهمتر آنکه براساس ماده ۵۷۶ مصوب سال ۷۵ در بخش تعزیرات بیان میدارد: «چنانچه هر یک از صاحبمنصبان و مستخدمین و مأمورین دولتی و شهرداریها در هر رتبه و مقامی که باشد از مقام خود سوءاستفاده کرده و از اجرای اوامر کتبی دولتی یا اجرای قوانین مملکتی یا اجرای احکام یا اوامر مقامات قضایی یا هرگونه امری که از طرف مقامات قانونی صادر شده باشد جلوگیری کند، به انفصال از خدمات دولتی از یک تا پنج سال محکوم خواهد شد».
مطابق این ماده قانونی، بهکارگیری دوتابعیتیها نیز جرم است.
اکنون ناصر نقویان (منصوب رئیس جمهور) باید در باره تابعیت دوم حسن روحانی که در پیوست گزارش تحقیق و تفحص مجلس به آن اشاره شده، بررسی و اعلام نظر کند. در بررسی موضوع، حسن روحانی باید به چهار سئوال مطرح در افکار عمومی پاسخ دهد. این سئوالات مجددا در پست بعدی منتشر می شود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
.
♻️ استعفای ظریف از وزارت خارجه
🔰 فروپاشی دولت روحانی آغاز شد
حمید رسایی: ظریف در صفحه رسمی اینستاگرام خود که تیک آبی دارد، خبر استعفایش را اعلام کرد. کسی که از دوره دبیرستان تا سالهای پایانی دولت دهم در آمریکا زندگی کرده، بعد از تحمیل توافقنامه های ننگین از جمله توافق برجام و در حالی که از تحمیل FATF، CFT و پالرمو ناامید شده است، همزمان با سفر محور مقاومت (بشار اسد) به ایران از سمت خود استعفا داد.
هفته نامه ۹ دی در شماره ۳۴۵ (اواخر دی ماه) از استعفای ظریف خبر داده بود. آگاهان سیاسی، استعفای ظریف را در کنار ناکارآمدی حسن روحانی برای رفع مشکلات داخلی و معیشتی مردم، به معنای فروپاشی دولت حسن روحانی می دانند.
ظریف در اسفند سال ۹۱ با ورود در سفارت آمریکا در ترکیه به دنبال بازگشت به آمریکا و زندگی دائمی در آنجا بود. این نکته را در سال ۹۲ در نطق مخالفتم با کابینه حسن روحانی اعلام کردم. اکنون دستگاه قضایی باید ظریف را ممنوع الخروج و به نقش وی در تحمیل تحریم های جدید و همچنین حضور عناصر جاسوس در تیم وی رسیدگی کند.
#برجام_FATF_کلید_تحریم
#ظریف_عامل_تحریم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ خبر دوماه قبل ۹ دی محقق شد
🔰 هفته نامه ۹ دی در تاریخ ۲۲ دی ۹۷ در تیتر اول خود، از استعفای ظریف خبر داده بود. در بخشی از یادداشت ۹ دی آمده بود:
🔸استعفای ظریف در صورت صحت، دو وجه قابل توجه دارد؛ اول آنکه مانند استعفاهای قبلی، رویه بی مسئولیتی، پاسخگو نبودن و فرار در هنگامه حساب و کتاب عملکرد چند ساله را نشان می دهد. رویه ای که احتمالا اگر ادامه پیدا کند کار به جایی می رسد که خود روحانی هم استعفا دهد!
🔸وجه مهمتر آن این است که استعفای ظریف، اعلام رسمی و صریح شکست دولت، در ابَر پروژه خود یعنی برجام است. شکست برجام هم در واقع به این معنی است که دولت روحانی، به معنای واقعی کلمه «هیچ» دستاوردی در این 5 سال نداشته است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
شماره 345 ام نه دي؛ شنبه روي دكه هاي مطبوعات
💠 فرار به جاي پاسخگويي
🔹 پس از استعفاي وزراي ناكارآمد و ميلياردر دولت، آخوندي و قاضي زاده هاشمي، خبرهايي مبني بر استعفاي ظريف به گوش مي رسد
🔸سياست ورزي عارفانه
🔹گزارش نه دي از مستند ديدني "آن زمستان" روايت يك فصل از زندگي آيت الله مصباح يزدي
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
☝️☝️☝️☝️☝️
این یادداشت در باره استعفای ظریف بود که در تاریخ ۲۲ دی ۹۷ در شماره ۳۴۵ هفته نامه ۹ دی به چاپ رسید و امروز (۶ اسفند) به طور رسمی اعلام شد.
👇👇👇👇👇
💠 فرار به جای پاسخگویی
🔹پس از استعفاهای زنجیره ای وزرای میلیاردر و ناکارآمد دولت، آخوندی و قاضی زاده، خبر استعفای ظریف همزمان باعلنی شدن شکست برجام به گوش می رسد
🔸اگر دولت روحانی را «دولت استعفا» بنامیم، سخن چندان بیراهی نگفته ایم. کار نکردن، غر زدن به جای پاسخگو بودن، پنهان کاری، دادن وعده و خلف وعده و در نهایت هم استعفا دادن و فرار از پاسخگویی به عملکرد چند ساله؛ اینها خلاصه ای از ویژگیهای بسیاری از دولتمردان کنونی است.
🔸عباس آخوندی افتخار می کند در دوره وزارتش، یک مسکن هم نساخته است. زمانی هم که بحرانی مثل زلزله و تخریب منازل مردم پیش می آید، او که مسئولیت نهادی را برعهده دارد که مسئول مستقیم رسیدگی به این مشکل است، تا دو هفته ناپیداست؛ هر چند وقتی هم می آید آجری روی آجر گذاشته نمی شود برای خانه دار شدن مردم خانه خراب شده!
🔸همین وزیر با این عملکرد ضعیف، آخر سر با یک استعفا میرود و به هیچ کس و هیچ کجا هم پاسخگو نیست که وقت و پول بیت المال را در 5 سال دوره وزارتش صرف چه کرده است.
🔸شبیه این اتفاق برای محمد شریعتمداری هم افتاده است. او که در اواخر دوران مسئولیتش در وزارت صنعت، تخلفات گسترده و رانتخواری های عجیب و غریب در واردات خودرو اتفاق افتاد و افزایش بی حساب و کتاب قیمت خودرو یکی از دستاوردهای دوران وزارتش بود، به سادگی آب خوردن استعفا می دهد، استعفایش پذیرفته می شود و بدون اینکه پاسخگوی ضعفها و مشکلات پیش آمده در دوران وزارتش باشد، در اتفاقی عجیب تر از مورد آخوندی، برای یک وزارتخانه دیگر معرفی می شود و مجلس محترم هم به او رای می دهد!
🔸مورد سوم وزیر پرحاشیه بهداشت است؛ قاضی زاده هاشمی، وزیر میلیاردر روحانی بدون پاسخگویی به مشکلاتی که طرح تحول سلامتش برای مردم و کشور ایجاد کرده، استفا می دهد و می رود و باز هم مجلس محترم به جای اینکه روحانی را به خاطر قبول استعفای او قبل از پاسخگویی به مشکلات پیش آمده در دوران وزارت قاضی زاده، مورد سوال قرار دهد، نامه تقدیر و تشکر از وزیر بهداشت را می نویسد و 240 نماینده هم پای نامه را امضا می کنند! در حالی که بسیاری از پزشکان، ماماها و پرستاران علاوه بر عموم مردم از طرح تحول سلامت شاکی اند و می گویند این طرح فقط برای برخی پزشکان متخصص، نون و آب حسابی فراهم کرد!
🔸حالا در آخرین مورد، خبری نقل می شود که محمد جواد ظریف، مسئول اصلی ترین پروژه روحانی در این 5 سال، کسی که باید مهم ترین و اصلی ترین وعده روحانی در دو انتخابات 92 و 96 را به ثمر برساند، استعفای خود را تقدیم روحانی کرده و البته با مخالفت او روبرو شده است.
🔸گفتنی است برخی خبرها حاکی است مساله استعفای ظریف پس از آن جدی شده که روحانی در جلسه مهمی در پاسخ به مشکلاتی که برجام برای کشور پیش آورده، تقصیر را گردن کارشناسان وزارت خارجه انداخته و ظریف فی المجلس در پاسخ، جمله روحانی را که گفته بود همه مسئولیت مذاکرات برعهده من است، به او یادآوری می کند.
🔸استعفای ظریف در صورت صحت، دو وجه قابل توجه دارد؛ اول آنکه مانند استعفاهای قبلی، رویه بی مسئولیتی، پاسخگو نبودن و فرار در هنگامه حساب و کتاب عملکرد چند ساله را نشان می دهد. رویه ای که احتمالا اگر ادامه پیدا کند کار به جایی می رسد که خود روحانی هم استعفا دهد!
🔸وجه مهمتر آن این است که استعفای ظریف، اعلام رسمی و صریح شکست دولت، در ابَر پروژه خود یعنی برجام است. شکست برجام هم در واقع به این معنی است که دولت روحانی، به معنای واقعی کلمه «هیچ» دستاوردی در این 5 سال نداشته است.
🔸روحانی در این 5 سال تنها به دو کار این دولت افتخار میکرد، برجام و طرح تحول سلامت؛ شکست دومی، با استعفای وزیر بهداشت رسما اعلام شد. شکست اولی هم هر چند مدتهاست جلو چشم مردم نمایان شده و خود دولتیها هم معترف آن هستند به گونه ای که ظریف برای توجیه این افتضاح در تحریفی آشکار می گوید هدف برجام از اول هم اقتصادی نبود!؛ اما این استعفا مانند انفجاری است که ستونهای سازه دولت روحانی را فرومی ریزد؛ انفجاری که کل دولت او را از هم می پاشاند. و همین نکته موجب مخالفت روحانی با این استعفا شده است. شاید هم او برای ادامه برجامهای بعدی همچنان به ظریف نیازمند است؛ ظریف برای روحانی کارکردی دارد که عراقچی از عهده اش بر نمی آید.
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056c798a6dc5a1
.
یکتا گُهر بحر رسالت، زهراست
محبوبه حق،
ظرف ولایت، زهراست
همتای علی،
نور دو چشم احمد
سرچشمه دریای امامت،
زهراست...
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و فرزندش، امام خمینی (ره) مبارک
🌸🍀🌸🍀🌸
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ درباره استعفای ضعیف ترین وزیرخارجه ایران!
تنها یک روز پس از اعلام غیر رسمی تنزل محبوبیت حسن روحانی به زیر ۱۰ درصد و ساعاتی پس از آنکه بشار اسد پس از پیروزی های استراتژیک محور مقاومت علیه محور عربی-غربی به ایران آمد، محمد جواد ظریف استعفا داد. به نظرم #ظریف جزو ضعیف ترین وزیران خارجه ایران بود که در زمان مسئولیتش:
-روابط ایران با همسایگانش، با کشورهای فارسی و عرب زبان منطقه (جز همگرایی هایی که بواسطه محور مقاومت ایجاد شد) کاهش چشم گیری پیدا کرد.
- تنها دستاورد سیاسی او یعنی برجام متن از پیش آماده آمریکایی ها بود که در نهایت به یک معاهده ضعیف یک جانبه تقلیل یافت که در آن بدون برنامه ریزی گام به گام تنها ایران ملزم به انجام تعهداتش شد
- و میزان فروش نفت ایران اینک حتی کمتر از قبل برجام رسیده است.
- ظریف با خوشبینی خروج ترامپ از #برجام را ناممکن می دانست و مانع از آمادگی کشور برای مواجهه با این بحران شد.
-در این شرایط بحرانی فاقد خلاقیت و نواوری برای ایجاد ارتباطات جدید جهت دور زدن تحریم بود و با بی خیالی وزارت امورخارجه حتی مدتها در چین و هند سفیر هم نداشتیم.
- و کانال های دور زدن تحریم ها را هم یکی پس از دیگری از دست دادیم.
-روابط استراتژیک مان با آمریکای لاتین و افریقا را از دست دادیم و دیپلماسی عمومی به پست های توئیتری او محدود شد و از این رو برخی او را شایسته سخنگویی وزارت امورخارجه می پنداشتند و نه وزارت!
-انفعال وزارت امورخارجه نسبت به بی حرمتی ها به اتباع و نمایندگان سیاسی و فرهنگی ایران در دیگر کشورها باعث سرخوردگی مردم شد.
- ارائه چندباره ترجمه های اشتباه از معاهده های بین المللی به مجلس و سواستفاده مذاکره کنندگان خارجی از ضعف دانش زبانی او و همراهانش اعتبار فنی او را زیر سوال برد.
- بارها برخلاف منافع و امنیت ملی، در جلسات و نشست های خارجی از رقابت های سیاسی داخلی ایران به عنوان برگ برنده غربی ها برای مذاکره با او یاد کرد.
و....
ظریف، قاضی زاده هاشمی، آخوندی، نیلی، زنگنه و دیگر نمایندگان طبقه نئولیبرال رانتی در دولت نشان دادند که مردان دولت روحانی مردان روزهای بزم هستند و با فشار بیشتر آمریکایی ها فروپاشی این دولت پیر و خسته حتمیست و باید برای روزهای سخت تر آماده باشیم.
✍ میثم مهدیار
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیش بینی چند روز قبل رسایی از استعفای ظریف/ بحث استعفای ظریف را تکذیب میکنند ولی بنده میدانم که چه خبر است/ وزرای مغرور و مدعی دولت روحانی یکی یکی در حال استعفا و فرار از نتیجه عملکردشان هستند در حالی که باید بمانند و محاکمه شوند
@www_rasaee_ir
♦️ @rudarru57 ♦️
گفتگوی کامل را اینجا ببینید👇
aparat.com/v/xLOyj