هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐کاش میشد این کلیپ ۵دقیقه ای را همه مردم ایران میدیدند!
که چطور مانع پخش سخنان رهبری در مورد برجام شدند! چطور مردم را فریب دادند!
#کلیپی_که_دست_به_دست_میشود
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کواکبیان قبل ازبرجام: بابرجام مخالفت نکنیم دلار ارزون میشه
🔹 اگرنشد منو یکبار دیگه دعوت کنید تاتوضیح بدم.
#کمپین_دعوت_از_کواکبیان
#کاسبان_برجام
🔺کانال حمید رسایی در ایتا🔻
Eitaa.com/rasaee
#حافظه_تاریخی
با مرور اخبار این روزها به یاد سالهای قبل می افتم. چهار سال قبل خیلی ها به خاطر مخالفت با گوساله سامری حسن روحانی (#برجام) برچسب #مخالف_ملت، #تندرو، #کاسب_تحریم و #بی_سواد را به جان خریدند اما به ملت شان خیانت نکردند. با گذشت زمان مشخص شد تنها جرمشان این بود که از زمان خود جلوتر بودند!
#تحریم #روحانی #ظریف #رسایی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
.
♻️ شماره 357 ام ۹دی شنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸نکته قابل تامل در این پرونده، رأی تبرئه ۹ دی توسط تمام اعضای هیات منصفه، از جمله دو تن از اعضای این هیات است که از حامیان حسن روحانی به شمار می آیند.
🔹با تبرئه ٩دي از اتهام افترا به روحاني در مورد تقلب و سرقت علمی روحانی:
لزوم ورود پرونده سرقت علمی و تقلب روحاني در پایان نامه دکتری به مرحله رسيدگي قضايي و دفاع از حقوق جامعه علمی کشور
🔹 مطابق بررسی های ۹ دی، حسن روحانی در این خصوص شاکی خصوصی نیز دارد.
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
همچنین با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ یک #کنسرت مجازی به افتخار کلید حسن روحانی
👏👏👏👏👏
#حتما_گوش_کنید
آهای دولت امید
تو این روزا کجایید
رأی مردمو خوردید
آبرومونو بردید...
باید بلند شی از خواب
آهای دولت بد نام
به جون جواتی
فایده نداره
دیگه برجام ...
این خواننده هم فهمیده اما روحانی و تیمش، همچنان به برجام دخیل بسته اند.
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
🔹قسمت اول
🔰۹ دی: دو سال قبل هفته نامه 9 دی طی شش شماره ( 287 تا 293 ) در تاریخ 15 مهر 96 تا 4 آذر 96 گزارش های مستندی را با عنوان «گزارش یک سرقت علمی، بررسی علمی اسناد به دست آمده در موضوع دکتری حسن روحانی» که انعکاس گوشهای از یافتههای گروه بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بود، منتشر کرد.
این گزارش، حاصل تلاش جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و خلاصه ای از صدها ساعت کار کارشناسی با در نظر گرفتن «مسامحهآمیزترین» ملاکهای سرقت علمی در فضای آکادمیک داخلی و خارجی بود.
به دنبال انتشار این گزارش مستند در 9 دی، معاون حقوقی رییس جمهور طی نامه شماره 34979 مورخ 22 اسفند 96 ضمن کذب دانستن مستندات 9 دی، با استنناد به بندهای 8 و 11 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی، گزارش 9 دی را مصداق افترا و نشر اکاذیب دانست و از دادگاه ویژه روحانیت خواستار مجازات مدیر مسئول این هفته نامه شد.
با شکایت حسن روحانی، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی از سال 96 طی چند نوبت بازپرسی شد و در نهایت، دادگاه حمید رسایی در بهمن ماه سال 97 برگزار شد. در این دادگاه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی طی لایحه 200 صفحه ای، با ارائه کلیه مستندات علمی و کار کارشناسی صورت گرفته توسط اساتید دانشگاه، به دفاع کامل از مطالب منتشر شده در خصوص سرقت علمی و تقلب صورت گرفته در پایان نامه دکتری حسن روحانی پرداخت.
دفاعیات مستند و حقوقی حمید رسایی در جلسه دادگاه در کنار ناتوانی تیم حقوقی و کارشناسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای رد این مستندات، در نهایت رأی تبرئه مدیر مسئول 9 دی را توسط هیأت منصفه و قاضی دادگاه به دنبال داشت.
گفتنی است که برخی از اعضای هیأت منصفه دادگاه ویژه روحانیت در این جلسه، از همفکران و حامیان حسن روحانی (از جمله محمود دعایی و محمد علی نظام زاده) بودند اما با توجه به مستندات محکم 9 دی، آنها نیز به تبرئه 9 دی رأی دادند.
با وجود اعتراض ریاست جمهوری به رأی صادره و درخواست تجدیدنظر، مستشاران شعبه اول دادگاه تجدید نظر نیز با وجود مستندات علمی و دفاعیات محکم مدیر مسئول ۹ دی، در تاریخ 12 اردیبهشت 98 رای بدوی را تایید نمودند.
در رای دادگاه ویژه روحانیت آمده است: «با توجه به مجموع محتویات و مندرجات پرونده و دفاعیات موجه و مدارک ابرازی و با عنایت به اینکه هیأت محترم منصفه به اتفاق آرای پس از مشاوره، متهم را مجرم تشخیص نداده اند، دادگاه نیز با توجه به مراتب فوق، اتهامی را متوجه متهم ندانسته و به استناد اصل 37 قانون اساسی و ماده 4 قانون آیین دادرسی میفری مصوب سال 92 به لحاظ عدم احراز وقوع بزه های انتسابی، رأی به برائت متهم صادر و اعلام می دارد.»
نکته جالب در دادگاه این بود که نمایندگان حقوقی ریاست جمهوری چندین بار خطاب به قاضی و هیأت منصفه، تأکید میکردند که مبادا در روند بررسی موضوع و رأی صادره به تبعات این موضوع دقت نشود و رییس جمهور کشور متهم به تقلب و سرقت علمی شود!
این ادبیات مورد اعتراض مدیر مسئول 9 دی قرار گرفت و در جلسه دادگاه تأکید شد «همین درخواست حکایت از صحت ادعای ما مبنی بر سرقت علمی در مدرک دکتری آقای روحانی دارد. علاوه بر آن، ضروری است تا با توجه به اقتضای عدل الهی حکم صادر شود و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق اساتیدی که از کتب آنها سرقت شده، ضایع شود و همچنین حق جامعه علمی کشور و دانشجویانی که برای اخذ دکتری خود متحمل زحمات علمی می شوند، پایمال شود»
در نهایت رأی هیأت منصفه دادگاه که برخی از اعضای آن از حامیان و مدافعان آقای روحانی بودند و رأی قطعی دادگاه، به عدم مجرمیت 9 دی از جرم افترا و نشر اکاذیب صادر شد. اکنون شایسته است تا نهادهای ناظر و قانونی همچون مجلس و شورای نگهبان در این خصوص ورود کنند.
در لایحه دفاعیه ۹ دی آمده است: ...
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹قسمت دوم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... در لایحه دفاعیه 9 دی آمده بود: بر پایه مقالات علمی- تخصصی، منظور از «سرقت علمی» استفاده از توليدات و نوآوریهای علمی ديگران بدون ذکر منبع و اجازه از آنها، ارائه دادن ايده يا يافته ديگری، به عنوان يک مورد جديد و اولیه، بکاربردن بدون اجازه يا تقلبی افکار يا بيانِ ديگران و ارائه آنها به عنوان يافته اصلی خود و یا دزديدن و با حيله ارائه دادنِ ايده و نوشتههای ديگران، به نام خود، میباشد.
بر همین اساس و با توجه به اسناد متقن موجود (که در لایحه قبلی مفصلاً در ۲۰۰ صفحه تقدیم شده است) تیم بررسی که شامل جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور است، دریافته که رساله دکتری آقای حسن روحانی، به طور غیرقابل انکاری حاوی شدیدترین نوع سرقت علمی میباشد. بر طبق این یافتهها، وقوع حداقل ۶۰ درصد «سرقت علمی کلمه به کلمه بدون ارجاع» به طور میانگین و در تمامی فصول این رساله دکتری محرز است.
شایان ذکر است که از چهار سال پيش، مكرراً ادعاهایی از جانب رسانههای غربی، با تكيه بر چكيده رساله دکتری آقای حسن روحانی در دانشگاه کلدونين گلاسگو در بریتانيا، در مورد اصالت متن رساله ایشان مطرح شده بود. ادعا کنندگان اظهار کرده بودند که آقای حسن روحانی چكيده پایاننامه خود را از یك مرجع دیگر کپی نموده و اخلاق پژوهش را رعایت نكرده است.
به دليل موجود نبودن متن کامل رساله ایشان برای عموم و رسانهها، عدم شفافيت آقای روحانی در پاسخ به این ادعاها و نيز عدم شفافيت مسئولين دانشگاه کلدونين گلاسگو (دانشگاهی تازه تاسیس و کماعتبار در دنیا و حتی در بریتانیا)، راستیآزمایی ادعاها ممكن نبود. از چند ماه پیش و با فراهم شدن امكان دسترسی به متن کامل رساله از طریق موسسات دانشگاهی دارای دسترسی کامل به سامانه پایگاه اطلاعات علمی ایران (ایران داک)، که یك نسخه از پایاننامههای دانشجویان داخل و خارج را نگهداری میکند، این امكان فراهم شد که صحت و سقم این ادعاها بررسی شده و در صورت خطا بودن آنها، از رئيس جمهور اسلامی ایران اعاده حيثيت شود.
برای این منظور تيمی از دانشجویان کارشناسی و تحصيلات تكميلی داخل و خارج از کشور تشكيل شد تا متن رساله، مورد بررسی دقيق قرار گيرد. روششناسی کار به این صورت تعيين شد که از بين انواع و اقسام مختلف سرقت علمی (ادبی)، ملاک عمل، مسامحه آمیزترین ضابطههای سرقت علمی باشد بدین صورت که کپی کردن سطور و پاراگرافها از متون مختلف به صورت کلمه به کلمه، اگر هیچگونه ارجاعی در متن به منابع اصلی داده نشده باشد، سرقت علمی تلقی شود. براساس این ضابطه ها، دو نوع مهم و متداول در وقوع سرقت ادبی/علمی احصا شده است:
• سرقت موزایيكی (Mosaic plagiarism) به معنای کپی کردن سطور مختلف از متون مختلف برای تشكيل یك پارگراف.
• سرقت کامل کلمه به کلمه (Verbatim plagiarism) به معنای کپی کردن کل یك پارگراف یا چند جمله طولانی از متون دیگر بدون رعایت اصول نقل قول.
کار بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بر اساس معیارهای ذکر شده مستقیماً یا با مشاوره تیمی حداقل 20 نفره از دانشجویان نخبه داخل و خارج و فارغ التحصیلان و مدرسین دورههای عالی علوم انسانی در دانشگاههای مختلف انجام شده است.
بر مبنای نتایج حاصله، عدم اصالت این پایاننامه براساس اسنادی که بررسی آن توسط هر ناظر منصفی قابل راستیآزمایی بوده، اثبات شده است. منظور از اثبات، بررسی مستند شده بر اساس صدها ساعت نیروی تخصصی «انسانی» - علاوه بر بررسی نرمافزاری- بوده که براحتی قابل راستیآزمایی توسط سایر محققین علاقهمند به تدقیق مجدد است.
از مجموع حدود 101 /500 کلمه در کل این پایاننامه دکتری (شامل متن کل رساله به همراه ارجاعات و توضیحهای موجود در پینوشتهای فصول مختلف و بدون لحاظ فهرست مطالب و فهرست منابع)، محتوای زیر فاقد اصالت بوده و بدون ارجاع از منابع زیر سرقت شده است:
1. از آیتالله دکتر علیاکبر کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه شیراز): تقریباً 16700 کلمه....
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔹 قسمت سوم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... از مجموع حدود 101 / 500 کلمه در کل این پایاننامه دکتری (شامل متن کل رساله به همراه ارجاعات و توضیحهای موجود در پینوشتهای فصول مختلف و بدون لحاظ فهرست مطالب و فهرست منابع)، محتوای زیر فاقد اصالت بوده و بدون ارجاع از منابع زیر سرقت شده است:
1. از آیتالله دکتر علیاکبر کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه شیراز): تقریباً 16700 کلمه (20015 واژه واژه در متن فصل چهار+ 1300 واژه در ارجاعات + 200 واژه در نتیجه نهایی)
2. از مرحوم دکتر احمد حسن (پاکستانی): تقریبا 101 00 کلمه ( 10300 واژه در فصول ۱، ۲، ۳ و نتیجهی نهایی + 725 واژه در ارجاعات)
3. از دکتر هاشم کمالی (افغانستانی): تقریباً 9400 کلمه ( 8750 واژه در فصول مختلف + 650 واژه در ارجاعات)
4. از دکتر سید عباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی): تقریباً 5400 کلمه ( 500 0 واژه از متن فصل پنج + 430 واژه در ارجاعات)
5. از دکتر جمعه مقدادی (تانزانیایی): تقریباً 3000 کلمه ( 2800 از متن فصل پنج+ 100 واژه در ارجاعات + 125 واژه در مقدمه، فصل 3 و نتیجهی نهایی)
6. از دکتر وائل حلّاق (فلسطینی): تقریباً 2250 کلمه 1002واژه از متن فصل یک + 150 واژه ارجاعات)
7. از دکتر شبلی ملّاط (لبنانی): تقریباً 2075 کلمه ( 200 0 واژه از متن فصل شش + 75 واژه ارجاعات. شایان ذکر است در فصل ۶ یعنی فصل پایانی، از بهمن بختیاری نیز تقریبا 1100 واژه سرقت بدون ارجاع شده است)
8. از استاد شهید مرتضی مطهری: تقریباً 1600 کلمه ( 1400 واژه در فصل دو+ 125 واژه در فصل چهار +110 واژه در نتیجه نهایی)
9. سایرین تاکنون حدود 10100 تا 10200 کلمه.
شایان ذکر است که آیت الله کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری) در تاریخ 21 اردیبهشت 1396 طی نامهای به رئیس محترم کمیسیون آموزش مجلس، از آقای دکتر زاهدی درخواست پیگیری عاجل و احقاق حق خود را نمودند و نوشتند: «احتراماً برابر گزارشهای متعدد، تحقیقات گسترده جمعی از دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا ثابت میکند بخشهای قابل توجهی از تز دکتری منسوب به رئیس جمهور محترم جناب آقای روحانی ... کپی شده از کتابهای دیگران از جمله کتاب حکم ثانوی در تشریع اسلامی تالیف این جانب است.
برطبق این گزارشها، حدود هشتاد درصد فصل چهارم این تز، از کتاب این جانب کپی شده آن هم بدون ذکر ماخذ. چنانچه مستحضرید این عمل، در تنافی آشکار با موازین اخلاقی، شرعی، حقوقی و علمی است. از آن کمیسیون محترم تقاضا میشود با پیگیری عاجل این موضوع و بررسی دقیق آن، موجبات احقاق حق این جانب را فراهم آورده و بدین وسیله از تکرار این گونه رفتارهای نامتعارف جلوگیری نماید.»
ایشان همچنین در مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم در تاریخ 22 اردیبهشت 1396 از تایید مستندات سرقت علمی توسط اساتید زبان انگلیسی خبر دادند و گفتند: «من در تحقیقات اولیه و همچنین هنگامی که با برخی اساتید زبان همچون آقای جلال رحیمیان متن انگلیسی را بررسی کردیم، متوجه شدم درصد بالایی از فصل 4 رساله علمی آقای روحانی تحت عنوان «حکم ثانوی» کپی شده از کتاب این حقیر به نام "حکم ثانوی در تشریع اسلامی" است و اگر این رساله متعلق به آقای روحانی باشد این سرقت علمی صحت دارد.»
دکتر زاهدی نیز طی مصاحبه ای...
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔹قسمت چهارم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... دکتر زاهدی نیز طی مصاحبهای با خبرگزاری فارس به تاریخ 26 اردیبهشت 1396 دریافت و بررسی مستندات را تایید کرده و گفتند: «مستندات قوی به دست ما رسید، بنده وقت کافی روی این مستندات گذاشتم و آنها را مطالعه کردم.
به باور بنده به عنوان یک شخص دانشگاهی و نه به عنوان رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی، مدارک و مستنداتی که امروز دریافت کردم و دیدم، حاکی از این است که بخش زیادی از فصل چهارم رساله دکترای حسن روحانی از همان کتاب آیتالله کلانتری برداشته شده است.
امیدوارم این برداشتی که امروز از مستندات داشتم برداشت درستی نباشد، چراکه اگر درست باشد فکر میکنم تداوم مسئولیت ریاستجمهوری برای حسن روحانی به مصلحت کشورمان نباشد.»
آقای دکتر امین، که در رسانه ها از وی به عنوان یکی از اساتید راهنمای آقای روحانی در مقطع دکترا نام برده میشود، نیز در مصاحبه ای با روزنامه قانون در تاریخ 1 خرداد 1396 در پاسخ به سوالی مبنی بر کپیبرداری بخشی از رساله دکتری آقای روحانی از منابع دیگر تلویحاً به وقوع سرقت علمی (البته از نوع غیرعمد) اذعان کرده و گفته است:
«در هر رساله ای دانشجویان از منابع دیگر استفاده کرده و منبع آن را نیز ذکر می کنند اما نباید فراموش کرد که این ادعای کپی ممکن است تا حدی به واقعیت نزدیک باشد. البته نه اینکه بگویم رساله آقای روحانی از کتابی کپی شده، بلکه گاهی چنین اتفاقاتی به صورت غیرعمد رخ می دهد.»
در حالی که در محيط آکادميك کشورهای غربی حتی یك صفحه سرقت علمی (عمداً یا سهواً) در کل متن یك رساله چند صد صفحهای می تواند منجر به رد آن و پس گرفتن مدرک تحصيلی گردد، وقوع سرقت علمی قریب به 60 درصدی در کل فصول این رساله جای هیچگونه شک و شبهه ای را باقی نمی گذارد که مدرک حاصل، قطعاً فاقد هرگونه ارزش دانشگاهی است.
گفتنی است بر اساس مکاتبات موجود بین تیم بررسی و دانشگاه کلدونین گلاسگو، مدارک سرقت علمی آقای روحانی در چند مرحله و طی بازه زمانی 22 اردیبهشت 1396 تا 2 تیر 1396 به دانشگاه کلدونین گلاسگو واصل شده و دانشگاه طی چند فقره ایمیل، دریافت «مدارک گسترده مدعی سرقت علمی» را تایید کرده است.
در حقیقت، این دانشگاه ضمن عقبنشینی از ادعاهای قبلی خود در سال 2013 مبنی بر عدم وقوع سرقت علمی در چکیده رساله دکتری آقای حسن روحانی، خبر از بررسی مدارک و مستندات جدید سرقت علمی داده و تاکنون و با گذشت قریب به سه ماه از دریافت این مستندات نتوانسته حتی گوشه ای از این مدارک گسترده و متقن را زیر سوال ببرد.
از آنجا که درج گزارش مستند یادشده با هدف اطلاع رسانی و مطالبه از وزارت علوم و مجلس شورای اسلامی برای ورود هرچه سریعتر به این موضوع و تعیین تکلیف سرنوشت یک اتهام اساسی به شخص آقای حسن روحانی بوده است، امید داریم قاضی محترم، با توجه به اقتضای عدل الهی در این خصوص حکم صادر کند و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق جامعه علمی ای که برای این موضوع زحمت کشیده، پایمال شود.
بنابر این با توجه به مستندات و دلایل متقن، درخواست صدور رای تبرئه نسبت به اتهامات وارده را دارم. حمید رسایی/ مدیر مسئول هفته نامه 9 دی»
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جنگ هراسي
🔸۱۰ ماه قبل که حسن روحانی به ظاهر مواضع انقلابی اتخاذ میکرد، در هفته نامه ۹ دی تحلیلی ارائه شد که خط آینده جریان رسانه ای او مبنی بر القای جنگ را نشان میداد.
اکنون به بهانه پروژه رسانه اي جريان غربگرا براي القاء جنگ طي روزهاي اخير، بخشهايي از آن تحليل را بازخوانی میکنیم:
🔰 پیشبرد گفتمان سازش با «تطمیع»؛ معیشت بهتر نتیجه رابطه با کدخدا
🔸 در شرایط سالهای ابتدایی دهه نود و روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 92 گفتمان سازش و مذاکره با آمریکا به تدریج گفتمان غالب مردم شد. بزرگترین علت رای آوردن روحانی، غلبه همین گفتمان بر جامعه بود و او نماینده تام این گفتمان در جامعه شناخته می شد.
🔸 این گفتمان در ایام انتخابات 92 با مواضع نامزدهای مختلف بسیاری از جریانات سیاسی (اصولگرا و اصلاح طلب) به عنوان یک گزاره منطقی در بین مردم جای خود را باز کرد و در نهایت نیز به نسخه اصلی همین گفتمان یعنی حسن روحانی رای داده شد.
🔸 اما عنصر پیش برنده این گفتمان در میان مردم در آن ایام «وعده اقتصاد خوب»، «معیشت و رفاه بهتر و بیشتر» و «حل مشکلات اقتصادی» بود؛ یعنی عاملی از جنس «تطمیع».
🔸 این همان عامل پیش برنده برجام بود که تا آخر دولت یازدهم ادامه داشت و حتی پیروزی دوم روحانی در انتخابات 96 را هم همین عامل رقم زد؛ هر چند در سال 96 غلظت این عامل کمتر شده و دوگانه سازی های رسانه ای و جنگ روانی دولت در رقیب هراسی، عامل پررنگ تری در پیروزی نهایی روحانی بود.
🔰 افولِ عامل تطمیع
🔸 اما هر چه از امضای برجام گذشت، پوچ بودن وعده های داده شده و سراب بودن وعده «معیشتِ بهتر در سایه مذاکره با آمریکا» بیش از پیش عیان شد به گونه ای که در دولت دوم روحانی، بارها و بارها صنوف مختلف معترض به وضعیت معیشتی خود به خیابانها آمدند و حتی در دو مقطع، اعتراضات اقتصادی گسترده ای شکل گرفت که منجر به سوء استفاده دشمن بیرونی و داخلی و تبدیل شدن به اغتشاش گردید.
🔸 روی کار آمدن ترامپ و ادبیات تهاجمی و تهدید محور او در قبال ایران و پاره کردن برجام توسط او نیز نا امیدی از رسیدن به اقتصاد بهتر به کمک مذاکره با آمریکا را تشدید کرد. اما ضربه آخر را به عامل «تطمیع» (معیشت بهتر) در فراگیرسازی و مقبول سازی گفتمان «سازش»، افزایش ناگهانی قیمت دلار، سکه و مسکن طی چهارماهه ابتدای سال 97 زد.....
🔰 فاز دومِ فراگیرسازی «گفتمان سازش»؛ رونمایی از عامل «ترس» و «تهدید»
🔸 با اعلام رسمی شکست همه وعده های داده شده روحانی به مردم در مورد ثمرات مذاکره با کدخدا، ادامه حیات گفتمان سازش با عامل پیش برنده «تطمیع» و دادن «وعده معیشت بهتر»، عملا غیر ممکن خواهد بود چرا که مردم به چشم خود دیدند که نه تنها معیشتشان بهتر نشد که به مراتب در وضعیت بدتری نیز قرار گرفته اند و حتی خود مروجان این گفتمان اکنون از درستی عدم اعتماد به امریکا سخن می گویند.
🔸 بنابراین جریان سازشگر داخلی برای پیش برد گفتمان سازش، باید رویکرد جدیدی اتخاذ کند. این نکته را نباید فراموش کرد گه آنها همچنان به دنبال برجام های بعدی و مذاکرات موشکی و منطقه ای هستند و هم اکنون در حال عملیاتی کردن این هدف هستند و انگاره پشیمانی واقعی آنها از گفتمان سازش انگاره ای غیر واقعی و ساده اندیشانه است.
🔸 امریکاییها در برجام به اهداف کوتاه مدت خود دست یافتند (برچیدن بساط هسته ای ایران) اما همچنان در پی رسیدن به اهداف میان مدت (برچیدن بساط موشکی و از بین بردن نفوذ راهبردی ایران در منطقه) و بلند مدت خود (براندازی یا استحاله جمهوری اسلامی و تامین امنیت پایدار و دائمی رژیم صهیونیستی) هستند.
🔸 بهترین گزینه برای پیشبرد گفتمان سازش در شرایطی که فردی مانند ترامپ در آمریکا روی کار آمده است، استفاده از عامل «تهدید» یا «ترس» است. هراساندن مردم از وقوع یک جنگ قریب الوقوع کاملا اوضاع را برای پذیرش شروط آمریکا و تسلیم شدن آماده می کند. آن هم با جاانداختن امر غیر واقعی «دیوانه بودن ترامپ» در رسانه ها، وقوع این جنگ کاملا محتمل خواهد بود.
🔸 در فاز دوم فراگیرسازی گفتمان سازش، جریان سازشگر به دنبال هراس افکنی و ترساندن مردم از جنگ است. این همان نکته ای است که رهبر انقلاب در بیانات چهارده خرداد امسال(٩٧) نسبت به آن تذکر دادند. «امروز هم کسانی درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را بر کشور تحمیل کنند؛ دولتهای خارجی دنبال این هستند و یک عدّهای در داخل تبلیغ میکنند که اگر این نشود، جنگ خواهد شد؛ نه آقا، این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است. (بیانات در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی- 14/ 03/97)»
🔸 در شرایطی که ایشان بارها تاکید کرده اند، جنگ کنونی اقتصادی است، صحبت از جنگ نظامی یک خیات است. آن هم در شرایطی که سبک زندگی تغییر یافته مردم به شدت آنها را از وقوع جنگ می ترساند....
🔺هفته نامه ۹ دی🔻
@noheday
@rasaee
43.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#ویژه
🎥 «مدرک پر زخم»
مستند کوتاه و روایتی جذاب از مدرک تحصیلی کردان تا مدرک تحصیلی تقلبی روحانی
چرا علی لاریجانی و علی مطهری که در ماجرای مدرک مرحوم کردان نقش آفرینی میکردند، در برابر این افتضاح ساکتند؟
هفته نامه ۹ دی در سال ۹۶ طی شش شماره با انتشار این تلاش علمی، به ماجرای مدرک تقلبی حسن روحانی پرداخت. انتشار این گزارش شکایت روحانی را به دنبال داشت. حالا اما هیأت منصفه و دادگاه ۹ دی را تبرئه و گزارش او را جرم ندانستند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
Plagiarism of Rouhani Integration_Highlighted.pdf
50.01M
♻️ اسناد سرقت علمی حسن روحانی در اخذ مدارک دکترا و ارشد از کلدونین اسکاتلند
🔗 دانلود اسناد تجمیع شده سرقتهای علمی روحانی در قالب پیدیافِ سیصد و شصت و چهار صفحهای در پیوست
#نشر_حداکثری
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
RT_All.pdf
19.19M
گزارش جامع و نهایی سرقت علمی در تز آقای روحانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ نقش خواص طرفدار حق در تحمیل مذاکره جدید!
🔹آیا با آمریکا مذاکره می کنیم؟!
🔰 حمید رسایی: برای برون رفت از وضعیت فعلی، سه راه پیش روی ماست: #جنگ، #مذاکره، #اقتصاد_مقاومتی و متکی به درون. گزینه اول یعنی جنگ قطعا محقق نمیشود، چون هزینه های سنگین برای آمریکا دارد. در خصوص گزینه دوم یعنی مذاکره هم به دلیل روحیه استکباری آمریکا در موارد مختلف، تجربه ناموفق بلکه پر ضرر داریم. میماند گزینه اقتصاد مقاومتی که مطلوب و مورد حمایت رهبری انقلاب و تا حدودی تجربه شده است.
اما آمریکاییها و جریان واداده داخلی که شش سال کشور را معطل برجام بی حاصل کرده اند، چه میکنند؟ طبعا آمریکاییها اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی در کشور ما را برخلاف منافع خودشان میبینند. جریان نفوذی و واداده داخلی هم به دلیل وابستگی فکری و روحیه رفاه طلبانه، تنبل و اشرافی اش، نه میخواهد و نه میتواند این گزینه را محقق کند.
بنابر این، هم آمریکاییها هم نفوذی ها و وادادگان داخلی، به دنبال مذاکره هستند. آمریکاییها بر تحرکات نظامی شان در منطقه افزوده اند اما نه با هدف جنگ بلکه با هدف زمینه سازی برای عملیات روانی دنباله های داخلی شان تا جمهوری اسلامی را به میز مذاکره و تحمیل برجام های دیگر بکشانند.
رهبر انقلاب به صراحت اعلام کرده اند که جنگ نخواهد شد، مذاکره هم نخواهیم کرد، درحالی که جریان نفوذی و واداده داخلی به دنبال مذاکره است. سئوال این است که در نهایت نسخه رهبر انقلاب اجرایی میشود یا نسخه واداده های داخلی؟ است در نهایت پای میز مذاکره مینشینیم؟
پاسخ این است که بستگی به نقش آفرینی #خواص_جبهه_حق دارد. همانهایی که اطراف رهبری هستند، بازوان رهبری شمرده میشوند، حتی شاید برخی از انها در شوراها و نهادها منصوب ایشان هم باشند ولی در بزنگاه ها غائبند یا ساکتند یا درحال محاسبه اند که چگونه مناسبات شان را هم با رهبری حفظ کنند هم با جریانی که در داخل، صراحتا مقابل ایشان صف بسته است.
به نظرم، مشکل ما جبهه منفعل خودی است. همینها صفین را به علی (ع) و صلح با معاویه را به حسن (ع) تحمیل کردند. تحمیل و پذیرش مطالبات جریان باطل، محصول اراده «ولی حق» نیست بلکه محصول «اطرافیان ولی» است. امان از این ولایتمداران ساکت و محاسبه گر که لشکریان جریان باطل، در جبهه خودی اند. همین خواصی که برخی در #صف_اول نمازند!
این واقعیت تاریخی را قبلا در حوادث شیعی و حتی تاریخ انقلاب اسلامی بارها تجربه کرده ایم. رهبر معظم انقلاب با اشاره به این واقعیت در تحقق واقعه عاشورا میفرمایند:
«مسجد کوفه مملو از جمعیتی شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند. چرا چنین شد؟ بنده که نگاه میکنم، میبینم #خواص_طرفدار_حق_مقصرند و بعضیشان در نهایت بدی عمل کردند. مثل چه کسی؟ مثل شریح قاضی.
شریح قاضی که جزو بنیامیّه نبود! کسی بود که میفهمید حق با کیست. میفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتی هانی بن عروه را با سر و روی مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیله او اطراف قصر عبیدالله زیاد را به کنترل خود درآوردند.
ابن زیاد ترسید. آنها میگفتند: شما هانی را کشتهاید. ابن زیاد به شریح قاضی گفت: برو ببین اگر هانی زنده است، به مردمش خبر بده. شریح رفت و دید که هانی بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانی به شریح افتاد، فریاد برآورد: ای مسلمانان! این چه وضعی است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمی آیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!
شریح قاضی میگوید: میخواستم حرفهای هانی را به کسانی که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیدالله آنجا حضور داشت و #جرأت_نکردم! جرأت نکردم یعنی چه؟ یعنی همین که ما میگوییم «ترجیح دنیا بر دین!» شاید اگر شریح همین یک کار را انجام میداد، تاریخ عوض میشد.
اگر شریح به مردم میگفت که هانی زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیدالله قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیدالله هنوز قدرت نگرفته بود، آنها میریختند و هانی را نجات میدادند. با نجات هانی هم قدرت پیدا میکردند، روحیه مییافتند، دارالاماره را محاصره میکردند، عبیدالله را میگرفتند؛ یا میکشتند و یا میفرستادند میرفت. آنگاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام میشد و دیگر واقعه کربلا اتّفاق نمیافتاد!
اگر واقعه کربلا اتّفاق نمیافتاد؛ یعنی امام حسین علیهالسّلام به حکومت میرسید. حکومت حسینی، اگر شش ماه هم طول میکشید برای تاریخ، برکات زیادی داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=4790
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
.
♻️ کدام مقالات ۹ دی، حسن روحانی را عصبانی و شاکی کرد
🔰 حمید رسایی: سال 96 قبل هفته نامه 9 دی طی شش شماره ( 287 تا 293 ) در تاریخ 15 مهر 96 تا 4 آذر 96 گزارش های مستندی را با عنوان «گزارش یک سرقت علمی، بررسی علمی اسناد به دست آمده در موضوع دکتری حسن روحانی» که انعکاس گوشهای از یافتههای گروه بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بود، منتشر کرد.
این گزارش، حاصل تلاش جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و خلاصه ای از صدها ساعت کار کارشناسی با در نظر گرفتن «مسامحهآمیزترین» ملاکهای سرقت علمی در فضای آکادمیک داخلی و خارجی بود.
به دنبال انتشار این گزارش مستند در 9 دی، معاون حقوقی رییس جمهور از مدیر مسئول 9 دی شکایت کرد و حمید رسایی بارها بازپرسی شد. در نهایت با صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه ارجاع شد اما با ارائهی مستندات 9 دی، هیأت منصفه و قاضی دادگاه، به تبرئه 9 دی رأی دادند.
به پیوست، مقالات منتشره در شش شماره هفته نامه 9 دی، مجددا و برای استفاده عموم بازنشر میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
لطفا این👇 فایلها را به همراه این☝️ توضیحات فروارد کنید.
.
♻️ عملیات روانی یاران ترامپ
🔰 حمید رسایی: امروز ساعت ۱۳ از میدان انقلاب که رد میشدم این عکس را گرفتم. زن ابی پوش، کاغذی در دست داشت که روی آن نوشته شده بود «نه به جنگ» و با این کار، ترافیک ایجاد کرده بود. پلیس درحال تذکر به وی بود که دو مرد کاملا هماهنگ شده، به هواداری از او پرداختند و بعد هم چند زن به میدان آمدند و دسته جمعی به پلیس حمله ور شدند! حدود ۳۰ نفر از مردم هم حاضر بودند اما وارد این بازی نشدند فقط چند نفر فیلم میگرفتند.
پلیس اما به لطف خدا غائله را خاتمه داد، مردها بازداشت و زنها را سرجایشان نشاند و منتظر پلیس های خانم بودند. ترافیک برطرف شد اما میدانستم که پرده بعدی این بازی، بازنشر فیلم آن در شبکه های معاند است. به فاصله چند ساعت شبکه من و تو و مصیح پولی نژاد کار را آغاز کردند...
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
در 9دی 357 ام می خوانید:
♻️ لیدرسازی برای اپوزسیون
✍️سید عبدالعزیز رضوانی
🔰الگوی دین ستیزی
🔸در گرماگرم تظاهرات در خارطوم پایتخت سودان، دخترکی دانشجو و ۲۲ ساله، با لباس سفید و ضرباهنگ رپ شعری می خواند که با استقبال شبکه های اجتماعی مواجه می شود. رسانه های غربی هم این استقبال را تکثیر و تکثیر و تکثیر می کنند و با القابی چون ملکه آفریقا و کنداکه این نماد را فربه تر و فربه تر می سازند و مانند بادکنک، بالا می روند تا از او الگو بسازند.
🔸"عالیه (آلا) صلاح" چه می خواند که خوشایند استکبار رسانه ای غرب شد و او را تا سطح یکی از رهبران ناآرامی ها در سودان و مشهورترین زن این اعتراضات بالا بردند؟! شعری خواند که به جای استبداد رای و وابستگی "عمر البشیر" به غرب و صهیونیسم و ارتجاع عرب، طعنه به اسلام و دیانت می زد. اگر او مانند بانوان انقلاب الجزایر ظاهر می شد و برای استقلال و عزت ملت سودان شعار می داد، بی گمان استکبار رسانه ای غرب او را روی دست نمی گرفت و از او نماد نمی ساخت.
🔸شعر او این گونه بود:
به اسم دین ما را سوزاندند …
به اسم دین ما را کشتند …
به اسم دین ما را زندانی کردند …
دین از آنها بری است …
دین میگوید بگذر …
دین نمیگوید ساطور به دست بگیر …
🔰توصیه های بهداشتی
🔸در ایران سیل زده، توصیه اضافی به تامین اقلام بهداشتی برای زنان و انباشت این کالا در برابر نیازمندی های دیگر، بهانه ای شد تا برخی سلبریتی ها، زیر ضربه انتقاد بچه حزب اللهی ها قرار بگیرند. بعد هم عصبانیت از حادثه تعرض اوباش به طلبه شهید همدانی، موجبات شدت یافتن این ضربات انتقادی بر یکی از این سلبریتی ها گردید. تا این جای اتفاق، محل بحث ما نیست. کسی سخن نا به جایی گفته و باید هزینه و تاوان متناسب با همان سخن را بدهد. اما جنس برخورد انتقادی با او در فضای حزب اللهی ها، باید متناسب با همان خطا باشد.
🔰ردای بی صاحب
🔸اینکه به بهانه خطای او، تصویر وی را در فضای مجازی کنار "ترامپ" بگذارند و از یک چهره شبه فرهنگی، یک نماد سیاسی بسازند، اگر بوی حماقت ندهد چه معنایی دارد؟!
🔸استکبار رسانه ای غرب و صهیونیسم بین الملل بعد از فتنه ۸۸ با خلاء لیدرهای اپوزسیون برای گرفتن یقه نظام از درون مواجه شد و ردای رهبریت اپوزسیون بی صاحب مانده است و اکنون به شدت در پی کشف مترسک هایی سبکسر است که به آنها کسوت اپوزسیونی بپوشاند. چرا باید هزینه تراشیدن چنین مترسک هایی را بچه حزب اللهی های فعال در فضای مجازی بدهند؟! مگر افسران جنگ نرم، باید ساده لوح باشند؟!
🔸اگر غرب می خواهد مثلا یک علا صالح در ایران بسازد، بگذارید هزینه های تبلیغاتی آن را هم رسانه های غربی بپردازند. شما چرا از وقت و همت خود را صرف می کنید تا یک چهره شبه فرهنگی را مانند ملکه آفریقا بالا ببرید. بگذارید با او در سطح خطای او و از همان جنس، برخورد شود.
🔺هفته نامه ۹ دی🔻
@noheday
@rasaee
.
♻️ پیش بینی شش سال قبل رهبر انقلاب از بهانه جویی امروز روحانی!
🔰 حسن روحانی در جلسه اخیرش با برخی چهره های سیاسی، ادعا کرده که برای حل مشکلات کشور از اختیارات کافی برخوردار نیست! این ادعا در حالی مطرح میشود که روحانی به جای اعتماد به توان داخلی، استفاده از مدیران مردمی و انقلابی و یافتن راه حل مشکلات کشور از میان آرمانهای دینی و انقلابی، شش سال است به آمریکا و اروپا دخیل بسته، مدیرانی اشرافی، کم کار، سکولار و لیبرال را متصدی امورکرده. برای همین هم هر روزش بدتر از دیروز میشود.
رهبر معظم انقلاب، شش سال قبل، بهانه جویی های این روزهای حسن روحانی را پیش بینی کرده بودند و ایام انتخابات سال ۹۲ در حرم امام خمینی (ره) پاسخ این بهانه جویی ها را چنین دادند:
«من به نامزدهای گوناگون عرض میکنم جوری حرف بزنید که اگر در خرداد سال آینده نوار امروز شما را جلوی خودتان گذاشتند یا پخش کردند، شرمنده نشوید؛ جوری وعده بدهید که اگر چنانچه آن وعده را بعداً به رخ شما کشیدند، مجبور نباشید تقصیر را گردن این و آن بگذارید که نگذاشتند، نشد. کاری را که میتوانید انجام دهید، وعده بدهید.»
پی نوشت: یکسال پس از روی کار آمدن دولت روحانی (سال ۹۳) هفته نامه ۹دی، وعده های روحانی را لیست کرد و از او خواست تا نوار اظهاراتش را مجددا گوش کند. اکنون نیز برای یک بار دیگر، او را به مرور ادعاهایش دعوت میکنیم.
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee