2 مناظره رسایی و جوادی.MP3
11.24M
♨️ مناظره جنجالی
📚 حمید رسایی و محمدصادق جوادی حصار
❌ انجمن اسلامی دانشگاه بین المللی قزوین
به مناسبت ۱۶ آذر (روز دانشجو)
2⃣ قسمت دوم
🔸حمید رسایی: بر خلاف ادعایی که امثال آقای جوادیحصار بیان میکنند، مردم نه از دین خسته شدهاند و نه از انقلاب ۵۷ بلکه از مسئولین عمامه به سری مثل روحانی که دروغ میگویند و کار نمیکنند، خسته شدهاند...
🔹 جوادی حصار: بعد از مسأله بنزین، اعتقاد کمی به روحانیت داشتم که اون هم از بین بردید. من اسلامی را قبول دارم که محدود کننده انسان نباشد. اسلام پس از ایران است نه پیش از ایران...
.
قسمت اول و سوم این مناظره را اینجا بشنوید👇
1⃣ eitaa.com/rasaee/3067
3⃣ eitaa.com/rasaee/3069
3 مناظره رسایی و جوادی.MP3
10.42M
♨️ مناظره جنجالی
📚 حمید رسایی و محمدصادق جوادی حصار
❌ انجمن اسلامی دانشگاه بین المللی قزوین
به مناسبت ۱۶ آذر (روز دانشجو)
3⃣ قسمت سوم
🔹 پاسخهای حمید رسایی و محمدصادق جوادی حصار به سئوالات جنجالی دانشجویان درباره انتخابات و مسائل روز کشور
🔸وقتی جوادی حصار در پاسخ به دانشجویان دچار لکنت میشود...
🔹 جوادی حصار خطاب به رسائی: خیلی نامردی...
.
قسمت اول و دوم این مناظره را اینجا بشنوید👇
1⃣ eitaa.com/rasaee/3067
2⃣ eitaa.com/rasaee/3068
♻️ رفتار دیکتاتورمآبانه
در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از استاد رحیم پور ازغدی دعوت بعمل نیامده. آقای روحانی مدعی است که حسن رحیم پور ازغدی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به او توهین کرده پس دیگر نباید دعوت شود.
چرا صوت جلسه منتشر نمیشود تا افکار عمومی در باره اینکه چه کسی توهین کرده قضاوت کند؟
دیوان عدالت اداری در خصوص رفتارهای غیرقانونی سیستم اداری قضاوت میکند. اقای رحیم پور ازغدی باید این رفتار غیرقانونی روحانی را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کند.
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوبین رهبر انقلاب هستند نه رییس شورا. رییس یک شورا حق ندارد اعضا را از شرکت در جلسات منع کند. ۴۰سال است که انقلاب شده تا به این اخلاق و رفتار دیکتاتورمآبانه پایان داده شود.
#نه_به_اخلاق_دیکتاوری
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
▪️ بودجه ۲۲ نهاد عمومی کمتر از تنخواه رئیسجمهور
🔻شاید جالب باشد بدانیم علاوهبر بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی نهاد ریاستجمهوری، شخص رئیسجمهور نیز سالانه بودجهای تحتعنوان «نهاد ریاستجمهوری - هزینههای ضروری - کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و دولتی» دارد که برای سال آینده مبلغ آن ۶۸ میلیارد و ۹۴ میلیون تومان تعیین شده است.
🔻این بودجه که به «تنخواه» رئیسجمهور مشهور شده، در ۴ سال اخیر سالانه حدود ۷۰ میلیارد تومان بوده است. تنخواه ۶۸ میلیارد تومانی رئیسجمهور در سال آینده در حالی است که مقایسه این مقدار با بودجه تکتک ۳۲ نهاد عمومی نشان میدهد بین این نهادها، بودجه ۱۰ نهاد بیشتر از مقدار تنخواه رئیسجمهور و بودجه ۲۲ نهاد دیگر نیز کمتر از مقدار تنخواه رئیسجمهور است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
⭕️ بودجه مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا بیش از ۴ برابر رشد کرد/با ۵۰ میلیارد تومان بودجه، چند گزارش پژوهشی و طرح پیشنهادی به رئیس جمهور ارائه کردید؟
🔸نگاهی به بودجه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در ۶ سال اخیر نشان میدهد که از سال ۹۴ به بعد بودجه این مرکز با رشد بیش از ۴ برابری رو به رو شده است ( از ۳میلیارد به ۱۲.۴میلیارد تومان رسید)
🔸با یک محاسبه ساده میتوان نتیجه گرفت مرکز تحت مدیریت حسام الدین آشنا مشاور روحانی، در طول سالهای اخیر چیزی حدود ۵۰میلیارد تومان بودجه گرفته و ۱۲.۵ میلیارد تومان نیز امسال خواهد گرفت
🔸آیا آشنا تمام بودجه سالهای اخیر را صرف وظیفه اصلیاش یعنی پژوهش، مطالعه و ارائه طرح و پیشنهاد به رئیس جمهور در مورد حوادث جاریه کشور کرده است؟
🔸بد نیست او گزارشی از عملکرد مرکزش در ۶ سال اخیر منتشر کند تا مشخص شود ایشان با بیش از ۵۰ میلیارد تومانی که به طور رسمی از دولت پول (بودجه) گرفتهاند، کدام گزارشات و مطالعات را برای کدام اقدامات خاص دولت منتشر کردند؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید
♻️ تحلیل روان شناختی رسایی از تصمیم بنزینی در دولت روحانی: اگر خودشان یک باک بنزین زده بودند و پولش را از جیب داده بودند، اینطور تصمیم نمیگرفتند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ شماره ۳۸۵ ام هفته نامه ۹دی؛ یکشنبه روی دكه های مطبوعات
🔸لاریجانی رفت؛ روحانی هم باید برود
🔸آیت الله رئیسی: کاخ مفسدان را ویران خواهیم کرد
🔸راز «مزخرف» عباس آخوندی
🔹 مشخص شدن جزئیات پرونده پسر آخوندی پرده از علت «مزخرف» نامیدن مسکن مهر برداشت
🔸آبی، قربانی سیاه بازی بنفش!
🔸هاشمیسم؛ «ضد انقلابِ» انقلاب اسلامی
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
♻️ یادداشت دو قسمتی حمید رسایی را اینجا بخوانید👇
1⃣ eitaa.com/rasaee/3078
2⃣ eitaa.com/rasaee/3079
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت اول یادداشت
🔰 حمید رسایی: ثبت نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی به پایان رسید که یکی از مشهورترین افراد غایب در رقابتهای این دوره علی لاریجانی است. لاریجانی که سه دوره متوالی از شهر قم به مجلس راه یافته بود، دوازده سال سکان ریاست قوه مقننه را در دست داشت. نیمی از این دوره با ریاست جمهوری احمدی نژاد و نیم دیگر همزمان با ریاست حسن روحانی در رأس قوه مجریه گذشت.
از تفاوتهای لاریجانی در این دو دوره این بود که او در نیمه اول ریاست مجلس، از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی این جایگاه برای فشار بر دولت احمدی نزاد بهره برد و دقیقا بر عکس این روال، در نیمه دوم عمر ریاست پارلمانیاش از تمام اختیارات و ظرفیت قانونی و غیرقانونی ریاست مجلس برای حمایت از عملکرد ناصواب حسن روحانی استفاده کرد تا جایی که افکار عمومی، حسن روحانی واقعی را علی لاریجانی می دانست.
درست چند ماه قبل بود که مجلس فعلی با ارائه طرحی، ممنوعیت کاندیدا شدن نمایندگانی که سه دوره متوالی در مجلس بودهاند را به تصویب رساند. این مصوبه هرچند به دلیل مخالفت شورای نگهبان، تبدیل به قانون نشد اما از همان روز، انصراف لاریجانی قابل پیش بینی بود.
اما چرا لاریجانی رفت؟ آیا این سیاستمدار محبوب دیروز اصولگرایان و مطلوب امروز اصلاح طلبان در اوج از قدرت خداحافظی کرد؟
لاریجانی رفت تا برای انتخابات ریاست جمهوری 1400خود را بازسازی کند. رفت بلکه تا 1400از تیررس منتقدان در امان بماند. رفت تا حافظه تاریخی مردم از عملکرد ناصوابش خالی شود. رقت تا مجبور نباشد حمایتهای پیدا و پنهانش از دولت شکست خورده حسن روحانی را ادامه دهد. رفت تا آینده سیاسیاش به آینده سیاسی حسن روحانی گره نخورد.
لاریجانی البته چارهای هم جز رفتن نداشت. او سه دوره نماینده مردم قم بود. در دور اول حمایت برخی از مراجع تقلید، جامعه مدرسین و جریان اصولگرایی در قم را به همراه داشت. در دور دوم و بعد از عملکرد دوپهلویش در همراهی با فتنهگران و سکوتی که در قبال کودتای سال 88 داشت، حمایت جریان اصولگرایی را از دست داد. در دور سوم نیز جامعه مدرسین حاضر به حمایت از او نشد و لاریجانی به عنوان سرلیست اصلاح طلبان قم در لیست امید قرار گرفت.
لاریجانی که در مجلس هشتم رای اول قم را داشت، در مجلس نهم به نسبت با کاهش شدید آرا مواجه شد و در دور سوم نفر دوم قم شد. لاریجانی اگر این دوره در عرصه رقابت باقی میماند، نه حمایت اصولگرایان را همراه خود داشت، نه استقبال مراجع و نه تأیید جامعه مدرسین.
کاهش آرای او نشان می داد که احتمالا رأی هم نیاورد. اگر رای میآورد هم تقریبا یقین داشت که به ریاست مجلس نمیرسد و باید کنار نادر قاضیپور بنشیند و وظایف نمایندگی را انجام دهد.
علاوه بر اینها لاریجانی باید میرفت چون تمام تخم مرغهای سیاست ورزیاش را در دو سبد قرار داده بود که هر دو آنها سوراخ بود. اولین سبدی که لاریجانی تلاش زیادی برای سرمایهگذاری در آن داشت، برجام بود. نقش لاریجانی در تحمیل برجام و تبعات ضدملی، ضد اقتصادی و ضدامنیتی آن برای مردم و نظام، اگر بیشتر از حسن روحانی نباشد، کمتر نیست. تمام امید او به این بود که از میوه برجام در رقایت های انتخاباتی پیش روی از جمله انتخابات مجلس یازدهم و ریاست جمهوری 1400 بهرهبرداری کند.
دومین سبد سرمایهگذاری لاریجانی، حسن روحانی و دولت او بود. لاریجانی هرگز گمان نمیکرد روزی میزان مقبولیت دولتی که تمام آینده سیاسیاش را به آن گره زده به کمتر از پنج درصد برسد. لاریجانی بیشتر از هرکس حس میکند که مردم دولت روحانی و شخص او را نمیخواهند. خصوصا بعد از اتفاقاتی که در خصوص تغییر قیمت بنزین رخ داد.
🔺 قسمت دوم یادداشت را اینجا بخوایند👇
eitaa.com/rasaee/3079
.
♻️ لاریجانی رفت، روحانی هم باید برود
🔹 قسمت دوم یادداشت
🔰 حمید رسایی: بنابر این لاریجانی چاره ای جز انصراف از حضور در رقابتهای انتخاباتی مجلس آینده نداشت و رفت. اما حسن روحانی هم باید برود. روحانی هم سرمایه گذاری زیادی روی برجام کرده بود. اگر خوشبینانه نگاه کنیم باید بپذیریم که او باور درستی از روابط با غرب و قولهای آنها نداشت و اگر بدبینانه نگاه کنیم باید بگویم که روحانی میدانست عاقبت کارش به اینجا ختم میشود و از اینجا به بعد وظیفهای ندارد.
در حالی شش سال از عمر دولت روحانی گذشته که دستانش خالی است. در این سالها دولت از نظر حسن روحانی فقط وزارت خارجه بود. وزارت خارجه هم فقط مذاکرات 5+1 و البته در مذاکرات 5+1 هم فقط این کدخدا یعنی آمریکا بود که برای روحانی اهمیت داشت.
حالا بعد از شش سال وعده، بعد از شش سال شوآف و تبلیغات، بعد از شش سال فریب مردم و پنهان کردن واقعیتها روز حساب و پاسخگویی کم کم فرا رسیده. مطابق نظرسنجیها رییس دولت در حال حاضر محبوبیت که ندارد، مقبولیتش هم در نظرسنجیها به کمتر از پنج درصد رسیده است.
کار به جایی رسیده که حامیان دولت، سرافکنده هر روز در حال توبه و عذرخواهی از مردمند. هر چند برخی از این عذرخواهیها تاکتیکی و با هدف جدا کردن سفره حامیان از دولت در حال فروپاشی در برابر افکار عمومی است، اما بیاعتباری دولت در نگاه مردم، قابل انکار نیست.
مردم برای رفتن دولت پیر، خسته، اشرافی، بی برنامه، کم کار، ناامید از مردم و امیدوار به غربیها و با مدیرانی که تعارض منافع دارند، روز شماری میکنند. حتی گاها مقام معظم رهبری را مورد انتقاد قرار میدهند که چرا ایشان دولت روحانی را برکنار نمیکند؟!
مردم در حالی چنین توقعاتی از رهبرشان دارند که ایشان هم مانند امام راحل (ره) به حفظ ساختار قانونی کشور و حل و فصل امور و اصلاح آن با استفاده از چارچوبهای ساختاری و قانونی کشور مثل مجلس معتقدند. بنابر این در کنار تذکرات خصوصی و علنی، در کنار خط دهیهای کلی اما تا دولت روی کار هست از آن حمایت خواهند کرد. بنابر این توقع اینکه مردم دولتی ناکارآمد و بی برنامه را انتخاب کنند و بعد ازچند سال توقع داشته باشند تا رهبری برکنارش کند، توقع به جایی نیست.
مردم به این نتیجه رسیده اند که روحانی هم باید برود. اما روحانی با رأی مردم آمده با رأی مردم هم باید برود. طبعا یا باید تا 1400 صبر کنند و با انتخاب متفاوتشان برای ریاست جمهوری دور بعد، کلید را به اهلش بسپارند یا باید به مجلس نگاه کنند.
طبعا امیدی به مجلس فعلی نیست که پروندهاش سیاهتر از روحانی است. پس باید برای انتخابات مجلس یازدهم، عزم خود را جزم کنند و با انتخاب نمایندگانی انقلابی، کارآمد، سالم، شجاع، بدون لکنت، صریح اللهجه، مردمی و مستقل، اکثریتی را تشکیل دهند که روحانی خودش بگذارد و برود و اگر نرفت با رأی ملت کنار گذاشته شود.
🔺 قسمت اول یادداشت را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/3078
🔹 بعداز ماجرای زوریخ،
♻️ این بار حضور همزمان ظریف و منوچین در دوحه
🔰 حمید رسایی: پس از حضور همزمان ظریف و برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در زوریخ به بهانه استقبال از دانشمند ایرانی آزاد شده ازبند رژیم آمریکا که پیش از این در یادداشتی به آن پرداختیم ( t.me/www_rasaee_ir/8722 ) این بار جواد ظریف و استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا در دوحه قطر رودروی یکدیگر قرار گرفتند.
ظریف وتعدادی از اعضای همیشگی تیم وی در وزارت خارجه روز گذشته به بهانه شرکت در یک همایش در دوحه عازم قطر شد.
منوچین طی سخنانی دراین همایش اعلام کرد، اگر ایران تمام شرایط آمریکا را بپذیرد، تحریم های وضع شده علیه جمهوری اسلامی، برداشته خواهد شد.
ظریف آبان ماه گذشته به بهانه شرکت درنشست منطقه ای کنفرانس امنیتی مونیخ به دوحه سفر کرده بود.
معلوم نیست چرا وزیر امور خارجه و تیم ثابت همراه وی باید در تمام اجلاسها که بعضا فرعی است، در سراسر جهان شرکت کند.
این سطح از حضور علیرغم تفکیک وظایف در وزارت امورخارجه و وجود معاونین، مدیران کل و دستیاران متعدد وزیر در موضوعات مختلف، امری عادی نیست!
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ ملت نخندید!
🔰 حسن روحانی به راحتی دروغ گفت و آب از آب هم تکان نخورد! انگار مجلسی وجود ندارد، انگار همین علی لاریجانی نبود که روزی در همین ساختمان مجلس، با لشکری از نمایندگان همراه، مرحوم کردان را به خاطر یک دروغ استیضاح کرد و بر شخصیت له شده او پرچم پیروزی را کوبید...
رسول خدا (ص) می فرماید که مؤمن شاید غفلت کند و زنا کند، ممکن است غفلت کند و دزدی کند اما دروغ نمیگوید...
امروز اعلام شد که رحمانیفضلی در جلسه کمیسیون شوراها گفته است در تاریخ ۲۲ آبان ماه در جلسه هیئت دولت با حضور رئیسجمهور اعلام کردم که ساعت صفر بامداد جمعه ۲۴ آبان ماه، قیمت بنزین افزایش مییابد.
حسن روحانی اما به راحتی دروغ گفت و قهقهه زد و به ریش این مجلس بیبخار خندید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee