فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نطق حمید رسایی (به عنوان طراح) درباره حذف ماده قانونی حقوق مدیران در مجلس هشتم / حتما ببینید
🔰 حمید رسایی: این روزها به بهانه انتشار فیش هزینههای نمایندگی یکی از نمایندگان (که به صورت شیطنتآمیزی فیش حقوقی نمایندگان معرفی شده) مجددا موضوع #حقوق_مادامالعمر مورد سؤال افکار عمومی شده.
در حالی که اساسا چیزی به نام #حقوق_مادام_العمر نداشتیم و نداریم. بلکه مسأله، تبصره ۳ ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشور بود که مطابق آن، مدیران پس از دوران مدیریت و تنزّل مقام، همچنان حقوق دوره مدیریتشان را دریافت میکردند تا افزایش حقوق به صورت سالانه به آن میزان برسد.
این تبصره در مجلس هشتم با طرحی که بنده و ۱۴ نماینده دیگر از جمله مرحوم حسینیان و زارعی ارائه دادیم، حذف شد و دیگر چنین بندی نداریم.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رو که نیست...
🔰 حمید رسایی: امیرکبیر مرد بزرگی بود. تا جایی که نوکران نظام سلطه برای مرگش نقشه کشیدند. شما و مثل شما چی حضرت والا ؟ دشمنان این خاک کجا برایتان نقشه کشیدهاند؟ شما خود به نوکران نظام سلطه و نقطه امید آنها تبدیل شدهاید.
علی شکوری راد، عضو سابق حزب منحله مشارکت، از جمله نمایندگان متحصن مجلس ششم که اعلام کردند از حاکمیت خروج میکنند، از فعالان کودتای سال ۸۸ در حالی که معتقد است حتی اگر کسی اسلام را نخواهد میتواند مسئولیت را در کشور اسلامی به دست بگیرد...
حالا چنین فردی با چنین سابقهای کاندیدای مجلس یازدهم شده و ادعا کرده که قانون اساسی را قبول دارد و به آن ملتزم است، اما رد صلاحیت شده و دو قورت و نیمش هم باقی است که چرا هیأت اجرایی ردش کرده است!
آخه مرد حسابی با این سابقه درخشان، چطور میتوانست تأییدت کند...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹 رفتن روحانی با کدام رویکرد
♻️ استیضاح مسئولانه یا استعفای طلبکارانه
🔰 حمید رسایی: مدتی است بحث استعفای حسن روحانی، یکی از موضوعات مورد توجه برخی از رسانهها و چهرههای سیاسی کشور شده است. عدهای آن را از سر خیرخواهی مطرح و برخی چون روحانی را مسبب وضع فعلی میدانند، معتقدند که او باید برود. اما سئوال این است که چرا موضوع رفتن روحانی مطرح شده است؟
بدیهی است که وقتی افکار عمومی تا این اندازه درگیر موضوعی میشود، یعنی جامعه مشکلی را حس میکند و عدهای راهحل برون رفت از این مشکل را در نبودن این دولت و رییس آن میبینند یعنی معتقدند این دولت، خودش اصل مشکل است و برای حل مشکل، باید آن را از سر راه برداشت.
مثل بیماری که علت بیماری او قرار داشتن غده ای در شریان اصلی انتقال خونش است و اکثر ناظرین به این نتیجه رسیدهاند که راه حل درمان و عبور از این بیماری، فقط برداشتن غده است. منتهی بحث در شیوه برداشتن این غده سرطانی است.
🔹 کدام رویکرد مطلوب است
در حال حاضر دو نظر وجود دارد. عده ای استعفای روحانی را مطرح میکنند که عمدتا حامیان حسن روحانی و دولتش هستند. مدل مطلوب این جماعت، «استعفای طلبکارانه» است، استعفای همراه با مظلومنمایی، استعفایی برای فرار از پاسخگویی. قطعا این کار به نفع کشور نیست.
استعفای طلبکارانه و همراه با مظلومنمایی ریشه این غده سرطانی را باقی میگذارد و حتما پس از بازسازی، مجددا رشد خواهد کرد و مشکلساز خواهد شد.
در مقابل عدهای به «استیضاح مسئولانه» معتقدند. ما معتقدیم حسن روحانی باید پاسخ بدهد و برود نه اینکه با مظلومنمایی این جایگاه را ترک کند. روحانی تا الان شش سال، فرصتهای کشور را در راهی که بارها تجربه شده و شکست خورده بود، ذبح کرده. روحانی با سیاستهای غلطلی که به کار گرفت، مردم را به جایی رسانده که میگویند نمیتوانیم دو سال دیگر هم بودن این دولت را تحمل کنیم برای همین هم لحظه شماری میکنند تا روحانی زودتر برود.
🔹 تفاوت دو نگاه در کجاست
تفاوت نگاه استعفای طلبکارانه با استیضاح مسئولانه، در این است که روحانی با رای ملت آمده با رای ملت هم باید برود. مردم یا باید این دولت را تا سال ۱۴۰۰ تحمل کنند و در انتخابات ریاست جمهوری بعدی به فرد دیگری رأی بدهند یا باید در انتخابات مجلس، به ترکیبی از نمایندگان در سراسر کشور و خصوصا تهران رأی بدهند که از حسن روحانی حساب بکشند.
علاوه بر موضوع مظلونمایی و فرار از پاسخگویی یا حسابکشی و حاکم بودن نگاه مردم، پروژه استعفای روحانی، همسو با پروژههای اجرا شده در لبنان که فرار سعد حریری از پاسخگویی را به دنبال داشت و پروژه اجرا شده در عراق که استعفای عادل عبدالمهدی و آشوبهای داخلی را حاکم کرد، خواهد بود. بدیهی است که با استعفای رییس دولت، هرج و مرج حاکم میشود لما استیضاح یعنی نظر مردم که در رأی نمایندگان آنها جاری است.
مشخص است که چه کسانی در بوق استعفای روحانی میدمند. دقیقا حامیان دیروز او این روزها دنبال استعفای رییس دولت بنفش هستند چون نمیخواهند پاسخگوی عملکرد دولت مورد حمایتشان باشند.
طبعا جریانی که دنبال پروژه استعفاست، این اقدام را قبل از انتخابات مجلس در اسفند ماه نیاز دارد تا بلکه با این اقدام، انتخابات به تأخیر بیفتد و از شکست قطعیای که محصول عملکرد دولت فعلی و مجلس هم جهت و همسوی اوست، عبور کند و بتواند در فرصت اضافی خود را بازسازی کند.
🔹 رویکرد مجلس فعلی و دیدگاه رهبر انقلاب
اینکه چرا مجلس فعلی چنین اقدام را نمیکند، مشخص است. بدیهی است که مجلس فعلی نه میتواند روحانی را استیضاح و برکنار کند و نه به چنین اقدامی معتقد است.
این مجلس، شریک جرم دولت روحانی است. تا الان همسو و هم پیمان او بوده. تا جایی که برخی معتقدند روحانی اصلی علی لاریجانی بود. مجلس فعلی مثل عروسکی میماند که دولت، دست و پایش را تکان میداد.
در پاسخ به کسانی که معتقدند رهبر معظم انقلاب مخالف این اقدام هستند، باید گفت، قطعا ایشان مخالف تغییر دولت بدون دخالت مکانیزم رای ملت و بواسطه استعفا هستند همانطور که سال قبل در پاسخ به مطالبه استعفای روحانی توسط برخی چهره های مشهور، آن را اعلام کردند.
اما اینکه مردم در انتخابات پیش رو، مجلسی با رویکرد متفاوت از دولت روحانی انتخاب کنند، دولت فعلی هم همچنان مطالبات به حق مردم را مانند شش سال گذشته بر زمین بگذارد و اقدامی نکند و مجلس بخواهد به وظیفهاش عمل کند و رهبری مخالفت کنند، من اینطور احساس نمیکنم. همانطور که رهبر انقلاب در قامت رییس جمهور وقت با استغفای طلبکارانه میرحسین موسوی در سال 67 مخالف بودند اما با استیضاح مسئولانه بنیصدر به ده دلیل موافق بودند که اتفاقا آن دلایل، امروز بر عملکرد روحانی صادق است. البته نقشه راه نهایی طبعا در سایه مواضع خیرخواهانه امام جامعه تعیین میشود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ شماره ۳۸۶ ام هفته نامه ۹دی؛ شنبه روی دكه های مطبوعات
🔸 تدبیر آلوده!
🔹 درحالی که با کم کاری و بیتدبیری دولت، بخشی از اهواز در محاصره سیلاب و فاضلاب قرارگرفته، روحانی در ژاپن به دنبال یافتن میانجی برای مذاکره با ترامپ و «تدبیر» مشکلات است
🔸تنگی نفس در هوای اعتدال
🔹 رکوردشکنی آلودگی هوای تهران با مدیریت ناسالم دولت و اصلاح طلبان
🔸 رفتن روحانی با کدام رویکرد؟ استیضاح مسئولانه آری؛ استعفای طلبکارانه، نه!
🔸 سراب «آبه»
🔹 بعد از شوک بنزینی دولت به مردم، روحانی در ژاپن به دنبال مذاکره با ترامپ است
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
حمید رسایی:
.
♻️ اقای مسئول، صبر هم حدی دارد
🔰 پیامهای مردمی/ من از اهواز پیام میدم. غیر از کوت عبدالله که تصاویرش در رسانه ها پخش شده امروز با حدود ۶۰ نفر از بچه های جهادی که شامل روحانیون ، طلاب و دانشجو و بسیجیان منطقی از اهواز بود اعزام شدیم به منطقه ایی بالاتر از سه راه خرمشهر به اسم #مندلی شاید اسم این منطقه مهم رو نشنیده باشید اما منطقه بسیار مهمی هستش
اهمیت از اون جهت بالاست که چند نفر از تروریستهای حادثه ۳۱ شهریور اونجا زندکی میکردند ، همون تروریستهایی که عده ایی از پاسدارها و سربازهایی که تفنگ بی فشنگ داشتن رو ناجوانمردانه شهید کردند.
جایی که فاصلش تا مرفه نشین ترین منطقه اهواز یعنی #کیانپارس با ماشین شاید به ۱۵ دقیقه نرسه اما اختلاف طبقاتی شدید پیداست.
از نبود خطوط فاضلاب، محیطی که توسط زباله احاطه شده، مردمی که با فقر دست و پنجه نرم میکنن، بعضی از جوونهایی که با اندکی شبهه از طرف وهابیون و مقداری پول به سمت اونا گرایش پیدا میکنن.
بله آقای مسئول جمهوری اسلامی اهواز بقیه جاها همینطوریه اگرچه مردم مومن و معتقد در این مناطق بسیار و کم هم نیستند که نشونش از تعدد حسینیه یا زینبیه یا مسجد در این منطقه براحتی میشه فهمید.
اما امروز ما بچه های بسیجی درحد توانمون تونستیم مقداری کمی از مشکلات اونها رو کم کنیم و بجای شما مسئولی که از بیت المال ارتزاق میکنی و نمک به زخم مردم میزنی ، ما تونستیم آرامش و دلگرمی باشیم براشون
ولی آقای مسئول جمهوری اسلامی لطفا بفکر باش که صبر هم حدی دارد....
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ دستاوردهای سفر خودخوانده روحانی به ژاپن
🔰 حمید رسایی: آقای ظریف بالاخره مهمترین دستاوردهای سفر خودخوانده روحانی به ژاپن را گفت:
۱. پذیرایی یلدایی طرف ژاپنی از هیئت ایرانی (البته با تلاش و هماهنگی رحمانی موحد، معاون سابق گردشگری سازمان میراث و سفیر کنونی)
۲. جشن نودمین سالگرد روابط ایران و ژاپن و امضای تابلو یادبود (البته به هزینه رایزن فرهنگی ایران در توکیو)
ظریف اینها را گفت ولی از واکنش و عکس العمل ایران به مسائل زیر با ژاپن و نتیجه آن چیزی نگفت:
۱. تصمیم توکیو برای اعزام ناو جنگی و ۲۷۰ نظامی به خلیج فارس به دعوت آمریکا و به بهانه حمایت از کشتیرانی و دریانوردی.
۲. چرایی توقف ناگهانی خرید نفت خام ایران به عنوان قدیمیترین خریدار
۳. تکلیف میلیونها دلار فروش نفت به ژاپن که به صورت غیرقانونی در بانکهای آن کشور توقیف شده است.
گویا در شرایط کنونی و موج فزاینده فشار رژیم آمریکا، اولویت ظریف، بزرگداشت یلدا، قدم زدن روی برگهای پاییزی و تماشای فیلم « مارموز» آن هم در برابر دهها دوربین و خبرنگار است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد:
تأیید صلاحیت رسایی در هیئتهای اجرایی/
به تقسیمبندی اصلاحطلب و اصولگرا اعتقاد ندارم/
هیچ اطلاعی از ائتلاف اصولگرایان و چگونگی آن ندارم/
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
♻️ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد:
تأیید صلاحیت رسایی در هیئتهای اجرایی/
به تقسیمبندی اصلاحطلب و اصولگرا اعتقاد ندارم/
هیچ اطلاعی از ائتلاف و چگونگی آن ندارم/
برخی چهرههای انقلابی درحال رایزنی برای معرفی لیست واقعی هستند/
حمید رسایی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تأیید یا عدم تأیید صلاحیت خود از سوی هیأت اجرایی گفت: از طرف فرمانداری به من اعلام کردهاند که تأیید صلاحیت شدهام.
او درباره لیست ائتلافی اصولگرایان با احتمال سرلیستی محمدباقر قالیباف گفت: به طور کلی درباره موضوعات ائتلاف و لیست مورد اشاره آن، بنده هیچ اطلاعی ندارم. درباره مبانی این ائتلاف، افراد حاضر در ائتلاف، خروجی این ائتلاف و شیوه جمعبندی نتیجه آن و مسائل دیگرش، نه کسی با بنده صحبت کرده و نه کسی در این زمینه اطلاعرسانی کرده است.
البته اطلاع دارم که برخی چهرههای شاخص انقلابی و شناخته شده که پایگاه اجتماعی وسیعی دارند و در رسانههای مجازی هم فعالند، با توجه به مطالبه این پایگاه اجتماعی، در حال رایزنی برای معرفی یک لیست واقعی هستند، لیستی که حکایت از سهمیهبندی احزاب نکند بلکه مطلوب بدنه جامعه ما باشد.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: بنده در آینده در خصوص این موضوعات مواضع صریح خود را اعلام میکنم اما در حال حاضر، سؤال اصلی بدنه رأی ما این است که مسئولیت ائتلاف چهار سال قبل و لیست ارائه شده که از هیچ مبنایی برخوردار نبود و فقط تعدادی افراد متناقض در یک لیست ارائه شده بودند، با کیست؟ چه کسی پاسخگوی سؤالات عدیده نخبگان، خواص و مردم درباره لیست قبلی و نتیجه آن است.
رسایی در پایان خاطرنشان کرد: اعتقادی به تقسیمبندی اصلاح طلب و اصولگرا ندارم و به صورت مستقل در انتخابات شرکت کردهام، هرچند برخی لیستها و ائتلافهای انتخاباتی پیام دادهاند که میخواهند نام بنده را در لیستشان قرار دهند. از این جهت تا جایی که اختلاف مبنایی و ایدئولوژیک با لیستی نداشته باشم، مانع نمیشوم
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پشت پرده گرانی بنزین و آشوبهای پس از آن از زبان حجتالاسلام حمید رسایی:
🔸دولت معیشت مردم را گروگان گرفت، برجام اول را تحمیل کرد.
الان هم امنیت مردم را گروگان گرفته!
🔹سفیر انگلستان گفته بود اگر امنیت ایران به هم بریزد، رهبر انقلاب و سپاه پاسداران عقب نشینی میکنند!
🔸سرویس امنیتی عربستان چهارم آبان خبر داشته که در تاریخ ۲۴ آبان، در ایران اتفاقی خواهد افتاد!
الان در ردههای بالا این بحث وجود دارد که سرویس امنیتی عربستان از کجا خبر داشته!
🔹یک وزیری سه روز به مرخصی میرود و تا عصر شنبه تلفنش را جواب نمیدهد!
آَشوبگران هم به راحتی در فضای مجازی هماهنگیها را انجام میدهند!!!
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ جایی در جهنم
آقای رییس جمهور! اون عدد الان شده ۹۱ میلیون ایرانی + ملتهای مسلمان و مستضعفی که نگاهشان به جمهوری اسلامی ایران است.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
رسایی1استعفایااستیضاحروحانی.mp3
35.43M
🎙 سخنرانی حمید رسایی
🔹 قسمت اول
🕌 مسجد انصارالحسین شهرک محلاتی
📕 موضوع: استعفا یا استیضاح روحانی
📚 در هفتههای اخیر موضوع استعفای روحانی، توسط حامیان وی در برخی رسانههای همسو با جریان غربگرا مطرح شده است. اینکه اهداف این جماعت چیست، نگاه مردم در این باره چگونه است، جریان انقلابی چگونه به این موضوع میپردازد و نقش مجلس فعلی و مجلس آینده چگونه خواهد بود، مجموعه مباحثی است که در این سخنرانی به آن پرداخته شده.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
رسایی2استعفایااستیضاحروحانی1.mp3
28.87M
🎙 سخنرانی حمید رسایی
🔹 قسمت دوم
🕌 مسجد انصارالحسین شهرک محلاتی
📕 موضوع: استعفا یا استیضاح روحانی
📚 در هفتههای اخیر موضوع استعفای روحانی، توسط حامیان وی در برخی رسانههای همسو با جریان غربگرا مطرح شده است. اینکه اهداف این جماعت چیست، نگاه مردم در این باره چگونه است، جریان انقلابی چگونه به این موضوع میپردازد و نقش مجلس فعلی و مجلس آینده چگونه خواهد بود، مجموعه مباحثی است که در این سخنرانی به آن پرداخته شده.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@www_rasaee_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ نسخه زیرخاکی از رشیدپور و رسایی
🔹 فیلم دوم
🔸 همه فیلم اول رشیدپور با رسایی را برای هم فروارد میکنند (تاریخ قضاوت میکند) اما داستان پیشبینیهای رسایی در این برنامه ادامهدار است.
رشیدپور به رسایی: دور از جون، دور از جون...
رسایی: مثل اینکه شما اخبار هم پیگیری نمیکنید!
در سال ۹۴ وقتی عده در خیابانها به خیال خام خود برای لغو تحریمها شادی کردند و میرقصیدند، رسایی به رشیدپور درباره لغو تحریمها چه گفت...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
♻️ دعوت به مناظره
🔰 حمید رسایی، نمایندگانی که برای پیوستن به FATF به رهبر انقلاب نامه نوشتهاند را به مناظره دعوت کرد. وی در این باره گفت:. نویسندگان این نامه، جملگی از مدافعان سرسخت برجام بودهاند و من یقین دارم همانطور که از محتوای برجام اطلاع نداشتند ولی دفاع میکردند، از محتوا و آثار و پیامدهای fatf هم اطلاعی ندارند اما برای پیوستن به آن نامه نگاری میکنند. اگر چنین نیست، با شرکت در مناظره، از نامهای که به رهبر انقلاب نوشتهاند دفاع کنند.
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تشویق روحانی به قانونشکنی و انفعال قوه قضاییه
🔰 حمید رسایی: قبلا یک بار در توییتی، خطاب به دادستان کل محترم نوشتم که به جای داد زدن بر سر وزیر متخلف، اقدام قانونی کنید. این دومین بار است که یادآور میشوم:
جناب اقای منتظری! شما داد+ستان هستید نه داد+بزن.
اگر بار قبل به جای فریاد زدن بر سر وزیر متخلف و قانونشکن، او را احضار و از حقالناس مردم دفاع کرده بودید، حسن روحانی اینگونه جسورانه، قانونشکنی را فریاد نمیکشید و ملاک وزیر بودن را قانونشکنی و نترسیدن از دستگاههای نظارتی نمیدانست.
دادستان محترم! وقتی رییس جمهور در چشم ۸۰ میلیون ایرانی نگاه میکند و دروغ میگوید، وقتی رسما قانونشکنی را به عنوان یک امتیاز برای وزیر بودن برمیشمرد، وقتی اینگونه دستورات قضایی را به سخره میگیرد، توقع دارید مردمی که از ناکارآمدی این دولت، طاقتشان تاق شده و جانشان به لب رسیده، با شنیدن خبر گران شدن سه برابری قیمت بنزین، چه کنند؟
سئوال مردم این است که آشوبگران، قانونشکنی کردند و مستحق مجازاتند، تکلیف رییس جمهوری که دستورات قضایی را به تمسخر میگیرد و وزرای کابینهاش را به قانونشکنی ترغیب میکند، چیست؟
آقای منتظری! داد+ستان باشید نه داد+بزن.
داد زدن کار سخنرانی مثل من است،
نه دادستانی که قدرت قضایی در اختیار دارد.
با برخورد با متخلفین، مردم را امیدوار کنید،
از حقالناس مردم دفاع کنید.
لطفا...
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
♻ شماره ٣٨٧ ام هفته نامه ۹دی؛ شنبه روی دكه های مطبوعات
🔸 خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔹 پاسخ ۹ دی به سؤالات مهم بدنه مردمی جریان انقلابی درباره شرایط لیستهای انتخاباتی و افرادی که لیست معرفی می کنند
🔸درد بی دردی!
🔹 سفر تفریحی روحانی به سواحل مازندران در شرایط بحران آلودگی هوا در تهران و بسیاری از کلان شهرهای کشور
🔸 توطئه بودجه ای
🔹 تهدید روحانی به استعفا، نمایندگان را از رد کلیات بودجه منصرف کرد!
🔸 آیا حقیقت باید فدای مصلحت شود؟
🔹تبيين اصل "مصلحت سنجي حقيقت مبنا" در فهم تصميمات رهبر انقلاب
🔸 صدای آمریکا در قلب جمهوری اسلامی ایران!
🔸کلاه برداری تاریخی اصلاح طلبان
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
.
🔹 پاسخ به سؤالات مهم بدنه مردمی جریان انقلابی درباره شرایط افرادی که لیست انتخاباتی معرفی میکنند
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت اول
✍ حمید رسایی
🔰 هر دوره که به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک میشویم، موضوع انتخاب افراد اصلحی که بتوانند مطالبات مردم و بدنه انقلابی را پیگیری کنند، به دغدغه اصلی طیف گسترده ای از خواص جامعه تبدیل میشود. این دغدغه خصوصا در کلان شهرها و بویژه در تهران که نیاز به ۳۰ نماینده دارد، ازجمله مهمترین مشغلههای ذهنی این طیف از جامعه است.
واقعا از میان چند صد کاندیدا چگونه باید به جمعبندی رسید و ۳۰ نفر را برای تهران انتخاب کرد؟ این دغدغه وقتی بیشتر میشود که بر اساس باورهای دینی، با انتخاب این افراد، رأیدهنده دراعمال و آرای آنها شریک خواهد بود و روزی از او حساب خواهند کشید.
این مساله را قرار دهید در کنار اینکه اولا برای انتخاب نمایندگان مجلس با دو دسته کاندیدا مواجهیم؛ کاندیداهایی که به خوبی با عملکرد، خصوصیات، مواضع و دیدگاههایشان آشناییم و کاندیداهایی که از آنها شناخت کافی و کاملی نداریم. ثانیاً با توجه به کثرت کاندیداها و محدودیت تعداد نمایندگانی که باید انتخاب شوند و رقابتی که بین جریانات سیاسی وجود دارد، اگر تمرکز بر ۳۰ کاندیدای مشخص صورت نگیرد، طبعا آراء متشتت شده و نتیجه مطلوب به دست نمیآید.
سئوال مهم این است:
🔹 چه کنیم؟
چطور از میان این همه کاندیدا افراد مطلوب خود را انتخاب کنیم که هم در زمان پاسخگویی اخروی دچار لکنت نشویم و هم برای رسیدن به نتیجه مطلوب، کار جمعی انجام داده باشیم؟
برای حل این مشکل، یکی از راههای منطقی و معقول و تا حدودی شرعی، مراجعه و مشورت با افراد مطلع، انقلابی، مومن و امین است. با همین منطق در آستانه هر انتخابات، علاوه بر برخی افراد که به صورت فردی لیست انتخاباتی ارائه میدهند، تعدادی از چهرههای سیاسی یا احزاب و گروهها در دایرهای گستردهتر، اقدام به تشکیل جبهههای سیاسی کرده یا ائتلاف انتخاباتی راه میاندازند و لیست انتخاباتی میدهند تا به قول خودشان در انتخاب کاندیدای اصلح، به مردم کمک کنند.
🔹 مدل پیشنهادی رهبر انقلاب در برابر ائتلافهای انتخاباتی
تجربه سالهای گذشته اما حکایت از این میکند که در آستانه انتخابات، لیستهای متعددی در برابرمان قرار خواهد گرفت. در این صورت چه کنیم؟ برای پاسخ به این سئوال، بهترین کار تبعیت از مدلی است که رهبر انقلاب در آستانه انتخابات سال ۹۴ به جامعه ارائه دادند و فرمودند: «یکایک افراد را ممکن است نشناسیم، خود بنده هم وقتی این فهرستها را میآورند که بیایم رأی بدهم، بعضی از آدمهای این فهرستها را نمیشناسم اما اعتماد میکنم به آن کسانی که معرفی کردهاند، و نگاه میکنم ببینم آن کسانی که این فهرست را معرفی کردهاند «چهکسانی هستند»؛ اگر دیدم اینها آدمهای «متدین و مؤمن و انقلابیای» هستند، به حرفشان اعتماد میکنم و به [فهرست] آنها رأی میدهم؛ اگر دیدم نه، کسانی که این فهرست را دادهاند کسانی هستند که به مسائل انقلاب، به مسائل دین، به مسائل استقلال کشور خیلی اهمیتی نمیدهند، دلشان دنبال حرف آمریکا و غیرآمریکا است، به حرفشان اعتماد نمیکنم؛ بهنظر من این راه خوبی است. اگر چنانچه کسانی اینجور عمل بکنند و این تحقیق را بکنند، کار خودشان را انجام دادهاند؛ خدای متعال ثواب خواهد داد، ولو اینکه در یک مورد، اشتباه هم اتفاق بیفتد.»
با دقت در بیانات رهبر انقلاب، به این نتیجه می رسیم که در اعتماد به لیستهای انتخاباتی اولا باید افراد ائتلاف کننده را بشناسیم و ثانیاً باید ببینیم که ائتلاف کنندگان برای معرفی لیست انتخاباتی، زندگی و زیست مؤمنانه و دینمدارانهای دارند و نسبت به مسائل انقلاب حساس بودهاند یا نه.
ادامه در ...
قسمت دوم: eitaa.com/rasaee/3114
قسمت سوم: eitaa.com/rasaee/3115
قسمت چهارم: eitaa.com/rasaee/3116
.
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت دوم
✍ حمید رسایی
🔹 اشکالات مبنایی برخی ائتلافها
متاسفانه در حال حاضر، ائتلافهایی شکل گرفته که اساساً بدنه نخبگانی خواص جامعه (تا چه رسد به بدنه عمومی خواص) نمیدانند چه کسانی دور میز ائتلاف نشستهاند؟ عملکردشان در بزنگاههای انقلاب بویژه در سالهای اخیر چه بوده؟
همچنین مشخص نیست دلیل بودن این افراد دور میز این ائتلافی که به نام نیروهای انقلاب است، چیست و دلیل نبودن برخی چهرههای مؤثر انقلابی دیگر در این ائتلافها چیست؟
رهبر انقلاب در این بیانات راهگشا تأکید کردهاند که اعضای ائتلافی که لیست انتخاباتی دادهاند باید نسبت به مسائل دینی، انقلابی و استقلال کشور حساس بوده باشند.
بنابراین اولین انتظار از سابقه چهره های ائتلاف کننده این است، وقتی در سالهای اخیر بارها و بارها مبانی دینی توسط رسانهها و دولتمردان سکولار و لیبرال زیر سئوال رفت، این افراد در دفاع از مبانی دینی به میدان آمده باشند، باید در این راه شمشیر زده باشند نه گوشه میدان سیاست، عزلت گزیده و عافیت طلب شده باشند.
مثلا وقتی روحانی قیام عاشورای حسینی (ع) را تحریف کرد و از آن درس مذاکره گرفت یا وقتی اعلام کرد که وظیفه دولت نیست به زور مردم را به بهشت ببرد یا آن روز که صلح تحمیلی به امام حسن (ع) را تقدیس و خیانت یاران حضرت را توجیه کرد تا جاده مذاکره و سازش خودش با آمریکا را صاف کند، این مهم است بدانیم کسانی که امروز برای نیروهای انقلاب نسخه میپیچند در این مواقع چه کردند، سکوت کردند و عافیت طلبیدند یا به میدان آمدند و در میان مردم، به شبهات این جماعت پاسخ دادند.
طبعا مهم است که مشی زندگی کسانی که برای بدنه فعال انقلابی نسخه انتخاباتی می پیچند، تا چه اندازه شبیه این بدنه است، آیا با آنها ارتباط دارند، در بزنگاهها کنارشان هستند؟ حنجره آنها پژواک صدای این بدنه هست؟ زبان آنها زبان این بدنه انقلابی است که خون دل میخورد یا نه.
رهبر معظم انقلاب تأکید میکنند که اعضای ائتلافهای انتخاباتی باید نسبت به مسائل انقلاب و استقلال کشور حساس باشند. مصداق مسائل انقلاب در سالهای اخیر چیست؟ آیا فتنه و کودتای سال ۸۸ یا تحمیل برجام هستهای، برجام موشکی، برجام منطقهای، موضوعات مهمی چون CFT، پالرمو و FATF یا توطئه بنزینی هفته های اخیر، از جمله مسائل مهم انقلاب بوده یا نه؟ اعضای ائتلافهای انتخاباتی چه کارنامهای در این بزنگاهها دارند؟ چقدر در کنار بدنهی رأیساز بودهاند و حرفدل آنها را از تریبونهایشان زدهاند؟ آیا اصلا در این وقایع مهم، موضع داشتهاند یا سکوت کردهاند؟ آیا مواضع ثابتی داشتهاند یا روزی مدافع برجام و در برابر پلشتیهای دولت لیبرال فعلی ساکت بودهاند و امروز، دلواپس شدهاند و پرچم مخالفت با دولتمردان غربزده و لیبرال را بر دست گرفتهاند؟
سئوال مردم از برخی احزاب و چهرههای تکراری این است که چرا فقط در آستانه انتخاباتها به فکر وحدت میافتند؟ چرا در بزنگاههای دیگر، برخی از چهرههای شاخص این جماعت یا ساکتند یا مواضع متناقض با بدنه رأیساز متدین و انقلابی جامعه دارند؟
ادامه در ...
قسمت اول: eitaa.com/rasaee/3113
قسمت سوم: eitaa.com/rasaee/3115
قسمت چهارم: eitaa.com/rasaee/3116
♻️ خطوط قرمز ائتلاف انتخاباتی
🔸 قسمت سوم
✍ حمید رسایی
🔹 چه کسی پاسخگوی لیست متناقض چهار سال قبل است؟
سئوال دیگر این است که تکلیف لیست متناقض چهار سال قبل (که هم مدافع برجام در آن بود هم منتقد، هم مدافع دولت غربگرا در آن بود هم منتقد و ...) چه شد؟ چه کسی پاسخگوی آن لیست است که موجب ناراحتی و عدم فعالیت بدنه انقلابی و فعال در آستانه انتخابات مجلس دهم شد؟ چه تضمینی وجود دارد همانها که قبلاً ائتلاف کردند و چنین لیستی را ارائه کردند امروز هم در نهایت مثل چهار سال قبل عمل نکنند؟
در انتخابات چهار سال قبل، بدنه رأیساز و فعالی که باید به آن لیست رأی میدادند و آن را تبلیغ می کردند، از خود میپرسیدند چرا باید به کسانی رأی دهیم که چهار سال از مواضع و آراء و اقداماتشان خون دل بخوریم و غصهدار باشیم؟ لیست چهارسال قبل، محصول رفتار قبیلهای کسانی بود که نام خود را اصولگرا گذاشته بودند، اما به جای پایبندی به اصول، به سهمیههای حزبی پایبند بودند.
در حال حاضر هم از چینش برخی ائتلافها بوی سهمیه به مشام میرسد، طبعا چنین ائتلافهای سهمیهای، نتیجهای جز «لیست سهمیهای» نخواهد داشت. چطور ممکن است شما تخم خیار بکارید و گوجه برداشت کنید؟ ائتلافی که بر اساس نگاه باندی و حزبی شکل گرفته، خروجی و لیستی بر اساس صلاحیتهایی مانند بصیرت، صراحت، شجاعت، سلامت، فعال بودن و مردمی بودن و ... نخواهد داشت.
چهار سال قبل، ائتلاف کنندگان آن روز با ارائه لیست متناقض و سهمیهای، با تأکید بر این که رهبر معظم انقلاب بر انتخاب لیستی تأکید کردهاند، خود را لیست مطلوب جا زدند و با استفاده از جریان رسانهای همسو، اجازه ارائه لیست دیگری را ندادند اما تمامی قرائن و شواهد اینطور نشان میدهد که انتخابات پیش رو مانند چهار سال قبل نخواهد بود.
🔹 نهی رهبر انقلاب از ارائه لیستهای سهمیهای
تبلیغ «رأی لیستی» با استناد به کلیت بیانات رهبر معظم انقلاب در حالی است که ایشان قبل از این جمله، خطاب به گروه ها و افرادی که دور هم مینشینند و لیست انتخاباتی ارائه میدهند، این جملات را هم فرمودند:
«آن کسانی که این فهرستهای پیشنهادی را میدهند، واقعاً رعایت حق را بکنند؛ مسئله رفیقبازی و جناحبازی و مانند این چیزها را دخالت ندهند و نگاه کنند ببینند که چه کسی واقعاً شایسته است؛ آن کسی را که شایسته است بگذارند و به مردم معرّفی کنند. این هم یک بخش و یک بُعد از رعایت حقّالنّاس است.»
سئوال این است که آیا چهار سال قبل در ارائه لیست انتخاباتی اصولگرایان، این شروط رعایت شد؟ یا چون برخی افراد علی رغم عدم مقبولیت، فقط چون گزینه فلان حزب و گروه بودهاند یا باجناق فلان فرد بودهاند، در لیست ائتلاف قرار گرفتند!؟
کما اینکه در برخی ائتلافهای انتخاباتی این دوره هم شنیده میشود به اسم جوانگرایی، برخی چهرههای بازنشسته سیاسی، به دنبال قرار دادن نزدیکان و مسئول دفتر خود در لیست انتخاباتی منسوب به جریان انقلاب هستند! به اسم جوانگرایی هر کس کیف و کارتابل یکی از رجال سیاسی را جابجا میکرده و اصطلاحاً کیفکِشی کرده، در لیست قرار میگیرد اما نیروهای جوان صریحاللهجه، مستقل و انقلابی و عناصر امتحان پس داده انقلابی به بهانههای مختلف کنار گذاشته میشوند.
ادامه در ...
قسمت اول: eitaa.com/rasaee/3113
قسمت دوم: eitaa.com/rasaee/3114
قسمت چهارم: eitaa.com/rasaee/3115