محسن مومنی:
🔴بیانیه محکومیت نامه یکصد نفر از طرفداران غرب پیرامون مذاکره با آمریکا🔴
بسم الله الرحمن الرحیم
«الْمُنَافِقُونَ وَالْمُنَافِقَاتُ بَعْضُهُم مِّن بَعْضٍ يَأْمُرُونَ بِالْمُنكَرِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمَعْرُوفِ»(توبه 67)
مردان و زنان منافق همانند و مشابه یکدیگرند، به کار بد فرمان میدهند و از کار نیک نهی میکنند
نامه سخیف و خفت بار 100 نفر از مدعیان اصلاحات و منحرفین از مسیر انقلاب و اپوزوسیون خارج نشین برای مذاکره مستقیم و بدون قید و شرط با آمریکا، این روزها انزجار عمومی را برانگیخته است. چرا که بدعهدی و نقض تعهدات بینالمللی توسط آمریکاییها تبدیل به رویهای معمول شده و نه فقط ملت ایران بلکه سایر ملتهای دنیا نیز طعم تلخ این پیمانشکنی را تجربه کردهاند.
پرسش افکار عمومی بعد از شکست برجام این است که هدف از نوشتن نامهای با تِمِ تسلیم توسط چند مهره سوخته در فضای کنونی چیست و برای ملت چه خوابی دیدهاند؟
این در حالی است که اصرارکنندگان دیروز برای مذاکره با آمریکا امروز خود به یکی از جدیترین منتقدان و دلواپسان تبدیل شدهاند بطوریکه مقامات دولتی نیز این اقدام را بیعقلی سیاسی محض دانسته و بر مقاومت و استقلال کشور تأکید میورزند؛ چرا که طشت مذاکره از بام افتاده و رسوایی آن برای همگان روشن گردیده است.
از یاد نبردهایم نامه جام زهر برخی نمایندگان خودفروخته مجلس ششم و همچنین زمانی را که ملت ایران بعد از فتنه آمریکایی صهیونیستی سال 88 با تحریمها و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکرد، افرادی از همین قماش با التماس از کنگره آمریکا و پارلمان اروپا خواستار افزایش تحریمها برای فشار به ملت ایران شدند.
آیا غیر از این است که نامه کنونی آنها نیز تکمیل برنامهای از قبل طراحی شده و محصول یک پروژه توافقی میان بازیگران داخلی و خارجی است؟
در حالیکه ایران در تجربه نافرجام برجام بارها با آمریکا مذاکرات مستقیم کرد، تنها نتیجه آن بیشرمانهترین نقض عهد از سوی آن شد. حال این جریان در صدد بزرگنمایی تهدیدات آمریکا، خالی بودن دست ایران و در نهایت بازگشت به میز مذاکره است.
ما امضا کنندگان این بیانیه انزجار و تنفر خود را از این خائنان شبه روشنفکر اعلام داشته و از قوای سه گانه و مسئولان مربوطه میخواهیم که :
1- در حالی که مسائل اقتصادی و معیشتی مردم دغدغه اصلی رهبر معظم انقلاب بوده و ایشان اتاق جنگ آمریکا را وزارت خزانهداری آن میدانند، با اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و با تکیه بر توان داخلی به تقویت اقتصاد کشور پرداخته و راه نفوذ و توطئه دشمن را سد نمایند.
2- در شرایطی که ملت ایران با مشکلات فراوان اقتصادی روبروست، نامه خائنانه عدهای وطن فروش بر خلاف مصالح ملی و مبانی نظام اسلامی بوده و تکمیل کننده نقشه های دشمنان انقلاب میباشد و قابل چشمپوشی نیست، از مسئولان قضایی خواستار رسیدگی سریع و صریح به این موضوع هستیم.
3- اکنون که مسئولان ما در آزمون بزرگ حفظ عزت و اقتدار ملی قرار گرفتهاند شایسته است تا با حفظ روحیه انقلابی از دستاوردهای امام و شهدا و پیشرفتهای هستهای و موشکی صیانت کرده و تمام تلاش خود را در اعتلای استقلال و پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی به کار گیرند.
در پایان دشمنان بدانند ملت بصیر ایران در راستای تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب، هرگز در برابر توطئهها و دسیسههای آنان تسلیم نشده و پشتیبانی خود را از امام خامنهای و مسئولان دلسوز نظام اعلام میدارد.
✔️ به منظور امضای این بیانیه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:
👇👇👇
🌐 http://yon.ir/dFPWA
👆👆👆
هدایت شده از Aminikhaah
💠 فوتبال در رژیم آخوندی
🔶 وقتی هنوز آخوندها حاکم نشده بودند ، رژیم شاهنشاهی ، تیم ملی داشت. ۱۹۴۱ میلادی ، تیم ملی ایران رسمیت یافت. این در حالی بود که تورنمنت جام جهانی فوتبال ، از ۱۹۳۰ میلادی آغاز شده بود.
پس از رسمیت یافتن تیم ملی ایران ، در سالهای ۱۹۴۲ و ۱۹۴۶ جنگ جهانی ، جام جهانی را قاپید!
از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۸ سهم تیم پر ستاره ایران از جام جهانی فقط یک دوره بود.
تیم ایران ، خرداد ۵۷ در جام جهانی ۷۸ آرژانتین ، به مصاف پرو ، هلند و اسکاتلند رفت.
تیم ناصر حجازی ، علی پروین ، حسن روشن و ... ، در برابر پرو ، ۴-۱ و در تقابل هلند ، ۳-۰ بازی را واگذار کرد. به یُمن تساوی ۱-۱ در برابر اسکاتلند ، با یک امتیاز به ایران بازگشت.
ایران پس از پیروزی انقلاب ، به علت مشکلات ناشی از جنگ ، حتی در بازی های مقدماتی جام های جهانی ۸۲ و ۸۶ هم حضور نداشت.
رزم سفیدپوشان ایران اسلامی برای حضور در جام جهانی ، از ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ بوده. این ۲۸ سال در قیاس با ۲۸ سال دوره پهلوی ، حاوی آمارهای شگفت انگیزی است.
در این ۲۸ سال ، تیم جمهوری اسلامی ، ۴ بار به جام جهانی راه یافته. در کارنامه حضور ۴ دوره ای او ، ۲ پیروزی و دو تساوی دیده می شود و هیچ شکستی با تفاضل بیش از دو گل نداشته.
بازی های درخشان تیم ملی در برابر آلمان ۱۹۹۸ ، آرژانتین ۲۰۱۴ و خصوصا اسپانیای ۲۰۱۸ از خاطره جام جهانی و دوستداران فوتبال محو نمی شود.
خودباوری ، همت ، صلابت و جدیت ایران پس از انقلاب ، عرصه های جهانی را همیشه به شگفتی وا داشته.
کارنامه موفق ورزش ایران پسا انقلاب وقتی در قیاس با کشورهای هم سطحی چون عربستان ، مصر ، ترکیه ، کویت ، امارات و ... قرار گیرد پیشرفت چشم انگیز و خیره کننده ایران در این سالها را نمایش می دهد.
اگر ایران پهلوی ادامه داشت ، امروز تنها جلوه حیرت انگیز در عرصه فوتبال ، سرویس دهی زنان "شهرِ نو" برای مردان "آزادی" بود!
✅ @Aminikhaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ استفاده از بمبهای عجیب و غریب درجنگ جهانی یمن
آمریکا اروپا ومحور عربی پس از شکست های سنگین درنبردهای زمینی مقابل جبهه مقاومت دریمن ناجوانمردانه به استفاده از سلاحهای کشتار جمعی روی آورده
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تذکر رهبر انقلاب به لاریجانی
📌 دولت قانون را اجرا نکرده؛ شما که درمجلس هستید، چکار کردید؟
#ضعف_نظارت
#روحانی_اصلی_علی_لاریجانی_است
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
💠 شماره 319 ام هفته نامه ۹دی؛ فردا روی دکه های مطبوعات
🔸کارگزاران اختلاس و بی غیرتی!
🔸 امضای غلامحسین کرباسچی، دبیر کل کارگزاران، پای نامه وطن فروشانه 100 اصلاح طلب و ضد انقلاب به ترامپ
🔹 فرمانده سپاه: برخی از امضاکنندگان نامه به ترامپ قطعا مامور دشمن هستند
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
راز ترجیح دل مشغولی پنج هزار نفر
بر مسئله بیکاری و ازدواج و مسکن جوانان
✍ انبوه روزنامه ها و سایت ها و کانال های همسو با دولت، سه روز پشت سر هم تبلیغ و تهییج کردند تا مردم برای تماشای مسابقه فوتبال ایران با راسپانیا، خانه خود را ترک کنند و به استادیوم آزادی بروند! بازی البته در روسیه انجام می شد و معلوم نبود چرا دولت و رسانه های همسو اصرار دارند مردم به جای تماشای بازی در خانه، به ورزشگاه آزادی بروند؟!
♦️تهران 10 میلیون نفر جمعیت دارد اما پس از سه روز هیاهو، تنها 3 تا 5 هزار صندلی ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی پرشد. که بخشی از آنها نیز اعضای شبکه سیاسی خاص و سیاهی لشکر افراطیون بودند. بماند که بیش از جلوه خانواده ها، برخی زنان و دختران بد پوشش در این جمعیت محدود خود نمایی می کردند.
🔹گویا اصلا دغدغه شبکه سیاسی مذکور فوتبال نبود. همان طور که سال 88 مشابه همین ها در اوج آشوب افکنی نیابتی جوگیر شدند و ما فی الضمیر خود را با شعار "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است" بیرون ریختند. چند ماه بعد نیز معلوم شد فراتر از نظام، جمهوریت و اسلامیت و امام حسین (ع) و حتی وطن نشانه است!
🔸دولت پس از چند سال هیاهو درباره حضور زنان در ورزشگاه ها توانست 3 تا 5 درصد صندلی های ورزشگاه آزادی را پر کند؛ در واقع در تهران 10 میلیون نفری، به اولویت کسانی که 3 ده هزارم مردم هستند، بها داد. اصلا سه هزار نفر را 10 یا 33 برابر کنیم و رقم حضار را به 30 هزار یا صد هزار نفر برسانیم! می شود یک سیصدم یا یک صدم شهروندان تهرانی.
🔹این را مقایسه کنید با جمغیت سه تا 7 میلیون نفری بیکاران یا جمعیت 25 -20 میلیون نفری خانواده های مستاجر و فاقد مسکن که اولویت های مشخصی دارند اما مطلقا مورد بی اعتنایی دولت قرار گرفته اند. همین طور است جمعیت انبوه جوانان نیازمند ازدواج که دولت هرگز گوشه چشمی هم به آنان نداشته است. جوان فقط مجاز است بلکه باید تحریکش کرد هرزگی کند و به گناه بیفتد و دیگر از سیاست و مدیریت دولت نپرسد.
♦️چرا اولویت ها در دولت به هم خورده و برخی مدیران دولتی، اصرار دارند حاشیه ها را مسئله اصلی کشور کنند؟! درست در روزهایی که افکار عمومی و صاحب نظران و رسانه ها و مسئولان باید در مقابل بدعهدی دشمن و دور جدید فشارهای او اهتمام و تدبیر کنند، از عبرت های اعتماد یکطرفه به شیطان بزرگ درس بگیرند و از دولت توضیح بخواهند، چرا باید کسانی بکوشند موضوع رفتن زنان به ورزشگاه خالی از بازی و بازیکن و تیم و مسابقه را به مسئله اصلی تبدیل کنند؟!
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
♻️ آقایان به جای پاسخگویی، مدعی شده اند! منتظر انتشار خبر تفصیلی باشید.
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
.
دلار رفته بالای 8000 تومن
سکه آمده بالای 2/750/000 تومن
ولی خدا را شکر
لباس، کلاه و ریش
رییس جمهور «ست» هستند!
#چطور_انتخاب_کردید
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️کاخ نشینی و درد محرومین!؟
🔴 #کاخ_نشینها نمیتوانند به فکر مردم و #فقرا باشند. همیشه این کشور به واسطه این کاخنشینها تباهی داشته است.اینها به فکر #مردم نمیتوانستند باشند،[اینها] احساس نمیتوانستند بکنند #فقر یعنی چه. وقتی کسی احساس نکند که فقر معنایش چی است،گرسنگی معنایش چی است،این نمیتواند به فکر گشنهها و به فکر #مستمندان باشد.
امام خمینی(ره)
۰۱فروردین۱۳۶٢
✅https://eitaa.com/asremamkhomeini
آنهایی که برای تصويب #fatf به اروپا تضمين داده اند، به فشار اجتماعی ونارضایتی مردم نیازدارند، تامسئولان عالی نظام مجبور به پذیرش fatf شوند
🔺کانال حمید رسایی🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 319 ام می خوانید:
💠 حمایت از کالای ایرانی با تبلیغ کالای خارجی؟!
🔸وظایف رسانه ملی در تحقق «حمایت از کالای ایرانی» از منظر رهبر معظم انقلاب
🔸زینب محمودیان
🔰رهبر معظم انقلاب با تعیین شعارهای راهبردی نظام در ابتدای هر سال، مسیر روشنی از جهتگیریهای لازم را پیش روی اعضای مختلف پیکره جامعه اعم از مردم و مسئولین قرار میدهند. با نگاهی تخصصیتر، پیوستگی استراتژیک این تعیین مسیرها، راه برونرفت از مشکلات و پیشرفت کشور را به نیکی روشن مینماید؛ تا جایی که برای هیچ رهرو واقعی گمگشتگی و ابهامی باقی نمیماند. اینکه چه میزان اعضای این پیکره در این مسیر روشن گام بردارند و همت و تلاش کنند، میزان دستیابی به پیشرفت را تعیین میکند.
🔰باید آهنگ کلی برنامهها یکی باشد
از نکات بسیار پراهمیت در اجرای راهبردهای رسانهای، قرار داشتن همه پیامها در یک جریان واحد پیامی است. پیامهای ارسال شده میباید مقوم هم باشند نه ناقض هم. «دادن پیامهای گوناگون باید جریانی انجام بگیرد و به شکل یک روند دربیاید؛ مقطعی و موردی فایدهیی ندارد. همهی برنامهها باید یکدیگر را کمک کنند تا فکر و این اندیشه{مورد نظر}در جامعه مطرح شود. ممکن است گاهی ما پیامهای متناقض بدهیم. مثلاً از یک طرف دربارهی عدالت اجتماعی برنامهی خیلی خوبی تولید میکنید؛ اما از آن طرف در خلال یک برنامهی دیگر، عملاً عدالت اجتماعی را نقض میکنید! این درست نیست؛ باید آهنگ کلی برنامهها یکی باشد و در بین آنها تناقض دیده نشود. بیانات در دیدار مسئولان سازمان صداو سیما 11/9/83
🔰شناسایی سلول سرطانی
«انتقادهای من بیشتر ناظر به آن سلّولهای سرطانی در این کالبد بزرگ است؛ چون عیب سلّول سرطانی فقط همین است که از رفتار طبیعی سلّولها تبعیّت نمیکند و مخالف با رفتار طبیعی سلّولها در تولید و تکثیر و فعّالیت، رفتار ویژهی خود را به عهده میگیرد. آنوقت یک غدّه تشکیل میشود و بقیهی مشکلات را پیش میآورد. گاهی اوقات در بخشی از برنامههای این مجموعهی بزرگ، ممکن است چیزهایی مشاهده شود که رفتارشان با آهنگ و نواخت طبیعی- که باید بر کلّ مجموعه حاکم باشد- تطبیق نمیکند؛ یعنی یا کوتاهند و یا ضدّند». بیانات در دیدار مسئولان سازمان صدا و سیما15/11/1381
🔰نسبت تبلیغات بازرگانیِ رسانه ملی با شعار حمایت از کالای ایرانی
به باور بسیاری از کارشناسان حرکت عمومی در مسیر تحقق شعار «حمایت از کالای ایرانی» پیش از آنکه نیازمند بسترسازی اقتصادی باشد، نیازمند زمینهسازی فرهنگی است. تمام ارکان رسانه ملی موظفند در جهت ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی و درمان معایب موجود در سبک زندگی مخاطبان، مانند اسراف، تجملگرایی، رفاهطلبی افراطی و به ویژه تمایل و تفاخر به کالای خارجی گام بردارند.
🔰تبلیغات بازرگانی در جهت مخالف جریان واحد پیامی رسانه ملی
پخش تبلیغات کالاهای خارجی که اکثر قریب به همه آنها مشابه داخلی دارند یکی از همان سلولهای سرطانی در این کالبد بزرگ است که بی شک مانع به ثمر رسیدن کامل حرکتهای مثبت شکل گرفته در این مسیر میشود. به طور مثال حرکت تأسفبرانگیز رسانه ملی بلافاصله بعد از پخش برنامه بازدید اخیر رهبر انقلاب از نمایشگاه تولیدات ایرانی و پخش آگهی تبلیغ یک کالای ساخت کشور ترکیه، حرکتی کاملا مخالف برنامه قبلی و حاکی از عدم هماهنگی بخشهای مختلف رسانه ملی و از مصادیق عدم حرکت در جریان واحد پیامی، میباشد.
🔸«در برنامهی کودکان هم همین هدف باید دنبال بشود؛ در سرگرمی و تفریح هم همین هدف باید دنبال بشود؛ در میزگردها و مصاحبهها هم همین هدف باید دنبال بشود؛ در ارائهی برنامههای فیلم و سریال هم همین هدف باید دنبال بشود؛ در کارهای ادبی و هنری و فرهنگی و غیره هم عیناً همین هدف باید دنبال بشود؛» بیانات در دیدار مدیران شبکهی دوم سیما 7/11/1370
🔰لزوم استقلال مالی رسانه
متأسفانه عدم استقلال مالی رسانه آنرا مجبور کرده که برای تأمین منابع و هزینهها بعضاً بر خلاف اهداف و مأموریتهای خود حرکت کرده و در برخی موارد سیاسیکاریهایی را نیز به همراه داشته است.
🔸تغییر رویکرد صدو هشتاد درجهای در اخبار "بیست و سی" و نیز اعتراف آشکار کارگردانان برنامه "صرفاً جهت اطلاع" و قطع این برنامه و نیز فیلترینگ شدید برنامههای انتقادی نظیر "ثریا" و بسیاری موارد دیگر، نمونههایی از این سیاسیکاریهای رسانه ملی است که شاید عدم استقلال مالی یکی از دلایل آن باشد.
متن کامل این یادداشت را در صفحه تحلیل نه دی 319 ام بخوانید
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
در 9دی 319 ام می خوانید:
🔰 در انتظار قوه قضاييه تراز انقلاب اسلامي
🔸بررسي ديدگاه هاي حضرت امام خميني و رهبر معظم انقلاب درباره قوه قضاييه
🔸حجت الاسلام علی خاک رنگین
🔹فایل پی دی اف متن کامل این یادداشت را در پست بعدی دریافت کنید
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
مدیر مسئول 👇
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1