🔹 مقداد خداداد مجری برنامه «پایش» در همایش «پای کار ایران قوی» مطرح کرد؛
📌 در بحث اشتغال باید مدلی از «اتاق جنگ» را طراحی کرد
🔸 این مثل اتاق جنگ، به سخنرانی حضرت آقا در سال ۸۱ که عنوانش سال «عزت و افتخار حسینی» بود و هیچ ربطی نام سال به اشتغال نداشت، در پادگان دوکوهه باز میگردد که فرمودند قرارگاههای اشتغال باید مثل اتاق جنگ در دفاع مقدس باشند (این یک قطعه پازل را در نظر بگیرید)، برمیگردیم به سال اقتصاد مقاومتی و سالی که از 87 هر سال اقتصادی شده است و برمیگردیم از سال ۹۸ سال رونق تولید میشود، سال ۹۹ جهش تولید، ۱۴۰۰ تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، سال ۱۴۰۱ تولید دانش بینیان و کارآفرینی نام می گیرند. (این قطعه دیگر پازل است) و بعد بحثی که حضرت اقا دائم تاکید بر محوریت مسجد دارند و آخرین بار هم در جمع ائمه جمعه بر آن تاکید داشته اند و باید دید که چه سخنرانی دقیق و جالبی کردهاند.
🔸 من چیزی که از این قضیه یاد گرفته ام که میروم یک چیزی را پیدا میکنم و عین آن را عصر آن روز می روم اجرا میکنم و این نقطه تمایز در من است. این را به عنوان تجربه به شما دوستان میگویم، میخواهید در کار اشتغال محلات موفق شوید، قرارگاههایتان را مانند اتاق جنگ کنید. من واقعا در استان ها و شهرهایی که رفتم چنین چیزی را ندیدم و نه فقط در مورد شما در مورد تمام کسانی که دارند کار جهادی می کنند.
📌 ادامه مطلب در لینک زیر:
📎 https://defapress.ir/552610
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
📌کلام رهبری:
ما [هم] باید اقتصادمان را جوری تنظیم و برنامهریزی کنیم که با وجود تحریم هم بتوانیم کشور را بخوبی اداره کنیم؛ این را من بارها تکرار کردهام، الان هم باز میگویم. ما فرض کنیم تحریم برداشته نخواهد شد -البتّه تحریم بتدریج دارد بیاثر هم میشود؛ یعنی دارد به صورت یک چیز لغوی درمیآید امّا حالا گیرم که تحریم باقی بماند- ما باید اقتصاد کشور را جوری برنامهریزی کنیم که با رفتن و آمدن تحریم و با بازیگریهای دشمن، در امر اقتصاد کشور دچار مشکل نشویم. این هم ممکن است؛ این را من نمیگویم، صاحبنظران اقتصادی میگویند، دلسوزان میگویند؛ میگویند این کار ممکن است، ظرفیّتهای داخلی خیلی فراوان است. و ما این را به صورت یک سیاست ابلاغ کردیم(۱۳) که همان سیاست «اقتصاد مقاومتی» است که این باید بشدّت و با جدّیّت دنبال بشود. بنابراین [پاسخ قطعی به] مسئلهی تحریم، این است؛ اینکه فلان کار را بکنید، فلان کار را نکنید، اینها حرف بیخودی است؛ تحریم یک خیانت است، یک جنایت در حقّ ملّت ایران است که باید برداشته بشود
#اقتصاد_مقاومتی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
📚کتاب "اقتصاد مقاومتی از وادادگی تا ایستادگی" آخرین اثر منتشر شده دکتر ابراهیم رزاقی اقتصاددان و نظریهپرداز است؛ دکتر رزاقی در توضیح این اثر چنین می گوید:
«این کتاب در پی علت یابی عدم تحقق استقلال اقتصادی، گسترش فقر و بیکاری و ورشکستگی بسیاری از صنایع، خالی از جمعیت شدن بسیاری از روستاها، افزایش شدید قیمتها و رشد شدید فاصله طبقاتی پس از دفاع مقدس میباشد. مهمترین دلیل این نابسامانیها عدم توجه به الگوی اقتصادی منعکس در قانون اساسی و اجرای الگوی اقتصادی سرمایهداری لیبرال صندوق بینالمللی پول میباشد. تداوم اجرای این الگو از سوی مدیران اجرایی و عدم توجه به نتایج پدید آمده، ضرورت اصلاح راه رفته را مطرح میسازد.»
#اقتصاد_مقاومتی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، امروز: وضع اقتصادی که وابستهی به یک محصول باشد یا اینها به همین جایی میرسد که امروز شما ملاحظه میکنید. ما امروز مشکل داریم، هم در زمینهی ارزش پول ملیمان مشکل داریم، هم در زمینهی تورم و گرانی مشکل داریم؛ از همهی راههای ممکن اقتصادی بایستی مسئولین استفاده کنند. البته مشغول کارند، من میبینم و تلاش میکنند. انشاءالله که این تلاشها را با قوت ادامه بدهند و برای این مشکلات اقتصادی مردم راه حل درستی را انشاءالله پیدا کنند و اجرا کنند. یکی از کارهای مهم همین مسئلهی درختکاری است که این میتواند برای اقتصاد کشور به معنای واقعی کلمه دارای اهمیت باشد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
مولفه های اقتصاد مقاومتی در سیره عالمان متاخر.pdf
327.4K
#معرفی_مقالات
🔹مؤلفه های اقتصاد مقاومتی درسیره عالمان دینی متاخر
🖋مهدی حیدری
🔻 سیره عالمان شیعی در دو سدة اخیر، که کشور بارها آماج هجوم بیگانگان و دست خوش مداخلات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی آنان بوده است، می تواند ما را در تعیین راهبردها و راه کارهای اجرایی کردن منویات رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی راهنمایی کند. این تحقیق کوشیده است به روش «داده بنیاد» اندیشه و سیره اقتصادی رهبران دینی دورة قاجار و اوایل دورة پهلوی را تحلیل کند
#اقتصاد_مقاومتی #اقتصاد #تولید
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
📌کلام رهبری:
این نظام ماست. حالا من و شما که مسئول در این نظام هستیم، مظهر واقعی و حقیقی صبر ما، صبر بر این اصول و این مبانی و این پایههاست. باید از میدان در نروید. اینجور نباشد که اگر چنانچه در بارهی قصاص اسلامی، در بارهی اقتصاد اسلامی، در بارهی شکل حکومت اسلامی، در بارهی قانون اساسی شما، هو و جنجال و هیاهو در دنیا راه انداختند- که امکانِ این کار را هم دارند که هیاهو راه بیندازند- شما جا بزنید؛ نه، بر مبانی خودتان پافشاری کنید. مبانی شما، عبودیت خداست، خدمت به بندگان خداست، دشمنی با دشمنان خداست، دشمنی با دشمنان بندگان خداست؛ اینهاست شعارهای ما. نظام جمهوری اسلامی نظامی است بر این پایهها؛ نظامی است عقلانی، نظامی است دانشی. عقلانیت باید بر تمام ارکان این نظام از بالا تا پائین حاکم باشد؛ اما عقلانیت به معنای تسلیم نیست؛ عقلانیت به معنای هزیمت نیست؛ عقلانیت برای پیش رفتن و در جهت یافتن راههائی برای هرچه موفقتر شدن در رسیدن به این آرمانهاست
#اقتصاد_اسلامی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
🔺اقتصاد اسلامی، روشی برای تجرید معارف اسلامی در بُعد اقتصادی زندگی، سیاستگذاری و ارائه الگوی تمدنی است.
▪️فقه تعاملات اجتماعی، سیاست مُدُن و تدبیر منزل، عناوین کلی است که میتوان ذیل آن، مفاهیم عالی معارف اسلامی را در ابعاد خاص اقتصادی دنبال کرد.
جهاد تبیین اقتصادی یعنی نشان دادن روش اسلام در تعاملات اقتصادی و آثار آن در جامعه در مقابله با تفکرات دیگر.
💢در مرحله اول میتوان به پنج عامل به عنوان مانع فراگیری اقتصاد اسلامی در متن جامعه اشاره کرد؛
🔸مخالفان به کارگیری دین در اقتصاد
🔸مخالفان پرداختن به غیر اقتصاد ارتدکس
🔸موافقان فاقد روش پژوهش و آموزش در اقتصاد اسلامی
🔸مقامات اجرایی گمشده در کلاف معضلات روزمره
🔸علمای دینی متصور به کفایت فقه معاملات
🔹ابهامات و مشکلات از این پنج عامل ناشی شده و هر کدام نیاز به تبیین دارند.
🖊مسعود داودی پور
#اقتصاد_اسلامی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دقیقههای اقتصاد اسلامی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه برگزار می کند؛
✅ تبیین و تشریح الزامات تحقق تدابیر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
✳️ استلزامات و اقتضائات تحقق تدابیر اقتصادی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت چیست؟
با ارائه اساتید و صاحبنظران اقتصاد اسلامی در خصوص تدابیر اقتصادی الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت
💢زمان: جمعه۱۹ اسفند ۱۴۰۱
⏰ساعت ۹:۱۵
💢مکان: قم بلوار جمهوری کوچه۲ فرعی۲ سمت چپ ساختمان انجمن های علمی حوزه
♻️مسیر ارتباطی: ۰۹۱۹۶۶۵۱۲۳۳
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
✅ تاریخ نشانداده هر وقت به آرمانهای اقتصاد اسلامی وفادار بودیم، موفق شدیم و هرگاه از آن عدول کردیم، شکست خوردیم؛ هرجا برای استقلال اقتصادی و احیای عدالت اقتصادی به پاخاستیم ،پیروز شدیم و هرکجا دچار وادادگی شدیم، به سختی شکست خوردیم
✅ چشم انداز اقتصاد ایران مثبت است و غول خفته اقتصاد ایران بزودی برپا خواهد خواست اگر و تنها اگر در جنگ اقتصادی ترکیبی روبرو دچار خطای شناختی نشویم، مشکل را اشتباه تشخیص ندهیم و نسخه اشتباه نپیچیم.
✅ اقتصاد ایران اوج خواهد گرفت اگر و تنها اگر به اصلاحات صحیح اقتصادی تن دهیم، ساختار سیاستگذاری اقتصادی را منسجم و دانشبنیان کنیم، شفافیت اقتصادی را حکمفرما کنیم، نظام بانکی را در خدمت تولید قرار دهیم،نظام مالیاتی-حمایتی را یکپارچه کنیم و نظام بودجه ریزی را اصلاح کنیم
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
▫️کتاب قرضالحسنه و آثار اقتصادی آن (ویراست دوم)
🔰توسط #سازمان_انتشارات پژوهشگاه و به قلم حجتالاسلام #علی_اصغر_هادوی_نیا در گروه #اقتصاد پژوهشگاه منتشر شد.
🔹در ویرایش دوم کتاب قرضالحسنه و آثار اقتصادی آن، ماهیت و جایگاه قرضالحسنه در اقتصاد اسلامی و آثار اقتصادی آن و عملکردش در اقتصاد ایران مورد بررسی قرار گرفته است. بررسیها نشان میدهد که از عناصر اصلی قرضالحسنه نیاز قرض گیرنده و انگیزه معنوی و اخروی قرض دهنده میباشد.
🔹قرض در ذهنیت فرد مسلمان درآمد موقت است. یکی از ویژگیهایی اثر کنونی که آن را منحصر به فرد میکند توجه خاص به تفاوت بین قرض و قرضالحسنه است که در دیگر آثار مربوط به قرضالحسنه، یا بدان اشاره نشده است و یا مورد تأکید قرار نگرفته. در واقع تمامی آثار دیگری که به نام قرضالحسنه انتشار یافتهاند مربوط به قرض هستند.
#قرض_الحسنه
#معرفی_کتاب
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama
🔹️افت و خیزهای قیمت ارز طی ماههای اخیر تحت تاثیر جدی اخبار و عوامل روانی بودهاست
هر عامل روانی (غیرواقعی) که منجر به کاهش قیمت ارز شود، دلاریزه بودن اقتصاد ایران را تشدید کرده و در نتیجه منجر به افزایش بیشتر قیمت ارز در چرخه روانی بعدی خواهد شد. از این جهت لازم است از اقدام هیجانی در تحلیل اثر توافق با عربستان بر کاهش قیمت دلار اجتناب شود، چراکه بزرگنمایی این موضوع میتواند در چرخههای معکوس (از جمله تشدید تنش با عربستان در آینده، به هر دلیل) به تنهایی باعث جهش قیمت ارز شود.
✍️حجت الله عبدالملکی
💡رصام (رصد اقتصاد مقاومتی)
https://eitaa.com/rasamnama