🔹نسل کشی در #غزه
اینفوگرافی یک سال نسلکشی اسرائیل در غزه
۳۷۰ روز نسلکشی
۴۱۸۷۰ شهید
۱۰۰۰۰ شهروند مفقود
۱۶۹۲۷ کودک شهید
۱۱۴۸۷ شهید زن
۹۷۱۶۶ مجروح
۱۷۵ خبرنگار شهید
🌷قلم از ثبت این همه جنایت شرمسار است...
╭┅─── 🇮🇷 ──┅╮
🎥@rasane_sho
╰┅─── 🌱 ──┅╯
💠 آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها برگزار میکند:
📸کارگاه آموزش عکاسی با موضوع "ادیت عکس"
و تقدیر از آثار برگزیده در نمایشگاه «نور و آیینه»
🖊 با حضور استاد سید حسین بحرینی
🗓 پنجشنبه ۱۹ مهر
⏱ ساعت ۱۵ الی ۱۷
📍حرم مطهر _ صحن حضرت صاحب الزمان (عج) ، سالن امام خامنهای
📌حضور برای عموم علاقهمندان آزاد است
╭┅─── 🇮🇷 ──┅╮
🎥@rasane_sho
╰┅─── 🌱 ──┅╯
هدایت شده از بافتار
این است روایت جنگ
۷ نکته درباره سبک مستندسازی آوینی
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35
هدایت شده از بافتار
ویدئوی معروفی از سید مرتضی آوینی هست در جمعِ گروه روایت فتح. آوینی، نشسته پایِ تخته سیاه، درباره «روایت فتح» و نزدیکیاش به واقعیتِ جنگ میگوید. او معتقد است سادگی «روایت فتح» مخاطب را به اشتباه میاندازد؛ گویی هر فیلمبرداری میتواند با ضبطِ تصاویری از جبهههای جنگ، «روایت فتح» بسازد؛ ولی مسئله از نظرِ آوینی پیچیدهتر است و مستندساز، کاری فراتر از استخدامِ ابزار انجام داده است. پس از این مقدمه، آوینی سؤالی اساسی را مطرح میکند؛ چه تفاوتی بین مجموعه «روایت فتح» و دیگر مستندهایِ جنگ هست؟ ویدیویِ مذکور همینجا تمام میشود و ما ادامه صحبتهای آوینی را نمیشنویم. جستوجویِ ما برای پاسخ اما ادامه مییابد.
البته یکی از پشت دوربین به رندی، فرقش را به «آقامرتضی» میداند.
جایی دیگر و در مصاحبهای، آوینی درباره ویژگیهایِ مختلف «روایت فتح» صحبت میکند. آوینی برای هر جنبه از «روایت فتح» نقشی در نظر میگیرد و آنها را با توجه به کلیتِ اثر، در کنار هم قرار میدهد. مجموع اینها در کنار هم قرار است تا روایتِ کاملی از جنگ برای ما خلق کنند. آوینی در این مصاحبه، این جنبههای مختلف را از موسیقی و تدوین گرفته تا چگونگی فیلمبرداری و نگارش گفتار متنها، بهصورت جزئی توضیح میدهد. از همین مصاحبه میتوان درسهایی گرفت و پاسخهایی به پرسش آوینی داد.
فهمِ آوینی از مستندسازی و روایتِ جنگ، برایِ امروزِ ما اهمیّت ویژه دارد؛ ما در میانه جنگ قرار داریم و باید آن را روایت کنیم. روایتی فراتر از گزارشهایِ شتابزده خبری، که از چیزی غیر از آمار و ارقام بگوید و وضعیتِ تاریخی ما را توضیح دهد؛ روایتی که متوجه اهمیّت این جنگ باشد و از فتح خبر دهد. این فرسته، مروری است بر ویژگیهای یک روایتِ ماندگار از جنگ، با نگاه به یکی از تاثیرگذارترین آثارِ سینمایِ دفاع مقدس و با توجه به آرای سازنده آن، سید مرتضی آوینی.
🔺رسانه بافتار
🆔https://eitaa.com/joinchat/4285857982C557b3c5b35