May 11
»»»»»»»»»🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸«««««««««
✳️ «يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَىٰ وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ» (حجرات: 13)
بسمه تعالی
💠 جریانشناسی مانند اغلب رشتههای علوم انسانی دارای تأثیری مستقیم در مدیریت اجتماعی بشر و عرصه نزاع قدرتها بوده است؛
❇️ مقام معظم رهبری (دام ظله): «بسیاری از حوادث دنیا حتی در زمینههای اقتصادی و سیاسی و غیره، محکوم نظرات صاحبنظران در علوم انسانی است».
بههمین دلیل، همواره در طول تاریخ، هر قدرتی که خوانشی متناسب با نگرش و گفتمان خود از این رشته علمی نداشته باشد، استقلال فکری و عملی خود را در این عرصه از دست خواهد داد و بازیگر سناریوهای سایر قدرتها خواهد شد.
فهم و تعریف پدیدههای مهم جریانی مبتنی بر اساس و مبانی اسلامی یکی از خلأهایی است که باید به آن توجه داشت و در صدد رفع آن برآمد.
یقیناً این راه به معنای تقابل شدید با برخی تعالیم و دادههای انحرافی بیگانه است که برخی از آنها در میان ما نیز به مسلّمات اجماعی مبدل شده است. اما چاره و هراسی از این تقابل نیست؛ چرا که «إن تنصروا الله یَنصُرکم وَ یُثَبّت أقدامَکُم».
❇️ مقام معظم رهبری (دام ظله):
«نظریههای جامعهشناسی غرب، مثل قرآن برای بعضیها معتبر است؛ از قرآن هم معتبرتر! فلان جامعهشناس این جوری گفته؛ این دیگر برو برگرد ندارد! چرا؟! بنشینید فکر کنید؛ نظریهپردازی کنید؛ از موجودی این دانشها در دنیا استفاده کنیم؛ بر آن چیزی بیفزاییم و نقاط غلط آن را برملا کنیم. این از جملهی کارهائی است که جزو الزامات حتمی پیشرفت است». (بیانات در دیدار استادان و دانشجویان کردستان، 27/2/1388)
🔎@rased110
May 11
💠 سه رویکرد اصلی حاکم بر فضای امت، پس از فروپاشی حکومت عثمانی:
⭕️ حاکمیتیافتن استعمار غربی و سیطره شوم کفار سلطهجو بر فرهنگ و سیاست و ... در سرزمینهای مسلمانان، باعث شد که سه رویکرد برجسته در جهان اسلام، پدید آمده و یا تقویت شوند.
💢 سه رویکرد مهمی که اساس و مبنای شکلگیری سایر جریانها و گروهها در میان امت بوده و هستند.
🔻 توضیح در پستهای بعدی
#رویکردها
#بیداری_اسلامی
#سکولار
#تکفیری
🔎 @rased110