سردار قاآنی آب پاکی را بر دست همه ریخت!
فرمانده سپاس قدس سپاه: "شما شهید #سید_رضی_موسوی را ترور میکنید زیرا نتوانستید در میدان جنگ غزه چیزی به دست آورید و ایران به نقشههای شما کشیده نمیشود!"
یعنی انتقامی در کار نیست!!
دشمنی که متوجه شده در مقابل ترورهایش، ایران اقدامی انجام نمی دهد آیا ترورها را متوقف می کند؟! مشخص است با این تفکر تا میتواند ترور می کند.
دقیقا بعد از انتشار همین سخنرانی سردار، آمریکایی ها پایگاه ایرانی بوکمال در مرز سوریه و عراق را به شدت موشکباران کردند و تعدادی را شهید کردند تا ثابت کنند دنیای زور است نه دنیای شعار.
سردار، خدا قوت دلاور!
✊ #الله_اکبر
🌪 #طوفان_الاقصی
🇵🇸 #فلسطین
@sadegh_haghgoo
🅰سخنان امام خامنه ای پیرامون شاه سلطان حسین و این کلیپ را به آقایان مسئول و سرداران سپاه بدهید تا اینقدر از جنگ نترسند و نترسانند و بفهمند عاقبت فرار از جهاد بدبختی و بلاست.
کما اینکه مردم کوفه از جهاد فرار کردند و امیرالمومنین سلام الله علیه را یاری نکردند و گرفتار بنی امیه و بنی عباس شدند...
🌐لینک #عضویت_در_کانال_وزین_کوهنانی_خبر_کانال_روشنگری۱۴۰۲./ اخبار #خاص_برای_افرادخاص..✍
🔹دربرنامه های : #ایتا:👇
https://eitaa.com/kohnani_khabar
#درتلگرام. . 👇
https://t.me/kohnani_khabar
🔹#در_اینستاگرام_و_روبیکا👇
@kohnani_khabar
✅لینک#ورودبه_کمپین_پیشوازان_ظهور#نهضت_بهار/#ویژه_برنامه_بله.. 👇👇
ble.ir/join/EXb43SS24a
ble.ir/join/EXb43SS24a
#شمخانی دندان کرم خورده ای که در سیستم امنیتی ما بشدت نفوذ دارد.
چه در راس باشد و چه نباشد...
او کسی بود که به حاج احمدمتوسلیان گفت دندان کرم خورده...
شهید سیدرضا دستواره را از قرارگاه بیرون کرده بود...
او رفیق شفیق روح_انی بوده و هست...
او یکی از خواص ساکت و بیبصیرت و البته خائن در فتنه ۸۸ بود.
#زهیرمعصومی
@zohe72.کانال کمیل
⭕️چرخش دوباره روسیه به سمت اسراییل
🔹سخنان پایانی مصاحبه یک ساعته لاوروف با RIA Novosti درمورد اوکراین و جنگ غزه حاوی پیام مهمی به تلآویو، واشنگتن و تهران بود.
🔹تاکید بر تاریخ مشترک روسیه و اسرائیل درمبارزه با نازیسم و شبیه کردن سلاح زدایی/ایدئولوژی زدایی از غزه به آنچه در اوکراین میگذرد.
🔹یعنی درصورت همراهی غرب وتل آویو با روسیه در جنگ اوکراین، مسکو آمادگی دارد تا درمورد جنگ غزه با طرحهای آنها همراهی کند.
🔹دقت کنید که روسیه به آخرین قطعنامه شورای امنیت برای ارسال کمک های بشردوستانه به غزه رای ممتنع داد.
🔹 در شراکت با روسیه، ایران باید بسیار هوشیار باشد. این شراکت نه ایدئولوژیک و نه استراتژیک، بلکه تنها در موارد محدودی می تواند به اتحاد برای رسیدن به منافع ملی ایران باشد. ما هیچ عهد اخوتی با این کشور نخواهیم داشت.
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 به #پایگاه_خبری_مرصاد بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2273706174C41237230d4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آقای رئیسی، شما کی و کجا دروس حوزوی را خواندهاید؟!
✍ رحمتاله بیگدلی
ابراهیم رئیسی: من اوایل سال ۱۳۵۹ دادستانی کرج بودم!
سؤال: آقای رئیسی، شما متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ هستید و در سال ۱۳۵۴ با تحصیلات ششم ابتدایی وارد حوزه علمیه قم شدهاید!
سال ۱۳۵۶ دروس حوزه تق و لق و سال ۱۳۵۷ تعطیل بود!
شما در حدود ۳ سال چه خوانده بودید که دادستان توأمان کرج و همدان شدید و کی و کجا مراحل سطح حوزه را که حدود ۱۰ سال طول میکشد خواندید؟!
البته مرحله درس خارج بعد از مرحله سطح خوانده میشود که فعلا بماند!
🔴 رئیسی اینترنت را برای افراد ضعیف رایگان نکرد؛ حذف کرد/ عملاً برای یک اینترنت نیمبندِ فیلتر شده قیمت بالایی میپردازیم!
یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ما عملاً داریم برای یک اینترنت نیمبند فیلتر شده با کلی محدودیتهای مختلف قیمت بالایی پرداخت میکنیم که حتماً منجر به نارضایتی خواهد شد.
جلال رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که درحالی که دولت در زمان انتخابات وعده اینترنت رایگان و باکیفیت میداد؛ امروز شاهد افزایش قیمت اینترنت هستیم؛ این افزایش قیمت چه تاثیری بر قشر ضعیف و افراد کم درآمد و افزایش قیمت سایر کسب و کارهای اینترنتی خواهد داشت، گفت: یکی از وعدههایی که آقای رئیسجمهور در زمان انتخابات داشتند این بود که برای اقشار کم درآمد یا ضعیف جامعه اینترنت را رایگان میکنند، اما به نظر میرسد امروز اینترنت را با این افزایش قیمتی که به وجود آمده است، حذف کردهاند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید در نظر بگیریم با این افزایش قیمت اینترنت دیگر در توان بسیاری از افراد نیست که این اندازه هزینه کنند و یا اگر هم هست بالاخره به سبد خانوار فشار میآید، اظهار داشت: نکته بعدی این است که ما بارها و بارها شاهد افزایش قیمت اینترنت توسط اپراتورها بودهایم و همیشه هم وزرای مربوطه گفتهاند ما با این شرط میپذیریم که کیفیت افزایش پیدا کند؛ من اصطلاحی که به کار میبرم این است که ما عملاً داریم برای یک اینترنت نیمبند فیلتر شده با کلی محدودیتهای مختلف قیمت بالایی پرداخت میکنیم که حتماً منجر به نارضایتی خواهد شد.
وی ادامه داد: همیشه اپراتورها گفتهاند که ما کیفیت را افزایش میدهیم، کیفیت که افزایش پیدا نکرده هیچ هر سال به نظر میآید شاهد کاهش کیفیت هستیم و همه اینها دست به دست هم میدهد تا نارضایتی در سطح جامعه شکل بگیرد و از آنجایی که زندگی مردم با اینترنت گره خورده است، این مساله هم میتواند روی افزایش نارضایتی تاثیر بگذارد. بالاخره اپراتورها میگویند ما داریم ضرر میدهیم؛ راهکار چیست؟ ما همیشه اول گفتهایم رقابت باشد؛ چه در اینترنت و چه در خودرو و هرجای دیگری این رقابت وجود داشته باشد و سپس حمایتهای دولتی تبدیل به نظارتهای دولتی شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما داریم پول چیزی را میدهیم که از آن محروم هستیم، گفت: حداقل این همه شبکهها فیلتر نباشند. هنگامی که یک فرد این همه پول میدهد بعد میرود میبیند چیزی هم در اختیارش نیست مشخص است که نارضایتی ایجاد میکند.
وی با اشاره به ایام انتخابات، یادآور شد: مقام معظم رهبری تاکید بر مشارکت حداکثری دارند و همه ما هم میدانیم باید مشارکت مردم زیاد باشد، اما با این تصمیماتی که گرفته میشود؛ یک روز کپسول گاز را گران میکنند، یک روز زمزمه گرانی میشود، در بودجه مالیاتها را چند برابر کردند، مالیات بر ارزش افزوده را افزایش دادند و حال هم قیمت اینترنت را افزایش دادهاند، اینها قطعا باعث نارضایتی میشود و در مشارکت حتما اثر منفی خواهد گذاشت.
رشیدی کوچی تاکید کرد: امیدواریم عزیزانی که در دولت نشستهاند و تصمیم میگیرند، جامعتر و عاقلانهتر تصمیم بگیرند.
وی در پاسخ به اینکه در بحث فیلترینگ دولت اعلام میکند در خصوص رفع فیلترینگ پیشنهاد دادهایم، اما شورای عالی فضای مجازی نپذیرفته در صورتیکه اعضای دولت هم عضو این شورا هستند، گفت: رئیس شورای عالی فضای مجازی کیست؟ آقای رئیسجمهور است. به نظر من اینها بهانه است.
نماینده مرودشت در مجلس بیان کرد: درحال حاضر که قیمت اینترنت افزایش پیدا کرده است دولت بیاید اعلام کند من فیلترینگ را برداشتهام، من معتقدم ما آنقدر مردم شریفی داریم که به همین هم قانع و راضی هستند. خیلیها به من میگویند به عنوان مجلس ورود کن، منِ جلال رشیدی کوچی یقه کدامشان را بگیرم؟ وزیر صمت را بگیرم؟ وزیر ارتباطات را بگیرم؟ وزیر کشاورزی را بگیرم؟ به نظرم میرسد دولت این کار را باید اصلاح کند و اگر تصمیم بر افزایش قیمت گرفته است از جایی دیگر دری به روی مردم باز کند. چراکه با این شیوه پیش رفتن حتما نارضایتیها را افزایش میدهیم و مشارکت در انتخابات قطعاً به تبع آن پایینتر خواهد آمد./ایلنا
@dolatebahar
📸 کنایه سنگین نماینده مجلس به وزیر ارتباطات در رابطه با افزایش تعرفه اینترنت؛ چطور همه مردم این افزایش عجیب و غریب را دیدند، شما ندیدید؟!
🔸علیرضا نظری، نماینده مجلس: همراه اول و ایرانسل جلوی چشم ملت بسته های اینترنت خود را تا ۱۵۲ و ۱۱۱ درصد افزایش داده اند، بعد وزیر ارتباطات در تلویزیون از مردم می خواهد تخلفات را به ۱۹۴ اطلاع دهند! چطور همه مردم این افزایش عجیب و غریب را دیدند، شما ندیدید؟!
🔸برخی از روستاهای حوزه انتخابیه اینجانب در خمین از همان ابتدایی ترین امکانات اینترنتی بی بهره هستند، بعد شما بجای توسعه زیرساخت های ارتباطی ، تعرفه را افزایش می دهید؟باید پاسخگو باشید ...
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/2884370684C177c1422e0
◀️ نهادی بس مسئول اما مجهول!
✍مهدی نصیری
📝یکی از مهمترین و موثرترین نهادهای حکمرانی در ایران دفتر و بیت رهبری است با دهها معاون و مدیر و کارشناس و کارمند. دیگر نهادهای حکومتی در برابر این نهاد خاضع و مطیعند و قدسیت رهبری که ناشی از یک سوء تفاهم و بلکه بدعت عجیب اعتقادی در مورد جایگاه دینی ولی فقیه با عنوان «نیابت خاص امام زمان» است، به مدیران و کارمندان این نهاد نیز سرایت کرده است!
بسیاری از صاحب نظران مستقل که سالها در نظام، فعال و مدیر و صاحب منصب بوده اند، در مورد فروپاشی و به هم ریختگی قریب الوقوع نظام سیاسی، گمانه زنی هایی معتبر با شواهد فراوان ارائه می کنند و هشدار می دهند اما ظواهر حکایت از آن دارد که دستگاه رهبری به بقای نظام و جزیره ثبات بودن ایران (این تعبیری است که جیمی کارتر در فردا روزی (۱۰ دیماه) در سال ۵۶ در تهران درمورد نظام شاهنشاهی بر زبان آورد) اطمینان دارند، هر چند این احتمال نیز کاملا قابل اعتناست که این نهاد نیز به خطیر بودن اوضاع پی برده اما راه برون رفتی از آن نمی یابد و ترجیح می دهد راه گذشته را و لو با سقوط به قعر دره ادامه دهد، گویا درد این راهبرد از اعلام اشتباه و برگشت از مسیر غلط گذشته کمتر است!
در میان ناظران مطلع، این بحث وجود دارد که آیا این راهبرد رهبری ناشی از ضعف اطلاع وی از واقعیت امور است یا اطمینان (غیرقابل فهم برای ناظران) به درست و الهی و امام زمانی بودن روند کنونی حکمرانی است و یا ترکیبی از هر دو؟ اما هر کدام از این سه گزینه که باشد، مسئولیت معاونان و مدیران دستگاه رهبری که وظیفه اطلاع رسانی و تصمیم سازی برای آیت الله خامنه ای را دارند، در رسیدن نظام به این نقطه تیره و تار و بحرانی، غیرقابل انکار و اغماض است.
در اوایل دهه هشتاد روزی در محوطه بیت و دفتر رهبری با یکی از روزنامه نگاران شاخص اصولگرا برخورد کردم که با دلخوری و نگرانی گفت الان در جلسه ای بودم که مسئولان دفتر گفتند برخی از گزارشها و اطلاعات را به رهبری منتقل نمی کنند چون باعث دپرس شدن و افسردگی ایشان می شود!
امام علی ع در عهد نامه حکومتی مالک اشتر به وی می گوید: «مالک! بین تو و مردم، حجابی جز صورتت نباید باشد». البته واضح است که در این دوران آنچه کار ارتباط مردم و جامعه با حاکمان را سامان می دهد رسانه های آزاد و نهادهای مدنی است که جایشان در ایران امروز خالی است اما با این وجود نقش وزارت دربار و دستگاه رهبری در این زمینه، بسیار حساس و مهم است. این نهاد می تواند با مهندسی اطلاعات و مدیریت ملاقاتها و دیدارها، مانع از درک درست رهبری از امور و یا عکس آن شود.
بسیار تفاوت وجود دارد بین این که ملاقات کنندگان عمومی با رهبری افرادی دست چین شده باشند که برای زیارت و سردادن تکبیرهای تایید آمیز به سخنان وی می روند یا آن که کسانی از متن مردم و همه اقشار و گرایشها به دیدار بروند و فرصت دیالوگ و پرسش و نقد را داشته باشند؛ چیزی که در تمام سالهای پس از انقلاب بسیار به ندرت و به طور ناقص اتفاق افتاده است. در دیدارهای خصوصی هم در حد بسیار بالایی این مهندسی و کنترل وجود داشته و بارها در مورد هر دو رهبر نظام شنیده شده است که بعضا کسانی که جرات و جسارت نقد صریح را یافته اند، در حین ملاقات و یا پس از آن مورد توبیخ و سرزنش اعضای دفتر واقع شده اند.
در هر صورت، معاونان و مدیران دستگاه رهبری ـ که اغلب سالیان طولانی در این نهاد مسئولیت دارند و کمتر تغییر یافته اند ـ در فردای جمهوری اسلامی و فروریختن ساختار سیاسی، که نمی دانیم یک سال دیگر است یا پنج سال دیگر اما به دلیل شواهد و سنتهای تاریخی و فکتهای عینی و میدانی و منطقه ای و داخلی و خارجی می دانیم که محتوم است، باید پاسخگوی مردم و جامعه باشند و توضیح دهند که چرا مسئولیت خود را در قبال جلوگیری از رسیدن نظام به نقطه سقوط که خسارتهای جبران ناپذیری بر ملت و سرزمین و دنیا و دین و حال و آینده آنان تحمیل کرد، انجام ندادند و وقتی که رهبری در سخنانش از قله ها سخن گفت به او زنهار ندادند که اکثریت ملت ـ به استثنای اقلیتی که تکبیرگویان در پای سخنان رهبری نمایندگان آنان هستند ـ وقتی این ادعاها را می شنوند مبهوت می شوند و هر چه به عرصه های مختلف جامعه می نگرد، جز بحران و دره نمی بینند.
اگر دفتر رهبری ترتیبی می داد که سخنان رهبری نه صرفا در حسینیه بیت و صدا و سیما با آب و تاب پخش می شد بلکه در ایستگاهها و واگنهای مترو نیز پخش و واکنش مردم دیده وضبط می گردید و به اطلاع خطیب محترم می رسید، شاید عمق فاصله نگاه رهبری و دستگاهش به امور با نگاه اکثریت مردم، روشن و بحرانی بودن اوضاع مکشوف می شد.
۹ دیماه ۱۴۰۲
https://t.me/nasiriiranabad
✳✴ نفوذ کمونیستها در هسته مرکزی فرهنگی اصولگراهای ارزشی، انقلابی و مکتبی
واقعا برایم باورکردنی نیست که در نشریه «مجمع ناشران انقلاب اسلامی»که ظاهراً یک نهاد فرهنگی اصولگراست این همه مقالات و مطالب کمونیستی و مارکسیستی چاپ شده باشد.در این نشریه به اصطلاح اسلامی و مکتبی که مسئولین محترمش هم اینک در وزارت ارشاد اسلامی با ریش و محاسن و پیراهن های تا زیر گلو بسته شده در مناصب مدیریتی مشغول ارائه خدمات بیدریغ به هنرمندان حامی نظام اسلامیاند، این تیترها توجهم را جلب کرد:
"نقد و بررسی نئولیبرالیسم ایرانی"،"بررسی ناشران نئولیبرال و سرمایه محور"،"مانیفست ضد سرمایه داری"،"بررسی کتاب تاریخ سوسیالیسم"،"قدرتنمایی موج جدید منتقدان سرمایهداری" و .....
بابا توی این مملکت چه خبره؟آدم تعجب میکند که چطور کمونیستها توانستهاند اینطور عمیق در هسته مرکزی فرهنگی جناح اصولگرای ارزشی انقلابی و مکتبی نفوذ کنند.
حالا شاید بگید اشتری دچار «جنون چپ هراسی» شده و داره زیادی قضیه رو بزرگ میکنه.اما باور کنید اینطور نیست.این نفوذهای کمونیستی در ارکان حکومتی ،که سابقه آن به همان روزهای اول انقلاب برمیگردد ، کار دست ملتمان داده و میدهد.
بگذارید یک نمونه برایتان ذکر کنم.در همین مجله "گاه نقد" مطلب مفصلی درباره توسعه خواندم که در آن نویسنده محترم نوشته "توسعه، اسب تروای غرب در جمهوری اسلامی است."
خب حتما منظورش را میفهمید.نویسنده میگوید غربیها با تشویق ایران به توسعه اقتصادی در واقع میخواهند فرهنگ غربی را وارد کشور بکنند و نهایتا از درون نظام را ساقط کنند.این حرف،که انگار مستقیما از دهان رفیق کیانوری دبیرکل مرحوم حزب توده بیرون آمده است،در حال حاضر سیاست اصلی و محوری نظام اسلامی است.
مارکسیست های اسلامی مدرن با ریش و پشم در حال حاضر در جاهای دیگر هم فعال هستند،از جمله در هیتهای علمی دانشگاهها و نهادهای علمی.از جمله در صنعت نشر، که در حال حاضر از بین ده ناشر شاخص ایران بیش از نیمی از آنها آشکارا چپگرا هستند. معتقدم بیش از نود درصد کتابهای ترجمهای در بازار کتاب ایران(از رمان تا فلسفه و تاریخ) گرایشهای چپی و مارکسیستی دارند..مجموعه آثار مارکس ،لنین ، مائو و تقریبا همه چهرههای شاخص کمونیسم به فارسی ترجمه شده و در همه کتابفروشی ها در دسترس است.شمار زیادی از روشنفکران داخل کشور ،حتی آنهایی که خود را روشنفکر مسلمان معرفی میکنند چپگرا و مبلغ اندیشههای کمونیستی در زیر پوشش بدلی هستند.
من معتقدم مارکسیست ها آزادند که عقاید خود را بیان کنند و نشریه و حزب سیاسی داشته باشند اما به شرطی که صراحتا اعلام کنند مارکسیست هستند،به شرطی که نقاب به چهره نداشته باشند .
✍بیژن اشتری
✅ #سیاست_شناسی
🆔 @Politicology
❇✴ یک حقیقت تلخ در مقایسه قیمتها در ایران و سایر کشورها
⭐️⭐️حتما بخوانید و اگر کسی قیمت چیزی را در ایران با دیگر کشورها مقایسه کرد، این موارد را در پاسخ خود بیاورید...
✍ مزبان حبیبی
با توجه به اینکه متوسط حقوق کارکنان و کارگران در ایران، چیزی حدود ۱۰ میلیون تومان و یا حتی کمتر از آن است و میانگین حقوق در اروپا و آمریکا حدود ۳۵۰۰ دلار، پس متوسط حقوق در ایران کمتر تقریبا ۶ درصد حقوق در اروپا و آمریکاست.
بنابراین در شرایط برابر و عادلانه، قیمتها در ایران باید حدود ۶ درصد قیمتها در اروپا و آمریکا باشد.
هر کسی که قیمت کالاها و خدمات را در ایران و سایر کشورها را بدون توجه به حقوقها مقایسه کند، یا مزدور است یا یک احمق به تمام معنا!
نمیشود که حقوق ما ۶ درصد حقوق آنها باشد اما موقع بررسی قیمت بنزین، خدمات بهداشتی، برنج و گوشت، قیمتها را با اروپا و آمریکا مقایسه کرد!
♈مقایسه اول
قیمت برنج در آمریکا باتوجه به کیفیت، از ۰.۴۵ تا ۱.۳۶ دلار برای هر کیلوگرم است یعنی هر کیلوگرم برنج در آمریکا از ۲۳ تا ۷۰ هزار تومان است که با توجه به نسبت حقوقها، برای عادلانه بودن قیمت، هر کیلو برنج در ایران باید ۱,۳۸۰ تا ۴,۰۰۰ تومان باشد.
♈مقایسه دوم
میانگین قیمت هر لیتر روغن خوراکی طی نوامبر سال جاری در کشور آلمان ۳.۴۲ دلار یعنی هر لیتر روغن خوراکی در آلمان ۱۷۷ هزار تومان است که با توجه به نسبت حقوقها در این دو کشور، قیمت روغن خوراکی در ایران باید هر لیتر ۱۰,۶۷۰ تومان باشد.
♈مقایسه سوم
قیمت بلیط پروازهای داخلی در سنگاپور، بهطور میانگین ۵۹ دلار است که میشود ۳ میلیون تومان و با توجه به نسبت حقوقها، در ایران قیمت پروازهای داخلی باید حدود ۱۸۵ هزار تومان باشد.
♈مقایسه چهارم
در کانادا، یک وعده غذای فستفود حدود ۸.۸ دلار یعنی ۴۵۷ هزار تومان است و در ایران باید ۲۷ هزار تومان باشد تا عدالت در پرداخت حقوق رعایت شده باشد.
♈مقایسه پنجم
قیمت یک لیتر بنزین با اکتان ۹۸(در ایران ۹۰ و کمتر است) حدود ۱.۲۵ دلار (۳۷ لیر ترکیه) است یعنی هر لیتر بنزین با کیفیت در ترکیه ۶۵ هزار تومان است و برای اجرای عدالت در ایران، قیمت بنزین با اکتان ۹۸ باید ۳,۹۰۰ تومان باشد.
♈مقایسه ششم
قیمت گوشت گوسفند در امارات از ۱۰ تا ۴۰ درهم یعنی ۱۴۰ تا ۵۶۰ هزار تومان است که با توجه به مقیاس حقوقها، قیمت گوشت در ایران باید ۸,۴۰۰ تا ۳۳,۶۰۰ تومان باشد.
♈مقایسه هفتم
قیمت تویوتا کرولا مدل ۲۰۲۴ اکنون توسط نمایندگیهای تویوتا در کویت ۶,۵۰۰ دینار کویت قیمت گذاری شده یعنی یک میلیارد تومان! و اگر قرار بر عادلانه بودین قیمت به نسبت حقوقها باشد، تویوتا کرولا مدل ۲۰۲۴ باید در ایران ۶۰ میلیون تومان قیمت داشته باشد.
♈مقایسه هشتم
اجاره خانه برای شهرهای بزرگ در استرالیا بهطور میانگین ۵۹۷ دلار یعنی ۳۰ میلیون تومان است و برای تحقق عدالت در پرداخت حقوق و قیمتها، اجاره خانه برای شهرهای بزرگ در ایران باید ۱.۸ میلیون تومان باشد.
متاسفانه عدهای، در هر مرحله برای توجیه افزایش قیمتها، بدون توجه به حقوق پایین در ایران، اقدام به مقایسه قیمت کالا و خدمات در ایران با سایر کشورها میکنند.
✅ #سیاست_شناسی
🆔 @Politicology
*⃣ فرقه ولایی = فرقه شعار
🔹سردار حسین سلامی: انتقام رضی موسوی چیزی جز نابودی رژیم صهیونیستی نخواهد بود و امیدواریم خداوند این رژیم را از روی زمین محو کند.
🔸مجری تلویزیون: این قدر سپاه پاسداران در باره انتقام سخت، تهدیدهای توخالی کرده که توخالی بودن این تهدیدها هم برای مردم خودمون و هم برای خارجیها رو شده و به نوعی دندانهای ما را شمردهاند.
✍طلبه نوشت:
🔹فارغ از این که حذف رژیم صهیونیستی در سخنان جناب سلامی به خداوند محول شد، ای کاش مجری برنامه میدانست که اساسا ساختار جمهوری اسلامی بر پایه شعار و وعدههای زیبا و فریبنده نهادینه شده و فرقی بین مسئولین سپاهی و سیاسی وجود ندارد.
🔸و اکنون پس از ۴۵ سال حنای وعدهها رنگ خود را در بین مردم از دست داده. لذا بهتر است جماعت #بت_پرست مخصوصا از نوع #حوزوی بیدار شده و کمتر به #توجیه اشتباهات سیستم بپردازد.
https://eitaa.com/joinchat/1259012196Cf820049860