کارگاه تربیت قرآنی دبستان آیات
خلاصه جلسه ۱
https://www.aparat.com/v/YfBwE
⛔️ #فوری #عاجل
✍🏻 پیام تسلیت امام خامنه ای
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد.
دیشب ارواح طیبهی #شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند.
سالها #مجاهدت.مخلصانه و #شجاعانه در #میدانهای.مبارزه با #شیاطین و #اشرار.عالم،
و سالها #آرزوی.شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست #شقیترین.آحادبشر بر زمین ریخت.
این #شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیةاللهارواحناهفداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض میکنم.
او #نمونهی برجستهای از تربیتشدگان #اسلام و #مکتب.امام.خمینی بود، او همهی عمر خود را به #جهاد در راه خدا گذرانید.
شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در همهی این سالیان بود،
با رفتن او به حول و قوهی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد،
ولی #انتقام.سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثهی دیشب آلودند.
شهید سلیمانی #چهرهی.بینالمللی.مقاومت است و همهی دلبستگان #مقاومت خونخواه اویند.
همهی دوستان - و نیز همهی دشمنان - بدانند
#خط.جهادومقاومت با انگیزهی #مضاعف ادامه خواهد یافت
و #پیروزی.قطعی در انتظار #مجاهدان این راه مبارک است،
فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه #مبارزه و دست یافتن به #پیروزی.نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد.
ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳دیماه ۱۳۹۸
تمرکز اصلی آمریکا در برقراری ارتباط با زنان جامعه عراق از دریچه فعالیتهای مربوط به آگاهسازی آنها نسبت به حقوقشان در جامعه است. در این میان و با توجه به نقش و اهمیتی که زنان در عرصه اجتماع و بهویژه کانون خانواده ایفا میکنند، از آنها بهعنوان یکی از مهمترین گروههای هدف برنامههای فرهنگی آمریکا در عراق میتوان یاد کرد. برنامه های ایالات متحده با هدف توانمندسازی بانوان عراقی و نیز اقدامات فرهنگی- علمی آمریکا برای زنان که در قالب برنامههایی چون زنان عراقی در علوم کاربردی و مهندسی اجرا شده است، در کنار کلاس های سوادآموزی که برای زنان عراقی برگزار می کنند و ضمن آموزش خواندن و نوشتن، آنها را با مفاهیمی همچون آزادی با قرائت غربی آن آشنا می کنند بخش کوچکی از تلاش های آمریکا برای اثرگذاری بر زنان عراقی است که حول محور ترویج فمینیسم طراحی و اجرا شده است.
فعالیت های فرهنگی آمریکا جهت نفوذ در عراق
اشغال نظامی عراق در سال 2003 میلادی ابعاد جدید قدرت را در حوزه خاورمیانه به نمایش گذاشت. با تغییر مفهوم، ماهیت، نوع و ابزار قدرت در دنیای معاصر و اهمیت یافتن شیوههای جنگ نرم و نقش بسیار مهم عنصر فرهنگی در آن، بهکارگیری و استفاده از شیوهها و ابزارهای فرهنگی در عراق توسط ایالاتمتحده در دستور کار قرار گرفت.
با امضای توافقنامه استراتژیک میان بغداد و واشنگتن در سال 2008 میلادی، فعالیت ها و اقدامات آمریکا در صحنه این کشور صورتی رسمی و قانونی به خود می گیرد که شروع فصل جدیدی در روابط رسمی بین دو کشور و آغاز مرحله ای نو در فرایند اثرگذاری بر افکار و اذهان ملت آن قلمداد می شود.
فعالیت های فرهنگی آمریکا در عراق همزمان با ورود نظامی این کشور به آن خاک است. بررسی این فعالیت ها بیانگر آن است که از بعد فرهنگی- اجتماعی تغییر باورها و ادراک جامعه عراقی هدف اصلی این اقدامات بوده به نحوی که پس از گذشت چند سال کار مستمر فرهنگی در آن با ایجاد گسست نسلی در جامعه نسلی همسو و هم فکر با فرهنگ آمریکایی را تربیت کند. در این میان گروه های هدف در فعالیتهای فرهنگی آمریکا در این کشور را می توان در چهار گروه عمده قرار داد.
گروه اول: جامعه علمی نظیر اساتید دانشگاه، دانشجویان، معلمان و دانش آموزان؛
گروه دوم: نخبگان فرهنگی مانند فعالان عرصه هنر؛
گروه سوم: جوانان؛
گروه چهارم: بانوان.
ایالاتمتحده آمریکا برای هر یک از گروههای فوق برنامههای مختلفی را اجرا کرده است. در این میان با ارائه فرصتهای مطالعاتی به اساتید دانشگاه، استفاده از بورسیههای تحصیلی برای دانشجویان و اجرای برنامههایی نظیر برنامه تربیتمعلم برای بهبود سطح کیفی معلمان به دنبال ترسیم تصویری مطلوب در اذهان مخاطبان خود است. آمریکا تلاش دارد در برنامههای خود بهویژه اقداماتی که طی آن میزبانی نخبگان عراقی را در مراکز مختلف آمریکا صورت میدهد، تصویری از ایالاتمتحده ترسیم کند که همگان را مقهور قدرت این کشور در عرصههای مختلف سازد. بنابراین همانگونه که از بررسی برنامههای بورسیه تحصیلی فولبرایت، برنامه تربیتمعلم، دورههای آموزشی برای اساتید و دانشجویان و دانش آموزان عراقی، برنامه زنان عراق در علوم کاربردی و مهندسی مشخص میشود که جذب نخبگان عراقی در سطوح مختلف دانشی و مهارتی یکی از اهداف فعالیتهای آمریکا در عراق است. تأسیس دانشگاه آمریکایی در سلیمانیه نیز در همین راستا قرار دارد.
هنر ابزار مناسبی برای ترویج باورهای فرهنگی محسوب میشود. ایالاتمتحده با بهرهگیری از این ابزار و استفاده از سفیران فرهنگی خود در رشتههای مختلف به دنبال ترویج فرهنگ غربی در عراق و ارائه الگوهای فرهنگی نوین در این کشور است. علاوه بر این و با توجه به ساختار فرهنگی شمال عراق، برنامههایی برای ترویج انواع مختلف رقصهای غربی از سوی فعالان آمریکایی در این زمینه برگزار میشود. اجرای برنامه سفیران موسیقی و دیپلماسی رقص که بیان آن در ذیل اقدامات فرهنگی- اجتماعی سفارت آمریکا در بغداد گذشت ازجمله این برنامههاست.
جوانان از دیگر گروههای هدف در برنامههای فرهنگی- اجتماعی آمریکا در عراق هستند. برنامههای ایالاتمتحده در ارتباط با این گروه در مقایسه با سایر گروهها متفاوت به نظر میرسد. از زمان حضور نظامی آمریکا در عراق مراکز مشروبفروشی و پایگاههای فساد در این کشور رو به فزونی نهاده است. این اقدامات گرچه عکسالعمل گروههای اسلامی همچون جریان صدر را به همراه داشته است اما بر اساس اطلاعات موجود همچنان مراکز مذکور به فعالیتهای خود ادامه میدهند. از سوی دیگر بخشی از فعالیتهای آمریکا در عراق که ناظر به جوانان این کشور است، با هدف تهی کردن آنها از میراث فرهنگی خود و تلاش برای مدرن سازی فرهنگی عراق انجام میشود که از این میان میتوان به برنامههای عمومی آژانس توسعه بین الملل ایالات متحده آمریکا که توسط مؤسسات و نهادهای خصوصی اجرا میشود اشاره کرد.
قدروخان در مسجد.mp3
2.18M
قصه ذَرّه و بَرّه
دو بچه مورچه ای که با اتفاقات و حوادث جالب زندگی شان ، مفاهیم توحیدی را به بچه ها یاد می دهند.
داستانی که سال گذشته در زنگ نماز به بچه ها می گفتم و از جذابیت های زنگ نماز بود.
امسال بعضی شب ها برای علی و فاطمه تعریف می کنم
این دعا را امام سجاد ع از امام حسین ع نقل می کند ، لحظه ای که حضرت در حال شهادت بودند ، آنرا به امام بعدی یاد دادند که در امور مهم این دعا را بخوانند
وَ عَنْ زَيْنِ الْعَابِدِينَ ع قَالَ ضَمَّنِي وَالِدِي ع إِلَى صَدْرِهِ يَوْمَ قُتِلَ وَ الدِّمَاءُ تَغْلِي وَ هُوَ يَقُولُ يَا بُنَيَّ احْفَظْ عَنِّي دُعَاءً عَلَّمَتْنِيهِ فَاطِمَةُ ع وَ عَلَّمَهَا رَسُولُ اللَّهِ ص وَ عَلَّمَهُ جَبْرَئِيلُ ع فِي الْحَاجَةِ وَ الْهَمِّ وَ الْغَمِّ وَ النَّازِلَةِ إِذَا نَزَلَتْ وَ الْأَمْرِ الْعَظِيمِ الْفَادِحِ قَالَ ادْعُ
متن دعا :
بِحَقِّ يس وَ الْقُرْآنِ الْحَكِيمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرْآنِ الْعَظِيمِ يَا مَنْ يَقْدِرُ عَلَى حَوَائِجِ السَّائِلِينَ يَا مَنْ يَعْلَمُ مَا فِي الضَّمِيرِ يَا مُنَفِّسُ عَنِ الْمَكْرُوبِينَ يَا مُفَرِّجُ عَنِ الْمَغْمُومِينَ يَا رَاحِمَ الشَّيْخِ الْكَبِيرِ يَا رَازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِيرِ يَا مَنْ لَا يَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِيرِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي كَذَا وَ كَذَا
منبع : الدعوات (قطب راوندي) / سلوة الحزين، النص، ص: 55
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکنش شهاب حسینی به سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی
🔸نباید سر حملههایمان را به سمت نخبگان دیگر ببریم
fna.ir/deyu5h
@Farsna
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 دادگاههای قرون وسطائی سینمای ایران
✍🏻 #سیداحمد_خوئی
🔺فضای هنری و سینمائی ایران به محیطهائی به شدت یک طرفه، و بدون تحمل مختلف و مخالف تبدیل شده است. همان کسانی که علت انتقاد، مخالفت و مبارزۀ خود علیه نظام جمهوری اسلامی را برخوردهای سرکوبگرانۀ این حکومت و تحمیل هنجارهای مذهبی و اسلامی و عدم وجود تحمّل، میدانند، محیطهائی به شدت ایزوله و سرکوبگر ایجاد کردهاند و اجازۀ بروز و ظهور «غیر خودی» را در این محیطها نمیدهند. معلوم نیست اگر این رفتارها بد است پس چه انتقادی به جمهوری اسلامی بوده است؟ ... هر چند آنچه که جمهوری اسلامی انجام میدهد در مقایسه با محیط مخوف و یکطرفهای که اینان ایجاد کردهاند بسیار کمرنگتر باشد. محیط هائی در سینمای ایران ایجاد شده که هنجارها را با قاطعیت تحمیل میکند و حداقل موجودیت متفاوت را آماج سرزنش قرار میدهد و اجازۀ بروز به آن نمیدهد، به حدی کسی «جرأت» نمیکند دستورالعمل شاخصین این جماعت را تخطی کند یا اینکه حتما باید با چالش تأمین آیندۀ کاری و مالی خود روبرو شود.
🔹این قماش، غیر از آنکه با اتکا به تجاهل تعمدی یا نادانی خالص مسئولین سینمائی ایران انواع و اقسام محتوای مورد نظر خود علیه جامعه و فرهنگ انقلابی و اسلام را در طول سال در فیلمهای خود و با کمکهای مادی و معنوی مسئولین، تهیه و توزیع میکنند، در حکومت خودمختارشان به باندبازی و فساد و گزینش و تصفیهحساب گسترده دست میزنند. این طبیعت هر "جمعیت" توتالیتری است. برای ایفای نقش در این "جمعیت"، باید مراتب اخلاص، تعظیم و کارآمدی را تقدیم اصول و آرمانهای آن کرد. درست در حالی که دخالتهای حکومت در ممیزی اسلامی تحت تمسخر است، گستردهترین تصفیهحساب برای حذف و طرد جریانهای انقلابی و مذهبی در سینما در جریان است و اینجا کسی از دولت الکترونیک و تسهیل اعطای مجوز کار هنر و فرهنگ و اقتصاد فرهنگ سخن نمیگوید یا اینکه فورا سرکوب میشود!
🔺گویا دعوای اینان تحت شعار آزادی، صرفا دعوائی زرگری و گوئی «دعوا سر لحاف ملّاست» ... و صرفا این که چه تفکری غالب و حاکم باشد محل نزاع است و نه آزادی و حقوق بشر. البته بدیهی است که در این میان، افراد مستقل و دلسوزی وجود دارند که منتقد اوضاع کشور هستند، و البته آنان نیز قربانی این سیاست بازی حاصل از نزاع حکومت و سفارتها میشوند.
🔹سیوهشتمین جشنوارۀ فجر است و این چندمین بار است که «شهاب حسینی» در این دادگاههای قرون وسطائی نشسته و بابت اظهار عقیده و علایقش جواب پس میدهد و عملا تحت آزار و اذیت روانی قرار میگیرد. اما این بار شجاعانهتر فریاد دادخواهی سر میدهد. او در نشست مطبوعاتی خود متهم میشود، که شاید رفتارهایش بوی پشت پرده بدهد! پشت پرده چیست؟ او متهم است که با "دشمن" رابطه دارد! دشمن کیست؟ همان حکومتی که دهها میلیارد تومان، خرج این جشنواره، و سینما و ساخت فیلم، سالن، برق، و آب و گاز و افراد را تامین کرده است و در اختیار قرار داده است. اینان مسئولین حکومت جمهوری اسلامی را به همان دلیل همان ذمّی منفعل و محکوم کردهاند که خود به شدیدترین وجه به آن مشغولند.
🔺یکی میگوید شهاب حسینی چرا آمریکاست، دیگری میگوید چرا رفتارهای متناقض دارد، آن یکی میگوید چرا اشاره کرد و روی میز کوبید! مگر او محکوم نیست؟ دیگری میگوید چرا آن چیزی که من خواستم در موقعی که من خواستم نگفتی! و الی آخر! صحنه، صحنۀ محاکمه است، گویا همینان نبودند که به همین دخالتها در زندگی مردم اعتراض داشتند ... اینگونه افراد صرفا هیزم بازیگران فوقانی جامعه و سیاست میشوند و روشن میکنند این شعارها هیچ چیزی جز نبرد فرهنگ مهاجم غربی با فرهنگ ایرانی نیست.
🔹در فضاهای مجازی، و در سطوح پائینتر اجتماعی و دانشگاهی همین رفتار در عمدۀ گوشه و پسلههای این محیط بسط پیدا میکند، تصلب و تجمّد افکار کنسرو شده با هنجارهای برنامهریزی شده در جریان است. « بحث سیاسی و مذهبی » در محیط «هنری» ممنوع است، اصولا بحث و گفتگوی سیاسی چیز خوبی نیست و در هنر جائی ندارد، مگر اینکه قرار باشد سیاستهای غالب این کمپ اشرفهای جامعۀ هنری و سینمائی پیگیری بشود و این معمولا علیه نظام جمهوری اسلامی و اسلام است و اگر مخالفت یا انتقادی شود، این گیوتین اخراج و حذف است که نقش قاطع ایفا میکند.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگو با کودکی که در نماز به حاج قاسم گل داد
@Bisimchimedia
هدایت شده از آیت الله سید کمال حیدری
مشکلات_تفکّر_دینی_در_حوزه_های_علمیه؛.mp3
18.64M
❇️ مشکلات تفکّر دینی در حوزه های علمیه، و راه حلّ آنها
🔺 آیت الله حیدری در این مصاحبۀ مهم، ضمن معرفی مهمترین دیدگاه ها و اندیشه های خود، در ابتدا به مشکلات و معضلات فکری موجود در نگرش حوزوی و تفکّر دینی اشاره نموده و در ادامه به بیان مبانی علمی و راه کارهای لازم برای حلّ آنها می پردازند.
در همین راستا، چهار مشکل اساسی در نظام فکری اندیشمندان حوزوی ذکر می گردد که عبارتند از:
1️⃣ مشکل اوّل: غلبۀ «رویکرد فقهی» به دین
2️⃣ مشکل دوّم: غلبۀ «روایات» در فقه، به جای محوریت «قرآن»
3️⃣ مشکل سوّم: کم توجهی به دو عنصر «زمان» و «مکان» در فقه
4️⃣ مشکل چهارم: غلبۀ نگرش «فردی» در فقه
علامه حیدری سپس مبانی فکری مورد نیاز برای برطرف نمودن مشکلات مذکور را در قالب سه اصل اساسی ذیل، مورد بحث و تبیین قرار می دهند:
1️⃣ اصل اوّل: «عالم دین»، غیر از «عالم فقه» است!
2️⃣ اصل دوّم: ضرورتِ محور قرار دادن «قرآن» در جمیع علوم و معارف دینی
3️⃣ اصل سوّم: لزوم اشراف عالمان دین بر شرایط و «مقتضیات زمانۀ» خود.
❗️ لازم به ذکر است کسانی که قصد دارند از چکیدۀ مهمترین نظریات و تفکّرات آیت الله حیدری در زمینۀ دین شناسی و معرفت دینی اطلاع یابند، این جلسه برای آنها بسیار سودمند خواهد بود.
🔸 مصاحبۀ فوق، در بهمن ماه 1395 از سوی «سایت مباحثات» و در محلّ مؤسسۀ علمی فرهنگی امام جواد (علیه السلام) صورت گرفته است.
#فایل_های_صوتی
#حوزه_های_علمیه
#مرجعیت
✅ https://eitaa.com/alhaydari
این لیست به درخواست مکرر دوستان از اینجانب نوشته شد. با فرصت محدود مختصر مطالعه ای در احوال تک تک اعضاء بعضی لیست ها داشتم تلاش نمودم لیست وحدت اصولگرایان را حتی المقدور تغییر ندهم مگر 5 موردی که با رنگ دیگری نوشته شده. در صورتی که تمایل داشتید به این لیست رای دهید، خواهشمندم ابتدا 5 نفری که با رنگ دیگری مشخص شده اند را در برگه رای بنویسید تا شمارندگان آراء ، رای شما را به صورت لیست کامل وحدت تلقی ننمایند.
رسول محمدزاده
نتایج انتخابات:
کشور : صفر
اصلاح طلب : صفر
اصولگرا : صفر
مردم : صفر
دولت: صفر
مردم: صفر
ما باختیم
بد هم باختیم
شما می دانید که طبق آنچه در چند پست قبل نوشته ام، رای من اصولگرایان است. و طبیعتاً باید از این که قاطبه ی لیست پیشنهادیم رای آورده اند، خوشحال باشم. اما چه کنم که عقل و فطرتم چیزی خلاف طبیعتم می گوید.
۱. راستش را بخواهید من هم مثل ایرانیان دیگر، سالهاست که رای از ترس لولو می دهم. در واقع اصولگرایان انتخاب واقعی من نیستند. چنانچه به همین دلیل سال ۸۴ دنبال #احمدی_نژاد راه افتادیم.
ما #وکیل و #وزیر خردمند ، عاقل، پاک و #انقلابی می خواهیم. کسی که پرونده اش تمییز باشد. خط و خشی روی رکاب و کاپوتش ننشسته باشد.
لکن مگر چقدر از لیستها را می توانیم دل خوش شان باشیم؟ لیست هایی که در فضای سهم خواهی، درگیری و تنازع و نفسانیت بسته می شود.
۲. مساله دیگر حضور کمرنگ اصلاح طلب هاست که بسی جای تامل و تاثر دارد. این که متاسفانه جریان اصلاحات بدلایل متعدد نتوانست مسیر اصلاحات حقیقی ذیل گفتمان انقلاب را رقم بزند و دچار آفاتی چون وادادگی ، غربزدگی و... شد ، حرف درستی است.
در این که #کارگزاران ها مسیر اقتصاد کشور را از امان اول اقتصادی لیبرالی رقم زدند و تنفس برای اقشار ضعیف را نیز پر هزینه ساختند، حرفی نیست
در این که این جریان با خودخواهی ها ، دنیاطلبی ها و شاید هم حماقت و جهالت، در #فتنه۸۸ کشور را تا پرتگاه هم بردند و تا امین الان هم داریم هزینه های ۸ ماه ناآرامی ۸۸ را می دهیم، تردید ندارم
ولی کشور را نمی شود با یک گفتمان اداره کرد. آن هم گفتمانی که ۳۰ تا ۴۰ درصد رای دارد.
آن هم با این همه خودی های ناخودی که روزی نیست که آب در هاونگ دشمن نریزند.
۳. دوستان انقلابی من!
فلیضحکوا قلیلاً و لیبکوا کثیراً
دل خوش این نباشید که جناب قالیباف و آقاطهرانی را به مجلس فرستادیم. این هنر چندانی نبود. ما تنها هنرمان این بود که انصاری و حومه اش را از مجلس برانیم.
۴. من معتقدم این ساز و کار باگ های فراوانی دارد.
شورای نگهبان نیاز به تنفس دارد.
تعریف هایمان از صلاحیت باید عوض شود.
اگر #علی_مطهری می آمد هم به او رای نمی دادم ولی معتقدم #شورای_نگهبان ی که تحمل امثال او را ندارد، روزی میزان مشارکت مردم را به ۲۰ خواهد رساند!
آن هم در جمهوری اسلامی ای که اتکایش نه سلاح است و نه پول و نه کارآمدی
فقط مردم !!! فاعتبروا یا اولی الابصار !
۵. و مطلب آخر ! دوستانی که به لیستی رای ندادن بنده خرده گرفتید!
دیدید که ۵ نفری که من اضافه کرده بودم، به جایی بر نمی خورد؟!
#رسول_محمدزاده
اسفند ۹۸