روزنوشت های د.رسول محمدزاده
. #رسول: این مطلب را #شیخ_فرهاد در کانالش نوشته بود. طلبه ای که شبانه روزش را وقف فجازی کرده و کا
#پیام_شما:
سلام صبح بخیر این آقای فتحی هم داره حرف شما رو میزنه و میگه در کار خیر زیاده روی و اسراف نکن. ولی شما مستدل و منطقی تر گفتی و خوب هم گفتی من وقتی داشتم اون متن رو میخوندم دنبال جواب دادن قرآنی بودم که شما الحمدالله به نحو احسن زحمت ما رو کم کردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پیام این موکب دار عراقی به حضرت آقا رو حتماً گوش کنید
🔹من مقلد آیت الله سیستانی هستم ولی شما رهبر ما هستید و.....
@rasooll_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر مادر و نان پدر حلالت...
ای جانم، خیلی مردی
آفرین👏
@rasooll_ir
هدایت شده از معراج السعاده
شکر گذار همه نعمت های الهی باشیم
و #شهدا ولی نعمت ما هستند
🏴🏴
در ارتفاعات گیلان غرب بودیم با حسرت به ابراهیم گفتم، یعنی میشود مردم ما راحت از این جاده عبور و به شهر خودشان بروند؟
ابراهیم هادی گفت: روزی میآید که از همین جاده مردم ما دستهدسته به کربلا سفر میکنند.
•┈┈••✾•🌿🏴🌿•✾••┈•
کانال اخلاقی معراج السعاده
#قرآن #حدیث #اخلاق
✅ @merajsadat 🌿
روزنوشت های د.رسول محمدزاده
شکر گذار همه نعمت های الهی باشیم و #شهدا ولی نعمت ما هستند 🏴🏴 در ارتفاعات گیلان غرب بودیم با حسرت
صاحب این کانال از رفقای اهل دل و معنای ما هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس جمهور الجزایر: به خدا قسم ما هرگز از فلسطین و به طور خاص از غزه دست نمیکشیم
@BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سنگ مزار فاتحه خوان
۱۸۰ تومن
#بدون_شرح
@rasooll_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ به نظر شما چرا آمریکا دنبال کودتا و دخالت در ونزوئلا است؟
ویدئویی جالب از صاحبان بزرگترین ذخایر نفت جهان
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ اگر اسرائیل نبود، یکی اختراع میکردیم!🤔
🔹چرا اسرائیل اینقدر برای سیاستمداران آمریکایی مهمه؛ تا جایی که بایدن گفته اگه اسرائیل وجود نداشت، خودمون یکی اختراع میکردیم؟!
@rasooll_ir
مرگ آلن دلون، خاطره آدامو،
و گریه آیت الله گلپایگانی
☘آلن دلون از دنیا رفت. خیلی ها دوستش داشتند، عاشقش بودند، با چهره زیبای مردانه فرانسوی اش عشق میکردند، آلن دلون نماد است، نماد سینمای نیمه قرن بیستم، نماد دلبستگی جوانان دهه پنجاه به غربی که برایشان جذاب بود و مقتدر، وقتی وارد ایران شد با پوری بنایی و بهروز وثوق عکس یادگاری انداخت و خیلی ها دنبالش کردند و عاشقانه به حضورش در ایران فخر میکردند.
☘تقریبا یک دهه قبل از آن نیز سالواتور آدامو ، خواننده بلژیکی موسیقی پاپ وارد ایران شد، در نیمه دهه چهل. جمعیت زیادی از مردم ایران عاشقانه دنبالش بودند و دوره اش کردند. کی؟ دهه چهل. همان دهه ای که بوی گند غربزدگی در اندیشه روشنفکران را جلال آل احمد درش استشمام کرده بود، و حالا اینگونه در شمایل عوام الناس رخ مینمود.
☘این ایران ما بود، ماجرای کودتای بیست و هشت مرداد داستان غم انگیز یک رخداد عمیق در جان این مردم هم بود، میدانید مدتها جامعه هنری ایران افتخار میکرد که آلن دلون گفته بوده بهتری دوبله من را ایرانی ها انجام داده اند، بله خوب البته هنرمند دوبلر ما خسروشاهی، فوق العاده است، اما کمی درباره افتخار به جمله و سخن آلن دلون درباره هنر دوبله باید بیشتر اندیشید.
"هنر تابع" افتخار ما بود. مثل صنعت مونتاژ که "صنعت تابع" بود، مثل ترجمه که "روش علمی تابع" بود، مثل تبعیت سیاسی که "هنر سیاسی تابع" بود.
☘علی محمد بشارتی خاطره عجیبی درباره حضور آدامو در ایران ، در دهه چهل نقل میکند که آنهم جالب است و پرنکته، او میگوید صحنه ای را از حضور آدامو برای آیت الله گلپایگانی نقل کردم، که بعد از آنکه آیت الله آن را شنید، شروع کرد های های گریستن. داستان از این قرار بود که آدامو در مصاحبه اش گفته بود، استقبال ایرانی ها روی او خیلی اثر گذاشته وقتی هزاران جوان ایرانی عاشقانه در فرودگاه دورهاش کردند
☘ اما جالبترین اتفاق برایش این بوده، که بین انبوه جوانانی که دنبال امضا گرفتن از او بودند، دختر خانم جوانی جلو میآید و سینهاش را بیرون آورده و میگوید این جا را امضا کن.
آیت الله چرا اینگونه متحول شد؟
من میگویم این تصویر برهنه آن قدر شرم آور نبود که امضای هنرمند غربی و دلبستگی دخترک ایرانی که با لذت خود را تحقیر میکرد در مقابل غرب، شرم آور بود.
☘شاید این سم مهلک که امروز در جان گلشیفته برهنه میبینید و دخترکان فارسی زبان آرزو میکنند "کاش گاوی بودند در مراتع سوئیس"، ادامه همان بیماری باشد. این سم مهلک همان است که سبک زندگی سگ بازها و مکشفه ها را در غرب، زندگی با کلاس قلمداد میکند و خود را به آن میسپارد. این سم مهلکی است که در گرفتن سلفی های تحقیر با موگرینی در مجلس ایران مظلوم، خود را نشان میدهد، این همان سم مهلک است که خود را در شمایل "تضمین بودن امضای کری" و "امید بستن به دشمن برای تهیه آب آشامیدنی" حتی، نشان میدهد. این همان سم است.
☘فقط یک اتفاق فوق العاده بزرگ را فراموش نکنیم، این فرهنگ مسموم، در دهه چهل نه فقط در یک جمع و جریان و خرده فرهنگ کوچک، بلکه در قواره یک ملت و یک کشور خود را نشان داد، اما از اواخر دهه پنجاه، وقتی مردم بیدار شدند تا امروز، دیگر اراده ایران تابع غرب نشد، هویت ما شد نفی سرسپردگی و اثبات قیام و "مقاومت". هشت سال جنگ و سالها تحمل فشار اقتصادی ریشه اش همین است، همینکه امروز سکه رایج شده و باعث جهش و انقلاب علمی از دهه هشتاد به این سو شده و باعث این اقتدار و عظمت ایران در دنیا شد، این معجزه است بالاتر از معجزه، ولی کار تمام نشده، این سم مهلک را هنوز باید ذره ذره قی کنیم تا همه مان جان سالم به در ببریم.
@ali_mahdiyan