eitaa logo
روابط عمومی خراسان رضوی
344 دنبال‌کننده
13.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
50 فایل
خرسندیم با ما همراهید🌹🙏🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸"هنگامی که هوش مصنوعی با روانشناسی رفتار ادغام شد، ربات ها،عوامل مصنوعی و سایربرنامه ها را قادر می سازند تا با "تصمیم گیری متوالی مبتنی بر تجربه" ... [که به] درک متنی، درک عاطفی و قابلیت های تقلید کمک می کند، یادگیری را با سرعت بیشتری آغاز کنند.
🔴 وریا غفوری بازداشت شد 🔹‌ خبرگزاری دولتی برنا نوشت: وریا غفوری بازیکن تیم فولاد خوزستان به اتهام توهین و تخریب تیم ملی فوتبال ایران و تبلیغ علیه نظام بازداشت شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم بازار مریوان در روز پنجشنبه که شلوغ تر از روزهای دیگر است . "نه بزرگ" مردم مریوان به گروهک‌های تروریست که خواستند اعتصاب شود . انقلابی یا خامنه ای
🔹طبق ماده ۱۰ کنوانسیون حقوق بشر، تجزیه طلب ها حتی حق آزادی بیان هم ندارند!
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دستگیری و اعترافات یکی از لیدرهای اغتشاشات و عامل ضرب و شتم مامور نیروی انتظامی در استان همدان توسط سازمان اطلاعات سپاه
، بسیجیان فدایت: 🔴 مهدی فخیم‌زاده: من را تهدید می‌کنید که به نظام لگد بزنم؟! 🔷مهدی فخیم‌زاده کارگردان و بازیگر مشهور و قدیمی: 🔹 من را تهدید می‌کنید؟! خانواده‌ام را تحت فشار قرار می‌دهید؟! برای چه؟! برای اینکه به نظام لگد بزنم؟!😡 🔹 آنقدر باشرف هستم که به سفره‌ای که از آن نمک خورده‌ام، بی‌حرمتی نکنم😏 🔹 با تمام مشکلات، وطنم را و انقلاب امام خمینی را دوست دارم. و عاشق آقای خامنه ایی هستم😊 منبع پایگاه های خبری: ۱_ راه دانا ۲_ ساعد ۳_برخط نیوز ۴_ تیتر برتر
⭕️«یزدی‌خواه» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: در جریان اغتشاشات اخیر ۴۷ کشور و ۱۱ سرویس جاسوسی مشارکت فعال داشتند
📙 ویژگی روشنفکران جهان سوم ▪️ غرب‌گرا هستند و غرب را قبله آمال خویش می‌دانند; اینان غرب و تمدن اروپایی را می‌ستایند و آن را به همان صورتی می‌بینند که اروپاییان استعمارگر تصویر کرده‌اند و هیچ گونه تردیدی نیز در اصالت یا سودمندی مبانی و معیارهای آن، روا نمی‌دارند. ▪️به جای مخالفت با گذشته، در بسیاری مواقع باستان‌گرا هستند و ارزش‌های مسخ شده باستانی را زنده می‌کنند. ▪️ از جامعه خود بریده و بی‌خبرند و همواره عقب‌تر از حوادث اجتماعی حرکت می‌کنند. ▪️ در تحلیل مسائل جاری جامعه خود، هیچ گونه دقت و ابتکاری به خرج نمی‌دهند، بلکه همان کلیشه‌های غربی را به کار می‌گیرند. ▪️ مسائل و جریانات پیش آمده در فرهنگ غرب را بدون توجه به زمینه‌ها و علل و عوامل آنها ، سرنوشت محتوم همه جوامع میدانند. 📚شناخت استعمار 👤مصطفی اسکندری .
امنیت امروز در کشور از دستاوردها و حضور بسیج است/ معاون تبلیغات و روابط عمومی ساعس فراجا در سپاه ناحیه شفت با حضور فرماندار شهرستان، فرمانده سپاه شهرستان و دیگر مسئولین شهرستان گفت: اگر امام در سال ۵۸ بسیج را تشکیل نمی داد خبری از انقلاب اسلامی و ایران و ایرانی نبود .ملت ایران از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ های احزابی را سپری کرده اند که اگر بسیج در صحنه نبود ما در اینجنگ ها با مشکل روبرو بودیم. از برکات انقلاب اسلامی و با درایت و فرمان امام خمینی(ره) بسیج(مستضعفین) تشکیل شد که امروز دستاوردهای زیادی برای جمهوری اسلامی ایران داشته است و این دستاوردها حاصل تفکر و فرهنگ بسیج است. امنیت امروز در کشور از دستاوردها و حضور بسیج است. امروز بسیجیان خادمین نظام و ملت هستند و از بزرگترین افتخارات بسیج این است که در تمامی صحنه ها در کنارمردم حضور داشته است(جنگ تحمیلی-مشکلات داخلی و بلایای طبیعی). از دیگر دستاورد های بسیج پرورش نیروی مومن و انقلابی است که این نیرو ها از دل بسیج به ادارات وارد می شوند. شالوده نیروهای مسلح ما نیز از بسیج شکل گرفته است. و با روحیه بسیجی بود که نیروی های مقاومت تشکیل شد. قدر خودتان بدانید و افتخار کنید به بسیجی بودن خود، توفیق بزرگ الهی بدانید این جایگاه خود را چرا که امام خمینی(ره) آرزو می کرد با شما بسیجیان محشور باشد. من دست تک تک بسیجیان را می بوسم. سردار بهرامی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) گفت:معظم له شایسته ترین افراد در جامعه را بسیجیان معرفی می کند. وی افزود: دشمنان بدنبال آشوب های گوناگون هستند و بدنبال نا امنی هستند توصیه من به شما برادران و بسیجیان این است، هیچ جایگزینی برای انقلاب و نظام اسلامی نیست پس نباید بگذاریم استکبار جهانی حتی لحظه ای هم تفکر کند که بتواند دوباره حکومتی چون پهلوی ایجاد کند؛ ایران حرم نظام اسلامی است. جمهوری اسلامی هیمنه پوشالی آمریکا را شکسته است ما مدیون انقلاب نظام و شهدا هستیم حفظ این نظام از اوجب واجبات است. معاون تبلیغات و روابط عمومی ساعس فراجا خاطر نشان کرد: عزت ما در دنیا مثال زدنی است.در حال حاضر کشورهای اروپایی درگیر مشکلات متعددی است اما آنها کور خوانده اند و مردم بصیر و انقلابی این فتنه های را خنثی می کنند. مسئولین به معنی واقعی کلمه خدمتگذار مردم باشید از این فرصت خدمتگذاری به خوبی استفاده کنید.افتخار جمهوری اسلامی این است که عدالت را در کشور برقرار کند بدانید که پیوند نا گسستگی بین بسیج و امام زمان وجود دارد. سردار بهرامی در بخش پایانی سخنان خود گفت: گوش و چشم شما به رهبری حکیم و بصیر انقلاب حضرت امام خامنه ای عزیز باشد. بر اساس روایات مستند بیانات رهبری قطعا محقق خواهد شد بسیجیان با تحقیق و ارتقا سطح معنویت و دانش علمی، در میدان جهاد تبیین وارد شوید.اگر واقعیات را بیان نکنید و تاریخ را بازگو نکنیم، دشمان وارد این میدان شده و دروغ به خورد مردم می دهند.