eitaa logo
روابط عمومی ف. انتظامی خوزستان
514 دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
2.9هزار ویدیو
37 فایل
نیروی انتظامی مظهر اقتدار و امنیت کشور است. امام خامنه ای ( مد ظله العالی )
مشاهده در ایتا
دانلود
حجت‌الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دوره توانمند سازی مدیران آموزش و فرهنگی عقیدتی سیاسی فراجا: شرط مسؤلیت پذیری در نظام اسلامی، شایستگی و توانمندی علمی و عملی برای کسانی است که مسؤلیت پذیرفته اند. امام سجاد علیه السلام در دعاى «مکارم‌الاخلاق»، به خداى متعال تضرّع مى‌کند و با گریه از او مى‌خواهد که «و لاتحدث لى عزّاً ظاهراً الّا احدثت لى ذلّةً باطنةً عند نفسى بقدرها» یعنى پروردگارا! اگر عزّتى در ظاهر من به وجود آوردى و پیش چشم مردم مرا عزیز کردى، به همان اندازه در باطن و پیش نفس خودم، مرا ذلیل کن. یا: «و لاترفعنى فى النّاس درجةً الّا حَططتنى عند نفسى مثلها.» اگر مرا یک درجه نزد مردم بالا بردى، پیش نفس خودم یک درجه پایین بیاور. یا در عبارت دیگرى، از خداى متعال مى‌خواهد که «و اعزنى و لاتبتلیّنى بالکبر.» مرا عزیز کن، و دچار خودخواهى‌ام مکن. مقام معظم رهبری مدظله العالی می فرماید اگر بنده به اول انقلاب برگردم برای انقلاب نیرو و مدیر تربیت می کنم به ویژه در عصر حاضر که عصر ارتباطات و تبادل اطلاعات است. روحانیون شاغل در مجموعه انتظامی باید آن روحیه آخوندی و طلبگی را در خود تقویت کنند و تحت هیچ شرایطی نباید از درس و مطالعه فاصله بگیرند. چند سال پیش مقام معظم رهبری فرمودند که من پنجاه هزار جلد کتاب خواندم و نکته برداری کردم. شرط موفقیت سازمان عقیدتی سیاسی، جهادی و انقلابی و محتوایی عمل کردن است. شرط طلبگی و مرجعیت دینی شدن پیشتازی در همه زمینه هاست. تقوا و علم دو بال اثربخشی طلبه هاست. مدیران فرهنگی و آموزشی باید در سه زمینه توانم
امروز دوشنبه            🌞                               ◾۱۰ بهمن                ۱۴۰۱       ه.ش       ◾۸ رجب    ۱۴۴۴      ه. ق       ◾ ۳۰ ژانویه          ۲۰۲۳      میلادی   
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تلاوتهای زیبای استاد مصطفی اسماعیل 🔸تلاوت شماره ۱۸ 🔸شاهکار سوره نمل آیه ۳۴ ------------------------------------------------ 🍃 امام باقر علیه السلام فرمودند: 🍃 سه چیز کفاره گناهان است: 1⃣ در هوای سرد وضو گرفتن 2⃣ برای ادای نمازها گام برداشتن 3⃣ و برنماز جماعت مواظبت نمودن
⚠️ مبادا هفتاد سال، اشتباه رفته باشیم! 🔸️ ممکن آدم هفتاد سال یک راهی برود، اما معلوم شود عقیده اش خراب بوده و اشتباه کرده است. تا دیر نشده اول بیاییم خودمان، افکار و عقائدمان را تصحیح کنیم؛ «طرح ولایت» یعنی همین. یعنی بفهمیم زندگی این دنیا چیست و برای چه زندگی می کنیم. ۱۳۹۸/۰۵/۲۲ ✅️ «طرح ولایت» دوره‎ آموزش مبانی بنیادین اندیشه اسلامی است که علامه مصباح یزدی قدس سره آن را در راستای تحکیم بنیان‌های اندیشه‌ای جوانان، طرح ریزی کردند. ✅️ طرح ولایت شش محور اساسی دارد که همان زیرساخت های فکری است و شامل مباحث؛ معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست می باشد. این طرح تلاش کرده که یک رابطه ارگانیک بین مسائل دینی برقرار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس افتخاری شهید محمود هوشمندی شب گذشته ۹ بهمن‌ ماه۱۴۰۱ در درگيری با گروگان گیر مسلح در شهر شیراز به فیض شهادت نائل گردید.
مصاحبه معاون تبلیغات و روابط عمومی ساعس فراجا سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد بهرامی با 🍀 پایگاه فرهنگی سرباز🍀 و 🍀 رادیو جوان🍀 در آستانه دهه مبارک فجر و برگزاری جشنواره جوان سرباز نیرو های مسلح به میزبانی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
📸 تصویری از دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیان‌ها با رهبر انقلاب 🔹️جمع زیادی از کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیان‌ها صبح امروز (دوشنبه) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. 🔺️در ابتدای این دیدار تعدادی از کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیان‌ها دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان می‌کنند.
👈🏻 اهمیت مداومت در کار 🔰 حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیان‌ها . ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ 🔸 قال الامام الباقر علیه‌السلام: «ما مِن شَيءٍ أحَبَّ إلَى اللّهِ عَزَّ و جلَّ مِن عَمَلٍ يُداوَمُ عَلَيهِ»؛ الکافی، ج۲، ص۸۲. 🔻 امام باقر علیه‌السلام: «هیچ چیزی نزد خداوند، محبوب‌تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود.»
🔻 رهبر انقلاب پس از پایان گزارش مدعوین دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیان‌ها خطاب به مسئولان: این گلایه‌ها و توقعاتی که مطرح شد، همه‌اش درست است؛ برای حل آن کارگروه با مباشرت خود این افراد تشکیل دهید 🔹 یک مطلب کوتاه میخواهم به مسئولین محترمی که اینجا نشسته‌اند، بخصوص معاون اوّل محترم، که اینجا هستند، بگویم. این مطالبی را که این دوستان گفتند، با دقّت به خاطر بسپارید. اینها صرفاً گزارش نبود؛ گزارش بود، همراه گزارش، گلایه هم بود. و این گلایه‌هایی که اینجا کردند، تقریباً همه‌اش، به نظر من درست است. همه‌ی آنچه که گفتند، به‌عنوان توقّعاتی که از دولت و از مسئولین و از شخص بنده دارند، توقّعات درستی است. 🔺 برای همه‌ی این چیزهایی که این دوستان گفتند، کارگروه تشکیل بدهید؛ در این کارگروه حتماً بایست از نیروهای مباشرِ کار استفاده بشود، حضور داشته باشند، همینهایی که اینجا صحبت کردند، این آقایان، و دیگرانی که هستند، نظرات آنها گرفته بشود و پیگیری بشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱خانواده شاد برای خلق شادی در کانون گرم خانواده لازم نیست حتما هزینه های گزاف کنیم 🌸پدر بعداز رفع خستگی، طلب یک چای کند و بچه هارا دورخودومادر خانه جمع کند 🌸درنوشتن تکالیف یا موقع استراحت بچه ها حضور داشته باشد 🌸گاهی وقت تهیه ی یک عصرانه ی سبک باحضور همه ی اعضای خانواده صورت گیرد 🌸از فضای حیاط خانه برای بازیهای گروهی استفاده کنید 🌸میم مالکیت در هنگام صدا زدن استفاده شود . دخترم . پسرم . خانومم 🌸باهم به تماشای باران بنشینیند. برای هم کتاب بخوانید . خانوادگی با پدربزرگها ومادربزرگها تماس تصویری بگیرید و..‌‌... شاد کردن فضای خانه همیشه پول نمیخواهد . بیشتر وقتها حوصله و وقت گذاشتن میخواهد.