من قلبی پسرانه دارم و قالبی دخترانه!
در روستایی منزل فرهنگی بازنشسته، متدین و با بسیار تجربه بودم. به مناسبتی حرف از افراد تراجنسیتی یا ترنس ها شد. گفت: آقایی بسیار نگران و ناراحت بود می گفت: مدتی است دخترم می گوید من پسرم و اشتباهی در این قالب زنانه هستم.
به او گفتم: بگو ایرادی ندارد او را ببر محل کار خودت. بگو لباس کار بپوشید به او کارهای سخت مردانه مثل بار بردن با فرغون بده. پدرش می گفت: دخترم ابتدا با خوشحالی پذیرفت وقتی چند بار برد. خیس عرق شد. نفس نفس می زد. گاهی کف دستهایش را نگاه می کرد. بعد گفت: می خوام برگردم خونه من حاضرم همان دختر باشم.😄
یکی از جراحانی که حدود 17 سال قبل320عمل تغییر جنسیت داده بود در مصاحبه ای می گفت. یکی از راه های تست کردن ترنس های اولیه و ثانویی بیان دردها و اذیت های عمل تغییر جنسیت است. ترنس های ثانویه وحشت می کنند و می گویند نه من نمی خوام عمل بشوم. ولی ترنس های اولیه می گویند هر درد و رنج و زحمتی باشد قبول می کنم ولی نمی تونم این قالب را تحمل کنم.
ان شالله با پیشرفت علم با این بیماران و خانواده های آنها کمک شود.
ترنس اولیه و ثانویه
آزمون
سرد و گرمی روزگار
تجارب زندگی
تغییر جنسیت
تشخیص
✍️
سلام خدمت مشاوران و روان شناسان محترم استان. با توجه به مکاتبه بهزیستی کشور مبنی بر حذف الزام داشتن پروانه نظام روان شناسی برای موسس و مسیولین فنی(البته باید پشت نوبت مصاحبه باشند) چک لیست ارزیابی متقاضیان تاسیس مرکز مشاوره و مسئولین فنی مراکز مشاوره به اطلاع رسانده می شود. در صورت دادا بودن شرایط می توانید جهت تاسیس مرکز مشاوره از طریق بهزیستی اقدام نمایند. لازم به ذکر است با توجه به مصوبه دولت مبنی بر صدور مرکز مشاوره از طریق بهزیستی و ثبت درخواست از طریق درگاه مجوزها، امکان درخواست مرکز از طریق نظام وجود نخواهد داشت .
سلمانیان، بهزیستی قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر اقتصاد: تخلف وزارتخانهها در صدور مجوزهای کسبوکار رسیدگی میشود
🔹در ۵ ماه کارکرد درگاه ملی مجوزها، از ۲۳۴ هزار درخواست مجوز کسبوکار، ۷۰ هزار مجوز صادر شده است. در باقیمانده درخواستها بیش از ۶۰ درصد نقص مدارک وجود داشته است.
🔹وزارتخانههای کشور، راه، آموزشوپروش، نفت و علوم و بانک مرکزی در صدور برخی مجوزها تخلف داشتهاند که حتما رسیدگی خواهد شد.
@Farsna
در #حمایت از #طرح_مجلس_شورای_اسلامی
لازم است حوزه علمیه نیز در عرصه #مشاوره (دینی و اسلامی) در #میدان عمل حضور پر رنگی داشته باشد، زیرا که خلاء عدم حضور روحانیت در این عرصه، موجب به وجود آمدن #گرایشاتی_منفی و منحرفانه در جامعه شده است.
خبرگزاری حوزه/ چند روزی است بحثی در خصوص #طرح_تعدادی_از_نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی (شصت و نه نفر) مبنی بر #اصلاح_ماده۱ قانون تشکیل سازمان روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی «#مرجع_صدور_مجوز فعالیت مشاورهای و مراکز مشاوره بر اساس مبانی و ارزشهای اسلامی، مراکز مدیریت حوزههای علمیه کشور است... » #بازخورد_تندی را از طرف #رئیس محترم سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در بر داشته است. ایشان طی نامهای به ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، به صورت خلاصه بیان میدارد که: این طرح واجد اشکالات چندگانهای است که موجب نگرانی زیادی در جوامع دانشگاهی و علمی، خصوصاً در بین روانشناسان و مشاوران کشور گردیده است. و #اشکالات را اینگونه برمیشمرند:
https://hawzahnews.com/xbRtH
محمدمهدی #رضائی_نیکرفتار- دانش آموخته رشته مشاوره
فرزندآوری و سلامت2.ppsx
8.51M
#پاورپوینت
🔻پاورپوینت فاخر فرزندآوری و سلامت
🔆کاری از گروه پزشکان سپیدار
⛔️تذکر: در لب تاب باز کنید.
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
اسلام علیک یا اباعبدالله
👈 باسلام و سپاس هدف از تشکیل گروه تسهیل و خدمات رسانی رسانه ای و همچنین
اطلاع رسانی جادهها
موکب های بین راهی و خدمات موکب ها شلوغی و ترافیک مسیر از خراسان رضوی ،جنوبی ،شمالی ،سمنان کرمان ،یزد تهران ،سیستان در و بلوچستان ،مازندران ،و قم و ........تا کربلا خواهشمندم ضمن عضویت اطلاع رسانی نمایید لطفاً
▪️سفر #اربعین کاروانی نیست پس همدیگر را یاری کنیم
به ما بپیوندید.
گروه مسافرین اربعین
👇👇👇👇
hhttps://eitaa.com/joinchat/2977562814C0e0e3f9dcf
🔰 کارورزی بخش تجزیه و تحلیل داده ها
💢 مدرسه تابستانی تربیت پژوهشگر روانشناسی و مشاوره اسلامی - ۱۴۰۱
هدایت شده از سماح مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
حجت الاسلام عماد #رحیمی مسؤول برگزاری دوره #تربیت_مربی_مشاوره و #پژوهشگر_اسلامی در خصوص این دوره گفت: مرکز مشاوره اسلامی حوزههای علمیه «#سماح» چند سالی است که با جدیت در حال تربیت مشاورانی با رویکرد اسلامی است تا بتواند مشکلات خانوادهها را با رویکرد اسلامی حل و فصل کند.
ادامه گفتگو 👇
https://rasanews.ir/0030kp
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه)
سایت | ایتا | کارگاهها | آپارات
📣جلسه هسته علمی گروه تخصصی ازدواج📣
🕖زمان: یک شنبه 1401/06/06
ساعت: 7صبح
📡مکان: مرکز مشاوره صفاییه
🖋موضوع: بررسی فرم اصلاح شدهpmc توسط هسته علمی
ارزیابی بیشتر دوره آموزشی تکمیلی
هدایت شده از سماح مرکز مشاوره اسلامی حوزه قم
💠جزئیاتی از #طرح تربیت مربی مشاوره و پژوهشگر اسلامی👇👇👇
♦️حجت الاسلام #رحیمی اظهار داشت:
🔅در سبک ارائه دوره یک #خلاقیت شکل گرفته که در دیگر محافل علمی دیده نمیشود، زیرا مرکز مشاوره #سماح برای رفع نیازهای خود در عرصه مشاوره به صورت تخصصی تأکید دارد که دانش پژوهان باید مهارتها و آگاهیهای لازم برای #پژوهشهای_کیفی_روانشناسی را داشته باشند و این دوره به خوبی در مشهد در حال برگزاری است.
‼️جزئیات خبر:👇👇👇
https://hawzahnews.com/xbRCL
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 #سماح (مرکز مشاوره اسلامی حوزه علمیه)
سایت | ایتا | کارگاهها | آپارات
سخنان مهم آیت الله بوشهری در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه
⚡️اینکه مشغول درس باشیم و فقط به نقد بدون راه حل بسنده کنیم، نظام دچار مشکل خواهد شد از این رو مجموعه روحانیت باید به صحنه بیایند.
🔹به اساتید بزرگوار حوزه که بدون تعارف چشم و چراغ حوزه هستند، توصیه میکنم برای طلاب ایجاد انگیزه کنند.
🔹اساتید ملا و فاضل در حوزههای علمیه بدانند تا با شورای عالی هم افزایی نکنیم راه به جایی نخواهیم برد و این طور نباشد که دیگران بگویند شورا هست پس ما لازم نیست کار کنیم؛ به عنوان شورای عالی با افتخار عرض میکنم با آغوش باز از نقطه نظرات اساتید استفاده میکنیم، زیرا نیاز به کمک فکری و نقد منصفانه و هم افزایی داریم تا کار سنجیده و پخته شود و انسجام پیدا کند.
🔹برنامهای که معاون آموزش اعلام کرد نشان میدهد شورای عالی نمیخواهد به برنامه گذشته فعلا دست بزند بلکه این برنامه آزمایشی در مدت یک سال اجرا میشود تا اساتید نقطه نظرات خود را بگویند و در پایان به محضر مراجع تقلید عرضه میشود و اگر این عزیزان مناسب دیدند عملیاتی شود.
🔹حوزه علمیه در پرتو انقلاب مسؤولیتهای جدیدی پیدا کرده است و واقعیتی انکار ناپذیر است که حوزه خاستگاه انقلاب است و اگر دچار مشکل بشود نظام هم دچار مشکل میشود؛ نباید حوزه علمیه با فلسفه اصلی انقلاب و نقطه نظرات رهبر مقتدر ما که دنیا در تک تک کلمات ایشان حساب باز میکند فاصله داشته باشد.
🔹هر جا که لازم است جامعه مدرسین باید ورود داشته باشد، زیرا از این انقلاب باید مانند چشمان خود محافظت کنیم؛ اینکه همه مشغول درس باشیم و فقط به نقد بدون راه حل بسنده کنیم این نظام دچار مشکل خواهد شد و مجموعه روحانیت باید به صحنه بیایند که قرنها است در صحنه هستند؛ روحانیت برای اسلام و مشروعه بودن آن بر روی دار رفت و در طول این ۴۰ سال حضور شایستهای داشته است.
🔹طلبه با حفظ زی طلبگی باید مهارت بیاموزد و حرکات سست و بی مبنا تحت عنوان جاذبه ایجاد کردن مورد قبول مراجع تقلید، رهبر انقلاب و حوزویان نیست. گاهی در فضای مجازی متأسفانه چیزهایی میبینیم که نه شأن حوزه است و نه شأن طلبه و بنده با مشاهده آنها حقیقتا احساس سرشکستگی میکنم.
🆔 @rasanewsagency
🌸با سلام و احترام 🌸
جلسه ماهانه مدیران محترم گروه های تخصصی
با حضور
#مدیر محترم مشاوره و خانواده مرکز مدیریت
استاد رضایی
# مدیر محترم گروه های تخصصی و مراکز مشاوره سماح استادشورورزی
تاریخ📅 یک شنبه 1401/06/06
ساعت🕖 ۷ صبح
مکان : مرکز مشاوره سماح شعبه صفاییه طبقه دوم اتاق اختصاصی گروه های تخصصی
دستور جلسه:
۱ ادامه فرایند نظارت و ارزیابی
۲گزارشی از روند سامانه اساتیدمشاوره و تعدادثبت نام کنندگان
۳گزارشی از روند طرح مجلس و تصمیم مقتضی
۴گزارشی از دوره مشهد
🌺حضور به موقع اساتید بزرگوار موجب امتنان است
*زندگی یک مادر دهه شصتی با ۹ فرزند + عکس*
زهرا صادقی، متواد ۶۴ دختری از خانوادهای سه فرزنده که در منطقه قیطریه تهران بزرگ شده است. کلاس سوم راهنمایی بوده که پسرعمهاش به خواستگاری میآید و عقد میکنند و بعد از یک سال هم به خانه خودشان میروند تا مانند تمام زوجهای خوشبخت زندگی شیرینشان را آغاز کنند.
تمام کردن تحصیلات دیپلم زهرا (که در خانواده فاطمه خطابش میکنند) برای همسر خیلی مهم بود. پس تا اتمام سال پیش دانشگاهی زندگی را با اولویت تحصیلات فاطمه خانم ادامه دادند. تا اینکه در پایان سال تحصیلی و نزدیک ایام کنکور، متوجه میشوند که اولین ثمره زندگیشان در راه است.
اصلاً برنامهای برای تعداد زیاد فرزند نداشتیم
«فرزند سومم را هم به دنیا آوردم و خداوند یک زندگی پر از شور و نشاط و خیلی روتین را به ما داده بود. دو پسر داشتم و یک دختر. همه میگفتند: «خب دیگه! جنستون هم جور شد. بچه کافیه براتون» دانشگاه قبول شده بودم و ترم ۳ رشته علوم تربیتی را میخواندم که متوجه بارداری چهارم شدم. انگار شهابسنگی افتاده بود وسط زندگیام. تمام برنامههایم بهم ریخته بود. من تا آن روز برای فرزندانم و زندگیام چیزی کم نمیگذاشتم ولی حضور فرزند چهارم روتینهای ذهنمان را به هم میریخت. نه میخواستم از مهدکودک و پرستار استفاده کنم و نه منزلم نزدیک مادرم بود که بتوانم روی کمک ایشان حساب باز کنم. خیلی چیزها در ذهنم مرور شد. گزینههای مختلف. ذهن فعال و معترض من سوالات فراوانی را به میان میآورد که آرامش را از من گرفته بود.
«حالا که من بچه نمیخواهم، چرا خدا برای من این برنامه را ریخته؟»
«خواست من با خواست خدا د
«خواست من با خواست خدا در تعارض بوده؟»
«یعنی خدا من را دوست نداشته که این تقدیر را برایم خواسته است؟»
و...
از آن جایی که هرگز خودم را انسان آرامی نمیدیدم و سازگاری با چشم و گوش بسته در توانم نبود، نمیتوانستم آرام بنشینم. من با سه فرزندم تمام نیازهای مادرانه و تجربیات شیرینش را گذرانده بودم و اکنون برای زندگیای باید آماده میشدم که اولین مخاطب متعجبش خودم بودم. ۴ فرزند؟ خیلی زیاد است!
وقتی تصمیم به فرزندآوری گرفتیم وضعیت مالی خوبی نداشتیم
به پاسخ سوالم رسیدم؛ *امروز با ۹ فرزند با سنهای ۱۶، ۱۴، ۱۱، ۹، ۷، ۶، ۴، ۲ سال و ۵ ماه به عنوان یکی از خوشحالترین آدمهای روی زمینم و هر شب قبل از خوابم خدا را شکر میکنم.* خدا را شکر میکنم که همسرم را دارم و فرزندانی سالم و صالح خدا به من عطا کرده است. در دورانی که دنبال پاسخ سوالاتم بودم به خیلی چیزها رسیدم و برایم مسجل شد که حضور فرزند برای زندگی من بسیار خوب و پربرکت است. الان که در یک خانه ۱۲۰ متری دوخوابه در استان البرز زندگی میکنم و یک خودروی سمند داریم میتوانم بگویم که یکی از خانوادههای متوسط جامعه هستیم. اما واقعیت این است که زمانیکه تصمیم به زیاد شدن تعداد فرزندانمان گرفتیم اصلاً وضعیت مالی خوبی نداشتیم. همینقدر بگویم که زمانی که من ۶ فرزند داشتم، خانه بسیار کوچک یک خوابه داشتیم و تنها یک موتور وسیله نقلیهمان بود.»
«خیلیها به من میگویند بعد از ۹ زایمان هنوز بدنت سالم مانده؟ اغلب این سوال در شرایطی پرسیده میشود که خود شخص تصورش از زایمان، تحلیل رفتن بدن فرد است. باید بگویم از آنجا که همسر من سالهاست در زمینه طب سنتی مشغول تحقیق و مطالعه است، هم تغذیه در منزل ما و هم درمان بیماریها و حتی تقویت بنیه بدن همه افراد را با همین روش پیش بردیم. الحمدلله تا الان نه بیماریهای سنگین گرفتهایم و اینکه اگر بیمار شدهایم سریع و راحت درمان شدهایم. کرونا، سرماخوردگی و آبله مرغان از بیماریهای مسری بود که درِ خانه ما را هم زد. از نظر اقتصادی الحمدلله مشکل ویژهای نداریم و برای گذران روزمره و نیارهای اساسی زندگی دستمان به دهانمان میرسد. در دوران کرونا و آموزش مجازی، همه بچهها در ابتدا با یک گوشی سر میکردند. اما دیدیم تداخل ساعات درسی زیاد شد. برای دو پسر بزرگتر هر کدام یک گوشی گرفتیم و برای ۴ فرزند کلاس ششمی، چهارمی، دومی و اولی هم با هم یک گوشی داریم.
*قوانین خانه ما!*
وجود قانون در هر اجتماعی لازم است. هم برای حفظ نظم و هم برای حفظ حقوق افراد. اینجا هم قوانین خودش را دارد. چون با وضع قانون هم تکلیف من در خانه مشخص است و هم تکلیف فرزندم.
-اگر سفره پهن باشد، تمام افراد خانه باید دور سفره جمع شوند. حتی اگر گرسنه نباشند و یا غذا خورده باشند.
- استفاده از گوشی برای هر فرد تنها دو ساعت مجاز است.
-تمام افراد هر جایی که رفته باشند تا قبل از غروب آفتاب باید خودشان را به منزل برسانند.
-برای ساعت خواب هم قانون داشتیم که در دوران کرونا این موضوع به شدت نقض شد و احترام به قانون کمرنگ شد.
راستی! اینجا خانهای بدون تلویزیون است. بله درست خواندید. در این خانه تلویزیونی وجود ندارد.
از ابتدای ازدواج ما تلویزیون تهیه نکردیم، چون من و همسرم (دکتر داوود) خیلی اهل دیدن تلویزیون نبودیم. تا چند سال بعد از ازدواج و زمانی که اولین فرزندمان را داشتیم. یکی از اقوام به عنوان سوغات از یک سفر به ما یک تلویزیون هدیه داد. چند سالی هم در خانه مان بود اما چون اهل استفاده از تلویزیون نبودیم اغلب کنجی از خانه خاموش مانده بود. چون بعد از فرزند سومم دیگر برای ما جایی نداشت، به کسی هدیهاش دادیم که از آن استفاده میکرد.
سرگرمی در این خانه فقط با بازی بین خواهرها و برادرهاست. حتی استفاده از گوشی و بازیهای دیجیتال هم خیلی مرسوم نیست.
*تفریحهای ویژه*
مسافرت مهمترین تفریح خانواده ماست. اینکه اغلب به خاطر شغل همسرم به شهرهای مختلف دعوت میشویم باعث شده مسافرتهای ویژهای را تجربه کنیم.
اطلاعیه
اعضای محترم سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور
با اهدای سلام و احترام؛
اینجانبان نمایندگان وزرای محترم در شورای مرکزی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران، مختصری از آخرین وضعیت موجود در سازمان را برای اطلاع همه اعضا به عرض می رسانیم.
دوره فعالیت شورای مرکزی موجود سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور در مرداد 1399 باتمام رسیده و شورای مرکزی موجود، بیش از 25 ماه است که خارج از محدوده قانونی، به فعالیت خود ادامه می دهند و به دلایل واهی، تاکنون از برگزاری انتخابات استنکاف و با جوسازی های مختلف، انتخابات را برگزار نکرده اند. در آخرین مورد؛ مصوب شده بود که انتخابات 6 اسفند 1400 برگزار شود که بار دیگر با حاشیه پردازی های مختلف و با وجود پیگیری های مداوم نمایندگان وزرا؛ این امر محقق نشد.
آئین نامه انتخابات در تاریخ 3/9/1400 تصویب و برای اجرا ابلاغ شد. براساس ابلاغ آئین نامه رئیس سازمان، طی احکامی جداگانه، شروع بکار اعضای هیأت نظارت مرکزی را ابلاغ کردند و هیات نظارت مرکزی در دی ماه 1400 شروع بکار نمود و در جلسات متعدد شیوه نامه نظارت و زمان بندی انتخابات برای برگزاری انتخابات پرشور و حداکثری در 6 اسفند 1400 را مدون کرد ولی در کمال ناباوری و خلاف مقررات، پس از آغاز روند برگزاری انتخابات، برخی از اعضای شورای مرکزی که البته در نتیجه حاصل از انتخابات به صورت مستقیم ذینفع هستند؛ دریافتند که ترکیب هیات نظارت به گونه ای است که با درخواست های خلاف مقررات آنها و مدیریت نتایج انتخابات همراهی نخواهد کرد؛ لذا به دلایل واهی، اقدام به مهندسی ترکیب، با هدف تعیین نتیجه انتخابات نمودند که با عدم پذیرش این موضوع توسط هیات نظارت مرکزی، به عنوان یک نهاد مستقل در برگزاری سالم انتخابات، مواجه شدند. پس از این اصرار بر حاکمیت قانون و صیانت از آرای شرکت کنندگان در انتخابات، متاسفانه مسئولان سازمان از پاسخ به 17 نامه ارسال شده هیات نظارت مرکزی، استنکاف نموده و امکانات و ملزومات درخواست شده هیات نظارت مرکزی را در اختیار این هیات قرار ندادند و شروع به کارشکنی در روند برگزاری انتخابات نمودند تا اینکه در زمان مقرر؛ انتخابات برگزار نشد. پس از آن بارها جلساتی تشکیل شد که با عدم حضور اعضای شورای مرکزی، به حدنصاب قانونی نمی رسید ولی شاهد مصوبات محیرالعقول شورای مرکزی بودیم!
اصرار نمایندگان وزرا به عنوان تنها کسانی که در شورای مرکزی موجود ذینفع در نتیجه حاصل از برگزاری انتخابات نیستند؛ مراعات دقیق قانون تاسیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره می باشد؛ امری که به مذاق برخی خوش نمی آیند و تا به حال قانون را به میل خود، مدیریت کرده اند. ما هر روز شاهد درخواست های مکرر اعضای محترم سازمان برای احقاق حقوق خود هستیم و با معطلی چند ساله اعضا پشت درهای کمیسیون ها برای اخذ پروانه، برخوردهای سلیقه ای و بعضا رد کردن های بدون مبنا و . . . مواجهیم، حقوق عامه حدود 40 هزار نفر کسانیکه به امید حمایت های صنفی و سازمانی، دل در گرو سازمان بسته اند اقتضا دارد که به دقت و سرعت در مسیر برگزاری انتخابات گام برداریم و شاهد حضور حداکثری اعضای محترم سازمان؛ به عنوان صاحبان اصلی سازمان، برای تعیین اعضای شورای مرکزی باشیم. لذا ضمن تکذیب فرافکنی سازمان در قالب اطلاعیه صادره؛ رئیس شورای مرکزی و رئیس سازمان را به مناظره زنده دعوت نموده و با دلایل و قرائن و مستندات مکتوب؛ حاضر به اثبات اهمالکاری و مدیریت نتایج انتخابات توسط شورای مرکزی هستیم.
در پایان آرزوی صحت و سلامتی برای همه مردم عزیز و اعضای محترم سازمان را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.
دکتر عباس مسجدی
نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
دکتر ابراهیم نعیمی
نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
http://ch.saorg.ir/news/%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%db%8c%d9%87-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%af%da%af%d8%a7%d9%86-%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%ad%d8%aa%d8%b1%d9%85-%d8%af%d8%b1-%d8%b4%d9%88%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b1%da%a9%d8%b2%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%b8%d8%a7%d9%85-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d9%88-%d9%85%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%87-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1
جلسه ماهانه #مدیران_گروههای_تخصصی مراکز مشاوره اسلامی سماح
#حاضرین: حجج اسلام اخوی ، خیری ، رضایی، حسنی نژاد، شورورزی و اکبر زاده بصورت حضوری و حسینی و عزیزی بصورت مجازی.
#غایبین: حجتالاسلام ترکاشوند، صادقی سرشت و هراتیان
#موضوع:
۱_گزارش #دوره تابستانه مشهدمقدس.
۲_ادامه بررسی #طرح_مجلس "صلاحیت اعطای مجوز مشاوره با رویکرد دینی و اسلامی به مرکز مدیریت حوزههای علمیه" و #حمایت_مدیران_گروههای_تخصصی از طرح مجلس
قرار شد #بیانیه ای در حمایت از طرح مجلس توسط این نهاد در فضای رسانه پخش شود