#آشنایی_با_مهارت_های_عمومی_پژوهش
#فصل_اول_کلیات_پژوهش
#تعریف_پژوهش
↪️ 🔹تمام این امور در یک مسیر اصلی جریان می یابد و آن هم در مسیر دستیابی به هدف پژوهش است. پاسخ به یک مجهول در گستره علم هدفی است که یک پژوهش به دنبال تامین آن است. این که گفته می شود در گستره علم به معنای آن است که پژوهش در مسیر توسعه مرزهای دانش مورد توجه قرار می گیرد نه فراگیران دانش.
پژوهش با مشکلی سروکار دارد که علم با گستره موجود خود نتوانسته است آن را برطرف نماید. بنابراین پژوهش در معنای امروزی خود با فعالیتهای علمی دیگر متفاوت و متمایز است و هر فعالیت و تلاش علمی را نمیتوان پژوهش نامگذاری کرد. در این عرصه برخی کارها وجود دارد که تنها جنبه ترویجی دارد و برآیند آن جمع آوری اطلاعات پراکنده در یک مجموعه منسجم است.
🔹در جانب دیگر روند آموزش وتعلیم وجود دارد که آن نیز پژوهش به شمار نمی رود. این امر هر چقدر هم پربار و قوی باشد باز هم در ردیف کارهای پژوهشی قرار نمیگیرد. در یک کلام پژوهش توسعه دهنده و خدمتگذار مرزهای علم است.
↩️ ادامه دارد.
👉 @raveshsonnati
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ کوتاه| شهادت حضرت امام جعفر صادق علیهالسلام
◼️ بیان آیت الله العظمی وحید خراسانی
🏴 #صادقیه #دسته_عزاداری
🔘 @Fatemyeh_ValiAsr
#ویژه
▪️اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خَازِنِ الْعِلْمِ الدَّاعِي إِلَيْكَ بِالْحَقِّ النُّورِ الْمُبِينِ
▪️اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ كَلاَمِكَ وَ وَحْيِكَ وَ خَازِنَ عِلْمِكَ وَ لِسَانَ تَوْحِيدِكَ وَ وَلِيَّ أَمْرِكَ وَ مُسْتَحْفَظَ [مُسْتَحْفِظَ] دِينِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِيَائِكَ وَ حُجَجِكَ إِنَّكَ حَمِيدٌ مَجِيدٌ.
⚫️ (شهادت امام بحق ناطق جعفر بن محمد الصادق علیهما السلام را به صاحب عزا حضرت صاحب العصر عجّل الله تعالی فرجه تسلیت عرض میکنیم.)
👉 @raveshsonnati
#سخن_معصوم
💥مکارم الاخلاق
✔️ قال الصادق عليه السلام:
❓اَلا اُحَدِّثُكَ بِمَكارِمِ الاَْخْلاقِ؟
🔹الصَّفْحُ عَنِ النّاسِ
🔹وَ مُواساةُ الرَّجُلِ اَخاهُ فى مالِهِ
🔹وَ ذِكْرُ اللّه ِ كَثيرا.
🔹آيا مكارم اخلاق را برایت بیان کنم؟ گذشتن از خطای مردم، مواسات و یاری مالى به برادر (دينى) خود و ذکر زیاد خداوند.
📚معانى الأخبار، ص ۱۹۱، ح۲.
👉 @raveshsonnati
#درسنامه_روش_سنتی
#علوم_عقلی
↪️ 1⃣ علم منطق
🔻مقطع یادگیری «متوسّطه»
🔻شروح و حواشی:
🔹الجوهر النضید
🔹این کتاب با حاشیه فارسی و مختصر محسن بیدارفر و به همت خود وی نشر یافته است. دردمندانه با اینکه این کتاب یکی از دقیقترین و جامعترین کتابهای منطقی است ، شرح یا حاشیه مفصّل دقیقی برای آن ، سراغ نداریم، ولی میتوان برای فهم مطالب این کتاب از شرح الإشارات و اساس الإقتباس و الأسرار الخفیّة و شرح مطالع بهره برد.
🔹شرح شمسیّه
🔸حاشیه میر شریف جرجانی
🔸حاشیه عبدالحکیم سیالکوتی
🔸حاشیه دسوقی
🔸حواشی چاپ پاکستان به نام «القطبیّ»
🔻توضیح :
🔹از شرح شمسیه تفتازانی و شرح شمسیه علامه حلّی به نام «القواعد الجلیّة» و شرح مطالع نیز در فهم مطالب این کتاب میتوان بسیار بهره برد.
↩️ ادامه دارد.
👉 @raveshsonnati