همہ جا معروف شده بودن بہ باهم بودن؛ تو جبهه حتی اگہ از هم جداشونم میڪردن آخرش ناخواستہ و تصادفی دوباره برمیگشتن پیش هم….
خبر شهادت علی رو ڪه آوردن، مادرِ محمد هم دو دستی تو سرش میزد و میگفت: بچم…
اول همه فڪر میڪردن علی رو هم مثل بچش میدونہ بہ خاطر همین داره اینجوری گریہ میڪنہ
بهش گفتن: مادر تو الان باید قوی باشی، تو هنوز زانوهات محڪمہ، تو باید ننہ علی رو دلداری بدی همونجوری ڪه های های اشڪ می ریخت؛ گفت: زانوهای محڪمم ڪجا بود؟
اگه علی شهید شده مطمئنم محمد منم شهید شده اونا محالہ از هم جدا بشن؛ عهد بستن آخہ مادر، عهد بستن ڪه بدون هم پیش سیدالشهدا نرن
مأمور سپاهی ڪه خبر آورده بود ڪنار دیوار مونده بود و بہ اسمی ڪه روی پاڪت بعدی
نوشتہ شده بود خیره مونده بود نوشتہ بود:
شهید_سیدمحمد_رجبی
#رفیقانه
@ravianaml
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
📸 حضور آیتالله جوادی آملی بر سر مزار همسرشان که به مناسبت روز زن منتشر شده است
@ravianaml
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
شهید محمد باقر مؤمنی راد؛ شهیدی که امام حسین برایش پیام فرستاد!
نزدیک اذان صبح در خواب، از امام حسین (ع) یک پیام شفاهی دریافت کرده بود و یک پیام کتبی.
پیام شفاهی، وعده ملاقات امام حسین (ع) بود و در نامه حضرت نوشته بود:
چرا این روزها کمتر زیارت عاشورا میخوانی.
وقتی بیدار شد حال بارانی داشت. چند شب بعد هـم شهید شد. امام حسین (ع) آمده بود دنبالش...
راوی: حاج علی سیفی
کتاب خط عاشقی ۱، حسین کاجی، انتشارات حماسه یاران، چاپ دوم ۱۳۹۵، ص ۴۷ .
@ravianaml
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای اولین بار پس از ۳۷ سال
صوت بیسیم و مکالمه شهید حاج حسین خرازی از جزیره بلجانیه عراق با محسن رضایی در شب عملیات کربلای ۴ که حکایت از ورود سربازان جبهه حق به عمق جزایر اطراف بصره دارد.
🔸شادی روح همه شهدای عملیات کربلای ۴ صلوات.
@ravianaml
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ دی ماه سالروز عملیات تاریخی کربلای ۴ گرامی باد.
لحظات اولیه شروع عملیات کربلای ۴ در منطقه نَهر خَیِّن و خداحافظی و شادمانی غواصانی که ۳۰ سال بعد با دست بسته به وطن آمدند!
🔸تا ساعاتی دیگر غواصان غریب و دریا دل سپاه اسلام با رمز «یا محمد رسول الله» به دل رودخانه وحشی اروند می زنند و با سختی فراوان و پیکرهای خون آلود و با ذکر یا حسین خود را به جزایر ام الرصاص، ابوالخصیب، بوارین، بلجانیه، ابوفلوس و ام الطویله می رسانند.
@ravianaml
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
🔹امشب سالگرد عملیات کربلای۴ در سوم دیماه ۶۵ است.شش ماه قبل از اجرای عملیات بزرگ کربلای۴ در حاشیه رود اروند،واقعه سیاسی در کشور رخ داد که نتایج آن در فرایند عملیات کربلای ۴ بی تاثیر نبود.
📍مک فارلین و هیات همراه در پی شکست مذاکرات، تهران را بدون هیچ دستاوردی ترک کردند.آنها موفق به دیدار و مذاکره با مقامات اول کشور نشدند.امام ره با تیزهوشی و بصیرتی که به خرج دادند،مسئولین را از دامی که آمریکایی ها برای آنها پهن کرده بودند،نجات دادند.با درایت امام روح الله قبل عملیات کربلای۴ مجدد سیلی محکمی به صورت آمریکایی ها نواخته شد.ماجرای مک فارلین در بهار۶۵ اتفاق افتاد،دقیقا شش ماه قبل عملیات کربلای۴،آمریکایی ها عزمشان را جزم کرده بودند،از انقلاب اسلامی انتقام شکست مذاکرات را بود...
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
@ravianaml
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | ای نقش تو از هزار معنی خوشتر ❤️
🍃 ۱۰روز تا پرواز سردار دلها
@ravianaml
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
🍂حتی اتاق عملیات روانی آمریکا با پیاده کردن طرحی دقیق تلاش کردند با بزرگ نمایی در روایت عملیات کربلای۴ برای افکار عمومی ایران، عدم موفقیت در این عملیات را بزرگ ترین شکست و فرماندهان سپاه را خائن معرفی کند.از بعد فتح خرمشهر تا قبل از عملیات کربلای۴،عملیات های زیادی انجام شد که بعضی از آنها منجر به عدم موفقیت شد.در تمام این عملیات ها تعداد شهدایی که تقدیم انقلاب اسلامی شد چندین برابر عملیات کربلای۴ بود اما هیچ وقت عدم موفقیت این عملیات ها در افکار عمومی به اندازه عملیات کربلای۴ بازتاب منفی نداشت.چرا؟ به جهت اینکه غربی ها و مخصوصا آمریکایی ها با عملیات روانی نگذاشتند عملیات کربلای۴ در ذهن مردم ما هیچ وقت فراموش شود.آمریکایی ها درصدد این بودند به افکار عمومی ایران القا کنند اگر در کربلای۴ شکستی متوجه ایران شد،علت اصلی آن شکست مذاکرات بود.اگر ایران تن به مذاکره می داد در این عملیات شکست نمی خورد.باید با روایت درست ابعاد مختلف عملیات کربلای۴ برای افکار عمومی مانع از تحریف مقطع مهم تاریخ دفاع مقدس شویم.عملیات کربلای۴ عملیاتی بود مثل دیگر عملیات ها،همانطور که در بعضی عملیات های قبل کربلای۴ بنا به دلایل متعددی موفق نبودیم در کربلای۴ هم بنا به دلایل دیگر موفق نبودیم.چنانچه در عملیات کربلای۴ شهید دادیم،در عملیات های قبل هم شهید می دادیم حتی بیشتر از کربلای ۴، اگر در کربلای۴ دشمن نسبت به آغاز عملیات آگاهی داشت،در عملیات های قبل هم دشمن در جریان انجام عملیات قرار می گرفت ،مثل فتح المبین،بیت المقدس...اما فرق عملیات کربلای ۴ با دیگر عملیات ها در این بود که ما برای اولین بار از دل یک عملیات ناموفق طرح یک عملیات موفق را رقم زدیم.طرح عملیات بزرگ و پیروزمندانه کربلای۵ از دل عملیات کربلای۴ بدست آمد.اگر کربلای۴ نبود ماشین جنگی حزب بعث در کربلای۵ متوقف نمی شد.اگر کربلای۴ نبود قطعا کربلای۵ هم نبود و پیش نویس قطعنامه ۵۹۸ نوشته نمی شد و زمینه پایان دادن به جنگ ایجاد نمی شد.و در آخر اینکه عملیات بزرگ کربلای۴ را درست و دقیق روایت کنیم تا دشمنان نتوانند آن را تحریف کنند.
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل
@ravianaml
Shanbeye aram 23.mp3
6.8M
📚 #کتاب_صوتی 🔊
🎤«هر شب قبل از خواب کتاب خوب بشنوید»
📚کتاب#شنبه_آرام
🕊شهید محسن فخریزاده
✍ نویسنده: محمدمهدی بهداروند
🍃انتشارات حماسه یاران
💢#قسمت_بیست_و_سوم
📝 کتاب شنبه آرام، روایت زندگی دانشمند شهید محسن فخریزاده از کلام همسر اوست.
🔘سنگ تمام قمی ها
🔘علاقه به قم
🔘پدر
🔘وداع
🔘محسن در آغوش خاک
🔘راه محسن
🔘امامزاده صالح(ع)
🔘آلبوم عکس
🔘دلتنگ دوستان جنگ
🔘چرا جامانده ام؟
✨ برنامه #فانوس، خوانش کتاب های دفاع مقدس
☀️#نسال_الله_منازل_الشهدا
@ravianaml
╰━━🌷🕊🌼🕊🌷━━╯
#انجمن_راویان_هزارسنگر_آمل