eitaa logo
شمارش معکوس ظهور
3.7هزار دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
2.5هزار ویدیو
12 فایل
امام خامنه ای: ما به زمان ظهور امام زمان ارواحنا فداه این محبوب حقیقی انسانها نزدیک شده ایم.
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز دوتا از کشتی های چینی از تنگه رد شدن ، وقتی به محاصره آمریکایی ها برخورد کردن برگشتن .. چین یه بیانیه داده در این باره که در پست بعدی میفرستم .. ولی داستان داره خیلی جالب میشه .. چین و هند و پاکستان و حتی اروپا به شدت به نفت منطقه وابسته هستند و آمریکا مانع تردد کشتی هاشون میشه .. به نظر خیلی اوضاع داره خوب پیش میره .. صدای همه در میاد .. اوضاع برای آمریکا خیلی بد پیش میره چون کشورها تنها چند هفته تا بحران فاصله دارن و اقدامات عملی و سیاسی اونها علیه شخص رییس جمهور آمریکا بسیار محتمله ..
وزارت دفاع چین: «کشتی‌های چین همچنان در آب‌های تنگه هرمز رفت‌وآمد خواهند کرد. ما با ایران توافق‌های بازرگانی و انرژی داریم و به آن‌ها احترام می‌گذاریم و پایبند خواهیم بود. ما انتظار داریم دیگران در کارهای ما دخالت نکنند. ایران کنترل تنگه هرمز را در دست دارد و آن را به روی ما گشوده است.»
سردار محبی: در صورت ادامه درگیری، از ظرفیت‌های جدید استفاده می‌کنیم سرپرست معاونت روابط عمومی سپاه پاسداران: ما هنوز از ظرفیت‌های خودمان استفاده نکرده‌ایم و اگر جنگ ادامه پیدا کند، از ظرفیت‌هایی رونمایی خواهیم کرد که دشمن هیچ تصوری از این ظرفیت‌ها ندارد ما از شیوه‌های جنگی‌ای رونمایی خواهیم کرد که دشمن توان زیادی برای مقابله با آن شیوه‌های نوین ما نخواهد داشت.
شمارش معکوس ظهور
سردار محبی: در صورت ادامه درگیری، از ظرفیت‌های جدید استفاده می‌کنیم سرپرست معاونت روابط عمومی سپاه
رهبر انقلاب هم در اولین پیام خود به استفاده از این ظرفیت های ناشناخته اشاره کرد و فرمودند دشمن در آن حوزه تجربه ای ندارد .
شمارش معکوس ظهور
وزارت دفاع چین: «کشتی‌های چین همچنان در آب‌های تنگه هرمز رفت‌وآمد خواهند کرد. ما با ایران توافق‌ها
. سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به سخن ترامپ که گفته بود: «من فکر می‌کنم که کشورهایی مثل ژاپن و چین نه شجاعت باز کردن تنگه هرمز را دارند و نه اراده‌اش را.» به خبرنگاران گفت: «تنگه هرمز قبل از جنگ هم باز بود. شما کسانی هستید که جنگ را از هیچ به وجود آوردید و تنگه را به روی بقیه جهان بستید.» وزیر خارجه چین نیز پیش از این گفته بود: محاصره ایالات متحده بر تنگه هرمز با اصول حقوق بین‌الملل مغایرت دارد و بازار جهانی را به خطر می‌اندازد.
سگ زرد توییت زده و یه ریز داره آرزوهاش رو بیان میکنه ... ایران چنین شود کوبا چنان شود چین فلان شود روسیه بیسان شود ... اوایل دوره ترامپ که به جنگ غزه خورد از تصرف غزه و تصرف خلیج مکزیک و گرینلند و الحاق کانادا به آمریکا و چندتای دیگه حرف زد .. یادمه رهبر شهید انقلاب فرمودند این نقشه کشیدن ها و تصرفات همه ش نوشته های روی کاغذه که هیچ کدام هم عملی نخواهد شد. ترامپ هرچی از آرزوهاش بگه با اطمینان کامل عرض میکنم که خلاف اون محقق میشه.
شیخ نعیم قاسم : حتی اگر در این جنگ تنها بمانیم باز هم خواهیم جنگید شیخ نعیم قاسم: ما کربلایی هستیم! شیخ نعیم قاسم: این جنگ لبنان علیه دشمن اسرائیلی آمریکایی است و جنگ دیگران در سرزمین ما نیست شیخ نعیم قاسم: از ایران، یمن و عراق سپاسگزارم.
شمارش معکوس ظهور
شیخ نعیم قاسم : حتی اگر در این جنگ تنها بمانیم باز هم خواهیم جنگید شیخ نعیم قاسم: ما کربلایی هستی
. قلب ما را آتش نزن برادر .. به خدا ایران هرگز تنهایتان نخواهد گذاشت .. ما به زودی می آییم ...
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمدجواد لاریجانی، کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل: ما باید آماده باشیم برای اینکه جنگ دوباره شروع شود و من معتقدم احتمال شروع جنگ بالای ۵۰ درصد است
شمارش معکوس ظهور
محمدجواد لاریجانی، کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل: ما باید آماده باشیم برای اینکه جنگ دوباره شروع شود
. به نظر من احتمال جنگ مجدد نزدیک به ۱۰۰ درصد هست و آمریکا از بازی آتش‌بس+توافق+محاصره داره زمان میخره و عملیات فریبه که خشاب پر کنه و نقشه حمله زمینی و اشغال برخی جزایر و حتی استفاده از بمب های بزرگتر علیه مراکز هسته ای و موشکی میکشه ... مثل همیشه غافلگیرانه ... ولی سری قبل عرض کردم ما دیگه غافلگیر نمیشیم و نشدیم .. به محض حمله با واکنشی سریع روبرو شدن که دنیا مانندش را ندیده بود .. حمله به پایگاه های آمریکا در ۷ یا ۸ کشور جهان!!! عربستان ، قطر ، کویت ، امارات ، بحرین ، اردن ، اسراییل و شاید قبرس! اون هم همزمان!!! ترامپ در دو سخنرانی جداگانه از این پاسخ سریع اظهار تعجب کرد .. این دفعه هم به حول و قوه الهی و با مدد سرورمان امام عصر ارواحنافداه غافلگیر نخواهیم شد. .
سن معصومین لحظه ی شهادت (بجز منجی عالم مهدی موعود ارواحنافداه که به اذن الله تا روز فرج و سالهای بعد از آن خواهند ماند). به امام صادق ع شیخ الائمه میگویند .. به خاطر اینکه بین معصومین از سن بالاتری برخوردار بود .. دیدین آدم مومن در سن های بالا چقدر نورانی تر هست .. مثل رهبر شهیدمان .. ایشان هم در سن بالا به شهادت رسیدند و مرگ سرخشان چنان شیعیان را داغدار کرد که تا همینک عزادار باقی مانده اند. ایشان رییس مذهب شیعیان لقب گرفته اند. شهادت صادق آل عبا که اسم ایشان را به طرزی شگفت انگیز رسول خدا ص از گذشته انتخاب و سفارش کرده بودند بر شیعیان و پیروان آن حضرت تسلیت باد.