7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دکتر اسماعیل احمدی در شرح این کلیپ نوشت: بیش از ۱۵ سال کار سیاسی و رسانه ایی کردم ، تو کار خبر و تحلیل بودم. فک کنم عصاره ی قلمم در حد این کلیپ تمیز و رسا نبوده . احسنت
@rayehe313
💢 حجت الاسلام شفیعی کیا در باب علائم ظهور و پدیده ی اردوغانیسم نوشت:
🔺 با توجه به تجربه ای که در تحقیقات چندین ساله درباره عبرت تاریخ داشته ام، که سخنان رهبری در دهه هفتاد در تأکید بر این موضوع نقطه ی عطف آن بود.
باید بدانیم که تطبیق کامل قضایا و جریانات روز با وقایع تاریخی مثل آنچه درباره بنی عباس ذکر کردیم، شدنی نیست، بلکه تاریخ و بررسی روش های سلسله ها به ما چارچوبی می دهد که با آن بتوانیم هم عصران را محک بزنیم.
به عنوان مثال در برخی روایاتی که مربوط به وقایع نزدیک #ظهور است از تحرکات ترک ها در منطقه جزیره که جغرافیای کنونی آن بخشی از شمال عراق و سوریه را شامل می شود، سخن به میان آمده.
پدیده اردوغانیسم و پیوند وی با آنچه که چندی پیش اینجا بیداری اسلامی نامیدند، و فتنه ی شام و دیگر ماجرا ها حائز اهمیت است، به خصوص که در برخی روایات مثل روایت فتنه #سروسی به نقل از شیخ صدوق که با شورش از ارمنیه ( روم شرقی، ترکیه و حوالی آن) و آذربایجان، تهران و بغداد را تهدید می کند، و بعدا مشروحش را إن شاء اللّه خواهم آورد، رصد تحرکات این مناطق را قابل اهمیت تر می کند.
ظهور اردوغان پس از مرحوم اربکان که احیاگر اسلامخواهی در حکومت لائیک کمال پاشایی بود، با منزوی کردن فرزندان و یاران اصلی اربکان تاریخ جدیدی در ترکیه رقم زده است.
اردوغان در اوج میل مردم ترکیه به اسلام اهل بیت علیهم السلام رونمایی شد، یادتان باشد در اوج اشتیاق مردم ترکیه برای برپایی مراسم باشکوه عاشورا، وی حتی نوبتی با همراهی جناب ولایتی در این مراسمات شرکت کرد و سخنرانی و روضه ی حضرت زینب سلام اللّه علیها را داشت.
اردوغان در بخش دیگر نیز پاسخگوی میل جهادی مردم ترکیه و منطقه بود که در میزگرد اجلاس داووس رییس رژیم صهیونیستی را کودک کش خطاب کرد و با نمایش کشتی اعزامی به غزه و کشته شدن امدادگران آن و قطع رابطه با اسرائیل خود را عیان کرد.
اردوغان که مانند قطر خلاف عربستان گرایشات اخوانی دارد در بهار عربی خوش درخشید و با قرار گرفتن کنار رهبران اخوانی مصر در میدان التحریر قاهره در مدیریت و انحراف خروش آزادی خواهانه ی مردم منطقه نقش به سزایی داشت.
و در صورتی اردوغان حمایت مادی و معنوی خود از اخوان المسلمین را حفظ می کند که در سیاست داخلی ترکیه با حفظ مراکز عیش و نوش و طرب ،خبری از روح نهی از منکری اخوانی های دیگر کشورها نیست.
اردوغان که نخستین دیدارها با سران غرب و آمریکا را پس از سقوط لیبی برای قذافی تراشی اسد در سوریه داشت، شاهد بودیم که شهرهای مرزی ترکیه و هتل ها و اردوگاه هایی را برای تجهیز و تسلیح گروه های بعضا متضاد داعش و النصرة اختصاص داد و رسما با گسیل دادن ایشان به سوریه از براندازی اسد و عثمانی جدید گفت و حتی در سخنانی تند بین اسلامگرایان ترکیه با اشاره به رهبری نظام از ایشان به عنوان آدم مقدس و وجیهی که با حمایت از اسد در خونریزی ملت سوریه شریک است نام برد، و اکنون با اشغال شمال سوریه با چراغ سبز آمریکا و روسیه اهداف خود را دنبال می کند.
ولی مهمترین اقدام اردوغان که حتی از تغییر قانون اساسی به نفع ریاست جمهوری طولانی اش مهم تر است، قلع و قمعی است که در پوشش مقابله با کودتا انجام داد.
می دانیم که در سال ۹۶، پس از تحرکاتی محدود و فرار موقت اردوغان به خارج ترکیه _که گفته شد به ایران فرار کرد._ با مساعدت ایران و روسیه به ترکیه بازگشت و علاوه بر جناب ظریف که گفته بود شب کودتا تا صبح نخوابیدم برخی از مقامات نظامی هم از کمک ایران در مهار کودتا علیه اردوغان گفتند.
ولی این کودتا بهانه ای شد برای تصفیه ساختار دولت و ارتش ترکیه از غیر اسلامگرایان اردوغانی، بنابراین هزاران نظامی و کارمند و مدیر و معلم و استاد دانشگاه به بهانه ی دوستی با فتح اللّه گولن _که گفتند کودتا را این پیرمرد تبعیدی مدیریت کرده_، اخراج و زندان شدند، و با بازداشت فرماندهان ارتش، و جایگزینی آنان ارتشی هماهنگ با قابلیت تجاوز و اسلامگرایی اردوغانی شکل گرفت.
و این همان جناب اردوغانی است که در نخست کارش با شرکت در مراسمات عاشورا که بر رونقش افزوده میشد و تعطیل رسمی کردن عاشورا و کودک کش دانستن صهیونیست ها حال در مناطق کردنشین سوریه کودکان زیادی را کشته، و چشم طمع به شمال عراق و حتی بخش هایی از ایران نیز شاید داشته باشد که باید بیشتر مراقب بود به خصوص که در تحرکات پان ترکیسم ردپاهایی ملاحظه می شود.
#علائم_ظهور
#بنی_عباس
#بنی_أمیه
#عثمانی
@rayehe313
💢 سلام خدمت عزیزان ، منتظران امام عصر ارواحنا فداه.
به رسم هر دفعه ، اینبار میخواهیم به فضل و عنایت خداوند منان گره از مشکلات عزیزی آبرومند که مدتی است مشکلات زندگی کمر نازنینش را تا کرده بگشاییم.
از همه عزیزان خواستارم اینبار مهدویتر از هربار دیگر یاری رسانند و این منتظر اهل واجبات را که بنده دیدم چقدر عاشق امام زمان عج است و چقدر منتظر ظهور است را به نحوی دلخواه مدد دهیم و رونقی به زندگی مادی بی رمقش برسانیم.
به خدا خیلی گرفتار و مقروض و ملول شده ولی هرگز صدایش نمیلرزد چرا که امید به خدا و مردان و زنان خدایی در دلش زنده است.
شماره کارت جهت جمع آوری محبت های شما عزیزان به قرار زیر است:
6037991923627909
یوسف احمدی
قرآن کریم میفرمایند:
مثل الذین ینفقون اموالهم فی سبیل الله کمثل حبة انبتت سبع سنابل فی کل سنبلة مائة حبة و الله یضاعف لمن یشاء و الله واسع علیم
کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند، بسان بذری هستند که هفت خوشه برویاند که در هر خوشه یک صد دانه باشد، و خداوند برای هر کسی بخواهد دو یا چند برابر می کند (رحمت) خدا وسیع و او دانا است.
و این وعده خداست و وعده خدا تخلف نمیپذیرد.
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #سفیانی_کیست ؟
.
سخنرانی محمدامین_اصغری پیرامون نابودی داعش به همراه داستانی شنیدنی از آیت_الله_بهجت درباره خروج سفیانی در ایام نزدیک به ظهور حضرت
.
سخنرانی مربوط به سال گذشته است(۱۳۹۷)
@rayehe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ظهور مجدد داعش با طراحی آمریکا.
#سفیانی
@rayehe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعار در نماز جمعه تهران: تورم گرانی / جواب بده روحانی
🔻موحدی کرمانی: کاملا صحیحه، کاملا درسته، برای گرانی دولت باید فکر کنه، جون مردم به لب رسیده ... تا کی؟ حقوقهای بالا و کلان رو کم کنید و بدید به بدبختها، نصف کنید نصف رو بدید به بدبختها.
@rayehe313
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کنایه به حق خطیب جمعه تهران به روحانی: شما از وضع کشور مطلع نبودید؟علی الاسلام والسلام انا لله و انا الیه راجعون
🔹آن آقا گفت شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بنزین را گران کردند! عجب! عجب! ....
🔸 و شعار مردم: دولت ضد تدبیر ، خجالت خجالت
@rayehe313
💢 محکوم کردن مجدّد تحریمها علیه ایران توسط نخستوزیر مالزی
🔸ماهاتیر محمد: «نخستوزیر مالزی خطاب به مقامات آمریکایی گفت کشورش از تحریمهای واشنگتن علیه ایران حمایت نمیکند و تحریم را فقط سازمان ملل باید علیه یک کشور اعمال کند.»
👈البته ظاهراً جناب نخستوزیر مالزی از این موضوع خبر ندارند که از نظر مسئولین دولت تدبیر و امید، آمریکا کدخدا بود؛ نه سازمان ملل! و لذا شد آنچه که شد...
@rayehe313