شمارش معکوس ظهور
💢 ترامپ چین را به قطع کامل روابط تهدید کرد 🔸رئیسجمهور آمریکا در مصاحبهای که پنجشنبه منتشر شده چین
💢 پامپئو: ترامپ در پی گزینههایی علیه چین است
🔹وزیر خارجه آمریکا گفت ترامپ، چین را در زمینه شیوع کرونا مقصر میداند و واشنگتن در رایزنی با متحدانش در پی طرحریزی ساز و کار دقیقی علیه پکن است.
🔹پامپئو با اتهامزنی به پکن گفت چین مانع تحقیق محققان آمریکایی در این کشور در زمینه یافتن منشا کرونا شده است.
@rayehe313
💢 رهبر معظم انقلاب سخنران ويژه روز قدس امسال است.
قائم مقام شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:
🔹به دلیل شرایط شیوع بیماری، امسال در روز قدس برنامه ویژه سخنرانی رهبر معظم انقلاب خطاب به امت اسلامی را خواهیم داشت.
🔹برای بهره مندی حداکثری از این بیانات در هیچ جای کشور مراسمی با عنوان روز قدس نخواهیم داشت.
@rayehe313
شمارش معکوس ظهور
💢 پامپئو: ترامپ در پی گزینههایی علیه چین است 🔹وزیر خارجه آمریکا گفت ترامپ، چین را در زمینه شیوع کر
💢 ترامپ: این امکان را داریم که روابطمان را با چین به طور کامل قطع کنیم
🔹چین این امکان را داشت که مانع شیوع کرونا شود.
🔹اکنون نمی خواهم با رئیس جمهور چین گفتگو کنم.
🔹اطلاعات ما درباره آزمایشگاه ووهان خوب نیست.
🔹تحقیقات درباره ارتباط روسیه با انتخابات آمریکا بزرگترین جنایت سیاسی در آمریکا بود/ جماران به نقل از الجزیره
@rayehe313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سید ابراهیم رییسی: آزادی قدس اولویت امت اسلامی است. انتفاضه ای در راه است که نه فقط فلسطین بلکه کل منطقه را در بر خواهد گرفت.
@rayehe313
💢 علی مطهری: بعد از رد صلاحیت به آن حقوقدان شورای نگهبان گفتم من متأسفم که شما با این طرز فکر عضو شورای نگهبان هستید. حیف خون شهید مطهری که به زمین ریخت تا من امروز این حرفها را از شما بشنوم!!!!!
@rayehe313
💢 توئیت صفحه امام خامنه ای:
🔸 آمریکایی ها در عراق و سوریه نخواهند ماند و آن ها باید اخراج شوند.
@rayehe313
شمارش معکوس ظهور
💢 توئیت صفحه امام خامنه ای: 🔸 آمریکایی ها در عراق و سوریه نخواهند ماند و آن ها باید اخراج شوند.
💢واکنش جالب عراقی ها به سخنان رهبرانقلاب درباره اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور
🔸 هشتک "خامنائي منا_ اهل العراق" ترند اول توییتر عراق شد.
@rayehe313
💢 «به دزدان دریایی کارائیب هشدار میدهیم، عین الأسد را فراموش نکنید»
🔸 مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس یازدهم در حساب توییتر خود نوشت به اعتبار اقتدار موشکی ؛تحریم را میشکنیم و با کنار گذاشتن دلار در مبادلات تجاری، معاملات خود را با هر طرفی که اراده شود،برقرار میکنیم.به دزدان دریایی کارائیب هشدار میدهیم، عین الأسد را فراموش نکنید.
@rayehe313
💢 پوستر معنادار سایت رهبر انقلاب به مناسبت همزمانی روز قدس و فتح خرمشهر
@rayehe313
💢 نصب بنر های تصاویر حاج قاسم در عراق در آستانه روز قدس
🔸 مردم بغداد با نصب تصاویر امام، رهبری و فرماندهان شهید مقاومت در خیابان فلسطین و میدان بیروت به استقبال روز جهانی قدس رفتند.
@rayehe313
💢 حرکت نفتکشهای ایرانی به طرف چین
🔸 همزمان با ارسال چند نفتکش ایرانی به ونزوئلا، چهار نفتکش دیگر ایرانی در حال حرکت به سمت چین هستند و دو نفتکش (نفتکش غول پیکر (۳۳۳ متری) و نفتکش کوچکتر دیگر) در آبهای چین و در نزدیکی بندر شانگهای حضور دارند.
🔸 نکته قابل توجه این نفتکشها روشن بودن سیستم شناسایی خودکار دریایی (AIS) آنهاست. به نظر میرسد ایران بعد از ماجرای عین الاسد و پرتاب ماهواره از رصد نفتکشهای خود توسط آمریکا نگرانی ندارد.
@rayehe313
💢 خورشید هم به قرنطینه رفت/ آیا باید منتظر رستاخیر مینی یخبندان بود؟
🔹کاهش فعالیت در سطح خورشید باعث شده تا برخی صحبت از عصر رستاخیز مینی یخبندان کنند.
🔹راکتور گرمای هستهای غول پیکری که 93 میلیون مایل از ما فاصله دارد، فعالیتش کاهش پیدا کرده و ظاهرا میدان مغناطیسی آن ضعیفتر شده و به همین دلیل اجازه میدهد تا طوفانهای مملو از رعد و برق دراماتیک به وجود آمده و البته اختلال در فعالیت فضانوردان را هم موجب شود.
🔹برخی هم میگویند تابستانی مطلوب را پیش رو خواهیم داشت وسپس گرما کاهش پیدا کرده و شاید زمستانی بسیار سرد را پیش رو داشته باشیم که ادامه این روند منجر به رستاخیر مینی یخبندان خواهد شد.
#سالی_سرد_و_پر_زلزله!
@rayehe313