فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی همه خواب بودند؛ بلایی که #حزبالله سر صهیونیستها آورد 🔥🔥
✍ حزب الله از دیشب، پنج موج حملات هوشمندانه و قدرتمندانه موشکی داشته. اولین بار از جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ تا کنون، از موشک فجر استفاده کرد. ضربات حزبالله از عمق ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری به ۵۰ کیلومتر افزایش یافت. ساکنین حیفا اشغالی، شب به شدت ترسناکی پشت سر گذاشتند. بیش از ۱ میلیون شهرکنشین در تیررس موشکهای حزب الله قرار دارند!✌️💪
🔥 مجتمع صنعتی رافائل در زوفولون در نزدیکی حیفا هدف گرفته شد. مدارس شمال فلسطین اشغالی تعطیل شد. انفجارهای شدید در شرق #بندر_حیفا رخ داد. اصابت چند موشک به پایگاه هوایی رامات دیوید در شرق حیفا و ۴۵ کیلومتری مرز #لبنان تایید شد! بالغ بر ۳۰۰ هزار صهیونیست، در پی این #حمله، مجبور به فرار به پناهگاه شدند!
🚨 وبگاه آکسیوس: حملات حزبالله، دوربردترین حملات از زمان آغاز #جنگ_غزه بود!
✍ این حملات، حملات ابتدایی و #هشدار حزبالله نسبت به افزایش #تنش است.
✍ #حزب_الله در بیانیه خود صحبتی از #انتقام حملات اسرائیل به لبنان انجام نکرد. در بیانیه حزبالله عنوان شده این حملات در حمایت از مقاومت #فلسطین انجام شده! حزبالله در واقع این حمله را در سطح حملات عادی و روزانه خود معرفی کرده که در حمایت از #غزه انجام میشود.
✍ عمق حملات حزبالله از نهایتا ۱۰ کیلومتری اسرائیل به عمق ۵۰ کیلومتری رسید. انتقام حملات به لبنان هم که کاملا از این حمله جداست و برای صهیونیستها بسیار دردناک خواهد بود.
🔥 ضربه دقیق و کاری، یعنی همین 👌
🖤 السلام علیک یا سیدالشهدا 🇮🇷🇵🇸
#یواش_یواش #حمله_اسرائیل_به_لبنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیدانم این آموزگار میانسال که با لهجه بوشهری صحبت میکند کیست؟!
اما نقل مطلب زیبایی میکند که دل از آدمی میبرد ...!!
بیایم قدری شبیه قدیمی ها باشیم ...
هدایت شده از یاوران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨برای یاری امام زمان عجلالله فهمیدن سه اصل زیر ضروری است؛
1⃣ غربت امام زمان عجلالله
2⃣ ضرورت یاری امام زمان عجلالله
3⃣ چگونگی یاری امام زمان عجلالله
دریافت مطالب و مفاهیم مربوطه در کانال مجموعهٔ یاوران امام زمان عجلالله
👇👇👇
@sadatmahdvi
🔴 اثرات تعصب بر مقدسات باطل
♻️ حضرت ابراهیم علیهالسلام قومش را به توحید و خداپرستی دعوت میکرد و برای اثبات حقانیت کلامش اقدام به بتشکنی کرد ، پس او را در آتش افکندند؛
⁉️ به راستی چرا با نبیّ خدا چنین کردند؟؟
🔰چون بُتها در نظرشان زیبا و مقدس جلوه کرده بود .
💠 گاهی در اثر جهالت ، باطل چنان در لباس حق برای جامعه جلوه میکند ، که فرستادهٔ خداوند را به خاطر بیان حقیقت ، با بیرحمی تمام یا به شهادت میرسانند و یا در غربت و تنهایی رهایش میکنند .
↩️ و این موضوع مختص دوران قبل از اسلام نبوده و در هر زمانه نوع بتهای جامعه متفاوت است...
✅ در زمان امیرالمؤمنین علیهالسلام ، حضرت زهرا سلاماللهعلیها اقدام به بتشکنی کرد تا به آیندگان اثبات کند ، که هر کس نسبت به غربت و تنهایی ولیّ زمانش بیتفاوت باشد عملش باطل است و نوعی بتپرستی محسوب میشود .
✍ آری عزیزان منتظر !
عبادت و عملی که انسان را سرگرم شهوات دنیایی و مقدس کند و نسبت به یاری ولیّ زمانش بیتفاوت باشد ، نوعی بتپرستی است .
⬅️ چرا که هر انسانی با شناخت و همراهی امام هر زمانی به حقیقت توحید و خداپرستی میرسد .
✨ آیهای در قرآن هست که متأسفانه برداشت ناقصی از آن در جامعه میشود:
﴿... هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي... ﴾
«اين از فضل پروردگار من است .»
⚡️بسیار آیهٔ زیباییست ؛
وقتی انسان صاحب نعمتی هست ؛
یا صاحب نعمتی میشود ، دو حالت دارد :
1⃣ یا این نعمت را بخاطر خود و یا عمل خود میداند که بسیار خطرناک است !
2⃣ یا در مرحلهٔ بالاتر ، این نعمت را از جانب خدا میداند و سرمست از این موهبت میشود ؛
.......💠💠💠.......
❇️ اما ادامه آیه بسیار مهم است ؛ که حقیقت فضل و رحمت را بیان میکند :
﴿هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي لِيَبْلُوَنِي أَأَشْكُرُ أَمْ أَكْفُرُ... ﴾ [۴٠/نمل]
«اين از فضل پروردگار من است ، تا مرا بيازمايد كه آيا سپاسگزارم يا ناسپاسى مىكنم .»
✅ متأسفانه ما بخش دوم آیه را فراموش کردیم ، که این نعمتی که خدا به ما عطا کرده ، جهت آزمایش بوده ؛
آیا ما شکر این نعمت را بجا میآوریم ، یا ناسپاسی میکنیم و ما به شدت غافل هستیم...
♻️ بالاترین فضل و نعمت خدا امام معصوم است .
🔰امام صادق علیه السلام میفرمايند :
«بالاترين نعمت ، نعمت ولايت و امامت است و همه بايد نسبت به قدردانی از اين نعمت بزرگ پاسخگو باشند.»
🔴🔴 غربت ۱۲٠٠ سالهٔ امام زمان عجلالله و کوتاهی در امر زمینه سازی ظهور و ایجاد یاران هنگامهٔ ظهور ، نشان از ناسپاسی ما نسبت به بالاترین نعمت خداوند است...
@sadatmahdvi
سلام وقت بخیر ممنون از کانال عالیتون
میخواستم به خانمی که کتاب برای حجاب میخواستند،کتاب ((مسئله حجاب)) شهیدمطهری رومعرفی کنم.
من محجبه هستم.ولی طی سالهای گذشته،حس خودکم بینی ،دربرابر خانمهای بدحجاب داشتم.اما این کتاب روکه مطالعه کردم اعتمادبنفس خوبی پیداکردم واعتقادم به درستی حجاب محکم شد. وبه لطف خدابه حجابم افتخارمیکنم.ومیدانم ازلحاظ روانشناسی هم دقیق ترین راه برای حفظ خودم وبرادران ایمانی ام ،هم حجاب هست. این کتاب دلایل وسبک نوشتاری راحت وواضحی داره وعالیه. ممنون از شما
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
#ارسالی_مخاطب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 موشن گرافیک| مقصود از ولایت مطلقه فقیه !!!
❕برخی ولایت مطلقه فقیه را به معنای استبداد و دیکتاتوری فقیه در امر حکومت معنا می کنند .
▫️در کلیپ فوق ضمن رد معنای فوق , سعی شده است با استناد به آیات و روایات و اقوال برخی بزرگان , معنای صحیحی از ولایت مطلقه فقیه ارائه شود .
آموزش ادب دعا
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«برای استجابت دعایمان میبایست خیر بخواهیم.درخواست مال فرزند و مانند آن بد نیست؛ ولی نباید نگران بود و نباید گفت دعایمان مستجاب نشد، چون اگر خواسته آدمی به مصلحت او باشد، همان یا بهتر از آن را به او میدهند و چنانچه آن مصلحت نباشد، سیئه ای را از او می آمرزند یا بلایی را از او دفع میکنند،[۱] از این رو مستحب است دستی که به سوی خدا بلند شد به چهره کشیده شود[۲]،پس ممکن نیست دعا اجابت نشود:«يا من لا يخيب سائله»[۳] ولى او حکیمانه دعاها را مستجاب میکند زیرا هیچ وسیله ای حکمت خدا را تغییر نمیدهد:«يا مَن لا تُبدّل حكمته الوسائل»[۴] و برای اینکه دعا قطعاً مستجاب شود، شایسته است از او خيــر و رحمت و برکت و سعادت را بخواهیم و مصداقی را تعیین نکنیم، کسی که مصداق تعیین میکند چنانچه خواسته اش برآورده نشد گلایه میکند که چرا دعایم مستجاب نشد!
گفتنی است که دعا با زبانی مستجاب است که معصیت نکرده باشد[۵] و مراد از آن میتواند دعا با زبان پاک خود داعی باشد؛ یعنی گناه نکـن تـا دعایت مستجاب گردد؛ یا انسان آنقدر خوب و محبوب باشد، تا دیگران درباره او دعا کنند و چنین دعایی مستجاب است.»
[۱]نهج البلاغه نامه۳۱ بند ۷۲_۷۳
[۲]الکافی ج۲ ص۴۷۱
[۳]من لايحضره الفقيه ج۲ ص۵۳۵
[۴]صحيفه سجاديه دعای ۱۳
[۵]عدة الداعی ص۱۳۱
تسنیم ج۵۷ ص۱۲۳،۱۲۴
سلام خسته نباشید من یک سوالی داشتم
من ۲۶ سالمه و از وقتی به سن تکلیف رسیدم نماز هامو یک در میان خوندم یا اکثرا نخوندم . اما الان خیلییی پشیمونم و گناهای دیگه ای هم داشتم مثله ارایش زیاد و دیدن فیلم های مستهجن یا بی احترامی به پدر و مادر اما الان خیلی پشیمونم و توبه کردم هم نماز هامو میخونم هم با پدرومادرم خوشرو هستم هم ارایش نمیکنم هم سراغ گناه نمیرم خواستم بدونم ایا خدا منو میبخشه و اینکه تکلیف نمازهام چی میشن خیلی زیاد هستن و نمیدونم چی کار کنم .
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
قُلْ يا عِبادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ «آیه ۵۳ سوره زمر»
بگو: «اى بندگان من كه بر نفس خويش اسراف (و ستم) كردهايد! از رحمت خداوند مأيوس نشويد، همانا خداوند همهى گناهان را مىبخشد، زيرا كه او بسيار آمرزنده و مهربان است.»
خداوند، تمامى گناهان خرد و کلان و کم و زیاد بندگانش را مى آمرزد. (إنّ اللّه یغفر الذنوب جمیعًا) در آیه شریفه دو مطلب وجود دارد: ۱- جمع آمدن واژه «ذنوب» به همراه الف و لام تعریف که دلالت بر استغراق دارد; ۲- آمدن «جمیعاً» که حال مؤکد براى «الذنوب» است. این دو مى رساند که تمامى گناهان – از هر نوع و به هر مقدار که باشد – بى هیچ استثنایى، شامل غفران الهى خواهد شد.
مأیوس شدن بندگان از رحمت خداوند – هرچند گناهانشان بسیار باشد – حرام است.
در مورد قضای نمازها هم، شما تصمیم بگیرید که هر چقدر که در توان شماست نماز قضا بخوانید. تمام وقت خود را برای این کار نگذارید که خسته شوید، یا دوباره زده شوید. ولی انسان هر نماز واجبی که میخواند اگر توان و آمادگی دارد، یک نماز قضا هم بخواند.
امام خمینی رحمت الله در کتاب «چهل حدیث» خود میفرمایند: کسانی که توبه میکنند، توبه را خیلی سنگین جلوه ندهند. کسی که قصد توبه دارد، اگر روزه و نماز قضا دارد، شیطان میآید یک کوهی برای او درست میکند. میگوید: اگر من بخواهم توبه کنم، باید چقدر نماز بخوانم، چقدر روزه بگیریم؛ پس من اهل آن نیستم.
شیطان حتی از این راه میآید. همین قدر که ما در مسیر قرار گرفتیم، خوب است.
سلام علیکم
پسر همسایمون منو دوست داشت .و مامانش نذاشت با من ازدواج کنه
الان به خانم دیگه ازدواج کرده آیا حق دارم نفرینش کنم .جون من اون آقا رو دوست داشتم
بجز روابط همسایگی پدرشون فامیل ما بودن الان من چیکار کنم نفرین کنم میگیره
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سلام علیکم
امام باقر علیه السلام:
لعنت هنگامى که از دهان فرستنده خارج شود مردد مى شود بین این دو (فرستنده لعنت و شخص لعنت شده) پس اگر موردى شرعى براى لعنت شخص لعنت شده وجود داشت لعنت به او مى رسد وگرنه بر مى گردد به خود لعنت کننده.
📚کافى/ج2/ص360
اینکه چون مادرش اجازه نداده یا شما دوستش داشتی دلیلی بر لعنت کردن نیست.
سلام وقت بخیر
دخترم از من سوال میپرسه چرا در ماه مبارک رمضان که بانوان عذر شرعی دارند و یا اینکه باردار یا کودک شیر میدهند و این به خواست خدا است بعد باید قضای آن را به چا آورند
تمام این مسائل برای خانمها مشکلات و سختی های فراوانی دارد چطور در ایام دیگر غیر از رمضان که باید از این سختی ها کمی آسوده باشند باید قضای روزه ادا کنند
ممنون از کانال خوبتون
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
اتفاقا در این مورد بر زنان سختگیری نشده، ابي بصير از امام صادق (علیه السلام) نقل كرده است، ایشان مي گويد: سؤال كردم كه چرا زن حائض روزه اش را بايد قضا كند ولي نمازش را قضا لازم نمي باشد حضرت فرمودند: « زيرا روزه در يك ماه فقط واجب مي باشد ولي نماز در هر شبانه روز از سال واجب مي باشد»
پس براي اينكه زن حائض بتواند مقداري از روزه هاي فوت شده را درك كند واجب است روزه هايي كه در ايام عادت بوده است را قضا نمايد ولي چون مي تواند در ايام ديگري (غيراز ايام عادت ماهانه ) به فيض نماز نائل آيد نيازي به قضاي نمازهاي ايام عادت ندارد. همچنین تعداد نماز های فوت شده در طول سال زیاد است و قضای آن با سختی بیشتری همراه است ولی تعداد روزه های قضا شده در هر سال حدود هفت روز می باشد.
عرض سلام و خدا قوت به شما
میخواستم بدونم اون دنیا در بهشت انسانها با همین قیافه و شکل و ظاهر دنیایی هستند یا قیافه انها عوض میشود.؟
اگر عوض میشود همه به یکشکل هستند؟
یا اون دنیا هم زشت و خوشگل هست؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
بازگشت ما در قیامت به نوعی است که هر کسی بدن جسمانی ما را میبیند که در عالم دنیا هم ما را دیده، در آن زمان هم ما را میشناسد.
درست است که همین جسم در روز قیامت از زیر خاک زنده شده، بلند میشود و به عرصه محشر وارد میشود، اما این به معنای داشتن همین خصوصیات دنیایی نیست.
همین مادی بودن و جسمانی بودن معاد به نوعی است که با خصوصیات آن عالم سازگار باشد. همان طور که بدن جسمانی که در این عالم، با خصوصیات دنیایی سازگار است در عالم قیامت هم با آن عالم همخوانی خواهد داشت.
شکل و قیافه هر کدام از ما در عالم آخرت و روز قیامت، به نوع اعمال و سبک زندگی ما در دنیا بستگی دارد. کسی که زندگی خودش را در مسیر رضایت الهی قرار بدهد و از استعدادهای درونی و امکانات و فرصت زندگی در دنیا به بهترین نحوه استفاده کند، در قیامت چهره زیباتری خواهد داشت. اما هر کسی به نسبتی که از خوب زندگی کردن و تقوا دور شده باشد، به همان نسبت در چهره ظاهری و قیافه او در قیامت هم تغییراتی ایجاد میشود.
زیبا طلبی و نیکویی صورت نیز امری طبیعی و فطری انسان است و مورد درخواست بهشتیان خواهد بود، پس به استناد عمومیت این آیات، بیگمان میتوان فهمید که چهره زشت در بهشت، زیبا میشود.
روایات بسیاری در این موضوع وارد شده است؛ از جمله حضرت رسول اکرم صلواتاللهعلیه فرموده است: «هر گاه فردی از اهل بهشت را از چهره و جمالی خوش آید، میگوید: خدایا جمال مرا همانند این جمال کن، خدا جمالش را همانند آن چهره و جمال، زیبا میکند. »
🆔 @p_eteghaadi
سلام وقت بخیر میشه درمورد شرط بندی توضیح بدین هیچی ازش نمیدونم. هر نکته ای که داره
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
شرطبندی بین دو یا چند طرف در مسابقات و بازیها و مواردی که در آن برد و باخت و رقابت مطرح است، حرام میباشد.
منظور از «شرطبندی»، این است که قرار بگذارند برنده از بازنده چیزی بگیرد، چه پول باشد یا شیء دیگری که دارای ارزش مالی است یا آنکه بازنده عملی را که ارزش مالی دارد برای برنده، بهطور مجّانی انجام دهد.
اگر در مسابقات ورزشی مثل فوتبال، والیبال یا بازیهای خانگی و مانند آن، هر کدام مبلغی بگذارند تا فرد یا تیم برنده با آن پول برای خودشان، خوراکی یا چیز دیگر تهیّه کنند یا با پول جمع شده، جایزه و مانند آن تهیّه شده و به فرد یا تیم برنده داده شود، حکم قمار را داشته و جایز نیست.
برای جزئیات بیشتر احکام مرتبط با قمار و شرط بندی از مرجع تقلید خود را مطالعه نمایید.
سلام وقت بخیر
در بحث غیبت اگر فردی که راجب او غیبت میشود را نشناسیم و در اینده هم احتمال دیدن فردی که راجب او غیبت صورت گرفته وجود نداشته باشد باز هم حرام است؟
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
شرایط تحقق غیبت عبارتست از:
1. فردی که از او غیبت میشود در جمع حاضر نباشد.
2. آن سخن، عیب و نقص وی محسوب شود.
3. این عیب از عیوب پنهان باشد.
4. فرد از شنیدن آنچه در موردش گفته میشود ناراحت شود.
مورد مطرح شده حتی اگر غیبت نباشد میتواند مشمول بدگویی و عیب جویی باشد. عیبجویی، تفحص و جستوجوی عیوب دیگران و بیان آن عیوب در حضور یا پشت سر کسی است. هدف عیبجو از نسبت دادن نقص و عیب به دیگران سرزنش، تحقیر، آبروریزی، مسخره کردن و... است. اصطلاح فارسی عیبجویی با برخی از تعابیر قرآنی مانند لُمَزَه و هُمَزَه و بعضی گناهان مانند غیبت، سخنچینی و تجسس اشتراک و نزدیکی معنایی دارد. عیبجویی از رذایل اخلاقی و حرام است
⭕️ مروری بر برخی مواضع رهبری درباره #کریدور_زنگزور
➖۱۴۰۳/۰۵/۰۹| دیدار با نخست وزیر ارمنستان: جمهوری اسلامی ایران مسیر زنگزور را به ضرر ارمنستان میداند و همچنان بر این موضع خود ایستادگی دارد
➖۱۴۰۳/۰۳/۰۲| دیدار با نخست وزیر ارمنستان در شهادت شهید رئیسی: رئیس جمهور فقید ما نسبت به مسائل مرزی مربوط به ارمنستان و حوادث اطراف این قضیه، بسیار حساس بود و باید این حساسیتها و مراقبتها همچنان لحاظ شوند.
➖۱۴۰۱/۰۴/۲۸| دیدار با پوتین: جمهوری اسلامی، سیاستها و برنامههایی را که منجر به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان شود، هرگز تحمل نخواهد کرد.
➖ ۱۴۰۱/۰۴/۲۸| دیدار با اردوغان: البته اگر سیاستی مبنی بر مسدود کردن مرز ایران و ارمنستان وجود داشته باشد، جمهوری اسلامی با آن مخالفت خواهد کرد چرا که این مرز یک راه ارتباطی چند هزار ساله است.
➖۱۳۹۹/۰۸/۱۳| دیدار تلویزیونی همزمان با جنگ قره باغ دوم: سرزمینهای آذربایجان که به وسیلهی ارمنستان تصرّف شده، باید آزاد بشود اما مرزهای بینالمللی بایستی محفوظ باشد و تروریستها هم بایستی در نزدیکی مرزهای ما مستقر نشوند.
ـــ ـ ـ ـــ ـ ــ ـ