هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ایران با کرونا هم اولویت آمریکا [برای دشمنی] است....!
📍به روایت کی رون اسکینر مدیر پیشین برنامه ریزی وزارت خارجه آمریکا و استاد سیاست دانشگاه کارنگی ملون
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از کاوش مدیا
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅تجارت نمایندگان آمريکايی با اطلاعات محرمانه در مورد کرونا...!
🆔 @Kavoshmedia
👁🗨 برشی از «"خودت باش" توصیهٔ مزخرفی است، چه دختر باشی چه پسر»
🎯 حدوداً نیمی از عمرم، یک عوضیِ تمامعیار بودم. جوانکی با شوخیهای نچسب و حرفهای نیشدار. دلیلم این بود که «خود واقعی»ام هستم و الکی ادای آدمخوبها را درنمیآورم. فکر میکردم کلاً مشکل از دیگران است. تا اینکه همانها قانعم کردند سری به روانپزشک بزنم. آنوقت فهمیدم نسخۀ واقعیِ خودم چقدر مزخرف است: اگر خودِ خودم باشم، دوست دارم دائم به استادم توهین کنم، تا لنگ ظهر بخوابم و تمام روز در توییتر بچرخم. واقعاً چرا نباید به تغییر این «خود» فکر کنم؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9379/
🎙 نسخۀ صوتی: چرا میخواهیم بعد از قطع رابطه با مخاطب خاصمان، همچنان با او دوست بمانیم؟
— شعلۀ عشق خاموش میشود، اما دوستی مثل آتش زیر خاکستر زنده میماند
🎯 چرا در کوران یک قطع رابطۀ احساسی، آزرده و دلشکسته و اندوهگین، به هم میگوییم: «امیدوارم همچنان بتوانیم دوست بمانیم؟» مگر این دوستماندن چه فایدهای قرار است برایمان داشته باشد؟ واقعیت این است که تا چند دهه قبل، برای آدمها عجیب و نفهمیدنی بود که دو نفری که رابطهشان را به هم زدهاند، بخواهند همچنان با هم دوست بمانند، اما امروز این مسئله شایع شده است. چند محقق تلاش کردهاند تا دلایل جوانان امروزی برای ادامۀ چنین روابطی را توضیح دهند.
🎧 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بشنوید:
http://tarjomaan.com/sound/9692/
📌 نوشتار این مطلب را اینجا بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9539/
👁🗨 برشی از «چرا شبکههای اجتماعی تبدیل شدهاند به میدان نفرتپراکنی؟»
🎯 تابهحال شده، در گروهی تلگرامی یا کامنتهای اینستاگرام، بحث سیاسی کنید و آخرش پشیمان نشده باشید؟ اغلب ما حتی یکبار هم این تجربه را نداشتهايم. هر دفعه که اتفاقی سیاسی میافتد، بهمحض لبگشودن، با هجوم فحشها مواجه میشویم. شبکههای اجتماعی روزی قرار بود میز گفتوگوی جامعه باشد. اما حالا چه؟ تمسخر، متلک، آبروریزی و خشونت شدهاند سکه رایج این شبکهها. پستهای پرالتهاب توجه هزاران نفر را میدزدند و حرفهای عاقلانه و موجه در میان غوغا گم میشوند. راه نجات چیست؟
📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9645/
🔖 گوشیِ هوشمند صاحبش را میبلعد
— برای استفاده از گوشی، باید مانیفستی شخصی بنویسیم
🎯 وقتی اعصابتان خرد میشود، حوصلهتان سرمیرود، یا دلتان شور میزند، چه کار میکنید؟ شاید یکی از تسکیندهندهها که بتواند زخم روحتان را التیام بدهد بالاوپایینکردن صفحهنمایش گوشی باشد. اسکرولکردن نوعی احساس رستگاری به ما میدهد. انگار چیزی در انتهای پیامها قایم شده که ما را مجبور میکند ذوقزده منتظرش باشیم. همۀ پیامها و توییتها را، حتی چندبار هم که بخوانیم، ملال و اضطرابمان کم نمیشود. این حالت فقط یک چیز را نشان میدهد: ما به گوشی هوشمندمان معتاد شدهایم و هر بار باید زمان بیشتری را پایش بگذرانیم تا نیازمان فروکش کند.
📌 برای خواندن مطالب این پرونده به لینک زیر بروید:
http://tarjomaan.com/report/9685/
🔸️توصیه های نادرست و جعلی
در روزهای گذشته توصیههای بسیاری در مورد استفاده از روغن بنفشه، دود کردن اسپند و عنبر نسا، خوردن گرمیجات، نوشیدن الکل، تنفس در هوای گرم و... برای مقابله با کرونا در فضای مجازی منتشر شد و هیچیک از آنها از سوی پزشکان، متخصصان و کارشناسان مورد تایید قرار نگرفت. گاهی بازنشر یک خبر جعلی یا پیام اشتباه مانند «تاثیر خوردن الکل برای پیشگیری از ابتلا به کرونا» به قیمت جان بسیاری از انسانها تمام میشود/شهروند دیجیتال
هدایت شده از عصر هوشمندی
جناب سورپرایز کننده اعظم! روزی که با یک تصمیم خطا ریشه پیام رسان داخلی را با تیشه پوسته های تلگرام زدید، فکرش را میکردید حریم خصوصی ۴۲ میلیون کاربر ایرانی به همین راحتی نقض شود؟
اگر از توئیت بازی فارغ شدید بفرمایید چه خبر از #شبکه_ملی_اطلاعات؟ وقت چیدن محصول عملکرد درخشانتان است!
✍معصومه نصیری
@asrehooshmandi
ناسیونالیسم، فقط برای ایران خوب است❗️
🌐يورگن هابرماس فیلسوف 90ساله و مشهور آلمانی در مراسم پرشكوهي كه با حضور 3 هزار نفر از اساتيد و دانشجويان در دانشگاه گوته فرانكفورت برگزار شد ضمن انتقاد از نابرابريهاي اجتماعي گفت:«كشورهاي اروپايي زماني ميتوانند خودخواهي در عرصه ملي و اقتصاد ملي را كنار بگذارند كه از ايدئولوژي ناسيوناليسم عبور كنند.»
💎بی بی سی در یکی از برنامه های پرگار، تحت عنوان «ناسیونالیسم و ایرانیت، ابزار مبارزه؟» به تبیین #خطرات #ناسیونالیسم و بدبینی نسل جوان اروپا به آن پرداخت اما به صراحت افزود: «از ناسیونالیسم می توان به عنوان یک #سلاح_مبارزاتی علیه کشورهایی نظیر ایران استفاده کرد.»
🖋هم وطنانی در تور رسانه ای «ملکه» می افتند، توجه داشته باشند که رسانه های ملکه، #کوروش و #تاریخ_باستان ما را صرفا ابزاری برای مبارزه با حکومت ایران می دانند والا هیچ ارزشی برای تاریخ ایران قائل نیستند و اگر بتوانند، تمام مردم ایران را مانند #هولوکاست ایرانی می کشند.
هدایت شده از آخرین خبر
🔺عملیات اجرایی 550 هزار پورتADSL به VDSL (سُرینو) در شهر تهران
🔹در پی شیوع ویروس کرونا و باتوجه به افزایش مصرف اینترنت، توجه هرچه بیشتر به کیفیت و زیرساختهای مورد نیاز در تمامی ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری در دستور کار شرکت مخابرات است.
🔹مهندس سید مجید صدری مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت : با اشاره به دستور و تاكيد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات مبني بر ارتقای اینترنت خانگی و افزایش 4 برابری آن ظرف مدت 2 ماه آینده، عملیات اجرایی 550 هزار پورتADSL به VDSL(سُرینو) در شهر تهران صورت می گیرد.
@akharinkhabar
مغالطه شماره ۱۴۵
💠شخصیت ضد اجتماعی💠
مغالطات ناشی از #پیشفرض_نادرست
(این مغالطه لزومن ربطی به اختلال شخصیت ضد اجتماعی که در روانشناسی مطرحست ندارد.)
این مغالطه مخصوص افرادی است که می خواهند به هر قیمتی خاص بوده و خود را خاص جلوه دهند.
این مطلب صحیح است که
'هرچه اکثریت بگوید الزاما درست نیست'
اما نمی توان از این حقیقت نتیجه گرفت که باید همیشه بر خلاف جهت جامعه حرکت کرد و هرچه جمع می گویدخطاست.
این مغالطه شبیه مغالطه #مظلوم_گرایی ست.
در #مغالطه #مظلوم_گرایی گفته میشود :
چون فلان تفکر یا عقیده ، طرفداران کمی دارد یا طرفدارانش مورد ظلم واقع شدهاند ، پس تفکری صحیح است.
در مغالطه 'شخصیت ضد اجتماعی' شخص می گوید:
- اکثریت ، طرفدار فلان عقیده هستند یا فلان نظر را قبول دارند.
-هرنظری که توده آن را بپذیرد خطاست.
- پس از آن نظر خطا ونظر مقابلش ، صحیح است.
که اغلب بصورت #مضمر بیان میشود و رکن دوم حذف میشود.
این مغالطه نیز ، مانند بسیاری از مغالطات منشاء روان شناختی دارد و تصورات و توهمات اشخاص خودخاص پندار باعث می شود که در ورطه این مغالطه و خطای شناختی بیفتند.
شاید بتوان ادعا کرد که در بسیاری از جوامع ، اکثریت مردم ،از لحاظ فکری مقلد هستند و نظریات شان را در حوزههای مختلف از روی تحقیق و تامل به دست نیاورده اند ، درعین حال ممکن است عقیده ای بدون تحقیق به دست آید ، اما به صورت تصادفی صحیح باشد.
به صرف اینکه توده بدون فکر ، نظری را پذیرفته
و
بدون دلیل مستقل و صحیح
نمیتوان نتیجه گرفت که نظرات جمع غلط است.
همانطور که قبلاً بیان شد ما بدون #پیش_فرض و با شک و انکار همه چیز ، نمی توانیم به حیات روزمره خود ادامه بدهیم ، چه برسد به حیات فکری و انجام فعالیت علمی و غیره.
بنابراین امکان نقادی و شک وتحقیق در همه مسائل ، شاید هیچ گاه برای ما فراهم نشود ، بنابراین پذیرفتن نظرات عرفی جامعه بصورت پیش فرض ، به خودی خود ، کار معقولی ست . مگر آن که به صورت موردی بتوانیم تحقیق کنیم و با دلیل مطمئن بشویم که عقیده و قانون عرفی جامعه در موضوعی خاص ، اشتباه است ،آنگاه منطقی ست که عقیده ای و نظری مخالف جمع و عرف داشته باشیم.
مثال:
در حکومت های دیکتاتوری همواره شعارهای اخلاقی در صدر ادعاهاست ، اما چه بسا خود دیکتاتورها بدترین دشمنان اخلاقند ، نمونه اش قذافی و صدام که ...
-اتفاقا صدام و قذافی بسیار حاکمان خوبی بودند 😳و کارهای مثبتی برای کشورشان انجام دادند ، این حرفهاکه علیهشان زده میشود ، دروغهاییست که (تیم مدیر پشت اداره جهان) ساخته اند و اکثریت مردم بدون فکر تکرار میکنند.
چنانکه در مثال مشاهده میشود این #مغالطه در بین طرفداران #تئوری_توطئه رایج است .
این مغالطه در بین هواداران برخی خوداستاد پندارها و هنرمندان هم رایجست.
این واقعیت تاریخی که "برخی هنرمندان یا فیلسوفان و آثار وافکارشان در جامعه ی زمان خود غریب افتاده و مورد بی مهری قرار گرفته اند ، اما در اواخر عمر یا پس از مرگ شناخته شده و در تحولات فرهنگی جامعه شان ، موثر بوده اند ، " برخی را به اشتباه میندازد که گمان میکنند هرکس از زبان مودبانه ی عرفی ادیبان خارج شد و حرفهای عجیب و غریب ، پرت وپلا ، مخالف نظرات پذیرفته شده اجتماع ، بی ربط یا احتمالا غیر مودبانه ی بیشتری زد ، خاصتر و داناتر است و سخنانش پر معنا تر است و آیندگان او را کشف خواهند کرد.
#شخصیت_ضداجتماعی