eitaa logo
🔘رِسانـه دَمِشـق🔘
2.7هزار دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
7.1هزار ویدیو
48 فایل
(فی بلادالسوریه)معتبرترین کانال خبری از سوریه #مدافعان_حرم با مدیریت رزمندگان سـوریه🇸🇾 ادمین تبلیغات و تبادل: @zeynabiye_dameshgh کانال تلگرام: https://t.me/resanedameshgh
مشاهده در ایتا
دانلود
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻یک نماینده مجلس رسما مدعی ترور شد! 🔹‌کامران غضنفری نماینده تهران در سخنرانی ادعا کرد: رئیس جمهور را با همکاری رژیم علیف به شهادت رساندند، اما برخی آقایان مصلحت نمی‌بینند اعلام کنند ... و شهادت را نسبت می‌دهند به یک توده ابر ...عجب ابر متراکم هوشمندی بود! 🔹‌گفتنی است مقامات امنیتی و نظامی کشور در اطلاعیه رسمی از بدی آب‌وهوا به عنوان علت اصلی سقوط هلی‌کوپتر ابراهیم رئیسی خبر داده‌اند و انجام هرگونه ترور را قویا تکذیب کردند.
🔻حمله هواپیماهای رژیم صهیونیستی به کوه قصیون در پایتخت
این گران‌سازی‌ها رسماً یک عملیات براندازی است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آغاز بازداشت گسترده و گروهی علوی ها و در لاذقیه توسط تروریستها !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود‼️
داعش را بزک کردند تحریرالشام را ساختند! هم از همان ابتدا حامی داعش بود
📸 آنچه در سوریه اتفاق افتاد
🔴این مرتفع‌ترین نقطه‌ی منطقه است که بر لبنان، ، اردن و فلسطین اشراف دارد. وقتی رسانه‌های حامی ، سیرک زندان صیدنایا را از آنتن الجزیره به افکار عمومی جهان القاء می‌کردند، اسرائیل در حال پیشروی‌های جغرافیایی و تاریخی خود برای تصرف این کوه سوق‌الجیشی بود!
🛑نامه غیرعلنی دولت موقت سوریه به سازمان ملل درباره حملات اسرائیل 🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده دولت موقت سوریه از شورای امنیت سازمان ملل خواسته اسرائیل را مجاب کند فوراً به حملات خود در سوریه پایان داده از مناطقی که با نقض توافق سال ۱۹۷۴ به آنها نفوذ کرده عقب‌نشینی کند. 🔹نامه ادعایی که آسوشیتدپرس با استناد به منابع گمنام آن را گزارش داده در شرایطی ارسال شده که انفعال و سکوت شورشی‌های حاکم بر سوریه در قبال حملات رژیم صهیونیستی با آمیزه‌ای از حیرت و خشم در سوریه نگریسته شده است. 🔹این نامه‌ها به صورت یکسان به شورای امنیت و همچنین دبیر کل سازمان ملل متحد ارسال شده‌اند و آسوشیتدپرس مدعی است به نسخه‌ای از ان دست پیدا کرده است. 🔹«قصی عبد الجبار الضحاک»، نماینده سوریه در سازمان ملل نوشته این درخواست‌ها را «بنا به دستورات از سوی دولتم» مطرح کرده است. 🔹به نظر می‌رسد این نخستین نامه دولت موقت جدید سوریه به سازمان ملل متحد است. تاریخ ارسال نامه‌ها چهارشنبه ۹ دسامبر است.