30.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 از دکتر #سعید_جلیلی بشنویم...
🌐 چرا امروز دشمن میخواهد #القای_ناامنی کند؟ چرا به کامیوندار حمله میکند؟ چرا به مغازهدار حمله میکند؟!
🔻اهمیت امنیت 💯
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
💠 چه می خواستیم، چه شد؟!
🔻شبکه های اجتماعی، پدیده ای که در عصر ما از کوچک و بزرگ، از روستایی و شهری و... همه را مبتلای به خود کرده است. در مواجهه با همدیگر گزینه آشنای راه ارتباطی بین مردمان، این شبکه ها شده اند. کمابیش از فواید و مضرات این شبکه ها شنیده ایم ولی این نکته برایم جالب بود که با شما به اشتراک گذاشتم. از این شبکه چه تصوری در ده سال پیش داشتیم و الان کارایی آنها چه شده است؟!
🔰 در سال ۲۰۱۰، مجلۀ تایم, مارک زاکربرگ را چهرۀ سال نامید و مأموریت فیسبوک را این دانست که «تودههای هیاهوگر را رام کرده و دنیای تنها، ضداجتماع و سراسر بینظمی را به دنیایی صمیمی تبدیل کند». در طول اولین دهۀ استفادۀ گسترده از اینترنت، نظر رایج این بود: مردم هر چه بیشتر بتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند، مهربانتر و فهیمتر میشوند و در نتیجه، دنیا هم در صلح و هماهنگی بیشتری خواهد بود.
🔰 اما در سال ۲۰۲۱، آن نوع نگاه، دیدگاهی دردناک و سادهلوحانه به نظر میرسد. هیاهوگرانِ آنلاین، روز و شب با یکدیگر نزاع میکنند و برخی از آنها در دنیای واقعی مرتکب خشونت میشوند.
اینترنت، انسانها را به یکدیگر متصل میکند، اما لزوماً همدلی به وجود نمیآورد. اینترنت در بدترین حالت میتواند به دستگاه عظیم تولید بیزاری، خشونت، ناراحتی و حال بد متقابل شباهت پیدا کند.
🔹شاید بهتر است گاهی به این پیشنهاد هنسل(یکی از اندیشمندان شناخته شده در رشته ارتباطات) اندیشید که می گوید: باید به فکر شروع دورهی پرهیز از شبکههای اجتماعی باشید. گاهی اوقات دوری کامل و فاصله گرفتن از آنها بهترین روش برای پی بردن به این موضوع است که استفاده نکردن از این ابرازها چطور باعث ایجاد یک تجربهی لذتبخش شده و روی سلامت روان شما تأثیر میگذارند.
#شبکه_اجتماعی
#خشونت
#همدلی
#تغییر_کارکرد
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر اخلاق و مدرس رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
📌تحلیل یک کاربر عراقی ازوقایع اخیر ایران
🔹 يکشنبه 20 آذر 1401 - 19:22 مقالهای کوتاه در شبکه های اجتماعی عراق منتشر شده است که به مطالبات اغتشاشگران در ایران می پردازد. در این مقاله تاکید شده است که مسائل اقتصادی و یا اجتماعی و یا علمی در فهرست مطالبات اغتشاشگران دیده نمی شود بلکه آنها به تاسی از فرهنگ غرب فقط خواهان کشف حجاب هستند.
🔸متن کامل مقاله :
🔹معترضان هیچ بیانیه ای و یا شعاری مبنی بر بهبود خدمات عمومی از قبیل برق و گاز مطرح نکرده اند؛ زیرا تمام این موارد در کشور با قیمت پایین و با تکنولوژی های بالا فراهم و در دسترس ایرانیهاست. شهرها از نعمت لوله کشی گاز بهره مند هستند و برق هم به ندرت قطع می شود.
🔹در فهرست مطالبات اغتشاشگران، خواسته ای در خصوص آموزش و یا درمان مشاهده نمی شود؛ زیرا انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و درمان انقلاب بپا کرده است آموزش به صورت رایگان برای عموم ملت ایران فراهم است و ایرانی ها 95 درصد از نیازهای دارویی خود را تامین می کنند و بیمارستان های ایران همه ساله از هزاران نفر از بیماران از کشورهای همسایه استقبال می کند.
🔹همچنین درخواستی در خصوص سنگفرش کردن جاده ها، احداث شبکه مترو و قطار و فرودگاه های داخلی دیده نمی شود؛ زیرا شبکه حمل و نقل در ایران از حیث وسعت و نیز از لحاظ زیبایی کم نظیر است علاوه بر آن در این کشور 70 فرودگاه داخلی وجود دارد. همچنین کسی از معترضان خواستار توسعه فضای سبز نیست؛ زیرا بسیاری از شهرهای ایران به گونه ای است که بیننده گمان می کند که وارد یک جنگل سرسبز شده است.
🔹در فهرست مطالبات معترضان حتی درخواستی مبنی بر نوسازی قوانین کار دیده نمی شود زیرا قوانین کار در ایران از بسیاری از نظامهای سرمایه داری جهان پیشرفته تر است و از کارگران حمایت می شود.
🔹تقاضایی از وزارت مسکن از سوی معترضان دیده نشده است؛ زیرا آنچه که ایران در خصوص مسکن به جوانان ارائه می دهد؛ آرزوی صدها میلیون جوان در کشورهای متعدد است.
🔹در فهرست مطالبات ایرانیان درخواستی درخصوص آزادی های فکری و سیاسی مشاهده نشده است مطبوعات ایران آزادانه می نویسند و انتقاد می کنند. همچنین کسی خواهان توسعه و ارتقای صنعت و پژوهش های علمی نیست زیرا ایران در این خصوص معجزه آفریده است. آنچه که در بازار می بینی، اغلب ساخت داخل است، حتی پروژه های عظیم و ایستگاه های استخراج نفت و دوب فلزات و ساخت خودرو به دست متخصصان ایرانی صورت میگیرد.سازوکار همه شرکت های بزرگ در ایران ملی هستند و تمام طرح ها و پروژه های خود را با ها و ابزارها و نیروهای داخلی به اجرا درمی آورند.
🔹همچنین خواسته ای مربوط به موسیقی و سینما و شعر و نقاشی و ورزش ندیدم؛ زیرا ایران در بسیاری از هنرها در آسیا سرآمد و پیشتاز است.
🔹آنچه که در فهرست مطالبات اغتشاشاگران دیده می شود آن است که این "نظام دیکتاتور اجازه بوسیدن در انظار عمومی و خلع حجاب و نوشیدن مشروبات الکلی و فسق و فجور را نمی دهد". شبکه های اجتماعی ایرانی را دنبال کنید تا به صحت سخنانم پی ببرید.
#دست_اول
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔹🕌 مسجد، حلقه گم شده تربیت اجتماعی
💠 مروری بر جایگاه تاریخی معابد، کنیسه ها، کلیساها، آتشکده ها و مساجد علاوه بر حیث عبادی انفرادی حاکی از جایگاه خاص آنها در بعد اجتماعی است. از سقراط گرفته که عنوان «داناترین انسان» را از معبد دلفی میگیرد و رسالت خود را توجه به هدایت مردمان می داند و ارسطو که بستر تحقق خیر و اخلاق را دولت شهر ها(بخوانید جامعه) می داند تا تمامی ادیان ابراهیمی که سخن از سعادت بشری می زنند و دینداری را به بعد فردی و اجتماعی امتداد می دهند؛ همه آنها نیازمند پایگاهی اجتماعی نه صرفا برای عبادت فردی که برای سعادت اجتماعی گرد هم جمع شوند لذا معابد و کلیساها و مساجد بنا شدند. کلیسایی که حتی به حاکمیت رسید و قرون وسطی را رقم زد. لذاست که پیامبر عزیزتر از جان ما اولین رسالت خود را بنای مسجد در مدینه می داند، جایی برای اجتماعات انسانی، انجام عبادت، شورای جنگی، تبیین معارف و حل شبهات و...
🌐 مسلمانان در هر کشوری و شهری وارد شدند از این نماد، مهمترین بهره را بردند و بستر تغییرات فرهنگی و اجتماعی را فراهم کردند حتی بزرگترین و زیباترین معماری ها را آفریدند تا حتی بشر امروزی با تمام پیشرفت های فناورانه از عظمت انها در بهت و حیرت فرو رود(از مساجد اسلامی در اسپانیا و مغرب و قسطنطنیه تا آسیا و ...)
🔻این همان پایگاهی است که خمینی کبیر در شروع انقلاب اجتماعیش بر همین مکان مقدس تکیه کرد و از سرنگونی نظام دیکتاتوری تا مدیریت امور شهری و امر خطیر جنگ و حتی مسائل اقتصادی از ان بهره برد. مسجدی که رسالتش تربیت نیروی انسانی و بدنه اصلی مدیریت نظام اسلامی را تشکیل می دهد.💯
🔆 و حال، ایران عزیز ما در آستانه چهل سالگی دوم خود به نظر می رسد از تمام ظرفیت آن بهره نمی برد و باید در اتاق احیاء به صورت اورژانسی به وضعیتش رسیدگی شود تا دوباره به چرخه تولید مردان و زنان عفیف و اخلاق مدار طراز انقلاب اسلامی برگردد انشالله.🙏
#مسجد
#گام_دوم_انقلاب
#اخلاق_اجتماعی
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر و مدرس حوزه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تِتِه پتهی مجری ایران اینترنشنال در واکنش به نماینده پارلمان و وزیر اقتصادی سابق یونان
چرا سپاه را جزو لیست تروریستی خود قرار ندادید؟
#حقانیت، مرز نمیشناسد...
🔰با ما همراه باشید
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
🎥 روز صفر، فیلمی که نمره اش بیست است
📺 در چند روز اخیر فیلمی را دیدم که می توان ادعا کرد فیلمی تمام عیار و همه چیز تمام بود؛ فیلمی به اصطلاح رئال و واقعی که از قهرمانان موجود گمنام پرده بر میدارد نه این که دست به دامن قهرمانان پوشالی تخیلی باشد.
🖥 فیلم روز صفر ماجرای یک مامور امنیتی (با نقشآفرینی امیر جدیدی) برای به دام انداختن عبدالمالک ریگی را روایت میکند.
📽 صحنه های اکشن فیلم به مرز هالیوود می رسد و سکانس های پی در پی، آن را تبدیل به یک رسانه گرم جدی کرده است به نحوی که نمی توان از آن روی گرداند. روز صفر همه آن چیزی را که یک فیلم جاسوسی و سیاسی با تهمایههای جنایی میخواهد، دارد. یک تریلر نفسگیر و جذاب که میتواند هر بینندهای را میخکوب کند؛ آن چیزی که در میان این همه فیلم کمدی سخیف گیشه سینما، گوهری ارزشمند محسوب می شود.
🎞 تنها نکته ای که به عنوان نقد به نظرم می رسد، شخصیت منفی داستان است که در انتخاب بازیگر، درست عمل نشده لذا چهره خشونت طلب عبدالمالک ریگی به آن صورت که باید، منعکس نمی شود، در حالی که در فیلم «شبی که ماه، کامل شد» این ویژگی به صورت بارز نمایان بود.
📡 همچنان که در تحلیل های قبلی هم عرض شده باید در مواجهه با رسانه ها، کنش گری و انتخابگری داشته باشیم تا با سیره عملی خود فرزندانمان را تربیت رسانه ای کنیم و این فیلم هم می تواند مصداق این انتخاب خوب باشد.
#فیلم_خوب
#تحلیل_فیلم
#مخاطب_فعال_باشیم
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
💠 تبلور تکنیک رسانه ای «دروازه بانی خبر» در روایت گری از حضرت زهرا(س)
🔻 به یاد دارم استاد پناهیان در سالیان خیلی دور، مطلبی را در مورد امام زمان (عج) می فرمودند که چرا ما از حضرتش چنین تصوراتی داریم؛ وقتی ظهور کنند با شمشیری گردن انسان ها را خواهند زد، مساجد را خراب می کنند و لشکرکشی می کنند و جنگ و کشتار می کنند! و ... در حالی که در روایاتمان لطافت و مهربانی حضرتش، تشبیه به گل نرگس شده و... به نظر می رسد قصدی در کار است که ما چهره واقعی ائمه راستین خود را نشناسیم و طوری بنماییم که قابلیت معرفی به آزادی خواهان وجود نداشته باشد، به این تکنیک در روایت گری و کار رسانه ای، دروازه بانی خبر می گویند.
❇️ اگر به صورت مختصر عرض کنم باید گفت دروازه بانی خبر یعنی شخص یا اشخاصی بین منبع و گیرنده خبر قرار گیرند و تعیین کنند که چه خبرهایی انتخاب شوند و یا اخبار، چگونه چینش و پردازش شوند و به صورت مهندسی شده به مخاطب القاء شود.
🔹در مورد حضرت زهرا سلام الله علیها هم دقیقا همین موضوع رخ داده است، آنچه از حضرتش معرفی می گردد این است که شدیدا از نامحرم دوری می کردند و از خانه بیرون نمی آمدند و به عبارت دیگر گوشه نشین و زهد پیشه و مشغول اندرونی و... بودند.
🌐 این در حالی است که در مورد زندگی حضرت زهرا(س) در روایات متعدد نقل شده که حضرت در یک رابطه متناسب و متعادل با جامعه خود بودند: حضور در جنگ احد به عنوان درمانگر، در زمان حفر خندق در جنگ احزاب، اداره نخلستان فدک، داشتن جلسات پاسخگویی به سوالات دینی زنان، نيز دفاع از اسلام و ولايت در بحراني ترين اوضاع جامعه اسلامی چنان که در مسجد حضور يافته و با سخنراني كوبنده و روشنگر خود توطئه منافقين و بد خواهان را افشا نمودند و دفاع از حق و ولايت و ده ها موارد دیگر نمونه هایی هستند که میتوان در زندگانی ایشان به آنها اشاره نمود. این حضور اگر اجتماعی نیست پس چیست؟ چرا این بعد از شخصیت حضرت زهرا خیلی بازتاب ندارد؟ حتی در مورد مادر حضرتش که یک بانوی شناخته شده جهان عرب در عرصه تجارت بود چندان مانوری داده نمی شود؟
▪️ باید گفت فاطمه زهرا علیهاالسلام، در دوران زندگانی خویش دو بعد مهم زیستی داشته اند؛ بعد درونی و بعد بیرونی. تقوا و مراقبه و تفکر و نیایش و اخلاق داری و... در یک سو و در سویی دیگر، برای پدر، مادری میکند، همراه و رفیق جماعت دینداران و راهبر خویش است، در ساخت مدینه همپایی میکند، تدبیر منزل را بر عهده دارد، با علی همراه میباشد، به جنگ میرود، در امور سیاسی فعالیت و مشارکت میورزد، با دشمنان شدّت و صلابت دارد، دوستان نادان و مدعیان همراهی، اما ناتوان، را نمیپذیرد، دوستی دوستان را پاس میدارد.
🔆 و این است چهره واقعی حضرتش که در روایت گری اش باید کوشید تا از اسلام پویا، دینی منزوی و عقب مانده در امور زنان معرفی نکنند چرا که همسر (حضرت خدیجه) و دختر (حضرت زهرا) و نوه (حضرت زینب) پیامبر این دین، سیاسی ترین زنان جهان اسلام و در عین حال انسانی ترین و زنانه ترین زن بودند.
📣 برای مطالعه بیشتر مطالعه کتاب شریف زن در آئینه جمال و جلال نوشته آیت الله جوادی سودمند است
#حضرت_زهرا
#اجتماعی
#رسانه
#دروازه_بانی_خبر
✍ ابراهیم شریفی
پژوهشگر اخلاق و رسانه
🔰با ما همراه باشید ...
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف 🔻
🆔 @resanesharif
May 11
#انتشار_یادداشت
در هفته نامه پرتو با عنوان روز صفر؛ فیلمی که نمره اش بیست است
#رسانه_شریف
رسانه شریف
💠 چه می خواستیم، چه شد؟! 🔻شبکه های اجتماعی، پدیده ای که در عصر ما از کوچک و بزرگ، از روستایی و شهری
#انتشار_یادداشت
در هفته نامه پرتو با عنوان چه می خواستیم، چه شد؟!
با تشکر از حجت الاسلام استاد اسفندیار🙏
رسانه شریف
🔹🕌 مسجد، حلقه گم شده تربیت اجتماعی 💠 مروری بر جایگاه تاریخی معابد، کنیسه ها، کلیساها، آتشکده ها و م
#انتشار_یادداشت
در خبرگزاری حوزه با عنوان «مسجد، حلقه گمشده تربیت اجتماعی»
https://hawzahnews.com/xc2Ps
#رسانه_شریف