💠تکنیک های انتخاباتی
📌 تبلیغات برای رقیب!
🔸 این عنوان شاید خندهدار باشد که چگونه یک فرد حاضر است برای رقیبش تبلیغات کند؟ اما این از مهمترین روشهای ضدتبلیغات در دنیای مدرن است که در آن ستاد نامزد الف به صورت رایگان برای نامزد ب تبلیغات میکند، اما جلوهی بیرونی آن بهگونهای است که هیچکس و حتا ستاد نامزد ب تصور نخواهد کرد که این تبلیغات ضدتبلیغاتی است که از سوی حریف تدارک دیده شده است، اما این تبلیغات دامنهی وسیعی دارد که شامل تبلیغات بد، یعنی سخنان زاویهدار، تصاویر خندهآور، حرفهای تفرقهآمیز، فیلمهای تحریکآمیز، رفتارهای زشت و… خواهد بود که در لابلای مواد تبلیغاتی آن نامزد برجسته شده و ذهنیت مردم را تخریب خواهد کرد. حمایتهای افراد مشکوک و عناصر بدنام، جنایتکاران و ناقضان حقوق بشر و تحرکات بزرگ رسانهای و تبلیغاتی نیز میتوانند از جمله برنامههای تبلیغاتی طراحی شده برای بدنام کردن رقیب باشند.
📎 در #انتخابات زودباور نباشیم!
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
💠رابطه ایموجی های پرکاربرد با احساسات
🔸به طور کلی استفاده چشمگیر از ایموجی ها در جهان، ارتباط وسیعی با احساسات دارد.
🔹در تحقیقی که توسط شرکت تولیدکننده نرم افزار «سوئیفت کی» انجام شد، بیش از یک میلیارد داده متنی کاربران به ۱۶ زبان مختلف، تحلیل شد. جالب است که سه طبقه بالایی ایموجی ها همگی به ابراز احساسات مرتبط بودند.
🔸شش صورتک شاد که شامل چشمک ها، بوسه ها، لبخندها و خنده ها می شوند، بیش از ۴۵ درصد از کل ایموجی های استفاده شده است، صورتک های ناراحت (از جمله صورتک های خشمگین) ۱۴ درصد از این مقدار و ایموجی های قلب از هر رنگی از جمله ایموجی قلب شکسته، تنها ۱۲ درصد را به خود اختصاص دادند.
🔹بنابراین بیش از ۷۰ درصد استفاده از ایموجی ها، مستقیما به نوعی ابراز احساسات مرتبط هستند. این نتایج نشان می دهد، ایموجی ها ابزاری قدرتمند برای بیان احساسات است که بنابر گزارش کاربران، آن ها را قادر می سازد در گفت وگوهای دیجیتال به شکل بهتری با دیگران ارتباط برقرار کنند.
🔸استفاده از ایموجی ها به پدیده ای جهانی تبدیل شده است. روزانه بیش از شش میلیارد ایموجی میان انسان ها در شبکه های اجتماعی رد و بدل می شود و نفوذ آن ها از نفوذ زبان انگلیسی در جهان بیشتر شده است.
🔹شکلک ها در ارتباطات دیجیتال، نقش زبان بدن را بازی می کنند. براساس یک برآورد، در تعاملات روزانه ما با دیگران، فقط ۳۰ تا ۳۵ درصد از جنبه های اجتماعی محتوا و معنا برخاسته از زبان است و به طرز حیرت آوری۷۰ درصد آن، از اشاره های غیرکلامی سرچشمه می گیرد.
🔸ابعاد بسیاری از ارتباطات غیرکلامی توسط «ری بردویستل»، انسان شناس آمریکایی مطالعه شده است. او چهره ای پیشگام در حوزه مطالعات ارتباطات غیرکلامی محسوب می شود. «بردویستل» رشته حرکت شناسی را نام گذاری کرد و بنیان نهاد.
🔹این رشته به مطالعه نقش «حالات چهره، حرکات سر و دست، حالت بدن، طرز راه رفتن و حرکات قابل مشاهده بازو و بدن» در انتقال معانی اجتماعی می پردازد. او بر اساس یک تحقیق گسترده تخمین زده که ما می توانیم ۲۵۰ هزار حالت مختلف چهره را تولید و شناسایی کنیم. از این منظر، شاید اتفاقی نباشد که ایموجی با آرایش حیرت آور خود از صورتک های زرد که شامل انواع مختلفی از لبخندهای متغیر، صورت های گیج، ناراضی، ناراحت و عصبانی می شود، برای ارتباطات بصری در گفت وگوهای متنی تا این حد مناسب است.
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
شروع کارگاه تولید عکس نوشته با موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
🌀 کرسی آموزشی رسانو
✅ اولویت تولید محتوای ویدیویی در فضای مجازی و شیوههای نوین کسب این مهارت
🔷 با حضور: سید محمد رسول سیدتراب
🔹 مدرس تدوین و کلیپ سازی
🕞 ساعت:21:30 هجدهم خرداد در گروه تعاملی رسانو
🌐 https://eitaa.com/joinchat/628621426Cf222dbed01
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 «گلهمندیم اما ایستادهایم»
#انتشار_حداکثری
#انتخابات
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 «گلهمندیم اما ایستادهایم»
#انتشار_حداکثری
#انتخابات
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
🔔 اینستاگرام بالاخره نحوه عملکرد الگوریتم نمایش محتوای خود را توضیح داد
🔹به گفته آقای «آدام موسری»، رئیس اینستاگرام همه الگوریتمها بهطور کلی عملکرد مشابهی دارند ولی بهگونهای طراحی شدهاند که به نحوه استفاده کاربر واکنش نشان دهند.
🔹برای مثال، در بخش فید و استوریها هدف نمایش تصاویر و ویدیوهای دوستان، خانواده و نزدیکان شماست. اینستاگرام با در اختیار داشتن اطلاعات مربوط به خود پست، کسی که آن را منتشر کرده و علایق کاربر سیگنالهایی را پیدا میکند. سیگنالهای مدنظر اینستاگرام با توجه به ترتیب اهمیتشان از قرار زیر است:
🔸اطلاعات مربوط به پست: این سیگنال میزان محبوبیت پستها (مثلا با تعداد لایکها) و اطلاعاتی درباره خود محتوا (مثل زمان انتشار، طول ویدیو و موقعیت مکانی) را مورد بررسی قرار میدهد.
🔸اطلاعات مربوط به ناشر پست: این سیگنال به اینستاگرام کمک میکند تا تشخیص دهد که ناشر پست چقدر برای شما اهمیت دارد. در اینجا به چیزهایی مثل دفعات تعامل کاربران با آن فرد در هفتههای گذشته هم توجه میشود.
🔸فعالیت شما: این سیگنال به اینستاگرام نشان میدهد که شما به چه چیزهایی علاقه دارید و چند پست را لایک کردهاید.
🔸تاریخچه تعامل شما با افراد: این سیگنال مشخص میکند که چقدر مایل به مشاهده پستهای یک فرد خاص هستید. یکی از عوامل موثر در این سیگنال همان بحث کامنت گذاشتن روی پستهای یکدیگر است.
🔻اینستاگرام در نهایت میگوید اگر میخواهید کنترل بیشتری روی الگوریتمها داشته باشید بهتر است سه نکته را مدنظر قرار دهید:
🔸دوستان صمیمی خود را در بخش Close Friends مشخص کنید.
🔸افرادی را که دوست ندارید Mute کنید.
🔸از گزینه Not Interested برای مشخص کردن محتواهایی که مایل به دیدن آنها نیستید، استفاده کنید.
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
✅ #رای_میدهم
زیرا
یک رای هم تاثیر دارد ...
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
🌀 کرسی آموزشی رسانو
✅ راهکارهای اقناع مخاطب فضای مجازی جهت #حضور_حداکثری در #انتخابات
🔷 با حضور: دکتر محمدعلی رنجبر
🔹 مدیر موسسه مطالعات راهبردی جهان تمدن رسالت
🕞 ساعت:21:00
پنجشنبه بیستم خرداد
در گروه تعاملی رسانو
🌐 https://eitaa.com/joinchat/628621426Cf222dbed01
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org
#رای_میدهم
زیرا
ایران قوی نیاز به رای من دارد...
📦#به_انتخاب_تو
📦#انتخاب_درست
رسانو اجتماع فعالان رسانههای نوین
@resano_org
🔺به گفتگوی امشب رسانو دعوت هستید
💠 مهمان: رضا مهوشی / دانش آموخته علوم سیاسی
🌐 موضوع گفتگوی امشب:
کنشگران اجتماعی و مقوله انتخابات
🕐 زمان: پنجشنبه ساعت 22:00
📍مکان: صفحهی اینستاگرامی رسانو به آدرس resano_org
📲 لینک صفحه:
https://instagram.com/resano_org
رسانو اجتماع فعالان رسانه های نوین
🔰 @resano_org