در جلسه ۱۷۹ شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی روز دوشنبه ۱۹ خرداد سال 1399 که به ریاست غلامعلی حداد عادل، و با حضور سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد. سرفصلهای دوره کارشناسی ارشد رشته روانشناسی اسلامی با رأی مثبت اعضاء به تصویب رسید.
https://www.farsnews.ir/news/13990322000429/
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مسعود آذربایجانی عضو هیأت علمی گروه روانشناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در میزگرد مجازی کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت بیان کرد: برای اینکه بتوانیم الگوی پیشرفت را اجرا کنیم، نیاز به انگیزه پیشرفت داریم؛ یعنی همه احساس کنند کشور میتواند به سمت وضعیت برتر حرکت کند.
https://iqna.ir/00GNmQ
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از مراکز دولتی وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری با مجوز رسمی دفتر گسترش آموزش عالی در سال تحصیلی 1400-1399 از طریق آزمون اختصاصی و آزمون متمرکز از میان طلاب حوزه های علمیه در چهار رشتهی: 1. روانشناسی؛ 2. جامعه شناسی، 3. مدیریت دولتی و 4. علوم اقتصادی (گرایش اقتصاد اسلامی) در مقطع دکتری دانشجو می پذیرد.
شرایط عمومی و اختصاصی پذیرش متعاقبا اعلام می شود.
از اعضای محترم تقاضا میشود ضمن به اشتراک گذاشتن خبر فوق در کانالها و گروههای پیام رسان، موضوع را به سایر دوستان و همراهان خود اطلاع رسانی نمایند.
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
در راستای بررسی زیرساختهای توسعه پژوهشهای کاربردی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، روز سه شنبه مورخ 99/3/27 جلسه ای با حضور جناب آقای دکتر حسین قشقایی رئیس محترم مرکز پژوهشی وقف استان قم، جناب آقای دکتر مصطفی کاظمی نجف آبادی عضو هیأت علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه و مجری طرح پژوهشی « صندوق مشترک سرمایهگذاری وقف از نظریه تا عمل » و مسئولین پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار گردید.
حسب مذاکرات انجام شده مقرر گردید در صورت فراهم شدن زیرساختهای مناسب جهت همکاری دو مرکز، ضمن انعقاد سند همکاری بین پژوهشگاه حوزه ودانشگاه و سازمان اوقاف و امور خیریه، قراردادی کاربردی مبنی بر «ایجاد صندوق مشترک سرمایه گذاری وقف مبتنی بر مطالعات و نظریه های علمی» به صورت پایلوت در استان قم منعقد گردد.
🔴 فروش در فروشگاه اینترنتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:
📕http://rihu.ac.ir/fa/book
به نقل از اداره آماده سازی و چاپ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:
کتاب «اصول و مبانی اقتصاد اسلامی» اثر حجت الاسلام و المسلمین استاد حسن آقا نظری عضو پیشین هیأت علمی گروه اقتصاد پژوهشکده علوم اجتماعی توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سمت منتشر و به بازار پژوهش ارائه شد. این اثر ارزنده پژوهشی با رویکرد بازسازی و ارتقای روش و روش شناسی علوم انسانی اسلامی و استنباط موضوعات علوم انسانی از منابع اسلامی در قالب متن درسی منطبق با سرفصل اصول و مبانی اقتصاد اسلامی (مقطع کارشناسی) نگارش یافته است .
♦️گروه: اقتصاد
♦️قیمت: 27000تومان
♦️تعداد صفحات: 231
♦️سال انتشار: بهار 1399
♦️ناشران: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و سمت
چکیده
در زمینۀ اقتصاد اسلامی تاکنون تحقیقات بسیاری به انجام رسیده است؛ با وجود این، در بخش عمدۀ آنها بُعد فقهی ـ حقوقی (فقه الاقتصاد) و در سطحی محدودتر ویژگی مکتبی و نظاممند بودن این حوزه مدنظر قرار گرفته است. به دیگر سخن، دربارۀ مبانی علمی اقتصاد اسلامی کمتر پژوهش شده است و در نتیجه، نظریات علمی این شاخه از اقتصاد، در مقایسه با مباحث حقوقی آن، پیشنیۀ کمتری دارد.
بر همین اساس، در کتابِ حاضر، چیستی اقتصاد اسلامی بهصورت جامع در دو بُعد حقوقی و علمی محوریت یافته و مبانی مکتبی بودن، نظاممند بودن و علمی بودن آن در سه بخش بررسی شده است.
_________________
🔴 https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
طرح پژوهشی «تاریخنگاری سیره زندگانی امام جعفر صادق (ع)»، از مجموعه طرحهای پژوهشی طرح کلان «تاریخ نگاری سیره ائمه اطهار (ع)»به عنوان جامعترین اثر پژوهشی است که سیره سیاسی، علمی، اجتماعی و اقتصادی امام جعفر صادق(ع) را با رویکردی نوآورانه و تاریخمحور مورد پژوهش قرار داده است.
این اثر پژوهشی تألیف حجتالاسلام دکتر حسین حسینیان مقدم عضو هیأت علمی گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است و مراحل نگارش پایانی را سپری مینماید. این اثر علمی پس از تدوین، در دو جلد تقدیم اساتید، دانشجویان، طلاب، پژوهشگران و علاقهمندان پژوهش در سیره و زندگانی امامان معصوم (ع) میشود.
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
هدایت شده از پژوهش و فناوری
نرم افزار جامع الاحادیث همراه، نسخه موبایلی پایگاه اینترنتی جامع الاحادیث است که برای استفاده در تلفنهای همراه با سیستم عامل اندروید تهیه شده و به صورت آنلاین و هوشمند از آن پایگاه سرویس میگیرد. در این نرم افزار علاوه بر عرضۀ مجموعه روایات موجود در 199 عنوان از مصادر حدیثی شیعه شامل حدود 400 هزار روایت و ترجمهها و شروح نگاشته شده بر آنها، احادیث مرتبط و اطلاعات مربوط به اسناد روایات نیز ارائه شده است. همچنین امکانات متنوع پژوهشی از قبیل جستجوی مناسب، انتخاب و دسته بندی احادیث دلخواه، ایجاد قفسه کتاب، درج نمایه بر احادیث و .... برای کاربران فراهم آمده و کاربران میتوانند پس از قطع ارتباط با شبکه، به صورت آفلاین از اطلاعات ذخیره شده در نرم افزار همراه خود استفاده نمایند.
https://www.noorsoft.org/fa/software/View/73958/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AB-110-(%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C)
هدایت شده از پژوهش و فناوری
http://rihu.ac.ir/fa
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یکی از پژوهشگاه های دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متشکل چهار پژوهشکده علوم اجتماعی، علوم اسلامی، علوم رفتاری و مطالعات و همکاریهای حوزه و دانشگاه است. فعالیتهای این پژوهشگاه در 15 گروه پژوهشی سازماندهی شدهاست که بر بازنگری و اسلامی سازی علوم انسانی متمرکز میباشند.
52 عضو هیأت علمی پژوهشگاه از دانش آموختگان برخوردار از تحصیلات توأمان حوزوی و دانشگاهی می باشند. دستاوردهای علمی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه از طریق انتشار کتاب، نشریات علمی، برگزاری نشستها و کرسی های علمی و ارائه خدمات مشاوره ای و کلینیکال در اختیار اساتید و دانشجویان، طلاب و علاقه مندان پژوهش های علوم انسانی با رویکرد اسلامی و سایر احاد جامعه قرار میگیرد.
علاوه بر اعضای هیأت علمی، پژوهشگاه از توانمندی علمی بیش از 200 استاد و صاحب نظر مجرب در حوزه علوم انسانی اسلامی به منظور تحقق مأموریت های ابلاغی و پیشبرد راهبردهای علمی خود بهره می برد.
روسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از بدو تاسیس تا کنون عبارتند از:
1. آیت الله محمد تقی مصباح یزدی از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ ؛
2. مرحوم حجت الاسلام و المسلمین حسینی شاهرودی از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹ ؛
3. حجت الاسلام و المسلمین محمود محمدی عراقی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۵ ؛
4. آیت الله علیرضا اعرافی از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ ؛
5.حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد باقر سعیدی روشن از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳؛
6. حجت الاسلام و المسلمین استاد حسنآقا نظری از سال ۱۳۹۳ تا بهمن ۱۳۹۷؛
7. حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی محمد حکیمیان از سال 97 تا کنون .
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتاب «زوج درمانی با روی آورد اسلامی» اثر دکتر محمدرضا سالاری فر مدیر و عضو هیأت علمی گروه خانواده و رییس مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره خانواده منتشر و به بازار پژوهشی کشور و علاقهمندان محترم تقدیم شده است.
این اثر پژوهشی از مجموعه آثار منتشر شده انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد.
..................................
از اینکه، این کلیپ را با سایر دوستان و همراهان خود به اشتراک می گذارید سپاسگزاریم.
🙏🙏🙏
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416
در پیام رسان ایتا؛
https://eitaa.com/rihu_ac_ir