فرم خام طرحنامه ويژهي كرسيهاي ترويجي.pdf
152.3K
فرم خام طرحنامه ویژه ی کرسی ترویجی
محمود سعیدی رضوانی:
هوالطیف
🍀با سلام و ادای احترام
✍️ امیدوارم روز خود را با ذهنی پر از اندیشه های زیبا آغازه نموده باشید و مؤید و موفق و مسرور و منصور باشید. ضمن پوزش بابت تصدیع های به عمل آمده، با توجه به ضرورت انجام پژوهش و #همیاری_پژوهشی_همگانی، در راستای سیاستگذاری مطلوب اجتماعی در مسأله #کرونا، خواهشمند است در صورت امکان، محبت نمایید و تیم پژوهشی ما را در انجام مطالعه ای با عنوان "ما و کرونا (همیاری پژوهشی)"، با تکمیل پرسشنامه 5 گزینه ای که لینک آن پیوست شده و همچنین ارسال آن به سایر بزرگواران، همراهی بفرمایید. مستدعی است در صورتی که پیش از این، #پرسشنامه "ما و کرونا" را تکمیل فرموده اید، ضمن سپاس از این همراهی ارزنده شما، نسبت به تکمیل مجدد آن اقدام نفرمایید. این پرسشنامه حدود 5 دقیقه زمان شما را به خود اختصاص خواهد داد.
🍀دلتان به نور لطف خدا منوّر، مشام جانتان به شمیم بهار معطّر، لطف روزگار بر ایام تان مقرّر و هر روزتان مظفّر باد.
👇👇👇
http://www.cafepardazesh.ir/form/view.php?id=28176305
🍀سپاسگزارم
کتاب «اصول و مبانی اقتصاد اسلامی» اثر حجت الاسلام و المسلمین استاد حسن آقا نظری عضو پیشین هیأت علمی گروه اقتصاد پژوهشکده علوم اجتماعی در خردادماه سال 1399 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت سازمان سمت منتشر و به بازار پژوهش ارائه می شود. این اثر ارزنده پژوهشی با رویکرد بازسازی و ارتقای روش و روش شناسی علوم انسانی اسلامی و استنباط موضوعات علوم انسانی از منابع اسلامی در قالب متن درسی منطبق با سرفصل اصول و مبانی اقتصاد اسلامی (مقطع کارشناسی) نگارش یافته است .
چکیده
در زمینۀ اقتصاد اسلامی تاکنون تحقیقات بسیاری به انجام رسیده است؛ با وجود این، در بخش عمدۀ آنها بُعد فقهی ـ حقوقی (فقه الاقتصاد) و در سطحی محدودتر ویژگی مکتبی و نظاممند بودن این حوزه مدنظر قرار گرفته است. به دیگر سخن، دربارۀ مبانی علمی اقتصاد اسلامی کمتر پژوهش شده است و در نتیجه، نظریات علمی این شاخه از اقتصاد، در مقایسه با مباحث حقوقی آن، پیشنیۀ کمتری دارد.
بر همین اساس، در کتابِ حاضر، چیستی اقتصاد اسلامی بهصورت جامع در دو بُعد حقوقی و علمی محوریت یافته و مبانی مکتبی بودن، نظاممند بودن و علمی بودن آن در سه بخش بررسی شده است.
هدایت شده از جامعه الزهرا (علیهاالسلام) قم
🔻 رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی:
🔸 قشرهای مختلف مردم به ویژه جوانان، مسئولان قوای سه گانه و مسئولان همه دستگاهها این وصیت نامه را بازخوانی و در بخشها و نکات فراوان آن تأمل و تدبر کنند؛ چرا که این وصیت نامه در واقع دستور العملی ملی برای پیشرفت و توسعه و سرافرازی ایران است.
🗓 بیانات در تاریخ 14 خرداد 1387
🆔 @jz_news
هدایت شده از رهنامه پژوهش
🌀شاه کلید پژوهش چیست؟
🔻عن رسول الله (صلی الله علیه وآله): العلمُ خَزائنُ و مَفاتیحُها السوالُ. (تحف العقول، ج 2، ص 41)
🔻دانش گنجینه هایی است که کلیدهای آن سوال است.
✅پانوشت: با نگاهی دیگر می توان گفت: این روایت افزون بر «سوال از معلم» بر «سوال از خود» نیز قابل انطباق است.
پژوهش غالبا با مشاهدۀ یک «مشکل» جرقه می خورد و با پرسشِ محقق از خود درباره چیستی، چگونگی و چرایی آن روی ریل می افتد. پس کلید بازکردن گنجینه های دانش، طرح پرسشهای دقیق است.
اتفاقا یافتن پاسخ نیز از مسیر درک درست و عمیق صورت مسئله می گذرد. نقل شده از انیشتین پرسیدند: «اگر برای حل مسئلهای پیچیده فقط یک ساعت زمان داشته باشی، چگونه این کار را انجام میدهی؟» پاسخ داد: «۵۵ دقیقه را به فهمیدن صورتمسئله اختصاص میدهم و ۵ دقیقه برای یافتن راهحل وقت میگذارم.»
#حدیث
#مهارتهای_پژوهشی
👉@rahnameh
هدایت شده از رهنامه پژوهش
شیوه نگارش مقاله و رساله علمی ـ پژوهی.pdf
279.6K
به اطلاع می رساند در راستای توسعه گفتمان علمی علوم انسانی – اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمادگی خود را جهت مشارکت در برگزاری کرسیهای علمی ترویجی اعلام می نماید. از این رو استادان، پژوهشگران و رابطین محترم موسسات پژوهشی می توانند تقاضای برگزاری کرسی ترویجی به انضمام طرحنامه مربوطه خود را به معاونت پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه ارسال نمایند.
شرایط برگزاری کرسی ترویجی:
1. انطباق موضوع پیشنهادی پژوهشگران محترم با حوزه مأموریت یکی از گروه های پژوهشی پژوهشگاه (اقتصاد، جامعه شناسی، مدیریت، علوم سیاسی، خانواده، روانشناسی، علوم تربیتی، فلسفه علوم انسانی، تاریخ اسلام، قرآن پژوهی، حقوق و فقه اجتماعی و فلسفه و کلام، ارتباطات و آینده پژوهی، دانشگاه اسلامی و همکاری حوزه و دانشگاه)؛
2. تصویب طرحنامه در کمیته دستگاهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
خاطر نشان می سازد با عنایت به فراهم شدن زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری مناسب امکان برگزاری کرسی های ترویجی به صورت مجازی در ساختمان مرکزی پژوهشگاه واقع در پردیسان و دفتر تهران پژوهشگاه واقع در خیابان انقلاب فراهم می باشد و با توجه به هماهنگی انجام شده به ارائه کنندگان و ناقدین کرسیهای علمی ترویجی گواهی معتبر مورد تایید هیأت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره اعطا می شود.
https://eitaa.com/joinchat/2409758765Ce74730d416