🔶«خرمشهر را خدا آزاد کرد»
🔸اراده ی زنان و مردانی را خداوند محقق کرد که زندگی را بهتر از همه زیستند.
🌷شهیده شهناز حاجی شاه را میشناسید؟!!!
🌷او دختری خرمشهری بود که در آن روز هایی که دستمال های زیبایی را خیاطی و گل دوزی میکرد و تایپ فارسی و لاتینش زبانزد بود ،رانندگی اش همه را متعجب کرده بود و در تمام دوران طلبگی اش که عاشق آموختن و کمک به دیگران بود و سالها قبل از نهضت سواد آموزی به روستاهای مختلف میرفت و به روستاییان خواندن و نوشتن می آموخت ، دفاع از خاک و وطنش و اطاعت از ولی خدا را تکلیف خود دانست .
او در صحنه ی زندگی ،حرکت داشت و جنگ تحمیلی فرصتی شد برای سرعت گرفتن و اوج گرفتن او ...
#دختران خرمشهر
#صاحبان اراده
☘@revayate_zan
هدایت شده از جامعه متعادل | مهدی تکلّو
• جنگ ، جنگ روایت هاست •
∆ ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان برگزار می کند ؛
[ روایت ایران دخت ]
~در تنگنای شرق و غرب~
✔️ دوره نخبه پروری ویژه علاقمندان در حوزهی زنان و خانواده
•{ برای ظهور هویت مستقل زن مسلمان ایرانی }•
🗓️ زمان برگزاری: عصر ۱۱ الی ظهر ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۲
🏢 مکان برگزاری: اردوگاه شهدای درچه در استان اصفهان
⚠️ هزینهی ثبت نام: ۱۵۰ هزار تومان
💡برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتباط با ما ازطریق آیدی زیر اقدام فرمایید.
🌱 @rahill_media
📥 برای ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام ، یا کد داخل تصویر را اسکن کنید.
✨ https://digiform.ir/w0ae3ea24
#پایگاه_خبری_تحلیلی_ایبسنا
#ناحیه_بسیج_دانشجویی_استان_اصفهان
@IBSNA_
🔰تو به ما جرأت طوفان دادی.....
🔹حضرت آیتالله خامنهای:
🔺امام نقش زنان را فهمید؛ و الّا بودند بزرگانی از علما که ما با اینها بگومگو داشتیم، که اصلاً زنها در تظاهرات شرکت بکنند یا نکنند! آنها میگفتند زنها در تظاهرات شرکت نکنند.
🔺آن حصار محکمی که انسان به او تکیه میداد، خاطرجمع میشد، تا بتواند در مقابل اینجور نظراتی که از مراکز مهمی هم ارائه میشد، بایستد، حصار رأی امام و فکر امام و عزم امام بود. رحمت خدای متعال تا ابدالآبدین بر این مرد بزرگ باد.
🏴 ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
☘@revayate_zan
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️یک سوال مهم
🔰زن ایرانی ،خود را قدرتمند میداند ،به وسعت قدرت اراده های یک ملت !!!
اینگونه است که همیشه خود را در خط مقدم حمله به دشمن میبیند و اراده خود را در قالب پیام یک ملت به سمت دشمن شلیک میکند .
⁉️اما سوال مهم این است ؛چرا تا به حال نتوانسته ایم این قدرت و حضور پر شور زنانه در جنگ تمدنی را به یک گفتمان عمومی برای زنان ایران اسلامی تبدیل کنیم ؟!!!
🔰پاسخ این سوال مهم، ضرورت روایت زن انقلاب اسلامی را برای ما روشن میکند .
☘@revayate_zan
📝 #درسگفتار | آشناییزدایی از پیام کنگره
پیام رهبری به کنگرهی هفتهزار زن شهید در سال 91 از معدود متنهای مکتوب ایشان در حوزه زنان و به جرأت مهمترین موضعگیری اندیشهای ایشان است. در واقع هویت جدیدی که ضمن انقلاب اسلامی در زن مسلمان ایرانی ظهور کرد، در این متن کوتاه صورتبندی شده است. پیام کنگره از حیث معرفتشناختی هم نشاندهندهی موضع نظری و اجتهادی ایشان است و هم بر تجربهی واقعی زن مسلمان ایرانی استوار گردیده است.
متن مذکور علیرغم این که در دههی گذشته همواره مورد توجه و محل بحث واقع شده اما بسیاری از زوایای فکری و راهبردی آن در فضای عمومی و حتی نخبگانی مغفول مانده است؛ در حالیکه نکات مهم و حساسی در جایجای آن طرح گردیده است و میتواند مبنای بسیاری از تحلیلها و اقدامات واقع شود. از سویی اهمیت بازخوانی این متن زمانی بیشتر میشود که میبینیم قرائتهای فاصلهدار و متناقضی از «الگوی سوم هویت زن» متداول شده است. در این درسگفتار قصد داریم قدری حجاب معاصرت را از این متن کنار بزنیم و قدری از چهرهی آن زنگارِ برداشتهای غلط را بزدائیم و در نحوهی تعامل با آن و نیز محتوای آن تجدیدنظر کنیم.
🚹 مدرس: مهدی تکلو (پژوهشگر جامعهشناسی جنسیت)
🟢 مجازی
تاریخ درسگفتار : 1 تیرماه ساعت 16
مدتزمان درسگفتار: 3 ساعت
مهلت ثبتنام: 31 خردادماه
سطح: متوسط
🔗 لینک ثبتنام:
https://gesostu.ir/product/sch003/
🚻 دفتر مطالعات جنسیت و جامعه
@gesostu_ir
www.GESOSTU.ir
هدایت شده از مستوره | فاطمه مرادی
مصطفاهای عزیز
چندهفته پیش با زنی مصاحبه داشتم. گفت قبل از انقلاب به آن نیمچهپارچهای که بر سر میگذاشته اعتقادی نداشته و چراییاش را هم نمیدانسته. بعدتر توی جلسهی خواستگاری از مرد آیندهاش شنیده که مقلد امام خمینی (ره) است. همخانه و همسفر که شدند آنقدر از آن مرد طمأنینه و روی خوش دیده که مشتاق شده بداند این خمینی کیست که دل طیب و طاهر شوهرش را برده. کنجکاوی همانا و شروع مطالعات و انتخاب حجاب هم همان.
.
وقتی قصهی تحولش را شنیدم یاد «غاده جابر» افتادم. زنی لبنانی که با فرهنگ اروپایی قد کشیده بود و حجاب اسلامی نداشت. در همان دوران با مردی آشنا شد که روحی بزرگ و لطیف و خواستنی داشت. در یکی از سفرها از آن محبوب هدیهای گرفت و تا بازش کرد چشمش افتاد به روسریای قرمز با گلهای درشت. بعدها توی کتاب خاطرات همسرش گفته: «من میدانستم بچهها به مصطفی حمله میکنند که چرا شما خانمی را که حجاب ندارد میآورید موسسه، اما برایم عجیب بود که مصطفی خیلی سعی میکرد مرا به بچهها نزدیک کند. میگفت: ایشان خیلی خوبند. اینطور که شما فکر میکنید، نیست. به خاطر شما میآیند موسسه و میخواهند از شما یاد بگیرند. انشاءالله خودمان بهش یاد میدهیم. نگفت این حجابش درست نیست، مثل ما نیست، فامیل و اقوامش آن چنانیاند. اینها خیلی روی من تاثیر گذاشت. او مرا مثل یک بچه کوچک قدم به قدم جلو برد و به اسلام آورد. نه ماه زیبا با هم داشتیم و بعد با هم ازدواج کردیم.»
.
و غاده آنقدر محو زیباییهای درون مصطفی شد که وقتی دوستش پرسیده بود: «تو که میگفتی همسرم نباید نقصی داشته باشه چطور به دکتر که سرش مو نداره بله گفتی؟!» با ناراحتی گفته بود که شوهرش کچل نیست و او اشتباه میکند. اما شب وقتی مرد خانهاش را دید، زد زیر خنده که: «مصطفی تو کچلی؟ من نمیدانستم.» و هردو خندیده بودند. آن مرد که دل و عقل غاده را برده بود، مصطفی چمران بود.
#شهید_مصطفی_چمران
@masture
🔰زنان راوی غدیر
🌷بانو دارمیه حجونیه
او از شیعیان معروف و بسیار مشهور حضرت امیرمؤمنان بوده به نحوى كه آوازهاش تا بدان حد پیچیده بود كه معاویه موقع ورود به مكه از وى سراغ گرفت دارمیه زنی سیاه و بزرگ هیکل بود.
معاویه گفت: حالت چطور است ای دختر حام؟
گفت: خوبم ولی من از حام نیستم بلکه زنی از بنی کنانه هستم. معاویه گفت: درست گفتی. آیا میدانی برای چه تو را خواندم؟ دارمیه گفت: سبحاناللّه من که به علم غیب آگاه نیستم.
معاویه گفت: برای اینکه از تو سؤال کنم چرا علی را دوست داری و مرا دشمن میداری؟
گفت: مرا از این کار معاف دار.
معاویه گفت: نمیشود.
دارمیه گفت: حالا که عفو نمیکنی از گفتن، بدان که علی را دوست دارم به خاطر عدالتش در مردم و تقسیم بیت المال بطور مساوی در میان مردم و تو را دشمن میدارم بخاطر جنگ کردن با کسی که از تو سزاوارتر به حکومت بود و تو چیزی (حکومت) را دنبال میکنی که حق تو نیست و علی (ع) را دوست دارم 🌸 به خاطر پیمان پیامبر برای او به ولایت روز غدیر خم در حضورت 🌸
و اینکه علی (ع) نیازمندان را دوست داشت و اهل دین را بزرگ میداشت و با تو دشمن هستم بخاطر خونریزی و اختلاف انداختن بین امت و حکم ظالمانه تو که براساس هوی و هوس است.
#مدارک بلاغات النساء صفحه 72
#عقد الفرید (1/ 162)
# صح الاعشی (1/ 259)
#زمخشری ،ربیع الابرار
☘ @revayate_zan
🔻پیشنهاد علیرضا پناهیان به شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🚨 فردای عید غدیر را «روز مشارکت سیاسی زنان» اعلام کنید
🔸اولینبار در تاریخ بشر، بانوان در غدیر همپای مردان در سیاست مشارکت جدی داشتند
🔸رسولخدا(ص) در غدیر، رأی زنان را در کنار رأی مردان در عرصۀ سیاسی، مؤثر قرار داد
🔸بیعت یعنی «مسئولیتپذیری مردم، مانند مسئولیتپذیری ولیّخدا»؛ در مسئولیتپذیری هم فرقی بین زن و مرد نیست
🔸ولایت یعنی مسئولیتدادن و عزتدادنِ خدا به همۀ مردان و زنان و افتخاردادن به آنها که خلیفهالله باشند
ــــــــــــــــــ
#علیرضا_پناهیان در اجتماع بزرگ بانوان ۱۲۰ کشور در عید غدیر در حرم حضرت معصومه(س):
@Panahian_ir
@Panahian_text
☘@revayate_zan
🔰رسولخدا(ص) در غدیر خم هم یک روز را برای بیعت کردن بانوان با امیرالمؤمنین(ع) اختصاص دادند؛ یعنی بانوان، یک به یک آمدند و دست خود را در ظرف آبی قرار دادند که امیرالمؤمنین(ع) از سوی دیگر دست خود را در آن ظرف قرار داده بودنداینکه در غدیر خم، بانوان در بیعت شرکت میکنند، یعنی این اولین بار در تاریخ بشر است که بانوان همگام با مردان، در سیاست مشارکت جدی داشتند.
☘@revayate_zan
⚜وقتی ما میگوییم که «یابن الحسن ما آمادهایم که شما تشریف بیاورید» یعنی ما مشارکت خواهیم کرد، ما با تو بیعت میکنیم و بعد هم در ادارۀ جامعه مشارکت میکنیم.
☘@revayate_zan
🌷ستاره اندلس مادر امام موسی کاظم علیه السلام
⚜نام مادرِ امام موسی کاظم علیه السلام، اُمِّ وَلَدی بهنام حُمَیدَه بوده که به «حُمَیْدَةُ الْمُصَفّاة» (تطهیرشده) و «حمیده بَربَریّه» شناخته میشدهاست.
در تَذکِرَةُ الْاَئِمَّة او دارای اصالتِ اَندِلُسی و فرزندِ صاعِدِ بربری دانسته شدهاست .
🔆او در مدینه بهعنوان کنیز وارد خانهٔ امام محمد باقر علیه السلام شد و سپس به همسریِ پسرش، امام جعفر صادق علیه السلام درآمد.
🔆امام صادق علیه السلام به تربیت، تعلیم و تهذیب جناب حمیده عنایت خاصی مبذول فرمودند به گونه ای که آن بانو، عالم، فقیه و مربی نمونه ای گردید و امام از ایشان خواست به تدریس و تعلیم و ارشاد زنان مسلمان بپردازد. آن بانو چنان فقیه و عالم به احکام و مسائل بوده که حضرت امام صادق علیه السلام زنها را امر می فرمود که در اخذ مسائل و احکام دین به او رجوع نمایند.
🔆همچنین یکی از وکلای امام صادق علیه السلام حضرت حمیده بود. ایشان حقوق مالی مردم مدینه را قسمت می کرده اند. در منابع در این باره آمده است: «کلّما اراد الامام الصادق تقسیم حقوق اهل المدینة اعطاها لأمّه ام فروة و زوجته حمیدة المصفاة»؛هرگاه امام صادق علیه السلام می خواست حقوق مالی مردم مدینه را پرداخت کند آن را به مادرش امّ فروه و همسرش حمیده مصفاة می داد.
🔆امام صادق علیه السلام همواره در باره ایشان می فرمودند:حمیده مانند طلای ناب از هر ناخالصی، پاک است.
#تنقیح المقال، ج۳، قسم ۲، ص۷۶؛ اعلام النساء المؤمنات، ص۳۱۱
☘@revayate_zan