1_557846239.pdf
1.51M
#بخوانید
#شهید_طیب_حاجرضایی به روایت اسناد؛ زندگی و عملکرد سیاسی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
آخرین دستنوشته #شهید_طیب_حاجرضایی
گفتنی است این سند به همراه اسناد نو و منتشر نشده دیگر، در کتابی که با موضوع زمانه و زندگی شهید طیب حاجرضایی به قلم محمد جعفربگلو نگارش یافته، درج شده است. این کتاب هم اکنون مراحل چاپ را در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری طی میکند و بهزودی توسط انتشارات حوزه هنری وارد بازار نشر خواهد شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
❤️ طیب رو به سرهنگ نصیری گفت: حرفهای شما درست؛ اما ما تو قانون مشتیگری، با بچه های حضرت زهرا(سلام الله علیها) در نمیافتیم. من این سید(امام خمینی (ره))رو نمی شناسم؛ اما با او در نمی افتم.
🍃🌸بیژن حاج رضایی فرزند طیب در مورد دلبستگی پدرش به آقا اباعبدالله الحسین(علیه السلام) چنین میگوید:
🌹«پدرم، عجیب حساسیت و علاقه به خاندان عصمت و طهارت بهخصوص حضرت امام حسین (علیه السلام) داشت و این را واقعاً میگویم که عاشق او بود، حتی در برابر بعضی اعتراضات مادرم در مورد بعضی خرجهایش میگفت من زندگیام و پولی را که بدست میآورم؛ دو قسمت میکنم یک قسمت آن را خرج خودم میکنم، و قسمت دیگر را خرج امام حسین (علیه السلام)، حالا یا برای او عزاداری میکنم یا به راه او خرج میدهم.»
🌹سالروز شهادت #شهید_طیب_حاج_رضایی
🕊شادی روح بلندش صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب_شهدایی
نام کتاب :
📚 #لوطی_انقلابی
موضوع :
زندگی و زمانه #شهید_طیب_حاجرضایی
نویسنده :
✍ محمد جعفربگلو
📖 کتاب «لوطی انقلابی» نوشته محمد جعفربگلو درباره زندگی اجتماعی و سیاسی طیب حاج رضایی، با هدف واکاوی ابعاد مختلف زندگی این شهید انقلاب اسلامی میباشد. این کتاب به گفته تولیدکنندگانش توصیف صرف از رویدادها نیست بلکه نویسنده تحلیل را نیز، چاشنی کار کرده و تلاش کرده روایت جامعی از تاریخ زندگی و مبارزه طیب ارائه دهد. یکی از مهم ترین مباحث در حیات سیاسی طیب حاج رضایی، بحث تغییر رویکرد اوست، طوری که یک دهه بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ که طیب همراه با شعبان جعفری در آن مشارکت داشت، مردم او را در صحنه قیام اسلامی ۱۵ خرداد ۴۲ و در تقابل با رژیم پهلوی دیدند. این تغییر مسیر و یا به تعبیر ساواک تغییر لحن طیب، در کتاب «لوطی انقلابی» تبیین شده است.
نشر سوره مهر، ۲۳۲ صفحه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔰 رسیدن به قله شهادت از مسیر اخلاص و معنویت و مجاهدت ممکن میشود.
🔻 #امام_خامنهای :
شهادت قلّه است. هر قلّهای یک دامنهای دارد؛ رسیدن به قلّه بدون عبور از دامنه ممکن نیست. این دامنه و این مسیر چیست؟ اخلاص است، ایثار است، صدق است، معنویّت است، مجاهدت است، گذشت است، توجّه به خدا است، کار برای مردم است، تلاش برای عدالت است، تلاش برای استقرار حاکمیّت دین است.
۱۴۰۰/۰۷/۲۴
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۲آبان ماه، #سالروز_شهادت #مدافع_حرم #شهید_محمد_جمالی گرامی باد .🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_محمد_جمالی
شهید محمد جمالی در دی ماه 1342 در خانواده ای اصیل و نجیب و مذهبی در روستای پا قلعه از توابع شهر بابک استان کرمان دیده به جهان گشود. در سن 2 سالگی پدر خود را از دست داد. ولی با این حال در طول زندگی پر فروغش هیچگاه صراط مستقیم الهی را فراموش نکرد. وی تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان پاقلعه سپری کرد؛ ولی برای ادامه تحصیل در دوران راهنمایی و دبیرستان مجبور به عزیمت به شهرستان رفسنجان شد. وی برای ادامه تحصیل خود مجبور بود از همان اوائل سن نوجوانی کار کند تا بتواند خرج تحصیل خود را فراهم نماید، دوران تحصیل دبیرستان وی مصادف با قیام مردم ایران علیه طاغوت و نظام آمریکایی شاه شده بود و او در این قیام حضور فعال داشت.
محمد از آغاز دوران دفاع مقدس تا آخرین روزهای جنگ در مناطق مختلف جنوب و شرق در سمت های مختلفی فرماندهی در عملیات از جمله طریق القدس، فتح المبین، بیت المقدس، رمضان، والفجر8 و... خدمتگذار رزمندگان لشگر همیشه پیروز ثارالله بود و چندین بار مجروح گردید.
در عملیات کربلای5 دچار موج گرفتگی شدید شده بودند که مجبور شدند به عقب برگردند. محمد در اواخر دوران جنگ برای دیدن دوره دافوس به تهران آمد. همچنین بعد از جنگ تحمیلی فرصت یافت تا تحصیلات عالی خود را در رشته مدیریت ادامه دهد و در ضمن ادامه تحصیل به خدمت در لشگر 41 ثارالله (معاونت عملیات لشگر41 ثارالله) پرداخت.
سردار محمد جمالی هیچ گاه در زندگی آرام و قرار نداشت و هر جا که احساس می کرد وجودش برای کاری مفید می باشد از جان خود مایه می گذاشت و هیچ چیز (خانه ، زندگی ، همسر ، فرزندان و...) مانع تلاش وی در صحنه های مختلف نمی شد.
لذا در سال72 آن زمانی که اشرار و قاچاقچیان در منطقه سیرجان و توابع آن آسایش و امنیت را از مردم گرفته بودند؛ پیشنهاد سمت فرماندهی اطلاعات عملیات تیپ دوم صاحب الزمان(عج) به ایشان داده شد و ایشان برای مبارزه با اشرار این پیشنهاد را از جان و دل پذیرفت و در مدت چهار سالی که در این سمت قرار داشت با تلاش های بی دریغ خود موفق شد با دیگر همرزمان خود عملیات گوناگون و موفقیت آمیزی علیه اشرار انجام دهند و تعداد بسیاری از آنان را به هلاکت برسانند و امنیت و آرامش را به منطقه و زندگی مردم برگردانند.
سردار جمالی بعد از بازنشستگی مسئول مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری گردید و همزمان در دانشگاه امام حسین (ع) مشغول تدریس به دانشجویان در رشته جغرافیا و نقشه خوانی بود.
از خصوصیات مهم شهید جمالی این بود که در هر سمت ، پست و مقامی که قرار می گرفت دچار غفلت و غرور نمی شد و همیشه یاد محبوب را در دل زنده نگه می داشت و همیشه در زندگی خود فرمایشات حضرت مولا علی(ع) در نهج البلاغه را در مورد پستی و بی اهمیتی دنیا و یاد مرگ را مرور می کرد و آنها را سر مشق زندگی خود قرار می داد و حتی به دیگران هم مخصوصاً به خانواده خود انتقال می داد و به همین خاطر هیچ چیز از پول و ثروت و جاه و مقام و... نتوانست او را فریب دهد و رها کردن آنها برایش خیلی آسان بود.
بنابراین در سال92 وقتی به او پیشنهاد حضور در سوریه شد، بسیار خوشحال شد و به راحتی از مسئولیت ها دل کند و برای کمک به مدافعان حرم راهی سوریه شد. تا اینکه در 12 آبان همان سال به آرزوی دیرینه خود رسید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
بوسه #سردار_دلها بر پای #شهید_محمد_جمالی
او اولین #شهید_مدافع_حرم استان #کرمان در سال ۹۲ بود.
حاج قاسم برای مراسم تدفین ایشان ، به کرمان آمد و خودش کار را به دست گرفت.
به من گفت: بیا با هم داخل قبر برویم و این شهید عزیز را داخل قبر بگذاریم.
نمیدانید موقع انجام کارهای تدفین شهید جمالی، سردار دل ها چطور اشک میریخت ...
من گریه میکردم، خسته میشدم و اشکم تمام میشد،
اما هقهق حاجقاسم تمامی نداشت.
من دوباره با دیدن اشکهای او، به گریه میافتادم .....
کارها که تمام شد، حاج قاسم انگشترش را درآورد و گفت:
"این را بگذار زیر زبان شهید. بعد هم تربت خاص کربلا را که همراه داشت، در قبر گذاشت. آخر کار هم، خم شد و پای شهید جمالی را بوسید و گفت: برای سپاسگزاری از طرف مردم و رزمندگان اسلام پایت را بوسه میزنم .
🔹راوی: سردار حسنی سعدی
#سردار_شهید_حاج_محمد_جمالی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌼سخنرانی شهید سردار سلیمانی در چهلمین روز درگذشت شهید جمالی
✍سردار سرلشکر حاج” قاسم سلیمانی” ۲۰ آذرماه سال ۹۲ در آیین چهلمین روز شهادت سردار شهید محمد جمالی پاقلعه مدافع حرم حضرت زینب (س) در گلزار شهدای شهر کرمانبه شخصیت والای اعتقادی شهید جمالی اشاره و خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن میفرماید، گمان نبرید کسانی که در راه خدا کشته میشوند، مردگان هستند و این یک حقیقتی است که فقط شهید آن را میفهمد و میتواند، درک کند و خداوند این وعده را به شهید داده است که البته این یک انتخاب دوطرفه است که هم از طرف انسان آزاده و هم از طرف خداوند انتخاب شده است.
وی ادامه داد: سردار شهید جمالی با شهادت خود استان و شهر کرمان را معطر کرد و در میان جوانان و دوستان رزمنده شوری ایجاد کرد که دعا می کنیم خداوند ما را در پیمودن راه شهیدان و البته شهید جمالی ثابت قدم بدارد.
سلیمانی گفت: در شهادت ۲ بعد خیلی مهم وجود دارد و آن نوع رفتن و زمان شهادت است که فضیلتهای یکسانی برای آنها لحاظ نمیشود به عنوان مثال در شهادت امام حسین (ع) و یاران ایشان شیوه و نوع شهادت عالم خلقت را تکان داد و تاثیر ابدی برای همگان بر جای گذاشت وشهادت سردار جمالی هم به تأسی از امام حسین (ع) همراه با معرفت و بصیرت بود.
#شهید_سلیمانی
#شهید_جمالی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#بخوانید
🔷 پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار روز۱۲ آبان سال ۹۶ با دانشآموزان و دانشجویان بر مطالعه درس آموز اسناد لانه جاسوسی آمریکا، دانلود رایگان همه این اسناد از لینکهای زیر امکان پذیر است:
🔻 | دانلود مجموعۀ ۱۱ جلدی #اسناد_لانه_جاسوسی
📂 | جلد اول:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/1.pdf
📂 | جلد دوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/2.pdf
📂 | جلد سوم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/3.pdf
📂 | جلد چهارم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/4.pdf
📂 | جلد پنجم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/5.pdf
📂 | جلد ششم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/6.pdf
📂 | جلد هفتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/7.pdf
📂 | جلد هشتم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/8.pdf
📂 | جلد نهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/9.pdf
📂 | جلد دهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/10.pdf
📂 | جلد یازدهم:
basij.aut.ac.ir/usemb/farsi/11.pdf
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
26.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_امام
#ببینید
🔶 #سیزدهم_آبان ، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی
🔷 #امام_خامنهای :
در طول تاریخ ارتباط آمریکا با ایران، آمریکا همیشه با ایران دشمنی کرده؛ حتّی در آن رژیم طاغوت. دشمنی آمریکا با ایران، قبل از انقلاب عبارت بود از اینکه یک دولت ملّی را در سال ۱۳۳۲ با کودتا ساقط کرد؛ مأمور آمریکایی با چمدان دلار آمد تهران، رفت در سفارت انگلیس پنهان شد، از آنجا شروع کرد پول دادن، دلار پخش کردن، کسانی را استخدام کردند، کودتایی به وجود آوردند و دولت ملّی را ساقط کردند؛ البتّه آن دولت هم تقصیر داشت -تقصیرش هم این بود که به آمریکا خیلی اعتماد کرده بود- امّا این کار را کردند و دولت فاسدِ وابستهی به خودشان را در کشور تشکیل دادند؛ دیگر از این دشمنی بالاتر نمیشود. بر نیروهای مسلّح ما مسلّط شدند، بر نفت ما مسلّط شدند، بر سیاستهای کشور ما مسلّط شدند، بر فرهنگ ما مسلّط شدند، تسلّط کامل. از سال ۱۳۳۲ که کودتای بیستوهشتم مرداد اتّفاق افتاد تا انقلاب یعنی تا سال ۱۳۵۷، این حالت ادامه داشت. این دشمنی آن دورهی با ملّت ایران و با کشور ما؛ بعد از انقلاب هم که خب معلوم است، تا امروز همهاش یا تهدید بوده یا تحریم بوده یا بدگویی بوده یا مشکلتراشی بوده، یا نفوذ بوده؛ اینها دائم با ایران و ایرانی بدی کردند. بعضیها تاریخ را تحریف میکنند؛ خود آمریکاییها این کار را میکنند.
۱۳۹۸/۰۸/۱۲
#انقلاب_دوم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۳آبان ، سالروز سه رویداد مهم در تاریخ ایران است .
تبعید #امام_خمینی_ره به تركیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ .
كشتار #دانش_آموزان در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در #دانشگاه_تهران .
#تسخیر_سفارت_آمریكا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ .
هویت هر سه رخداد، مبارزه با #استكبار و عوامل آن است و به همین دلیل این روز #روز_ملی_مبارزه_با_استكبار نامیده میشود .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#تبعید_امام_خمینی
در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ #امام_خمینی_ره توسط مأموران حكومت شاه بازداشت و پس از انتقال از قم به تهران، به #تركیه تبعید شدند.
این تبعید در پی اعتراض #امام به سیاستهای حكومت پهلوی و از جمله تصویب لایحه كاپیتولاسیون به وقوع پیوست.
#امام ۹ روز پیش از تبعید، در مراسمی كه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) در منزلشان برگزار شد، با ایراد نطقی جنایات و مفاسد كاپیتولاسیون را تشریح كردند.
#امام در سپیده دم ۱۳ آبان توسط یك گروه از مأموران ساواك به سرپرستی سرهنگ مولوی ـ رئیس ساواك تهران ـ بازداشت شدند و هنوز آفتاب از افق سرنزده بود كه با یك فروند هواپیمای نظامی از فرودگاه مهرآباد به #تركیه تبعید شدند.
اطلاعیه كوتاه ساواك كه از رادیو و تلویزیون و روزنامهها انتشار یافت، چنین بود:
«طبق اطلاع موثق و شواهد و دلائل كافی چون رویه آقای #خمینی و تحریكات مشارالیه علیه منافع ملت و امنیت و استقلال و تمامیت ارضی كشور تشخیص داده شد، لذا در تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۴۳ از ایران تبعید گردید.»
در پی تبعید #امام_خمینی_ره علیرغم فضای خفقان، موجی از اعتراضها به صورت تظاهرات در بازار تهران، تعطیلی طولانی دروس حوزهها و ارسال طومارها و نامهها به سازمانهای بینالمللی و مراجع تقلید جلوهگر شد. #شهید_حاج_مصطفی_خمینی نیز در روز تبعید #امام بازداشت و زندانی شد و پس از چندی در ۱۳ دی ۱۳۴۳ به تركیه نزد پدر تبعید شد.
دوران تبعید #امام به تركیه بسیار سخت و شكننده بود.
#امام حتی از پوشیدن لباس #روحانیت منع شده بودند.
محل اقامت اولیه #امام هتل بلوار پالاس آنكارا بود. اما فردای آن روز برای مخفی نگاهداشتن محل اقامت، #امام را به محلی واقع در خیابان آتاترك منتقل كردند.
چند روز بعد (۲۱ آبان ۱۳۴۳) برای منزویتر ساختن ایشان و قطع هرگونه ارتباط، محل تبعید را به شهر بورسا واقع در ۴۶ كیلومتری غرب آنكارا انتقال دادند. در این مدت امكان هرگونه اقدام سیاسی از #امام_خمینی_ره سلب شده و ایشان تحت مراقبت مستقیم مأمورین اعزامی ایران و نیروهای امنیتی تركیه قرار داشتند .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#كشتار_دانش_آموزان
#سیزدهم_آبان ۱۳۵۷ و در روزهای اوجگیری انقلاب اسلامی دهها نفر از #دانش_آموزان كه برای انجام تظاهرات در محوطه دانشگاه تهران تجمع كرده بودند، هدف تیراندازی مأموران حكومت قرار گرفته و به #شهادت رسیدند.
به دلیل بسته بودن درهای دانشگاه هیچ یك از #دانشآموزان نتوانستند از برابر آتش گلولههای مأموران بگریزند و این امر #تلفات آنان را افزایش داده بود.
این جنایت توسط دولت «آشتی ملی» شریف امامی صورت گرفت.
حادثه ۱۳ آبان ۱۳۵۷ بعد از حادثه ۱۷ شهریور آن سال، دومین #خونریزی عمده دولت شریف امامی بود؛ در حالی كه عمر سیاسی این دولت از ۷۰ روز تجاوز نمیكرد.
ابعاد حادثه دانشگاه به حدی بود كه وقتی در برنامه اخبار شبانگاهی گزارش تیراندازی مستقیم سربازان به روی #دانشآموزان در دانشگاه از شبكه سراسری تلویزیون پخش شد، وزیر علوم بلافاصله استعفا داد و فردای آن روز كابینه شریف امامی نیز سقوط كرد. از آن پس روز ۱۳ آبان #روز_دانش_آموز نامیده شد .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#تسخیر_لانه_جاسوسی
#سیزدهم_آبان ۱۳۵۸ ساختمان سفارت امریكا در تهران توسط جمعی از #دانشجویان معترض تصرف گردید از زمان پیروزی #انقلاب_اسلامی_ایران تا زمان تسخیر سفارت امریكا در تهران دیپلماتهای امریكایی مستقر در سفارتخانه از هیچ تلاشی در جهت مقابله با نظام نو بنیاد #جمهوری_اسلامی_ایران فروگذار نمیكردند.
تماس با سركردگان گروههای ضد انقلاب ، ارتباط حمایتی با شبكههای كودتا و براندازی در داخل كشور و تأمین مالی گروهكهای تروریستی كه در غرب و جنوب #ایران به #انفجار در لولههای نفتی و یا ایجاد نا امنی و بیثباتی در مناطق كردنشین مشغول بودند، از عملكردهای مأموران سیاسی فعال در ساختمان سفارت آمریكا بود.
این حقایق در اسناد لانه جاسوسی نیز آمده است.
بعضی از مقامات بلند پایه دولت كارتر پس از شكست وی در انتخابات ۱۳۵۹ ش. در خاطرات خود، به نقش نامطلوب و مخرب دستگاه حكومتی آمریكا علیه #ایران كه از طریق سفارتخانه آن كشور در تهران هدایت میشد اقرار كردند.
سفارت آمریكا در تهران طی زمستان ۱۳۵۷ تا پائیز ۱۳۵۸ به مركز فرماندهی عملیات جاسوسی و خرابكاری علیه #جمهوری_اسلامی_ایران تبدیل شده بود ، نظامی كه عمر سیاسی آن به یك سال نمیرسید .
با این حال سفارت آمریكا زمانی توسط #دانشجویان تسخیر شد كه آمریكا خواست مشروع ملت #ایران در استرداد شاه و اموال و داراییهای بلوكه شده #ایران را نادیده گرفت و حتی امكاناتی وسیع در اختیار فراریان حكومت شاه گذاشت تا تشكیلات خود را علیه #انقلاب سازماندهی و فعال كنند.
تسخیر لانه جاسوسی آمریكا در تهران از ابتدا با حمایت #امام_خمینی_ره مواجه گردید .
#امام تصرف لانه جاسوسی توسط #دانشجویان را #انقلاب_دوم لقب دادند و در سخنانی ، از این اقدام حمایت كردند:
شما میبینید كه الان مركز فساد آمریكا را #جوانها رفتهاند گرفتهاند و آمریكائیها را هم كه در آنجا بودند، گرفتند و آن لانه فساد را بدست آوردند و #آمریكا_هیچ_غلطی نمیتواند بكند و #جوانها مطمئن باشند كه #آمریكا_هیچ_غلطی نمیتواند بكند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani