🔰رهبر معظّم انقلاب:
ما یاد #رئیس_علی_دلواری را از این جهت گرامی می داریم که این مرد شجاع، در راه اعتقاد دینی خود، تنها و در غربت با دشمنان جنگید؛ این برای ما چیز با ارزشی است...
(با توجّه به دغدغه رهبری راجع به روشنگری ابعاد تاریخی و شخصیتی رئیس علی دلواری امروز چند پست رو راجع به این رزمنده مجاهد تقدیم می کنیم.)👆
رئیس علی دلواری قهرمان مبارزه با #استعمار انگلیس است و ملت ایران همانند شهید رئیس علی دلواری که در مقابل #انگلیس ایستادگی کرد، امروز در برابر قدرت های متجاوز به سرکردگی آمریکا ایستاده است و از دشمنان خود هیچ واهمه ای در دل ندارد.
بدون تردید با تفضل خداوند بر ملت های مسلمان، اسلام کاخ های جاهلیت را در تمام دنیا ویران خواهد کرد و مظلومان را نجات خواهد داد.
کشور پهناور #ایران اسلامی در راه سعادت، آزادگی، رفع محرومیت ها و به کارگیری استعدادهای عظیم و نهفته به حرکت خود ادامه می دهد و در این مسیر مردم خوب ما باید با روحیه انقلابی و تأسی به احکام نورانی قرآن و اسلام تلاش خود را در راه آبادانی کشور عزیز ایران به کار گیرند.
بخشی از سخنان حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار اعضای ستاد کنگره شهید رئیس علی دلواری ۱۳۸۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببینید | بیگانگان ملت ما را تحقیر میکردند اما رییسعلیها فکر نکردند که با دست خالی نمیشود کاری کرد؛ مردان خدا اینطورند...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
✴ روزی که #رئیس_علی #ایران را دوباره زنده کرد.
🔸انگلیسیها با چهار ناو جنگی 10 اوت از بوشهر به سمت دلوار حرکت کردند تا به خیال خود رئیسعلی، این جوان ۳۳ ساله و کدخدای ده کوچک دلوار را که مایهی عذاب مدامشان شده بود، سرکوب کنند. اما چیز دیگری رخ داد. رئیس علی، تنها با حدود 30 تا 40 تفنگچی در دلوار داشت. خان دیگری هم به کمک وی نیامد. شاید تعدادی از تفنگچیان سایر خوانین خود رأساً به وی پیوسته باشند امّا با این وجود اندکی نیرو، کنار ساحل سنگر ساخت و موضع گرفت. جلوترین سنگر هم سنگر خودش بود. بر فرازش پرچم سرخی بر چوبی زرد که رویش نوشته بود: «نصر من الله و فتح قريب»
🔸به دلیل بدی آب و هوا حمله انگلیسیها و حرکت از کشتی به سمت ساحل 13 اوت شروع شد. دست خدا با باد و موجی که به راه انداخت، قایقهای انگلیسی را در حالی که بنا داشتند در شمال دلواریها به ساحل برسند، مقابل دلواریها به ساحل نزدیک کرد. دلواریها هم از ساحل هدف قرارشان دادند و دهها تن از انگلیسیها را به هلاکت رساندند سپس آتش توپخانه کشتیهای انگلیسی روی مواضع دلواریها در ساحل آغاز شد. دلیران تنگسیر به دلوار نو عقب نشستند، انگلیسیها ابتدا وارد دلوار کهنه و بعد نخلستان شدند و به ناوهایشان دستور بمباران مواضع دلواریها را دادند.
🔸کشتیها به جای مئضع دلواریها نخلستان یعنی محل تجمع نیروهای ملکه را زیر آتش توپ گرفتند، متجاوزین زیر آتش توپخانه خود و تلفاتی که دادند سازمان رزمشان از هم پاشید و شروع به عقب نشینی به سمت سنگرهای ساحلی کردند در این هنگام رئیسعلی هم دستور داد از پشت تعقیبشان کرده و به آنها شلیک کنند، او مدام میگفت هندی نزنید فقط سفید بزنید. خودش هم یک افسر ارشد نیروی دریایی به نام ناخدا سوم بلومفیلد را به ضرب گلوله کشت، همچنین فرمانده ارتش انگلیسی، میجر وینتل را نیز هدف قرار داد که گلوله از کلاهخودش گذشت و جان به در برد، وینتل در این نبرد از ناحیه دستوپا مجروح شد. شب هنگام خالو حسین بردخونی با 150 تفنگچی دشتی به تنگستانیها ملحق شد.
🔸این جنگ سه روز ادامه داشت و در 16 اوت، 25 مرداد 1294 ش با شکست مفتضحانه استعمارگران انگلیسی به پایان رسید. آنها با حدود 550 نفر کشته که اجساد را هم نتوانستند با خود ببرند و در نخلستانهای دلوار به جا ماند، دست از پا درازتر، مقابل تعداد اندکی تفنگچی پابرهنه ولی با ایمان با فرماندهی رئیسعلی تنگسیری دلواری قهرمان شکست خورده به بوشهر بازگشتند. «کم من فئة قليلة غلبن فئة كثيره و الله مع الصابرين» (بقره؛ 249). این شکست امپراطوری بریتانیا اعتماد به نفس از دست رفته ایرانیان را به ایشان برگرداند، در پارهای از شهرهای ایران جشن و سرور برپا شد.
🔸نیلستروم افسر سوئدیِ مسئول در ژاندارمری فارس، فضای شیراز را اینگونه توصیف میکند: «رئیسعلی بخروشیده است. امروز شیراز در سیلاب نام رئیسعلی دلواری غرق بود. شاید بیشتر پسرهایی را که امروز به دنیا آمدهاند رئیسعلی بنامند... انگار همه قیام دارند. رئیسعلی دوباره مردم را زنده کرده است».
✳به برکت انقلاب اسلامی رئیسعلیهای زیادی تاکنون به عرصه جنگ و سیاست در ایران و کشورهای حامی محور مقاومت پا به عرصه عالم هستی گذاشتهاند، قطعا در *گام دوم انقلاب اسلامی* پیشانی استکبار جهانی به زمین خواهد خورد و کاخ سفید را به حسینیه امام حسین (ع) تبدیل خواهیم کرد و آنگاه منتظر قدوم خلیفة الله خواهیم بود؛ «أليس صبح القريب».
✍ غلامرضا خزایی
منابع:
1⃣سید قاسم یاحسینی، رئیسعلی دلواری، نشر شیرازه، صص 164-152
2⃣گوستاو نیلستروم، «یادداشتهای گوستاو نیلستروم»، ترجمه افشین پرتو، ص96
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رئیسعلی_دلواری که بود...
گوینده: مجتبی الله وردی
نویسنده: فرشته موسوی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
#پیشنهاد_دانلود
🎥نماهنگ | #رفیق_خوشبختما
حضرت #امام_خامنهای در توصیف خصوصیات #سپهبد_شهید_قاسم_سلیمانی :
«اهل حزب و جناح و مانند اینها نبود، لکن بشدّت انقلابی بود. انقلاب و انقلابیگری خطّ قرمزِ قطعیِ او بود؛ این را بعضیها سعی نکنند کمرنگ کنند، این واقعیّتِ او است؛ ذوب در انقلاب بود ...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
20.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 لحظاتی از قرائت دعای کمیل توسط #سپهبد_قاسم_سلیمانی در جوار گلزار شهدای کرمان
🌷شب جمعه است سیدالشهدا مقاومت حاج قاسم سلیمانی و شهدای اسلام را با #صلوات یاد کنیم .
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
برگی از زندگی شهید :
سید مجتبی تهرانی معروف به #نواب_صفوی ، در سال 1303 شمسی در خانواده ای روحانی و اصیل در خانه محقری در خانی آباد #تهران قدم به عرصه ی وجود گذاشت. وی با علاقه و عشقی وصف ناشدنی به روحانیت و به قصد ادامه راه آبا و اجداد خود، در اواخر سال 1320، پس از طی تحصیلات ابتدایی و متوسطه، رهسپار حوزه علمیه نجف اشرف شد. شهید از طرف مادر به سادات درچه اصفهان منتسب و از طرف پدر میرلوحی است.
شهید عنوان نواب صفوی را از خاندان مادر به ارث برده است. پدر او مرحوم سید جواد میرلوحی، دانشمندی روحانی بود که در اثر فشار حکومت رضاخان مجبور به ترک لباس روحانیت شد، اما از طریق تصدی وکالت دادگستری همچنان به داد مظلومان می رسید.
مرحوم سید جواد در سال 1314 یا 15 در اثر مشاجره و درگیری لفظی با (داور) وزیر عدلیه ی رضاخان، غیرت علویش به جوش آمد و یک سیلی نثار وی کرد که در اثر آن سه سال به زندان افتاد.
شهید نواب پس از چهار سال اقامت در نجف به دستور آیت اللَّه سیدابوالحسن اصفهانی جهت مبارزه با کجرویهای کسروی به ایران آمد و با تشکیل "جمعیت فداییان اسلام" به مبارزه با بدخواهان و بداندیشان پرداخت. ترور وابستگان استعماری مانند احمد کسروی، عبدالحسین هژیر، علی رزمآرا و حسین علاء از جمله فعالیتهای سیاسی این جمعیت میباشد.
شهید نواب صفوی همچنین با حکومت دکتر مصدق به خاطر عدم عمل به احکام اسلامی به مخالفت برخاست و به همین جهت در ایام نخست وزیری مصدّق، دستگیر و به زندان افتاد و تا سقوط حکومت مصدق در زندان بود. سرانجام این مجاهد خستگی ناپذیر به همراه سه تن از همرزمانش به نامهای #خلیل_طهماسبی ، #مظفرعلی_ذوالقدر و #سیدمحمد_واحدی در بیدادگاه رژیم پهلوی محکوم و در صبحگاه 27 دی 1334 شمسی #تیرباران شده و به خیل شهدا پیوستند. بدین ترتیب پرونده ده سال فعالیت سیاسی و اجتماعی جمعیت فداییان اسلام بسته شد و جنایت دیگری در پرونده سیاه خاندان پهلوی ثبت گردید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای: نواب، مرد قَویای بود! ۶۳/۱۰/۲۲
♦️ماجرای گوشمالی شاه اردن به وسیلهی شهید #نواب_صفوی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani