#شرح_عملیات
#عمليات_ظفر_4 (نامنظم)
قرارگاه عملياتي و برون مرزي «رمضان» نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با همكاري معارضان كرد عراقي، در روز 28 آبان ماه 1366 عمليات نامنظم «ظفر4» را در استان «دهوك» كردستان عراق ترتيب داد.
در اين عمليات كه در شمار سلسله عملياتهاي نامنظم ظفر و در عمق منتهي اليه جبهه شمالي دشمن و با هدف انهدام تأسيسات نظامي- اقتصادي عراق صورت گرفت، نيروهاي خودي با رمز «يا رسول الله(ص)» به مقر لشكر119 پياده ارتش عراق مستقر در شهر دهوك حمله برده و ضمن انهدام آن، به تخريب تأسيسات انتقال برق سد اين شهر به ميزان60 درصد و مركز پست و تلگراف، پمپ بنزين، مقر پليس و مخابرات به ميزان40 درصد پرداختند.
همچنين نيروهاي عمل كننده توانستند بامسدود كردن موقت راه ترانزيتي عراق- تركيه،10 پايگاه حفاظتي اين مسير را منهدم ساخته و400 كشته و زخمي از دشمن بر جاي گذارند.
شرح عمليات :
عمليّات ظفر4 در تاريخ 28/8/66، با رمز مبارك «يارسولالله(ص)» به تلافي شرارتهاي رژيم عراق در بمباران مناطق غيرنظامي بويژه بيمارستان شهر دهوك و با هدف انهدام تأسيسات اقتصادي و نظامي دشمن در منطقه عمليّاتي استان دهوك آغاز ميشود.
رزمندگان تحت امر قرارگاه رمضان، متشكل از تكاوران گردان ويژه شهادت و مبارزين حزب دمكرات كردستان و پشتيباني آتشباري پرحجم در عمق 250 كيلومتري خاك عراق به مواضع نيروهاي بعث يورش ميبرند و مقر تيپ 119 پيادة مستقر در شهر دهوك كه حفاظت و هدايت پايگاههاي اطراف شهر را به عهده داشت، پس از كشته و زخمي كردن 300 نفر از دشمن به كلي منهدم ميكنند. رزمندگان پس از ورود به شهر دهوك ساختمان پليس و مركز مخابرات آن را به ميزان 40 درصد منهدم ميكنند. چهار كارخانه نيز كه مايحتاج بعثيان را تأمين ميكردند، دچار خسارات عمده ميشوند. در جريان اين عمليّات تأسيسات انتقال برق در 6 كيلومتري شمال غربي شهر و يك پارك موتوري دشمن هدف قرار ميگيرد و به آتش كشيده ميشود. رزمندگان با مسدود كردن جاده ترانزيتي دهوك به تركيه (به مدت 9 ساعت) كاميونهاي حامل سوخت را به آتش ميكشند. با ادامه عمليّات، مركز گردان حفاظت جادة بغداد ـ تركيه گلولهباران و بر اثر آن ده پايگاه منهدم ميشود و 70 تن به هلاكت ميرسند. مراكز اقتصادي شهر سهيل نيز از حملات رزمندگان مصون نميدانند و متحمل خسارات زيادي ميشوند.
نتايج عمليّات
انهدام مقر تيپ 119 پياده عراق مستقر در دهوك.
انهدام تأسيسات انتقال برق سدّ دهوك به ميزان 60 درصد.
انهدام 10 پايگاه حفاظتي جادۀ بغداد ـ تركيه.
انهدام مركز پست و تلگراف، يك پمپ بنزين، مقر پليس و مخابرات به ميزان 40 درصد.
مسدود كردن موقت جاده ترانزيتي عراق ـ تركيه.
تعداد كشته و زخمي دشمن:بيش از 400 نفر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۸آبانماه ،#سالروز_شهادت #مدافع_حرم #شهید_علیرضا_جیلان گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : ۲۸ بهمن ۱۳۶۲
👈 برادرزاده شهید دفاع مقدس #علیرضا_جیلان بروجنی
👈 متأهل و دارای ۱ فرزند
👈 کارشناس رشته مهندسی کامپیوتر
👈 عضو قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (صلوات الله علیه)
👈 فرمانده تیپ یکم حضرت رسول اکرم (صلوات الله علیه) لشکر زینبیون
👈 سومین شهید مدافع حرم شهرستان و اولین شهید مدافع حرم شهر بروجن
🗓 شهادت : ۲۸ آبان ۱۳۹۶
۲۹ صفر ۱۴۳۹(سالروز شهادت امام رضا علیه السلام)
🔹 اصابت ترکش خمپاره به پهلو و بازو
🔹 عملیات : فتح بوکمال
🔹 منطقه : دیرالزور سوریه
📍 مزار : روضه الشهدای بروجن، در جوار عموی شهیدش
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از محتوای روایتگری راویان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمناسبت سالروز شهادت #شهید_علیرضا_جیلان
#ذوالفقار
#فاتح_بوکمال
#فرات
⬇️
آخرین تصاویر ازفرمانده شهیدعلیرضاجیلان (ذوالفقارِحیدر)از فرماندهان لشکر زینبیون که در نبرد آزادسازی شهر بوکمال سوريه به قافله كربلا پیوست .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
📋 #اطلاع_نگاشت
💠سالروز شهادت
🌷 شهید مدافع حرم #علیرضا_جیلان
شهید مدافع حرم علیرضاجیلان اهل بروجن که در شب شهادت امام رضا علیه السلام در عملیات آزادسازی بوکمال به مقام رفیع شهادت رسید وی به طور داوطلبانه و بسیجیوار مدت زیادی در جهاد فی سبیل الله در سوریه حاضر شد
این شهید بزرگوار چند ماه در سوریه بود که خبر فوت مادرش را شنید و به ایران آمد اما به دلیل نیاز به حضورش در جبهه بعد از ۱۰ روز با پدر، همسر و تنها فرزندش وداع کرده و برای هشتمین بار به سوریه رفت.
علیرضا جیلان بروجنی در هشتمین اعزام خود در عملیات آزادسازی شهر البوکمال سوریه به عنوان خط شکن وارد میدان نبرد می شود و ترکش خمپاره به پهلوی او برخورد می کند و بلافاصله با آمبولانس به پشت جبهه منتقل می شود اما شدت جراحت بسیار بوده است و منجر به شهادتش می شود و به عموی شهیدش (علیرضا جیلان) که دقیقا هم نام خودش بود (اسم عموی شهید را بر ایشان گذاشته بودند) و ۳۰ سال پیش در دفاع مقدس در خوزستان آسمانی شده بود پیوست.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
تصویر #دستنوشته شهید
فرازی از #وصیتنامه
#شهید_علیرضا_جیلان
من مالى ندارم که به کسى یابه اسلام اهدائى کنم اما تنها چیزى که در وجودم بود فقط جان من بود که توانستم این جان رادر اختیار اسلام عزیز بگذارم .
همانطور که رزمندگان عزیز در جبهه ها خون پاکشان را اهدائى اسلام عزیز مى کنند شما مسئولید که نگذارید خون ماودیگربرادران پایمال شود .پیامى که به ملت ایران وشهر خودمان دارم این است که شماباید نگذارید خون شهدا هدربرودشمابایدازهرگونه بى حجابى وغیره جلوگیرى کنید .کمى اى خواهران بى حجاب فکر کنید ببینید که برادران مادر جبهه ها براى چى شهید مى شوند آیا نه فقط براى اسلام است شما خواهران مسئولیددرقبالیکایک خون این شهیدان .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از علی اکبر درخشنده
16.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖صحبت زیبای "امیرعلی جیلان" فرزند "شهید علیرضا جیلان" در مورد حاج قاسم سلیمانی
🗓 ۲۸ آبان سالروز شهادت شهید مدافع حرم، شهید علیرضا جیلان، شهیدی که حکم جهادش را از مقام معظم رهبری گرفتند.
🌹 شهدا را یاد کنیم با ذکر #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔴انگشتری که سردار سلیمانی به خاطر شجاعت شهید جیلان به او هدیه کرد
علیرضا از ابتدا نیروی سپاه قدس نبود بلکه به عنوان بسیجی و به صورت داوطلبانه به سوریه اعزام می شود و آنقدر سلحشوری از خود نشان می دهد که وقتی گزارش شجاعت و سلحشوری او به سردار قاسم سلیمانی می رسد مشتاق دیدار او می شود و وی را احضار می کند و در همان جلسه وقتی سردار سلیمانی از نزدیک این فرمانده خط شکن را می بیند انگشتر متبرک مقام معظم رهبری را به او هدیه می کند؛ انگشتری که لحظه شهادت در دست علی رضا بود.
در همین جلسه سردار سلیمانی با تقدیر از رشادت های علی رضا، دستور جذب او را در سپاه قدس صادر می کند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۸ آبانماه ، #سالروز_شهادت حجتالاسلام والمسلمین #شهید_شیخ_ابراهیم_انصاری گرامی باد . 🥀
مدیر کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان هرمزگان به مدت دو سال (از سال ۱۳۷۱- ۱۳۷۳)
مدیر کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان گیلان به مدت ده سال (از سال ۱۳۷۳-۱۳۸۳)
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سودان به مدت پنج سال ونیم (از سال ۱۳۸۳- ۱۳۸۹)
مدیر کل آفریقا- عربی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به مدت سه سال (از سال ۱۳۸۹- ۱۳۹۲)
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
«حجت الاسلام والمسلمین شهید ابراهیم انصاری» در سال 1338 هـ. ش. (1959م) در شهرستان لامرد از توابع استان فارس به دنیا آمد.
وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، به تحصیلات دانشگاهی نیز پرداخت و موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی ارشد در رشته مدیریت گردید.
این شهید عزیز در دوران جنگ تحمیلی بسیار فعال بود. وی یکی از عناصر اولیه و مؤثر در شکلگیری "تیپ رزمی تبلیغی امام صادق(ع)" در دهه شصت بود که بیش از صدها شهید روحانی از این تیپ به جبههها اعزام شدند و هم اکنون نیز منشأ آثار خیر است.
شهید انصاری پس از دفاع مقدس، از سال 1371 تا 1373 به مدت دو سال در دولت حجه الاسلام هاشمی رفسنجانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان بود.
وی سپس از سال 1373 تا 1383 به مدت ده سال در دولتهای سازندگی و اصلاحات به عنوان مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان خدمت کرد و منشأ آثار فراوانی در زمینه های دینی و فرهنگی در این استان گردید.
انصاری که کادر رسمی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بود از سال 1383 تا 1389 به مدت پنج سال و نیم به عنوان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سودان خدمت کرد. در زمان فعالیتش در این کشور، علاقه مردم به ایشان بسیار زیاد بود زیرا با آنان ارتباط نزدیک داشت، در خانههای آنان حضور مییافت و با آنان مجالست میکرد.
این شهید عزیز پس از بازگشت از مأموریت سودان، به مدت سه سال از سال 1389 تا 1392 به عنوان مدیر کل آفریقا ـ عربی در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، تجربیات خود را به کار گرفت. وی در این مدت خدمات شایانی در حوزه کشورهای آفریقایی و عربی انجام داد که فعالیتهای فرهنگی سازمانهای مرتبط با وی در غزه فلسطین بسیار قابل توجه است.
ایشان چه در دوران دفاع مقدس، چه در سالهای همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چه در سالهایی که به عنوان رایزن فرهنگی در سودان مشغول خدمت بود، همواره به خدمت میاندیشید و با اعتقاد قلبی به تبلیغ آموزههای ارزشمند اسلامی در عرصههای مختلف تبلیغی حضور فعال داشت.
اغلب ایام عمر ایشان در تبلیغ دین گذشت و هیچ گاه خسته نمیشد. وی حتی وقتی به سفر حج مشرف می شد در مسجدالحرام و مسجد النبی(ص) با اشتیاق به دنبال زائران عرب بود تا باب دوستی را باز کند، به گفتوگو بپردازد و ضمن معرفی اسلام صحیح، از مذهب حقه دفاع نماید.
انصاری همچنین به عنوان نماینده سازمان فرهنگ، عضو "كارگروه رسيدگي به بحران ها و حوادث تروريستي عليه شيعيان جهان" بود که در مجمع جهاني اهلبيت(ع) تشکیل شده است.
پس از بازگشت «حجت الاسلام سید محمدحسین رئیس زاده» رایزن فرهنگی سابق کشورمان در لبنان از این کشور، این رایزنی برای مدتی نسبتاً طولانی بدون رییس بود تا اینکه حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم انصاری در اواسط مهرماه سال جاری ـ 1392 ـ به عنوان رایزن جمهوری اسلامی ایران به بیروت اعزام شد.
اما متأسفانه این مأموریت دوامی نیافت و ابراهیم انصاری طی انفجارهای تروریستی صبح امروز در مقابل سفارت ایران ـ که به شهادت دست کم 23 نفر و مجروحیت بیش از 140 نفر دیگر انجامید ـ به لقاء الله پیوست.
تدین، تواضع، اخلاق محوری، اشتیاق خدمت به اسلام و مکتب اهلبیت(ع)، بشاشت، گوش شنوا بودن، زبان شناسی، مخاطب شناسی و مردم داری از ویژگیهای این شهید عزیز بود که عاقبت، شربت شهادت را برای وی به ارمغان آورد.
شهید انصاری هیچگاه مانند برخی که برای پنهان کردن نقصان خود به برجسته ساختن ضعف دیگران میپردازند، ضعف هیچ کس را بازگو نمیکرد؛ بلکه میکوشید قوتها را بیان کند و اساساً اهل ایجاد تنش نبود و خطوط قرمز عرصه فرهنگ را که درک کردنی است و نمیتوان از بخشنامهها آن را استخراج کرد، به خوبی درک کرده بود و هیچ گاه از مرزهای نانوشته اما مسلم فرهنگی عبور نمیکرد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
21.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
پیام تصویری امام جمعه لامرد به مناسبت سالروز شهادت شهید اقتدار فرهنگی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ ابراهیم انصاری از مفاخر علمی، فرهنگی و جهادی شهرستان لامرد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۸ آبان ماه سالروز #شهادت #طلبه_شهید #علی_اکبری_مطلق گرامی باد. 🥀
#زندگینامه
چهارم تیر ماه 1342 در روستای اکبریه از توابع شهرستان قائنات به دنیا آمد. پدرش علی اکبر و مادرش کبری نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح1) پرداخت. سال 1362 ازدواج کرد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و هشتم آبان 1362 در پنجوین عراق بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر ایشان را در زادگاهش به خاک سپردند.
#وصیتنامه
تو اى برادر عزيزم، مىدانى كه خون من از خون جوان هيجده ساله حسين (عليه السلام) على اكبر (عليه السلام) قرمزتر نيست و در آخر كه بايد به لقاء الله پيوست پس چه بهتر كه با كفنى خونين به ملاقات خدا و انبيائش شتافت و وظيفه تو با شهادتم چندين برابر مىشود كه
بايد مواظب حقوق شهيد باشى و از دستورات امام بزرگوار تخطى نكنى.
و تو اى خواهرم، از تو مىخواهم تا همچون زينب(سلام الله عليها) در غم از دست دادن برادر صبور و تداومگر راه شهيدان باشى كه انجام فريضه الهى و اطاعت از امام پيام شهيدان است و تو بايد اين گونه باشى.
اما راجع به جنازهام سفارش مىكنم جنازهام را در روستاى خودمان ( اكبريه ) به خاك بسپارند. كتابهاى درسى مرا ( عربى ) به طلاب متدين و مسئول بدهيد تا مورد استفاده قرار دهند و يادى از اين برادر كوچك خود نمايند و كتب فارسى را به برادرانم بدهند تا مورد مطالعه قرار دهند و شناخت درباره اسلام پيدا كنند و رهرو انبيا باشند.
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani