#اطلاعیه
استوار یکم #شهید_حسن_واعظی_تختی در درگیری با قاچاقچیان در آب های قشم به شهادت نائل آمد . 🥀
🔹به گزارش پایگاه خبری شهدای ناجا بامداد امروز در درگیری مرزبانان پایگاه دریابانی قشم با قاچاقچیان یکی از مرزبانان این شهرستان به نام استواریکم «حسن واعظی تختی» به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔹در راستای مبارزه با قاچاق، اکیپ گشت دریایی پایگاه دریابانی قشم حین گشت زنی در مرزهای آبی این شهرستان با تعداد زیادی شناور حامل کالای ممنوعه و قاچاق که به صورت گروهی درحال حرکت به سمت نوار مرزی بودند، برخورد کردند.
🔹 مرزبانان با مشاهده قاچاقچیان دستور توقف شناورها را دادند که یک فروند از شناورهای قاچاقچیان با نیت صدمه زدن به شناور سازمانی حمله ور شد که در اثر برخورد شناور قاچاقچیان با شناور سازمانی، یکی از مرزبانان به نام استواریکم «حسن واعظی تختی» به دلیل برخورد شدید به درجه رفیع شهادت نائل شد.
🔹شناور مهاجم از محل متواری شد و تلاش ماموران برای دستگیری آنان ادامه دارد.
🔹دراین درگیری ۲ نفر دیگر از مرزبانان به شدت مجروح شدند و در بیمارستان در حال مداوا هستند.
🔹مراسم تشییع پیکر پاک شهید واعظی تختی از ساعت هشت صبح روز جمعه دهم بهمن ماه ۱۳۹۹ با حضور مسوولان مرزبانی، انتظامی استان و همرزمان و خانواده معظم شهید از محل ستاد فرماندهی انتظامی استان هرمزگان برگزار و برای خاکسپاری به زادگاه شهید در گلزار شهدای شهر تخت منتقل میشود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۹بهمن ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #محمدجواد_آل_اسحاق گرامی باد. 🥀
#زندگینامه
یکم تیر 1345، در شهر نجف از کشور عراق به دنیا آمد. پدرش علی، روحانی بود و مادرش جمیله نام داشت. دانشجوی رشته داروسازی بود. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح2) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. یکم دی 1365، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر و شکم، شهید شد. مزار او در گلزار علیبنجعفر شهرستان قم قرار دارد.
#وصیتنامه
اندیشه پیروزی نیروی حق و صلح و عدالت بر نیروی باطل و ظلم گسترش جهانی ایمان اسلامی ، استقرار کامل و همه جانبه ارزش های انسانی ، تشکیل مدینه فاضله و جامعه ایده آل و بالاخره اجرای این ایده عمومی و انسانی بوسیله شخصیتی مقدس و عالیقدر که در روایات متواتر اسلامی ، از او به مهدی تعبیر شده است اندیشه ای است که کم و بیش همه فرقه ها و مذاهب اسلامی با تفاوت ها و اختلاف هایی بدان مومن و معتقدند زیرا این اندیشه به اصل حسب قرآنی است ، این قرآن مجید است که با قاطعیت تمام پیروزی نهایی ایمان اسلامی و غلبه قطعی صالحان و متقین ، کوتاه شدن دست ستمکاران و جباران برای همیشه و آینده درخشان و سعادتمندانه بشریت را نوید داده است . امید و آرزوی تحقق این نوید کلی جهانی انسانی در زبان روایات اسلامی
#شهدای_روحانی
#شهدای_قم
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
محتوای روایتگری راویان
۹بهمن ماه #سالروز_شهادت #طلبه_شهید #محمدجواد_آل_اسحاق گرامی باد. 🥀 #زندگینامه یکم تیر 1345، در شه
#خاطرات_شهدا
#شهید_محمدجواد_آلاسحاق
شهید «محمدجواد آل اسحق» مرد صبر بود و عمل. با سعه صدر در کتابخانه مسجد محل، کودکان و نوجوانان را چون باغبانی پرورش می داد. صبح جمعه ای در زمین های خاکی آسایشگاه، آنقدر با لطافت و هنر درس اخلاق داد که می خواست اشک را از چشمه قلبم به چشم سرم سرازیر سازد. هیچ یک از برو بچه ها دلشان نیامد سکوت زیبای فضای کلامش را بشکنند. آخر او در عمل حرف ها زده بود. او آن گاه که هدیه جبهه خود را به خادم غریبی که از افغانستان مهمان ایرانی ها شده بود داد تا کولر بخرد؛ در عمل حرف می زد. صرف شهریه طلبگی اش برای کتابخانه مسجد «اباذر» هم در همین قالب تفسیر می شود نه چیز دیگر.
«به نقل از روح الله صدیقیان»
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۹بهمن ماه #سالروز رحلت استاد بزرگ اخلاق و عارف آيت اللّه #ميرزا_علیآقا_قاضی_طباطبایی (1325 ش) گرامی باد . 🌹
💥 آيت اللّه سيد على قاضى طباطبايى در سال 1248 ش13 ذيحجه 1285 ق در تبريز و در خانواده اى اهل علم و ادب و تقوى متولد شد.
💥ایشان در تبريز از برخى فضلا و نيز پدر، استفاده هاى علمى برد و در جوانى براى ادامه تحصيلات راهى نجف اشرف گرديد.
💥 آيت اللّه قاضى در نجف از محضر درس استادان نامدارى همچون محمد فاضل شربيانى، محمد حسن مامقانى، شيخ الشريعه اصفهانى، آخوند خراسانى و ميرزا حسين خليلى تهرانى بهره هاى فراوان برگرفت و در درس عارف كامل، سيد احمد كربلايى و نيز شيخ محمد بهارى شركت كرد.
💥 اين شخصيت والامقام پس از ساليانى توقف در نجف، در فقه، اصول، حديث و تفسير متخصص و ماهر شد و از رجال اخلاق و عرفان گرديد.
💥آيت اللّه قاضى از آن پس علاوه بر تهذيب نفس به تربيت شاگردان همت گماشت كه حضرات آيات: علامه طباطبايى، سيد محمد حسن الهى
برادر علامه، سيد رضا بهاءالدينى، محمدتقى بهجت فومنى و... از جمله دست پروردگان مكتب اخلاق و عرفان آيت اللّه قاضى طباطبايى مى باشند.
💥 سرانجام اين عارف كامل در نهم بهمن 1325 ش برابر با 6 ربيع الاول 1366 ق در 77 سالگى به ديار قدس پر كشيد و در وادى السلام نجف اشرف نزديك مقام حضرت مهدى عج الله تعالی فرجه الشریف به خاك سپرده شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
💠 فاضل ترین مردم
🔹 مرحوم آقای قاضی (رضوان الله تعالی علیه) عالَم را بر اساس اینكه خدای سبحان فرمود هر كاری كه من كردم بهترین است، ایشان هم به #وجه_أحسن دیدند؛ یعنی قرآن كریم دو اصل را مطرح كرد: یكی اینكه همه چیز را خدا آفرید: ﴿اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَیءٍ﴾،[1] به نحو موجبه كلیه كه خالقی غیر خدا نیست و یكی هم «كان» ناقصه كه فرمود: ﴿الَّذِی أَحْسَنَ كُلَّ شَیءٍ خَلَقَهُ﴾؛[2] هر چه آفرید زیبا آفرید و هیچ نقصی در آن نیست.
🔹 مرحوم آقای قاضی سید عارفان (رضوان الله تعالی علیه) تربیتشده عملی این سنخ است. فرق این بزرگوار و سایر متخلّقان این است كه دیگران متخلِّق می شوند تا بهشت بروند، او می كوشید تا بهشت را ببیند! فرق عارف و متخلّق این است كه او سعی می كند به سعادت برسد و بهشت برود و ایشان كه یقیناً بهشتی است می گوید من باید بهشت را ببینم. این خطبه نورانی حضرت امیر در اوصاف متّقیان همین فرق را داشته که فرمود: «فَهُمْ وَ الْجَنَّةُ کَمَنْ قَدْ رَآهَا» این خطبه با سایر خطب حضرت خیلی فرق دارد. در غالب خطب دیگر حضرت میخواهد افراد را بپروراند كه اینها اهل بهشت بشوند، اما در این خطبه متّقین طرزی سخن میگوید كه اینها بهشت را ببینند! فرمود: «فَهُمْ وَ الْجَنَّةُ کَمَنْ قَدْ رَآهَا فَهُمْ فِیهَا مُنَعَّمُونَ»؛[3] یعنی آیه مباركه ﴿كَلاَّ لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیقِینِ ٭ لَتَرَوُنَّ الْجَحِیمَ﴾[4] را عملی كنند. مرحوم آقای قاضی #سید_عارفان عصر خود، جزء كسانی بود كه سعی می كرد بهشت و جهنم را ببیند. بنابراین مرز عرفان از اخلاق جدا خواهد بود.
🔹 بحث های اخلاقی، بحث های تزكیه نفس است كه انسان متخلّق بشود، عادل بشود، بافضیلت بشود و اهل بهشت بشود. مسئله عرفان، جهاد اكبر است او دیگر حالا رسیده به جایی كه یقیناً اهل بهشت است حالا می خواهد بهشت را ببیند، چون ما دستمان به آن قلّه نمیرسد، جهاد اوسط را به زبان ما گفتند جهاد اكبر، آن چه وجود مبارك پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود #جهاد_اكبر،[5] این اكبرِ نسبی است نه اكبر نفسی! برای اینكه انسان یك جهاد اصغر دارد كه با آهن و اینها می جنگد كه روشن است یك جهاد اوسط دارد كه در دعای كمیل آمده است كه «وَ سِلاحُهُ الْبُکاءُ»،[6] آن جا جای آه است نه جای آهن، ما چون در این محدوده كار میكنیم خیال می كنیم جهاد اكبر این است، حضرت به زبان ما فرمود #جهاد_اكبر این است.
🔹 این از غرر روایات ماست كه مرحوم كلینی (رضوان الله علیه) در جلد دوم كافی این حدیث شریف را نقل می كند كه «أَفْضَلُ النَّاسِ مَنْ عَشِقَ الْعِبَادَةَ فَعَانَقَهَا وَ أَحَبَّهَا بِقَلْبِهِ وَ بَاشَرَهَا بِجَسَدِهِ».[7] برخی ها نماز را «خوفاً مِن النار» یا «شوقاً إلی الجنّة» می خوانند، آن چه مرحوم كلینی در جلد دوم كافی از حضرت نقل می كند این است كه #فاضل_ترین_مردم كسی است كه عاشق نماز باشد و با نماز معانقه كند دست به گردن كند، چون باب مفاعله است نماز هم با او معانقه می كند، چنین است! راه مرحوم #آیت_الله_قاضی و امثال آیت الله قاضی این است كه واقعاً صلات یك حقیقت است، یكی از چند چیزی كه در قبر میآید همین نماز است كه حافظ انسان از هر فشاری است. خب اینها نماز را می بینند و با آن معانقه می كنند! حضرت فرمود: «أَفْضَلُ النَّاسِ مَنْ عَشِقَ الْعِبَادَةَ فَعَانَقَهَا وَ أَحَبَّهَا بِقَلْبِهِ وَ بَاشَرَهَا بِجَسَدِهِ».
[1] . سورهٴ رعد، آیهٴ 16; سورهٴ زمر، آیهٴ 62.
[2] . سورهٴ سجده، آیهٴ 7.
[3] . نهجالبلاغه، خطبه 193.
[4] . سورهٴ تكاثر، آیات 5 و 6.
[5] . الكافی، ج5، ص12.
[6] . مصباح المتهجّد، ص850.
[7] . الكافی، ج2، ص83.
#سالروز_رحلت_آیت_الله_قاضی_رحمت_الله_علیه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار اعضای ستاد کنگره بزرگداشت حضرت آیت الله حاج سید علی آقا قاضی رحمة الله علیه تاریخ: 1391/03/17
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
حاکمیت معنویت و دین بر سراسر زندگی انسانها
#امام_خامنهای :
آن چیزی که مهدویت مبشر آن هست، همان چیزی است که همهی انبیاء، همهی بعثتها برای خاطر آن آمدند و آن ایجاد یک جهان توحیدی و ساخته و پرداختهی بر اساس عدالت و با استفادهی از همهی ظرفیتهائی است که خدای متعال در انسان به وجود آورده و قرار داده؛ یک چنین دورانی است دیگر، دوران ظهور حضرت مهدی (سلام اللَّه علیه و عجّل اللَّه تعالی فرجه). دوران جامعهی توحیدی است، دوران حاکمیت توحید است، دوران حاکمیت حقیقی معنویت و دین بر سراسر زندگی انسانهاست و دوران استقرار عدل به معنای کامل و جامع این کلمه است. خب، انبیاء برای این آمدند. ۱۳۹۰/۰۴/۱۸
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
انتظار و امید.mp3
1.21M
#بشنوید
#پیشنهاد_دانلود
انتظار را و دوران موعد را که در مذهب ما، بلکه در دین مقدّس اسلام ترسیم شده است، دوران موعود آخرالزّمان، دوران مهدویّت، ما به یاد بیاوریم روی آن تکیه کنیم و بر روی آن مطالعه و دقّت و بحثهای مفیدی انجام میگیرد.
همه عقائد سازنده مورد تهاجم قرار گرفته است.
چطور میتواند دشمن عقائد اسلامی را کاری کند که از استفادهی مردم خارج شود؟ نه، این خطاست. دشمن میتواند.
در طول سالهای متمادی.
... نقاط برجستهای هستند که اگر ما مسلمانها، درست به حقیقت اینها توجّه بکنیم، این تبدیل میشود به یک موتور حرکتدهندهی جامعهی اسلامی.
....که دنیا را پر میکند از عدل، از دادگستری، از نیکی، تبعیضها را از بین میبرد، ظلمها را از بین میبرد، سوء استفادهها را از بین میبرد، فاصلههای طبقاتی را از بین میبرد.
این عقیده، که همهی مسلمانها هم به این عقیده معتقدند، ها. مخصوص شیعه نیست.
۱۳۷۶/۹/۲۵
#انتظار_امید
#مهدویّت
#امام_خامنهای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔰 ۲۷۳ | هفتهنامهی #خط_حزبالله با عنوان «انقلاب ضد بُت بزرگ» منتشر شد.
🔻در سخن هفته این شماره به تبیین ماهیت انقلاب اسلامی در بیانات رهبرانقلاب میپردازیم.
🔻همچنین خطحزبالله در این شماره به مناسبت فرارسیدن ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها، روز زن و روز بزرگداشت مقام مادر گزیدهای از بیانات حضرت آیةالله خامنهای را دربارهیِ الگوی زن مسلمان ایرانی و نقشآفرینی زنان در خانواده و فعالیتهای اجتماعی با تأسی به این شخصیت بزرگوار و سرور زنان دوعالم بازخوانی میکند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani